Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit

Frog
Budu pozdravovat...
Nejspis v utery, ale teprve uvidim... ...mozna se pojedu misto tohokouknout na K9 do Liskovce (kvuli tech zkousek)...

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:36
- Nahlásit

wami
jéééé, já se tak těšila na akčňácký! co se stalo, nevyšlo to s tím režimem?! vypadalo to tak dobře v tom foťáčku. ale tyhle jsou taky krásný a určitě z těch "nepovedených" nějaký ještě vytáhneš (zpracuješ)...
co obranaření dnes, jsem se zrovna drkotala busem...
jo a to víííídeo prosím vypálit na cédo, nezapomeň, díky!
Frog
bylo to bezva a už se těšíme na další akční vycházku!

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:39
- Nahlásit

Denisa
wami

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat jestli nemáte kontakt na někoho kdo to na Zetoru tak nějak "vede". Chtěla bych se tam zajít podívat na nějakou hodinu popřípadě zacvičit si tam. Popravdě na Rybníčku je fajn,že už tam ty lidi známe a Agů tam má kamarády, ale zkrátka a dobře už propadam depresím,že Agů je sice šikulka,ale panička je naprostej kretén! Mam pocit,že všechno dělam špatně. (Myslím že to nebude jenom pocit. ) A třeba by nám změna prospěla.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:13
- Nahlásit

Frog
posílám ti odkaz na stránky, určitě tam je kontakt, telefon, tak to zkus http://www.kkzetor.cz/
Prosímtě a nepropadej depkám!!! Se moc podceňuješ! To chce čas! Vždyť na tom makáte!
Ale změna je život... Já taky byla na více cvičácích a soustředkách... to chce trochu očíhnout tam a tam a čím víc toho uvidíš, tím líp... pak si z toho vybereš, utřídíš a prostě to chce nabývat zkušenosti, nic jinýho...

Pěknej víkend všem!

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit

Denisa
Děkuju moc jsi hodná. Hnedka tam zavolám a domluvím se. Půjdu to tam omrknout a zkusím se poptat a optat a třeba i vyzkoušet, když to půjde. Třeba taky už začnem konečně s těma obranama
Ještě jednou díky a pozdravuj torpédo Giordinku.

Jo a domluvila jsem nám na středu Zzizalku s Bety. Možná půjdou s náma V úterý na cvikoši mi dá ještě vědět.

Puna
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit

wami
Frog
Denisa

tak já se zpožděním - prochajda byla super hyper úžasná, se těším už na opakování, ta středa mi vyhovuje..

wami
krásný, překrásný fotečky, a té naší dvojičce to tam moc, moc sluší, že Frog ?
Agátka - úplná akční modelka, tam hledejte uplatnění, co nějaký obrany

Taky přeju pěkný víkend - Giordince, Agátce, Lumpíkovi, Denymu, Gitě a paničkám taky

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit

Ahoj holky,

tak jaký byl víkend? My jsme si ho s Agů užily! Byly jsme na coursingu a Agů docela valila jak blázen. Byla úplně nadšená. Oproti minulé akci byla ještě lepší,fakt! A byly tam vidět fakt fantastický, až bych řekla akrobatický výkony ostatní pejsů! Paráda! Všechno hezky odsejpalo.
A co vy? Jak jste se měly o víkendu,co? Povídejte přehánějte

Denisa
Tak jsem domluvená a dneska se jdeme podívat a poptat na ten Zetor. Jsem zvědavá. Tenhle cvičák mi každý jenom vychvaluje, tak uvidíme. Naznala jsem ,že obě s Agů potřebujem trochu změnit prostředí.Ty tam jezdíš jen na obrany,že? Tak asi nevíš jak to chodí při změně členství?
Ptám se dopředu,kdyby se mi tam líbilo, tak bych se asi "přečlenovala" . No, ale nepředbíhejme ... dneska uvidíme.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:54
- Nahlásit

Puna
Koukam, ze na vetsinu tebou jmenovanych pejsku staci jedna panicka (ja)...

Frog
Vikend byl nic moc, akorat jsem pracovala a jednou vytahla psiska na kolo...
Nic nestiham...

Jinak doufam, ze se ti na Zetoru bude libit!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit

Frog
víkend mám popsán v boxer fóru...

já jsem členem už na Zetoru... na Rybníčku jsme hostující!
změna členství jde... však se poptej dnes...
ale na Zetoru je to docela pálka... 1000,- za vstup, 900,- na rok a 500,- teda jen záloha na brigády, to ti pak vrátí když si odkroutíš hodiny...

