| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:06
- Nahlásit
Frog, Puna
zdááááár! včera to bylo móc bezváááá! těšíme se na další prochajdu ve středu a kobilincům zdar, hlásí Giordinek!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:37
- Nahlásit
Denisa,Puna
Ahoooooooooooojky, včera to byla fakt parádní akcička! Aguše alespoň na chvilku nevěděla, že má falešku. Děkujeme a těšíme se na vás zase ve středu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:42 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Baileys
ahojky
taky bych se konecne zas jednou pridala, jenze mam ted vikendy slozity, vubec netusim, co a jak bude, strelba taky porad neni ok...
ale kdybys poradala neco s KJ-Brno, tak bych zkusila ty ZPU2, tam je jenom narazovy zvuk - myslim? - a toz to bychom snad mohli dat...
Frog
na mejlik odepisu dneska, poslednich par dni bylo silene hektickych, vubec jsem nestihala...
ale mozna MOZNA nevim, bych se mohla pristi tyden mihnout v Brne, mozna taky ne, ted nejak vubec nevim, co bude, ale byla bych moc rada...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:03
- Nahlásit
wami
Jéééé ahóóój, to by bylo moc príma, pak dej vědět a my si uděláme čásek na lítačku ať se děje co se děje,jo?
Na mejlík už se těším.
Jo a koukej na některej z těch výcvikáčů taky dojet! My s Agušou pojedeme určitě, teda jestli nebude hárat.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:07
- Nahlásit
wami
Tak dojed v sobotu do polomi,vsad se ,že máš JOOO velkou šanci jí udělat!!!Ale piš mi více na mail! Tady málo chodím,z OV do Brna to mám trochu z ruky )
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:19
- Nahlásit
Wami:
hele fakt dojed, a můžeš vzít tu karin z Havířova,ta by měla jet též!AspoŇ by nemusela s děckama a chlapem
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:15
- Nahlásit
Denisa
Puna
Ahoj venčitelky, tak kam dneska vyrazíme?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:01
- Nahlásit
Frog
Puna
zdarec, no já bych dnes párkla tam dole u elektrárny a šla kol a kol těch kopečků, neb mi tam přijde nejmíň bláta... jak jsme šli minule, tak tam bych teď nešla neb jsem tam byla včera a navrátily jsme se s G. dvě bláťokoule!
co vy na to?
a v kolik zlato?
a bacha na čerty!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:23
- Nahlásit
Denisa
Jo, jo já souhlasím . Jen zastavím tam u kruháče a za vámi dojdem, protože tam netrefím. A vidíme to na tu 18:00,jo? Co vy na to?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:52
- Nahlásit
Frog
jo jo, klíďo píďo na 18.h
JO, ježiš, jsem ti zapomněla odepsat na ten mejlík co jsi mi přeposílala!!! Já jsem trubka!!! Omlouvám se, ty jsi na mě myslela, díky!!!!! Mejly teď nějak nestíhám... ale četla jsem si to myslím už v pondělí Símtě díky moc, já jsem to od té doby zkoušela jen jednou a svítilo to, prostě asi slabý baterky! Schválně dnes vezmu s sebou a uvidíme, si myslím, že zezačátku bude pěkně svítit a pak to zeslábne...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:11
- Nahlásit
sice z minulého roku, ale ono se stejně nic nezměnilo tak Budliky budliky od GiorĎASky!
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:25
- Nahlásit
Denisa
Frog
Ahoj holkýýý,
já ani nevím jestli dneska s váma půjdeme... jak jsem ted měla tu dovču. tak jsme chodili od soboty každý ráno s Janou a Aginkou a Luckin vypadá, že už toho má tak akorát dost...
Dneska jsme byli i s Cairinkou, takže lítal jak pako s dvěma ženskýma, děsně řádili... ted leží a spí, ani se nehne...
Zase bych vás ráda viděla a je ten Mikuláš, no tak já ještě uvidím, jak na tom budem odpolko, jo?
Ale myslím, že zítra bude mít L. velkou radost, že už jedu do práce
Giordaska vypadá opravdu jako das, malej čertík, myslím, že ta maska ani není potřeba
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:58
- Nahlásit
Puna
... no nepotřebuje ji že?! si taky říkám...
no teda ale fakt pojďte!!! však Luckymánek bude šťasten, zase 2 baby a pak mu můžeš dát 2 dny voraz... símtě takovej setr by lítal od rána do večera na těch svých hopsavých nožkách!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:22
- Nahlásit
Baileys
jee, prosim, ja to pak tady v diskuzi prehlidla a nevsimla jsem si, zes mi odpovidala, az pozde... ale stejne bych nesla, nemame toho jeste dost docviceneho, a nestopovali jsme pul roku
ale na jaro bych to brala!
