Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 08:46
- Nahlásit

Puna
sem se dívala na výsledky "podZIMNÍHO ZAJÍCE" - Luckouš měli s Berrym stejně bodů! (mu to vyřiď,třá pak bude mít Béčko víc rád ) )

Kelly
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:31
- Nahlásit

Frog: A kam máte dneska namířeno? Já nevlastním auto, takže pro nás by to muselo být v dosahu MHD.

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:38
- Nahlásit

Kelly
Máme namířeno do Zamilca. Zastávka Letovická v Řečkovicích.
Sraz je v 18:00.

Kelly
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:44
- Nahlásit

Frog:
A na jak dlouho by ta prochajda asi byla?

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:50 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

Tak hoďku, hoďku a půl... jak to vyjde. Já jezdím MHD, tak jsem většinou i s cestou 2 hoďky.Ale jestli ti to nevyhovuje,tak se můžeme domluvit na jindy, jak chceš.

Kelly
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:13
- Nahlásit

Frog:
to jsem se ptala hlavně kvůli krmení, ale to já bych ji když tak nakrmila dřív. Když nám to vyjde, tak by jsme určitě šli. Ale musel by na nás teda někdo počkat na zastávce. Já to tam vůbec neznám.

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:21
- Nahlásit

Kelly
Jo,jo není problém. Scházíme se na zastávce. Takže na tebe počkáme... Jo a na mejlík ti pošlu svoje číslo, abys mi mohla kdyžtak napsat sms, co a jak,jo?

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:36
- Nahlásit

Kelly
Máš tam mejlík. Došel?

Puna
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:51
- Nahlásit

Mar

Jojo Berroušek asistent - a fakt působil tak profesionálně, ale platný mě to moc nebylo
tak já to zkusím, vyřídím mu to určitě, třeba to nějaký skrytý city u L. vyvolá, uvidíme

Frog

Tak jo, budeme tam... Luckin sice bude jako prase, ale to on je stejně, at jdem kamkoliv, takže Zamilec zvládáme... tam jsme nebyli, ani nepamatuju
Však zpátky vás určitě vezmem, tak se těšíme

Puna
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:53
- Nahlásit

Mar
to bude asi tím,že na té pfce sněží co?

to doufám, protože doufám, že mi to v hlavě jinak ještě trochu funguje

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:56
- Nahlásit

Puna
doufám, že mi to v hlavě jinak ještě trochu funguje
hele, kde že ty to pracuješ?

Puna
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:59
- Nahlásit

Mar

náhodou, ještě pořád pracuju, mám klíče a do pyžama mě zatím taky nepřevlíkli, takže

Kelly
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:18
- Nahlásit

Frog:
Ahoj, mejlik samozřejmě přišel. Koukla jsem na stránky, těším se, že si s Herou ten coursing vyzkoušíme. Snad se jí to bude líbit, ona nějaké ty lovecké vášně má - hlavně veverky apod
Jinak, poslala jsem ti číslo na můj mobil, tak se můžem přes SMS domluvit na tu prochajdu.

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:28
- Nahlásit

Puna
Kelly
Tak se na vás holky budeme dneska moc těšit.

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:43
- Nahlásit

Puna
dooobře , já jen estli ti to neleze na mozek třá trochec

Kelly
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:15
- Nahlásit

Frog:
Taky taky!

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:28
- Nahlásit

Puna
Tetááá děkujeme za včerejší prochajdu. Jsem ráda,že jste si na nás našli čásek. Díky moc.
A co Luckymánek? Jsme to včera probírali s Ondrou i s mamkou jsem to řešila a oba dva se shodli na tom,že fakt mohl dostat ťafku od toho sloupu. Že to mohlo malilinko probíjet a jak byl mokrej... Jak se mu daří? Doufám,že už je mu lépe. Myslíme na vás.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:41
- Nahlásit

Frog
Jsme to včera probírali s Ondrou i s mamkou jsem to řešila a oba dva se shodli na tom,že fakt mohl dostat ťafku od toho sloupu. Že to mohlo malilinko probíjet a jak byl mokrej... Jak se mu daří? Doufám,že už je mu lépe.

jéjda co se stalo?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:42
- Nahlásit

Frog
Puna
ahojte, ježíš, co se stalo Luckymánkovi? doufám, že nic vážnýho a že se má co nejlíp to jde!
moc vás zdravíme - Luckymouška i Agoušku!