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit

Denisa
Zajímavej víkend.
Aháááá já myslela, že tam jezdíš jenom na kousačky.Tak to se tam možná budeme potkávat
Jsem móóóc zvědavá jak to tam chodí. Máš pro mě nějaký postřehy či připomínky, co bych měla vědět než tam půjdu? Jak se ti tam líbí? Jakej je tam přístup výcvikářů?

wami
Taky doufám. Uvidíme.
Vy jdete s Punou na coursing už tuhle neděli,že? Tak to na vás budu myslet a určitě dejte hnedka vědět, jak se pejskům líbilo. Uvidíš, že to psiska bude bavit

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit

Frog
jj, zkusime to - a doufam, ze to Lumpa bavit bude...

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit

wami

Určitě bude, uvidíš. Jinak také držíme palečky ke zkouškám!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit

Frog
no já jsem tam na ofic. hodině s výcvikáři nebyla... já si cvičím sama, případně s jedněma lidma se chystám... toto fakt nevím, neposloužím...
Líbí/nelíbí... jde to no. Normálka. Hele, tak než jim to tam zacvakáš, tak se zeptej, že by sis chtěla vyzkoušet jednu hodinu cvičení s instruktory... třeba ti to napoví, zda přestupovat nebo ne... !?

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:50
- Nahlásit

Denisa
Hele, tak než jim to tam zacvakáš, tak se zeptej, že by sis chtěla vyzkoušet jednu hodinu cvičení s

No právě na tom se chci dneska domluvit. Stejně děkuju za info.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 11:05 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
držíme palečky ke zkouškám!
ty jsou bohuzel jeste daleko... ted potrebuju nutne odevzdat diplomku - a pak muzu zacit premyslet o jednech statnicich, o napsani druhe (oborove) prace a o druhych statnicich...

No a to vsechno bych chtela stihnout leto-podzim...

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit

Holky (Garfield?)
- nevite nekdo, koho a v kolik ma dneska kdo na K9 v Liskovci?

Dneska nebo zitra bych se tam chtela zajet podivat...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit

wami
Dnes jsme tam 17.30 hod., takže chceš-li vidět něco, z čeho ti neslezou chlupy a vlasy, tak přiijď kdykoliv v jiném čase

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit

Garfield
prave naopak, aspon tam bude nekdo, koho znam...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:16
- Nahlásit

wami

A v kolik odkud pojedeš, pojedeš-li tedy... (zvednout si sebevědomí) )

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:18
- Nahlásit

Garfield
no ja tam jedu z uplne jineho duvodu, nez si zdvihat sebevedomi (a navic tusim, ze si ho teda fakt nezdvihnu... )

ale jedu za chvilku z Reckovic, 1 na Moravak, tam presednu na 5 a posvistim na Osovou...

A ty s Gafozou?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:18
- Nahlásit

Garfield
co jeste delas na netu??? mazej domu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:19
- Nahlásit

wami
copak si myslis, ze rozmazlena Garfield pojede jinak nez autem?

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:21
- Nahlásit

wami
My jedeme rovnou z práce tedy Řečkovice - Mokrá Hora, takže někde počkej a nabereme Tě v 17.00 hod. OK?

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:22
- Nahlásit

Jirikovo
no, spravna otazka zni, jestli treba (asi tezko, ale co kdyby) nejela nekde "kolem", kde by nas mohla pribrat do auta...

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:24
- Nahlásit

Garfield
My jedeme rovnou z práce tedy Řečkovice - Mokrá Hora, takže někde počkej a nabereme Tě v 17.00 hod. OK?

kde by se ti to hodilo nejvic? Horacke namesti? Reckovice - nadrazi? byvala Delvita (Letovicka)?

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:25
- Nahlásit

wami
Klidně Letovická. Budu čekat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:27
- Nahlásit

Garfield
Budu čekat
aby to nebylo obracene ....

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:28 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
Oki, tak na tom parkovišti, kde vzdycky stojis...

Jeste me tak napada - nemam na nikoho odtamtud cislo, tak snad nebude vadit, ze rovnou prijedu... Jak moc vstricni byli, kdyz ses chtela prijit kouknout?

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:31
- Nahlásit

wami
Úplně vstřícní.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:32
- Nahlásit

Garfield
ty se mnou fakt nemluvis, ze na me nereagujes?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání