| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:25
- Nahlásit
nemethova5
ahoj,
odpovidala jsem ti uz, bohuzel jsem driv nekoukla do mejlu...
dneska bohuzel nejedu, mam tukly auto a je v oprave, tak bych tam nemela jak dojet...
|
Puna
|
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:34
- Nahlásit
wami
no, čoveče, to by snad i šlo... strašně ráda bych Tě viděla, tak dejte vědět kdy a kam půjdete a já se budu snažit připojit... snad mě Luckin potom nevystěhuje, když ucítí Lumpa, ale zas bude mít respekt třeba...
Tak zítra si to ještě doupřesníme, zatím ahoj...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:38
- Nahlásit
Puna
tak v patek odpoledne do Zamilca myslim... pripadne, kdyz na to bude pocasko, tak bych navrhla okolo lachemy k rybnikum vykoupat psy, jestli to Frog Agatce dovoli...
snad mě Luckin potom nevystěhuje, když ucítí Lumpa
simte, abys ty nevystehovala jeho! ;)
zas bude mít respekt třeba...
a treba nakonec bude rad, ze nesel, protoze podle nej s Lumpem neni zadna svanda...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:01
- Nahlásit
Frog
obracim se na tebe coby na dogare...
treba vis o nekom, kdo by mel zajem, nebo to máš mezi kým šířít - tahle krasna doga je v utulku ve Štětí...
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2007 07:50
- Nahlásit
wami
ta je nádherná, chudinka, snad najde brzy nový páníky...
Jinak jsem se ptala doma a Lucky mi ten pátek dovolil , tak už se moc a moc těším....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:01
- Nahlásit
all:
ahojte,tak sme včera byli u veta, Berry dostal uspávačku a šli sme do čekárny počkat,až usne (trvalo to asi 10 vteřin , takže sme hnedka zase naklapali zpátky ) pak mu vyškrábl takovejma "lžičenkama" ty víčka,zjistil ještě zánět slzné žlázy - se z těch potíží asi nikdy nevyhrabem a dal mu probouzející injekci....pak s nim chvilu zatřepal,postavil ho na nohy,Berry si lehl...a tak porád dokola dom sme ho táhli v tašce,páč nechtěl chodit a motal se jako já po opici doma hnedle usnul - cca v 0:00 se konečně probral je OK....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:06
- Nahlásit
Mar
Super...jsem na vás myslela...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:11
- Nahlásit
Syska
ale vyměkla sem a na "zákrok" tam s nim musel jít Peťa (asistovat )
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:14
- Nahlásit
Syska
ale byl ofakt vtipný jak chodil - fakt jak ožralej "vod pangejtu k pangejtu" a dyž se zastavil tak se mu postupně podlomily nohy - zadní, nebo některá přední atd.... no fakt vtipný
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:14
- Nahlásit
Mar
Byla bych na tom stejně..
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:19
- Nahlásit
wami
Puna
Ahoj holky, to je super,že se zase všechny po dlouhé době uvidíme . Moc se těšíme .
wami
O té dogiňce už vím nějakou dobu, Ondřej mi ji zakázal přitáhnout domů . Je hroznej! Brala bych jí všema deseti ...
Pošlu ji na Dogy v nouzi ...
Jinak já samozřejmě Agudíně plavání dovolím a jsem pro všema deseti . Zrovna dneska tam jdeme s kamošem pittbuláčkem na lítačku a koupáníčko .
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
Mar
No tak to je super, že to má Berry za sebou , teď už ho snad očička trápit nebudou a bude moct lítat s kamošama
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
Mar
Týýýý brďo, hlavně,že to Berrouš zvládnul , je to prostě šikulka. Teď už jste si snad tu smůlu vyčerpali a už bude jenom zdravej . Myslely jsme s Agů na vás... Každopádně já bych asi taky asistovat nemohla . Jsem na tohle moc cíťa .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:29
- Nahlásit
Sky
no teďkonc musime vyléčit ten zánět slzné žlázky,ale snad se tamty folikuly bo co to je zase neobjeví...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:28
- Nahlásit
Puna
Jinak jsem se ptala doma a Lucky mi ten pátek dovolil
SUPER!
Frog
jeee, no tak to musis udelat jak ja, ja pul roku mlela a pak proste oznamila datum, kdy jedem do Komárna. A bylo.
ted sbiram posledni zbytky rozumu, abych tam nejela znova, tentokrat pro takoveho maleho klinoveho trpaslika... ale zatim jsem rada, ze to zvladam, casem se uvidi...
No a taky se na patek moc tesim, jsem rada, ze se budou moct blazinci vycvachtat!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:41
- Nahlásit
wami
ježíš ten je úžasnej
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:48
- Nahlásit
Mar
no me to vykladej, ja uz zas par noci nespim, neb se mi o nem zda...
tak doufam, ze si ho brzo nekdo veme...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:45
- Nahlásit
Ahojky,
zdravím všechny!
Giordinka je v pohodě, kdyby nebyly ty vedra, tak je ještě víc happy...
