Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:29
- Nahlásit

wami
TREFA! Bingo bango téměř se vším, to je jak kdybych ten příspěvek psala já před půl rokem, i když teda plac byl ještě celej, ale o to ani tak nešlo...
Kdy tam bude Alice netuším... dám ti na ni dnes číslo, jestli teda jdete...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:31
- Nahlásit

no hlavně jak jsem včera psala na mujpes... o těch cvičákách... no je to složitější... ale ty stejně zmizíš na sever, takže to už asi ani neřeš na tu chvilku...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:32
- Nahlásit

Denisa
Jasne, ze jdem, mozna tam nakonec budem sami - Garfield ma asi moc prace, jinak by se ozvala...
Jo a vlastne Puna psala, ze prijde taky, takze jeste tam bude Luckysek!

Ad cvicak - ja bych brala i nejakou dobrou partu lidi, alejak se s nima potkat, kdyz nemame cas stejne...? Teda mimo dopoledni kousacky, na tkere tam uz chodit nechci...?
Ono je mi to tak trochu lito, na clenstvi na Zetoru nemam ani prachy, ani netusim, jak to tam chodi, a v ramci toho, ze odchazim z Brna, to nema cenu nejak vic resit... Ja se asi holt jen tak nekde nezabydlim...

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:34
- Nahlásit

wami

No já abych pravdu řekla, tak mám z toho opravdu smíšené pocity. Vážně jsem začala uvažovat o Zetoru, ale zase na Rybníčku už má Agů svý kamarády a hlavně je to blízko. Tak teď jsem taky na vážkách. Zjistila jsem si všechny podrobnosti a teď se ještě rozhoduju.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:38
- Nahlásit

ale mají se co nevidět stěhovat na dobrej plac prej, takže já počítám, že budu chodit tam i tam! přece jen pro mě je to domovský cvikoš, taky tam už znám lidičky! chodila jsem ještě na veterinu-cvičák, tak leda to můžeš wami zkusit ještě tam... anebo jsou ještě jiný cvikoše co mám info od známých... no tak o tom dnes pokecáme...
takže v 18h tam!

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:38 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
Ja byla clen uz loni, takze letos jsem poslusne zaplatila poplatky uz v lednu...

Akorat teda nevim,jak to chteji delat s brigadou, maji 40 clenu a 20 m ctverecnich plochy... Asi jim to nezaplatim, bude mi celkem jedno, kdyz me na konci roku vyrazi, kdyz stejne budu chtit prechazet nekam jinam, tam u nas na severu...

Denisa
Jo, ale ten plac ma byt v Zidenicich, ne...? To uz je pak lepsi docajdat se az na ten Zetor...
Ja asi na prekazky a reviry budu chodit na KrPole, kdyz tam nejsou lidi, da se tam na plac dostat i tak..

Jj, dneska v 18 a pokecame!

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:45
- Nahlásit

wami
No u mě je to podobný. Já jsem zaplatila v lednu a nešla na tu slavnou schůzi. Až potom jsem se dozvěděla co a jak. No jo když jsem blbá a neúčastním se schůzí

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:46
- Nahlásit

Frog
Ja na tu slavnou schuzi a ni nemohla a dopredu jsem to hlasila...

Tak ted clenstvi asi taky neres, prestupy jsou (podle me) docela slozity, vyzkousis Zetor a uvodis pristi rok..

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:47
- Nahlásit

Denisa
Určitě se domluvíme. Když by to nedopadlo můžem jít příští týden.

wami
Denisa
Ani nevíte, jak mě mrzí,že dneska s váma nemůžem Fakt jsem se na to těšila

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:01
- Nahlásit

Frog
Neva, ja taky nemuzu vzdycky, vyde to treba zas priste...

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:16
- Nahlásit

wami
Omlouvám se, jsem úplně kapůt. Trochu jsem to přepískla se sportováním (3 dny po sobě úplně nekompromisní dryl) a teď nemůžu chodit. Schodiště (1 patro) dolů mi trvá cca 3,5 min., něco jako je sešlápnutí pedálů v autě... Smích... Zbytečná snaha.

My jsme rodina, buď je kapůt pes nebo já.

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:20
- Nahlásit

Garfield
chicht, ja takhle budu vypadat prespristi tyden, po prvnim letosnim treku, chodici svaly byly z provozu pul roku, ty, co clovek potrebuje na bezky, jsou uplne jiny, takze zatim, ZATIM! veselej skodolibej smich
- ale za par dni mi to budes moct pekne vracet...

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 19:46 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

wami
Je někde, prosim, terminovej kalendář dogtreků?