Denisa
Puna
Frog
holky, jsem na vikend v Brne, ktera na me budete mit cas a kdy?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:31
- Nahlásit
Denisa
S mejlíkem v pohodě , tak snad bude oboječek zase dobrej, uvidíme .
Puna
Koukejte dorazit, jo?!!!!
wami
My můžeme v sobotu ráno... na víkend jsme v Brně .
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:33
- Nahlásit
Denisa
No tak si nás teda teto přemluvila, tak my půjdem no... Ale Luckin to musí brát už jako jeden z vánočních dárků, takový vydatný procházky, musím mu to ještě dostatečně zdůraznit, aby si nemyslel...
Tak v 18 u elektrárny, nebo já teda spíš na kruháku, protože k elektrárně netrefím, tak se už těšíme moc....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:39
- Nahlásit
Frog
jenže my přijedem asi až někdy v sobotu dopoledne...
(berem to přes Trnavu )
odpoledne nebudete mít ani chviličku? nebo navečer? nebo v neděli ráno?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:45
- Nahlásit
wami
Jo, jo v neděli ráno by to šlo .
Puna
Tak to je príííííma, budeme se moc těšit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:45
- Nahlásit
Puna
ha, zabralo to! super, taky se těšíme!
wami
jééééé no ale jinak jééééé
bohužel s náma nic...
a to malé trdýlko je tvoje?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:46
- Nahlásit
Frog
oki, tak v neděli ráno...
Denisa
není to moje, ale od soboty bude...
je z trnavskeho utulku...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:50
- Nahlásit
wami
no jasněěěěěěěě, jsem si to myslela!!!
tož ať se vám pěkně zabydlí ve smečce!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:52
- Nahlásit
wami
Supééééér, je fakt kouzelná! Krásnej čumáček je to .
Tak jo ještě si podrobnosti napíšem a počítáme teda s nedělí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:03
- Nahlásit
Denisa
dekujem...
Frog
oki, ale kvuli te male - budes moct dojet do Zamilca? mam s sebou celou smecku, ale at zrovna ji netaham nekam moc daleko, asi bude ze vseho dost vyjukana...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:07
- Nahlásit
wami
Jo,jo Zamilec klíďo píďo .
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:35
- Nahlásit
wami
Ahoooj a taky gratuluju strašně moc k novýmu přírůstku do smečky hned to jdu prostudovat, jsem viděla to Tvoje témátko, tak jsem si říkala hned, že by teta wami měla dáreček?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:40
- Nahlásit
Frog
oki, pocitam s vama a moc se tesim!
all
ja ji tam nemohla nechat, zas jdu proti proudu a proti vsem, ale...
tohle byla moje "psi sestricka" po 14 let... a ta mala je jeji temer dokonala dvojnice...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:25
- Nahlásit
wami
Taky se moc těšíme . Malá je prostě úžasná. Agudíně se určo bude taky líbit .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
Frog
Puna
holky, tak už máte vymydlené pséky? Giorďas taky musela do vany, zaprasená byla teda fest!!!
no a pak celá vymydlená šla čertiti!
tak zdravice z letošní Mikulášské...
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:25
- Nahlásit
Denisa
tak už máte vymydlené pséky?
že se, Deni, ptáš... ted jsem dokončila jakýstakýs úklid koupelny... Luckin na to sice nevypadal, nebo se mi aspon zdálo, že to celkem jde, ale byl to horor... lasicky ucpaný to sítko ve vaně, ted měl na těch nohách asi tisíc šutrů, ale i takový velký... no a hlavně mu to večerní koupáníčko přišlo děsně vtipný opravdu mu chvílema nerozumím
Jediný jeho štěstí, že se tam nestihl vyválet v tom hnusu, už by ho jinak měla Giordinka v pytli
Ted vzal dokonce na milost i tyčinku od mikuldy... ještě jednou děkujem moc...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:41
- Nahlásit
Ahoj, jsem tu na fóru nová a jsem z Brna. Někdy bych se přidala se svým psem s vámi na prochajdu. Teda jestli máte zájem. Mimochodem, jaké máte psy?
|