| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:08
- Nahlásit
Frog
ne,nenašla
no co už....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:14
- Nahlásit
Mar
To jo, ale 10x jsi to rozhodně neobcházela, no ne?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:15
- Nahlásit
Mar
Měl tam totiž stánek Falco se všema různejma sušenejma dobrotama .Uši, pařátky, kosti a právě tam měli aj to masíčko ... neva dovezu ti ho na Active holiday. Už jsi sehnala odvoz? Já bych se ti kdyžtak poptala...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:16
- Nahlásit
Frog
nesehnala
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:18
- Nahlásit
Mar
Zeptám se ti,jo? Jinak jaká barva doginek byla zrovna v kruhu, když jsi obcházela?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:33
- Nahlásit
Frog
jo,to bys byla moc hodná )
dyž sem tam byla,tak tam byly ty co máš ty )ale vy ste tam nebyly )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:40
- Nahlásit
děcka všem moc moc moc děkujeme!!!
hlavně to nezakřiknout a pak někdy nad nezbedama čau!
zdraví D+G+Áčka
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:41
- Nahlásit
Denisa
no tak honem honem nejčersvější fotky, popis celé události a tak !
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 08:01
- Nahlásit
Ahoj, přidal by se ještě někdo na hromadné venčení? Nastá vající týden můžu každý den dopoledne.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:20
- Nahlásit
Zdár!
Ještě nejste odjetí na Active Holiday s coursingem...
Su mimoň, tak ani nevím, ale hodím vám sem video z prvního dne aneb savci aneb vzpěrači aneb prostě mimísci
http://www.youtube.com/watch?v=cyrqdvXBO-0
http://www.youtube.com/watch?v=Bppx9clP-nc
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:30
- Nahlásit
Denisa
Jéééééé jsou prostě božííííííííí! Krasavci ... budeš nechávat ocásky, nebo budou po mamince bezocasatí ? Hoď sem nějaké aktuální fotečky,jo?
Co Giordinka? Jak to zvládá? Je vše v pořádku?
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:31
- Nahlásit
Denisa
Ahojky,
na Active Holiday odjíždíme až v sobotu, takže do té doby nás můžeš zásobovat novinkama o mimískách
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:32
- Nahlásit
Denisa
Teda ti jsou kuááááásnííí .
A jak jste na tom ty s Giordiskou??
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:48
- Nahlásit
Ahój,
brzo ráno se v rychlosti přesunujeme na chajdalupu, více na brnocoursingu...
Jinak až se zabydlíme, jste vítáni, holky! budu občas na netu a jinak na mobilu - sms.
Užívejte léta a čauky!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:06
- Nahlásit
Denisa
ahoooj
tak co? jaký to je s pěti dalšíma torpédkama?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:10
- Nahlásit
Zdár,
dovolenkáři, či hoknaři?!
já furt na mateřské s miminky...
budu volat Janě Aginové, kdyžtak se nějak domluvte spolem, jste vítáni (bez pséků), ale nejlíp nějak pospolu dokupy neb jinak jezdí noví majitelé, boxíkářští chovatelé, poradkyně chovu atd. ... ještě se mnou budou 14 dní určitě.
pak nevím jak přežiju až půjdou pryč...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:06
- Nahlásit
Denisa
Ahoooooj tetáááá ,
ráda tě zase vidím (čtu ). Já plánuju výlet za váma určitě,ale tento týden mám úplně natřískaný. Viděla bych to někdy příští týden. Nevěděla jsem,že už jsou holky nějak domluvené , tak mám pátek bohužel obsazený. Domlouvaly jsme se někdy kdysi dávno s Punou,že bychom zajely společně,ale už se mi neozvala. Takže pokud by nevadilo, kdybych přijela sama popř. s tetou Berrouškovou bych nabrala, tak bych se stavila příští týden ...