Puna
Luckymánkovi brzké uzdravení nožky!!!
Mar
Berouškovi pofoukání na očíčka!!!
a jinak koukám, že jste zdraví ostatní hafíni, naštěstí!
pozdrav od Giorďasky a Denis!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:51 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
wami
Je úúúúžasnej, fakt! Mě zas nedá spát ta dogina... trochu mi ksichtíkem připomíná Agů, chjo . Jenže s Ondřejem není řeč. Řekl mi,že když chci zachraňovat psí duše z útulku,tak jsem si neměla kupovat Agů,ale rovnou si nějakého psíčka vzít odtam...
Nechce o tom zkrátka vůbec slyšet,že bysme měli mít dvě dogy...
Denisa
Ahóóój, tak už se vám to nějak blíží,že? Porod každým dnem pokud si dobře pamatuju . Opatrujte se holky !
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:00
- Nahlásit
Frog
jo jo, opatrujeme, díky, a blíží se to, ale dneškem začíná teprve nejdřívější možný termín porodu, spíš to bude až za dýl... kolegyním boxíkářkám zrovna teď rodily feny až 72. den třeba... to už je trošku o nervy, no ale prostě do toho jim kecat nemůžeme...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:03
- Nahlásit
Denisa
ahoooj, slečno se vzducholodí na vodítku!
se těšíme na miminka... hlavně na to, co ti zůstane doma...
Frog
Řekl mi,že když chci zachraňovat psí duše z útulku,tak jsem si neměla kupovat Agů,ale rovnou si nějakého psíčka vzít odtam...
takovejch argumentu, co ja slysela, proc ne tretiho psa... a "ano" nerekl nikdy... ale jakmile mel jen malounko slabsi chvilku, oznamila jsem mu, ze JA CHCI a jedem. A jeli jsme.
Jde jen o to, jak doginu privezt domu. Kdyz uz doma bude, tak i Ondra vymekne
(ale je pravda, ze kdyz si predstavim dve dogy, tak je to jako ctyri psi bezne velikosti... )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:09
- Nahlásit
wami
hlavně na to, co ti zůstane doma... ne, ne, nesmí... jsem si to zakázala! musím myslet na svá budoucí dvojnohá (tda čtyřnohá ) dvojčata... nebo teda aspoň jedno lidské mládě...
jsem to udělala fikaně, jak mám na stránkách tu rezervaci (ještě nenarozených), tak fenečky už jsou zadané milionkrát , takže pak to "roztřídím" a na mě jako žádná nezbude, chápeš?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:21
- Nahlásit
Denisa
jsem si to zakázala!
ha ha ha
pockej, az se to narodi, jak rychle roztidis rezervace, abys s prekvpaenim zjistila, ze "jeeeee, ta nejkrasnejsi a nejzivejsi mi zustane doma! To je ale naaaahoda..."
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Čen 2007 09:54
- Nahlásit
Giordi a Denisa
Milá Giordinko, přejeme Ti s Luckymanem všechno nejlepší k Tvým dnešním krásným narozeninám
Myslím, že nejkrásnější dárek (a ne jeden ) si dáš brzy sama....
Opatrujte se holky, moc na vás obě myslíme Šárka a Lucky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:06
- Nahlásit
Puna
Jé, moc děkuje Giordinka i já! Jsi moc hodná, jsme rádi, že vás máme za karamády!
pamatuješ, minule jsme dělali narozeninovou prochču s koupáním... no jo, te´d to nejde, ale i tak jí vystrojím aspoň domácí oslavičku.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:57
- Nahlásit
Denisa
Jéééé my taky přejeme Giordince všechno nejlepší a spoustý krásných miminek.
Úplně jsem si vzpomněla na tu parádní loňskou koupací lítačku . A jak vás s Punou Aguna srazila na zem, když řádila... úplně to vidím... jak sis málem rozsedla foťák .
Pozdravuj nastávající maminu a koukej sem hodit nějakou aktuální foto
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:00
- Nahlásit
Frog
mno jo vlastně!!! jé, to jsme zažily s váma už legrace! úplně se mi po tom a po vás stýská!
hele, musíte pak dojet na chajdalupu ať vás zase vidíme!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:01
- Nahlásit
Denisa
taky se přidáváme s gratulacema pro budoucí mamču
a ať se má porád tak super jak doteďka )
Berry posílá pusinku
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:01
- Nahlásit
Mar
kukujééém móóóc!!!
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:08
- Nahlásit
Denisa
Frog
Jasně že si pamatuju narozeninovou padací prochču.... není ani možný, že už je to rok... Luckin ještě neuměl plavat pořádně a Agátka ho hnedka na začátku ponořila tlapkou do vody... taky se za náma zastavila Jana a L. viděl myslím poprvé Aginku
Panebože, já jsem dneska nějaká sentimentální... a Giordinka měla ty super fotky s party-čepičkou
Mar
Ať má Berry očka brzy zase jako rys!
|