| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:04
- Nahlásit
Denisa
Jasný. Tak v šest na konečný. Kdyby něco ozvu se.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:32
- Nahlásit
Denisa
Deni jak jsi říkala to číslo trolejbusu,kterej tam také jezdí?Že bych jela tím, když by bylo narváno v tramvaji,víš?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:15
- Nahlásit
Frog
jo, je to 32 (bývalej 132)
tak to se v něm možná sejdeme kdyby jo, tak půjdu si asi hačnout jinam s G., aby se nechtěly spolu vítat v trajfu jo?!...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:36
- Nahlásit
Denisa
Tak jo. Díky moc a uvidíme se odpoledne.Jo a pozdravuj Giordinku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 08:55
- Nahlásit
Frog
tak jak tento týden?! My bychom mohly zítra nebo ve středu! Tak dejte vědět s Aguškou!
Mohly bychom zase tam co minule, s tím rozdílem, že bychom to vzaly odtam co jsme minule vyšly... pak na ten kopec a pak někam dolů... vyhneme se tomu zakufrování v rozbahněným poli...!
Ostatní zdravíme!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:09
- Nahlásit
Co se tyka nefen a neharavek, tak pokud by se melo neco podnikat, tak hlasuju opet pro stredu v 18.00 - pripadne i v 18.30 kdekoliv jinde, po zmene casu uz je svetlo dyl...
Ale je to na vas, ja dneska nejak nemam tu spravnou naladu, snad me to prejde, nicmene zatim asi nebudu moc komunikativni, cimz se tak nejak dopredu omlouvam vsem, ktere dneska pripadne nastvu...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:19
- Nahlásit
Denisa
Zdarec. Jo jo ve středu se nám to hodí. Zase bych dala tu 18:00 hodinu. Minule se holky docela vyblbly,že? To místo je fajn,tak s náma určitě počítej.
wami
Ahojky,co Lumpík? Jak se má kluk ušatá?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:28
- Nahlásit
Frog
kluk usata byl ted skoro tyden se mnou doma, tzn. na dvore - takze z nej byl takovy blatokul, z dvorku mame tankodrom...
Jo, ale naucili jsme ho pomahat nam s prorezavanim stromu. My nahore pizlame vetve a on nam je z toho stromu pak sundava dolu...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:56
- Nahlásit
wami
Ahojky, sice zase trosku OT, ale mohla bys mi na ICQ hodit tvoje info, kvuli prihlaskam na ten coursing?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
Eimy
jo, muze to byt az na vecer? jsem v praci, a nerada poustim ICQ pres webbie...
A mas nejake terminy...?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:10
- Nahlásit
wami
Jasně, v pohodě, jen večer nebudu reagovat, ale pošli mi to
No termín je i na strankách MSC a to 22. 4. - nekříží se ti to s ňákým dogtrekem? Jo a na dogtreking sem uz asi psychicky pripravena Jen maminka, kdyz sem ji oznamila, ze chci neco takovyho spachat, tak uz vytacela cislo blazince
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:32
- Nahlásit
Eimy
Nevim, momentalne nemam v hlave terminy a jsem lina je hledat... Ale asi to je tyden po treku, no nevim, jestli nebudu muset taky jednou za mesic domu...
Tak ze se v tom blazinci sejdem...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:04
- Nahlásit
Frog
tak tož ano, těšíme se! akorát se vám to ale kryje s wami venčením, jestli sis všimla/nevšimla... nechci vás takto vyblokovat
Tak se rozmysli, jestli chceš i s nima, tak já můžu zatím i v úterý... a jinak s váma budu počítat ve středu!
Příští týden budeme moct už i s klukama... ono bychom mohli i teď, ale vonět by ještě mohla, tak radši až příště... to už si budou moct s Lumpem sexovat nezávazně jako vždy... teď bych z toho asi měla ještě trauma...!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:28
- Nahlásit
Denisa
Já práve v úterý nemohu, necháme to na středu,jo? S wami se zkusím domluvit na čtvrtek
wami
Tak co? Nešlo by to až ve čtvrtek?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:46
- Nahlásit
Frog
jo jo, nám středa vyhovuje maximálně! Tak se budeme těšit a je výborné, že do 7 bude světlo, vezmu kameru a natočím snad něco akčního dovádění aneb slečna poníková a placatý magor a jeden veliký klacek!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:53
- Nahlásit
Frog
Ve ctvrtek jezdime kousat...
Ale co, tak to prinejhorsim jednou odpadne, no...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 23:13
- Nahlásit
Jo, a hele, jakej umi byt Lump VELKY ZLY VLK! (priserna fotka )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 23:21
- Nahlásit
wami
prosiiiiim ty udaje na ICQ
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 05:17
- Nahlásit
Eimy
Ja vcera odpadla , mas to tam ted, snad to bude stacit, kdyby ne, pisni mi smsku, ja doplnim, co jeste bude treba...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:29
- Nahlásit
Frog
tak doufám, že to dnes neodpískáš a vyrazíme...!