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 19:50
- Nahlásit

Eimy
Jasne, ze je...
terminovnik

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 19:52
- Nahlásit

wami
diky diky zrovna sme ve stadiu, kdy se mi meni vsechno mozny, tak mam sto chuti se nekam prihlasit co vic, mam chut vypadnout nekam sama od sebe

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 20:00
- Nahlásit

Eimy
tak na to je trek fakt dobrej...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 20:25
- Nahlásit

tak moje prasátko už je vykoupáno, nakrmeno a otravuje tu s balonkem... haůůů a kdo vykoupe a nakrmí mě?!
wami
jestli objevíš nějaký vtipný fota, tak nahoď ochutnávku!
a zítra čau na gřafání!
Lumpajs bude dnes mít asi "mokré" sny co?! Sára byla trpělivá milenka! Jo, ta holčina je dobrá, mohla by se přidávat častěji...

Puna
sms jsem dostala... tak se co nejdřív uzdrav, však ty víš jak na to ne?! máš na to diplomek a šup na příští venčení ať jste ready! Pozdravuj Luckynka!!!

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 20:43
- Nahlásit

Denisa
No, tentokrat je to s fotkama fakt desny... Neco malo tu ale nahodim...

Jinak teda zitra s tema kousackama jeste uvidim, nejak se mi to pos*...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:19
- Nahlásit

wami
jo, tak se těším, na ty "nepovedený"!

jé, tak to mě mrzí jestli ti to zítra nevyjde... však kdyžtak příště... my jsme minule taky museli vynechat skrz ten sáček...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:34 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
nepovedenych je vetsina, jsou mazly...
Tak aspon par tech dobrejch...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:49
- Nahlásit

wami
náhodou dobrý!!!! jé, mám tam i starouška ohařouška!
pěkné fotos! prosím si je poté na cédo... díky!
jo, ten můj foťák bude příští týden spravenej anebo kupuju novej... tak jsem zvědavá! pak se dám taky zase do focení, už se těším!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:49
- Nahlásit

Frog
všechno nejlepší k svátkůůůůůůů!!!
Tak a teď je prozrazeno tvé pravé jméno!

wami
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:27
- Nahlásit

Frog
Taky preju vsechno nejlepsi... Sice jsem to nestihla driv jak Denisa, ale uz to, ze si pamatuju jmeno, je pro me uspech!

Tak si ten svuj den pekne uzij...

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:34
- Nahlásit

wami
Ty fotky jsou úplně divný, když není podkladem sníh

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:37
- Nahlásit

wami
Denisa
Jéééééééé děkuju. Jste moc hodné, potěšily jste mě Já včera nebyla na netu,jelikož nám tady nějakej trouba překopnu kabel od Telecomu a v celém baraku nešlo nic Od 9:00 jsem nemohla volat ani netovat no prostě nic
Takže ještě jednou moc děkuju.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:42
- Nahlásit

Frog
ahoj, jsem ráda, že jsem tě tu zastihla... hele, dneska teda asi nic, pokud nestíháš dřív... jdeme si nechat píchnout, teda Giordina, injekci a tak to musíme stihnout do zavíračky, no a pak už má mít klid, žádný lítání...
ale neva, příští týden dáme hopsa!

wami
tak včera jsme dali taky 3 kola a byla jsem hotovson! začínám běhat neb jinak to se mnou jednou sekne...
jo a kde jsi prosímtě koupila ty gaťata?! ten obchůdek bych si ráda prošmejdila když tam mají tak dobrý ceny...!

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:45
- Nahlásit

Denisa
Dobrá. Půjdem příští týden. Jsem včera ráno stačila poslat jeden příspěvek a najednou mě to nikam nechtělo pustit
wami
Moc krááásné fotky. Moc se mi líbí

wami
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:13
- Nahlásit

Denisa
DENA textil na Josefske... ;) Mam skoro veskere obleceni odtama...

Frog
jenze tech 10 je asi tak jedinejch pouzitelnejch...
Ale jinak hlasim, ze jak je vecer svetlo, foti se lip... ;)

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:51
- Nahlásit

wami
ahá, tak dík, to vůbec neznám! při nejbližší příležitosti se tam mrknu... sice jsem se zařekla (oblečení už nemám kam dávat), že už nic kupovat dlouho nebudu, ale včera jsem zas neměla co na sebe z důvodu, že nemám čas prát a že všechny psí hadry byly totál zasraný no tak pak prostě opravdu potřebuju patnáctero gatí na venčení... achjo, o víkendu se to pokusím vše vyprat a příští týden mě uvidíte 1 minutu v čistém, heč!

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

Ahojte!
Tak kdy tento týden?! Já teda vlastně už můžu jen ve středu... Co vy?!
Pojďte ve středu! Středa středa středa - Agušky,Lumpíka,Gafa,Luckynka je Giordince třeba!.)

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání