Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:34 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

wami
Už jsem to našla, to vyjádření Artemise k chytání po ruce při trestu. Celá ta diskuse je celkem zajímavá, tak to sem dám celé, původně jsem chtěla zkopírovat jen to jeho vysvětlení, ale bylo by vytržené z kontextu:

http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=1&topic=984

Citace:
do toho mě za tu ruku občas chytá, takže i pár přes tlamu a o to větší řev

To je to nejhorší, co tě mohlo napadnout, kazíš si tím jeho důvěru a celkovou důvěryhodnost své autority. Jak se psem v tomto věku zacházíš, tak on bude v dospělosti jednat.

Chňapáním za ruku ti dává najevo, že už se podřídil a ty jsi ho přesto potrestala.

wami
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:35 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
Jinak dik za to, mrknu na to vecer, ted letim do prace za detickama a po praci si jedem zakousnout figuranta!

wami
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 21:43
- Nahlásit

Garfield
Chňapáním za ruku ti dává najevo, že už se podřídil a ty jsi ho přesto potrestala.
tak to je hodne dobry a rozhodne by me to nenapadlo... Ale kdyz si uvedomim tvou situaci, tak to ma neco do sebe... U tebe to sedi, u me byva jina mimika psa a o neco jina reakce...

Kazdopadne to je hooodne zajimavy, bude mi to vrtat v palici, nez si to zaradim do poznatku v kategorii "VELEDULEZITE"...

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:15
- Nahlásit

Hoj, hoj!
Frog tak jak jste docestovaly s Aguškou! Nechápu, že tam jelo tolik těch studentíků Navečer už takhle nejezdívají...
No ale jinak venčidlácký místo dobrý ne, tak příští týden se domluvíme ju?
A můžeš vyzkoušet jet tam trajfem 32, jestli ti to přijde pohodlnější, zas ten trajf je menší, tak nevím.
Giordi pozdravuje Agu!

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:48
- Nahlásit

Denisa
Ahóóój my jsme dorazily v pohodě.Ale pak přistoupil nějakej bezdomál a Agů mu furt čmuchala k tašce co měl no byla z toho paf. Asi tam měl nějakou "dobrotu" Venčící místo bylo parádní ani jsem nevěděla,že tam něco takovýho je.. A vy jste došly v pohodě? Jestli se vám s námi procházka líbila,tak se určitě ozvi a můžeme jít zase.

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:50
- Nahlásit

Denisa
Agů říká,že děkuje a zdraví Giordinku taky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:07
- Nahlásit

Frog
jo, určitě, dáme si příští týden vědět!
My taky pohoda, ještě jsme cestou potkali boxeřího mimína odrostlejšího, už ho známe od vidění, tak říkali, že by se taky někdy přidali na venčení, jsem jim popisovala, že jdeme z venčení s dogou, tak by chtěli taky prý s dogou...

wami
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 22:11 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

fsem

Pripominam, ze zitra navecir se chysta venceni s obema skorovlky a zlou a vychloubacnou Wami!

Jo a pisnete, v kolik presne se sejdem...

Puna
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:23
- Nahlásit

wami
Frog
Garfield
tak to se budu moc snažit se za váma s Luckym dostat, určete čas, já odpol. ještě napíšu.

zlá a vychloubačná wami???, to mi zase něco asi uniklo....

wami
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:34
- Nahlásit

Puna
Ahojky!
Nedes se, akorat na ifaune se do me nekdo vesele navazel, tak si z toho par dni jeste budu delat srandu...

Puna, Frog, Garfield
Jinak ja bych navrhovala zase oblibenou sestou hodinu podvecerni, co vy na to...?

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:54
- Nahlásit

Jé, tak dnes si to užijte... doufám, že budou i nějaká fota na podívání se aspoň když teď nemůžeme...
A nesežerte se tam navzájem... teda psi myslím
wami
škoda, že neuvidím svého skorojmenovce, tak ho aspoň pozdravuj ode mě.

Frog
a co vy s Aguš, je mi jasný, že dnes nee, ale jak budeš vědět kdy tento týden... tak písni... já zatím nevím, mám toho víc rozjednaného, ale nevím konkrétní dny zatím

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:59
- Nahlásit

wami

My dorazíme, ale musíte nám slíbit, že skorovlk nesežere skoroslepicu. Oni to tak původně v těch Beskydech úplně normálně praktikovali. Ti vlci, teda.

No a budu skoroslepicu muset krotit, protože páteční procházku na přehradu, pak 2x lítání se smečkou a pak z přehrady zpět úplně nerozdejchala a druhý den skončil na Rimadylu. Což se stalo naposledy v jeho 6 měsících. Takže bude mírný útlum.

To víš slepičí pařátky nejsou vlčí tlapy.

wami
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:05
- Nahlásit

Denisa
S fotakem uvidime, velkej ma nejaky problemy...

Garfield
Nesezere, on je fakt v pohode, vischni si ho predstavujou jako vlkodlaka, ale on je nejprotivnejsi akorat v soukromi, jinak je to proste normalni nevsimavy dedek stary... Takze to je na Gafovi - jestli si bude neco zkouset, Deny mu vysvetli, ze by to neslo, ale spis hadam, ze radsi ani nic zkouset nebude...