Aspoň na chvilku!
Včera jsem hoďku v dešti házela G. klacíky, aby se vyblbla neb nikde žádná vhodná fenka na venčení...!
Potřebuje se dnes pěkně vylítat, Aguška taky, tak pojďte, třeba i do šesti přestane pršet...!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:27
- Nahlásit
Denisa
My půjdem určitě, ale doufám, že nebude pršet.To bude veselý na tom poli . Budeme mít z pejsků banivý koule, já obřích rozměrů
Už se na vás těšíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
Frog
tak jo, to bude bláťožůžo!
tomu poli se můžeme vyhnout, ale myslím, že Giordi neodolá a skákne si tam stejně...
tak zatím pa!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:23
- Nahlásit
Denisa
Ahojky, tak jak je Giordince?Co ti řekl veterinář?
A jak jste včera dojely domů bez šišky?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:53
- Nahlásit
Frog
Ahoj, no bez šišky to bylo smutné, to víš, musela ji tam nechat Agušce v trolejáku, tak to byla jistě ode mě velká zrada!
Jinak mi tedy ale do smíchu moc není, neb vet říkal, že to může být problém a nemusí... zatím ráno kadila i pěkně jedla, ale zatím ten sáček s tou sváčou z ní nevyšel... má být furt pod dozorem, tak teď je s ní Martin a pak budu já... měla jsem z toho včera bobky večer... ještě jsem si četla na netu co a jak se může ve střevě zpříčit a ty operace a tak, no děs-běs... Drž prosím moc pěsti ať to z ní vyjde a nikde se to nezasekne... achjo... A taková to jinak byla krásná procházka...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:25
- Nahlásit
Denisa
Ahojky,
uvidíš,že to Giordinka zvládne. Moc vám držíme palečky a hlavně se ničeho neboj určitě to dopadne dobře. Říkal doktor za jak dlouho ( přibližně) by to mělo vylízt?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 01:09
- Nahlásit
Frog
G. právě vyblila ten sáček!!! Částečně byl obsah strávenej, ale jakýsi pevný zbytky čehosi tam zůstaly a ještě takový cosi dlouhýho tvrdýho... no já vůbec netuším co v tom sáčku mohlo být snad teda nic jedovatýho nebo tak... neb je G. v pohodě... doufejme, že jí to vydrží... poptám se veta, zda to na rozbor raději nebo jak?! Dala jsem to do krabky a do lednice...
Tak já od středy rozrýpávám každé h...o, furt ji podstrojuju lehkou stravu několikrát denně a lítáme kaky... nechápu, že to nemohla vyblít už po tom roztoku blicím, ne ona až teď, nechá si to koza rozkládat v žaludku!
No ale uf, jsem si oddychla, protože toto by evidentně střevy neprolezlo... no nebo neumím si to představit, že by to šlo, no asi to ani nešlo když to takhle dopadlo...
No a dostane se jí tvrdého výcviku co se nalezení hnusu týče... a to ve skupince psů! Protože když jsem s ní sama, tak to nechá, případně vklidu vydá, ale jak jsou u toho psi, tak nevnímá, resp. nemůže to tam přece kořistnice nechat napospas jiným a "musí" si to před nimi ukořistit...! Tak to teda bude nácvik! Těš se Giordinko!
No su ščastnáááá!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 01:23
- Nahlásit
...jo Frog a co příští týden, nemůžu určo ve čtvrtek...
tak jak budeš vědět, dej vědět!
no jo, to už budeme moct i s klukama asi...
tak to nějak dohoukáme...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 17:29
- Nahlásit
Denisa
Jestli muzete i s klukama, tak navrhuju stredu!
Me se tenci vencici dny... V utery cvikos (jdes, Deni? ), ve ctvrtek grufacky... V pondeli chodime tahat...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:09
- Nahlásit
wami
Jo, tak středu...!
Prosímtě, mně říkej... nevím kam to mám vše narvat jak začíná sezóna... stopy, poslušnost, obrany, coursing, venčení s různýma psíma partičkama..., do toho občas frisbeečko, plavčení, kolo... ještě jsem chtěla chodit zase občas vyštěkávat osoby (záchran.)... no prostě podám výpověď v hokně a podám inzerát hledám sponzora na psí akce...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:55
- Nahlásit
wami
Denisa
Jo my ve středu taky můžem,ale nevím jak na tom bude Agů.Celej víkend řádila se psem a dneska mi úplně odumřela
Denisa
Jééé to je dobře,že to ze sebe dostala.Moc jsme na vás s Agů myslely .To by mě zajímalo,co to teda v tom pytlíku bylo .
|