Jinak mimuška jsou krááááásnááá. Fakt úúúžasná! Teta hodila bys mi semka odkaz na mapu,jak se k vám dostanu? Nebo alespoň název vesnice? Díkec. Moc vás všeny zdraví i Agudína
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 16:04
- Nahlásit
Frog
Denisa
ahojte!! no to my bysme placatce moooooooc rádi viděli!!!! vubec teda nevim,jak v tejdnu, ten víkend toho 18. bo kdy to je by byl pro mě ideální (v tejdnu prauju žejo )ale pokud to bude jen trochu možný,všecko bych se snažila tomu přizpůsobit,aby to šlo
furt sleduju fotky...sou suprový
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 16:25
- Nahlásit
Mar
OT - koukni na fotky z víkendu je tam i malá placatá tlamička
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:30
- Nahlásit
blanulinka1
hele koukala sem - zběžně - nevšimla sem si
ale měli ste tuším suprovej víkend co?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:36
- Nahlásit
Mar
placatá drštička tam není...sem to polpletla, ale posílala jsem ti ju na mejla...v pondělí... No mega suproš...Bedřich poprvé spala ve stanu...jenom když mě vlezla do spacoše, kterej je do -28 a začala hřát...jsem málem lekla
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:39
- Nahlásit
blanulinka1
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:43
- Nahlásit
Mar
Ale víš jaká to byla pohůdka po ránu...Bedřich začal kňourat na čůrání, tak jsem ji připla na dvě long vodítka, přivázala k tyčce stanu a vypustila ven a vona si tam mohla dělat co chtěla... Nakonec zase zalezla zpátky a čuměla z toho votevřenýho stanu a štěkala na všechno co prošlo, proletělo nebo proběhlo kolem a já se mohla kochat výhledem na Bezděz...(jen byl mrzák hrad vzhůru nohama...bo sem ležela na zádech a abych se nemusela otáčet, tak jsem jen zaklonila hlavu )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:10
- Nahlásit
Mar
Ahoooj, no já bych to viděla tak na pátek po 18:00 hodině,co ty na to? Ještě se musím domluvit,jestli se to hodí Denče .
všichni
Včera jsme byli na super prochajdě s kamošm Spikem No nejsou nádherní, koníci? Fotky nejsou nic moc,ale alespoň pro představu .
Jedna paní se dokonce vysekala na kole, když se po nich rozhlížela, jak si hrajou .
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:47
- Nahlásit
Ahojte, mi dnes také plánujeme hromadné venčení kolem 19 hod. Dnes budu mít doma 5 psů, a možná půjde štěndo labradora, tak to plánujeme do Obřen nebo Velkou klajdovku...
Co to spojit ať je nás víc?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:15
- Nahlásit
Frog
jo,tak to by bylo OK to by šlo
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:23
- Nahlásit
Frog
tyjo,to sou fakt koně
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:25
- Nahlásit
Mar
Frog
v protějším baráku teď mají "štěndu"...stříbrnou...Jen už je asi tak 20x větší než moje skoro dospělačka
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:46
- Nahlásit
Mar
Super , ještě si napíšeme . Jj koně to jsou . Krásně si spolu hráli ... on je prostě gentleman. Jsem z něj nadšená z plyšáčka rozkošnýho ...
blanulinka1
Jj my jsme jednou jely autobusem s paní,která měla trpasličí jezevčici. Paní měla hroznej strach o malou,ale když poznala,že Agů má malé psy ráda,tak byla nadšená . Holky vedle sebe ležely na zemi a malá se k Agů hezky tulila. Paní si pak na perónu vyžádala, jestli by se s nima Agů nevyfotila ... paní nadšená,že tu fotku musí ukázat doma ... Agudína je atrakce pro turisty
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:48
- Nahlásit
Frog
ahoj teta!
Jeee, Spike, toho jsem taky nevidela, ani nepamatuju... tak jsem rada, ze se ma fajn, a vubec, ze vy v tom brnicku vsici taky...
Zdravi vas skorovlci smecka s jednou psocertici!
|