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:51
- Nahlásit

Denisa
No tak nám by se to hodilo třeba ve středu nebo ve čtvrtek.Tak napiš jak jste na tom vy?
wami,Garfield,Puna
Jo tak my tam dovalíme v těch šest.

wami
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:02
- Nahlásit

Tos se na vas na fsechny moc tesiiime!

Wami, Deny a Lump

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:04
- Nahlásit

...nápodobně...
Garfield & Garfield (slepica)

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:09
- Nahlásit

Frog
tak asi tu středu si zamlouváme

je všude krásné bahnisko, tak se těším na hnědou dogu!
včera jsme se vrátily kruťácky zaprasené, obě samo!

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

Denisa
No naše Agů je primadóna,takže to bude ještě veselý. Kalužím aj bahnu se vyhýbá obloukem. I na cvičáku mi nechtěla jít na lávku,až když jsem jí zasypala bahno sněhem,tak vyrazila tryskem Je to čistotná holka,no
Tak teda středa, čas zůstává a kam půjdem?

Puna
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:33
- Nahlásit

Frog
Garfield
wami
holky, já pevně doufám, že mi to vyjde, ale pokud bysme
nedorazili do těch 6, tak už nepřijdem
Budu se ale moc snažit tam být, těšíme se

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 08:13
- Nahlásit

Puna
Garfield
wami
Tak co dámy jak se pejsáčci vyblbli? Ještě jednou se omlouvám,ale bohužel práce je práce Tak kdy je předběžně další akcička?

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 08:14
- Nahlásit

wami
Doufám,že jsi dostala omluvnou sms?

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 09:01
- Nahlásit

Frog
téda, ty se máš!!! to Giordina právě miluje louže a bahno a lítá do nich schválně! Vyválí se v tom s rozkoší a úplně super je pro ni rozbahněný pole a v lese takový to černý bahno. No ona je fakt prasátko chrochtavý, zaprasený...! To uvidíš!
Ještě nevím kam, upřesníme si to zítra jo?!

wami
jaký je povrch tam v Zamilcu?! Dobrý pro prasátka? Nebo tam ještě drží trošku snížek?!

A jak jste se včera poměli?

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:12
- Nahlásit

Denisa
Jééé a jak ji potom zbavuješ špíny? Vydrží ve vaně? Já musím říct,že mám štěstí, protože Agátku bych do vany nedostala ani heverem. Hrozně se koupání ve vaně bojí.
Jinak zatím procházka platí a my se budem těšit.

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

Frog
Jo jo wami omluvnou SMS dostala, ale na telefon se podívala až po 15 minutách čekání

Denisa
Na Zamilcu je z 10 % rozbředlý sníh, zbytek jezero, rybník a moře. Taky tam běhal potkan nebo krysa, nebo co to v našich zeměpisných šířkách žije a psi to uhonili k smrti. Byli nadšení jak malí štěňata.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:00
- Nahlásit

Garfield
s tim morem, to sis malinko zaprehanela vid?

bord
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:08
- Nahlásit

Jirikovo
To víš tyhle přír.krásy máme jen v Brně,my byly zase včera s Hafinou u Niagar.vodopádů,proudy kalné vody se hrnuly kolem nás,Aris se probíjel do půl těla ve vodě a Bobana jsme našly až pod kopcem zachyceného na větvi.Kdyby jsme si nepospíšily,asi by se už zuby neudržel..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:14
- Nahlásit

bord
po opetovnem precteni tveho prispevku a predchoziho vyplodu Garfielda jsem dospel k nazoru, ze musim zjistit, kde je v Brne nebo blizkem okoli nejblizsi chemicka tovarna. rad bych tam totiz poslal zachranny sbor, nebot je jasne, ze jim tam unikaji nejake omamne latky ....

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:26
- Nahlásit

Frog
no jo, to je fakt že doga ve vaně, to by asi nebylo optimální co!?
Giordiska ve vaně postojí, je zvyklá, šampónem ji koupu tak 3x do roka (ono se to nemá často), ale vodou ji umývám hlavně "podvozek" a tlapiska a celý nožiska a taky hubu!
Garfield
no já si to myslela, tam stačí když v létě zaprší a stojí tam voda! No a k tomu vždy ten mořský příliv... tak to už vůbec že jo!

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

Denisa
Ahojky tak kam dneska vyrazíme? Doufám,že nebude pršet,jelikož už teď jsem strašně nachcípaná.

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:26
- Nahlásit

Ahoj, ahoj,
necháme to tam jak minule a v těch 18h jo!?

Jo, a kdyby fakt hustě pršelo, tak to odpískáme a já můžu jít i zítra (odpadlo mi něco...), taky nejsem úplně zdravá... máme mobilky, tak si kdyžtak písneme, že nee... vyrážím zhruba o půl šesté, ty taky tak že jo?! Tak kdyžtak do té doby!
Snad nám to ale vyjde dnes...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání