| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:46
- Nahlásit
Jirikovo
Ale jen klidne prijedte!!! (Ja jsem za tu diskriminaci rada, aspon pak neohrozujou vselijake osvetrikovane male mrtafy... )
Eimy
To by mohlo byt idealni - velci blbnou spolu a Eimy za nimi pobiha a nadava jim...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:47
- Nahlásit
wami
no tak me odolne plemeno rozhodne svetrik nevlastni, ale steka klidne jako stado tech osvetrikovanych, kdyz se ji chce ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:48 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
wami
Ona ani nenadává Ona prostě číhá, vyběhne a běžííí a když se nějakej otočí, a chce běžet za ní, tak dělá, že ona nikdy nikoho nehonila je to trdlo... Ale třeba na cvičáku si hraje s maliňačkou a je v pohodě... asi se jí líbí, že k sobě ladí nebo co
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
Jirikovo
Zkuste někdy s Ronie přijet, mužou s tou mojí příšerou udělat klub diskriminovaných Veverek
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
Jirikovo
ono o stekani nejde, jde proste o ten fakt, ze velci by ty male nemeli zaslapnout...
Eimy
No jo, to dela spousta psu, malejch i velkejch - ale vsak co, za vyzkouseni nic nedas, maximalne si pujdete svou cestou bez nas, ne?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:51
- Nahlásit
No to by mě taky zajímalo, co by to moje mrňavý třeštiprdlo na takový obříky říkalo....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:52
- Nahlásit
wami
někdy vyzkoušíme, uvidíme však se někdy mužem domluvit...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:56
- Nahlásit
Eimy
Hmmm tak to já nevím, jestli by to G. pochopila Ale to by si oni nesměli hrát s ní (Dokud ona honí je, tak je to v pohodě, jak chce někdo chytit ji, tak se zasekne a je po hraní)
Ona se psama honí navzájem... resp. dávají si "babu".
Ale je fakt, že na některý malý psi ona prdí, prostě je přehlíží jako by tam nebyly!? Ovšem někteří malí uštěkaní jí vadí a někteří malí drsňáci hrací, okusovací se jí zase moc líbí.
Takže taky to má různě.
Tak ale Syska by tu měla parťačku - malou buldočku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:00 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
to by tak byla velikost Eimy ne?!
no jo, vlastně ty jsi neviděla Giordinu.
ale já Eimy jo, tak mi to tak přijde.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:10
- Nahlásit
Denisa
Malou buldočku? A tu máš Ty??
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:19
- Nahlásit
Syska
ne, to bylo na Eimy, že pro ni by to mohla být parťačka - malým vzrůstem - vím, že máš buldočku (už z fóra mujpes, občas jsem tam vlezla za Vilmou, se kterou se známe...)
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:35
- Nahlásit
Denisa
Aháá...tak to jo..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
Denisa
Třeba by se Giordi Eimy líbila no co už chce to vyzkoušet s fenkou buldočka se jednou Eimy srazila (čihala jako vždycky ya plnou parou vlítla buldočkovi do cesty ) a je fakt, že pak z thoo byla pořádně otřesená ) A buldoček si toho ani nevšim
zas třeba by si časem Eimy na velký hafáky zvykla a neměla by už vubec žádnej problém
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:40
- Nahlásit
Denisa
Ahojky, tak me dneska napadlo...
Lumpik ma zatim celkem slusne privolani, myslim, ze zvladame i od zvere... Rychlej je jako blesk... Nekona se nahodou tu a tam nejaky trenink coursingu v Brne, ze bychom to zkusili...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:49
- Nahlásit
wami
jo jo, rozjíždí se... ofiko zatím není, ale jsem přímo u zdroje, tak ti dám vědět... pokud má aspoň trochu kořistnicko-loveckej pud, tak se mu to bude moc zamlouvat...
jo a co fotečky? budeš sem ještě nějaký dávat anebo až pak do mejlu či céda...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:02
- Nahlásit
Denisa
to neva, ze to neni ofiko, chcem to jenom zkusit... Ja myslim, ze u nej bude problem hlavne v tom, ze bude muset utikat nekam pryc ode me...
Jo, mejlem se mi to nechce rozesilat, ja se k tomu dostanu dneska na chvili a neco pres vikend - poupravim, orezu a vypalim na CD, at to mate v puvodni velikosti (kdyby si nekdo chtel udelat fotky na papir).
Vcera jsem nic nestihla, byli jsme v divadle...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:24
- Nahlásit
Tak jeste par fotek a pokud me uz nic extra netrkne, tak zbytek bude na CD. Ale jak rikam - na pripomenuti ok, ale jinak to jsou pro me nepovedene fotky!!!
(Teda to co sem ted davam taky neni zadny zazrak... )
A tuhle fotku neukazujte detem, mohly by se v noci bat...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:04
- Nahlásit
wami
Tak sem tě dneska viděla (identifikovala podle Lumpa ), ale nějak sem nenašla odvahu se k tobě přihlásit
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:10
- Nahlásit
Eimy
Jezusku, tos ale mela, ja tam trdlila hlavne proto, aby se ke mne hlasili lidi, kteri me tam zaregistrujou a jinak bychom se nepotkali!!!
Odsud treba WhiteWolf... Ale odjinud taky...
No, ale hlavne jsem byla koukat na sedivaky a pozdravit par znamych...
(Mozna tam budu i zitra, ale jen mozna, chci se s nekym potkat... Studentske vstupne 15 Kc je pro me unosne na oba dny... )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:15
- Nahlásit
wami
No jo, když já jsem bez Veverky jak bez ruky Vona moje seznamovací zařízení, víš?
Zítra se mi tam moc nechce, nejsou tam plemena, který by mě nějak extra zajímaly... Navíc musím dohnat svoje 3 týdení nicnedělání za jeden den Ale těch 15 korun je lákavejch
Ale Lump je fakt náááádhernej
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:36 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Eimy
Tsss, mohlas pouzit seznamovani pres Lumpa...
Hm, tak me docela zajimaji veskera primitivni plemena... Ale dneska mi stacilo, navic jsem enjaka nachcipla... Jenze bych se tam mohla konecne potkat s nekym, s kym uz se neuspesne (!!!) potkavam tak 3-4 roky...
Jinak jsem si naopak udelal volno po extremni praci, a od pondelka uz zas zahul...
Dik za Lumpa, ja se tam docela bavila... Spousta lidi se me ptalo, jestli to je cisty cevecko a kdyz jsem rikala ze ne, tak prej skoda, protoze se jim libi vic... Z druhy strany ceveckari jsou pohodovi, ti to nejak neresi, jsou to fajn lidi, podrbou si Lumpa a postezujem si, v cem vsem jsou nase priserky stejny... No a pak si Lumpa jedna pani fotila zase pro typickou ovcouni hlavu, ze mozna podle Lumpa udela vlkosedaka na privesky ke klicum a samolepky... Tak jsme suplovali nekolik plemen v jednom, pro deticky jsme delali canisterapeutickeho psa, pro spoustu lidi diiiivadlo (jak furt blbli s "adoptivni mamou-segrou" gronackou Dinkou), a tak... Proste to bylo docela fajn.
Az me nekde zmercis priste, proste se ke mne prihrn, ja te mozna poznam podle fotky, tak se chytnu slova ja... Ale v davu si te jen tak nevsimnu...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:56
- Nahlásit
wami
Pro příště si budu pamatovat... Ale to se možná dřív potkáme při nějakým tom "testovacím" venčení...
Na mě tam dneska bylo moc lidí blízko u sebe, takže sem se "plácala po rameni", jak chtrej nápad byl nechat Veverku doma, protože ta by tam z toho byla asi uplně hotová, obzvlášť, když se mezi tolika lidma nelíbilo ani mě, to by jí taky moc nepomohlo... :-/
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:04
- Nahlásit
Eimy
Urco, ale ne ze me na tom venceni nenapadne mines!!!
Jo, ja nahusteny lidi taky moc nemusim, ale mela jsem s sebou chlapa a navic v takovych pripadech vic myslim na psa, a min na sebe, takze to slo. Pro Lumpa to zas byla vyborna socializace... Na takovym Vaclavaku to je pro me horsi, to snasim hur (jsem tam vetsinou bez psa)...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:09
- Nahlásit
wami
To ne, protože to budu mít svoje "seznamovadlo" a poznávací znamení Já se totiž děsím toho, že někoho opzdravím a on mě nepozná
No já bych myslela na Veverku a o to by to bylo horšííí... Já nesnáším nahuštěný lidi kdekoliv... Nejhorší třeba narvaná tramvaj ... Fuj...
Ale musim se svěřit. Včera jsem si vzala svoji den novou žlutou bundu (určenou na venčení ) a že teda jako pojedem s přitulem k němu, no tak sme jeli, psice seděla v tramvaji (dopoledne dvě jízdy zvádla v pohodě), jenže proti nám seděl chlápek s nákým krytem na světlo či co a ono to udělalo ranku, pro psici asi hodně nepřijemnou a měla jsem ji až na hlavě (zaprasenou od městskýho sajrajtu na krásné čisté žluté bundě ), takže psice byla v tu chviku čistá, ale ze žluté bundy byla nepovedená maskáčová bunda (prostě jsem děvče inteligentní)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:14
- Nahlásit
wami
btw. chlapa sem sebou měla taky, ale nijak to nepomohlo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:21 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Eimy
Neboj, ja reaguju treba na naznak, ze se na me nekdo jen tak koukne... Taky uz jsem se parkrat sekla, ale co uz, no...
Chicht, ja mam zapraseny vsechny veci, at vencici, nebo nevencici, bud jsou na nich tapoty (kdyz jsem vybehla jen tak na "curdu", to se jako nemuze nic potento, ze jo ) nebo je mam oslintany od vitani...
Me chlap v davu pomaha tim, ze mi stoji za zadama. Ja mam uchylku - nesnasim nekryta zada, jsem pak strasne nervni...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:52
- Nahlásit
wami
Já pokukovala, ale je fakt, že ne po tobě, ale po hafíkách (to je zas moje úchylka )
Já mám všechno u od chlupů (dneska se mi tam nákej pán pokoušel vnutit nástavec na vysavač, že to vysaje chlupy, tak přemýšlím, že mu tam zejtra vezmu svojí megazachlupenou mikinu, ať se ukáže - mám něco podobnýho doma a problém je v tom, že ty veverčiny chlupy se zabíchaj i do toho ), na to sem si jakž takž zvykla ale ta bunda, to byl fakt extrém chudinka přítulova maminka mi to pak čistila... ještě pořád nevim, co jí za to dám....
Mě vadí blízkej kontakt s lidma, který neznám, nemám k nim vztah a tomu se v davu těžko vyhnu (prostě Veverka je muj věrnej povahovej obraz )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 20:07
- Nahlásit
wami
jé, další krásné fotečky!!!! Paráda!
wami
Eimy
jejda, holky, to jsou věci... !?
No jo, já jsem taky "jakej pán takovej pes" = boxer - kamarád s každým, milující lidi a furt trapně optimisticky naladěn, sangvinik,... akorát nemusím být středem pozornosti jako můj pes a nemyslím si, že na mě nikdo nemá, jako můj pes...
Já budu zítra u boxerů hlavně (nečekaně ), tak se kdyžtak hlašte!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 20:11
- Nahlásit
Denisa
Já to zejtra moc nadějně nevidim I když přitul si chtěl vyžehlit dnešek tím, že pujdem i zejtra Ake ty maturitní otázky se samy nenapišou a nenalezou mi do hlavy ... vzhledme k tomu,že na 3 z ekonomiky budem v nejbližší době psát, tak mám asi smolíííka...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 20:27
- Nahlásit
Jeee já ted koukámm, že zejtra je i V. skupina... achjo, to už bych si dala říct
|