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:48
- Nahlásit

Mar
Denisa
Včera když už jsme se vzaceli všichni k autu se Lucky rozhodl očůrat sloup el. a najednou jakoby ho někdo praštil, tak odskočil a plakal a byl vyděšenej. Myslely jsme,že tam byl střep nebo co,ale nic tam nebylo a ani v tlapkách jsme nic nenašly. Ale Luckýsek byl pořádně vyděšenej... ocásek mezi nožkama.
Snad už je mu lépe...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:52
- Nahlásit

Frog
tý jo no to by mě nenapadlo, ale to je fakt možný...
to asi byla šlupka...

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:57
- Nahlásit

Frog
jejdáá chůděš malý..... ten si taky vyžere co může

Puna
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:45
- Nahlásit

Frog
Denisa
Mar

Ahojky, holky

Tak já doufám, že to už bude dobrý, jako pak byl už večer celkem v pohodě, ale jinak to byl fakt strašnej zážitek, v životě jsem ho tak vyděšenýho neviděla...

Pak jak jsme vysadili Vendulku s Agátkou, tak jsem ho pustila, jak on je vždycky vzadu přivázanej v autě a hned si skočil dopředu a furt mi dával hlavu na klín... Pak doma jsem ho teda začala vysoušet osuškou, protože byl fakt fest mokrej a taky nám furt strkal tu hlavu, ale ty nohy si nechal prohlídnout, jako pak za chvíli si šel normálně pro žrádlo a choval se tak víceméně normálně... Pak jsem ho ještě znovu prohlížela a zase si to nechal normálně líbit a v poho ... no tak snad to fakt bylo asi od tý lampy...

Ráno spal, když jsem odcházela a Michal psal, že jak byli venku, tak taky nic divnýho, že byl normální, ale fakt to byly nervy, nepřála bych to nikomu, opravdu...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:54
- Nahlásit

Puna
Šáry, jsem ráda,že už je mu líp. Taky jsem z toho byla vyděšená a myslela jsem na vás celou dobu. Ještěže jsi alespoň napsala sms,že se nadlábnul, to se mi ulevilo, fakt!
Hlavně,že už je zase dobrej. Asi ho to opravdu koplo a nedivím se,že byl tak v šoku. Aguna se tvářila úplně stejně když dostala ráno od ohradníku... však jsi u toho taky byla.
Jinak děkujeme za příjemnou společnost na procházce a budeme se na vás těšit na příští středu.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:59
- Nahlásit

Puna
hele, vyřiď mu,že ho pozdravuje Berry, a estli se mu zježí vlasy, tak je uplně OK

Puna
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:25
- Nahlásit

Frog

jojo, jinak to bylo moc fajn... no já jsem mu taky nekázala koupat se v řece, že..
S příští středou počítáme...

Mar
vyřídím, vyřídím... dám vědět, jak tuto zprávu přijme

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:25
- Nahlásit

Puna
OK

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:03
- Nahlásit

Puna
jé, tak to je super, že je mu už fajn!
G. taky dostala celkem nedávno od ohradníku a odletěla bžžžžžžž pink... ale od sloupu bych si myslela, že to asi byla větší šlupka... no aspon vidíš, že má zdravé srdce je to junák! jsem ráda, že to tak dobře dopadlo!!!

Kelly
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:27
- Nahlásit

Ahoj všichni,
škoda, že nám to všera nevyšlo s tou procházkou.Uvízli jsme v obchodňáku, takže bych dorazila až někdy o půl sedmé, a to bych vás akorát zdržela.
Hera si to později vynahradila: Ukradla půl plechu cukroví, holka nehodná!
Plánujete do středy ještě nějakou prochajdu? Třeba na víkend?

Šárka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:18
- Nahlásit

Kelly
ahoj, na neděli domlouváme výlet.......

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání