| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
Denisa
Ja uz jsem taky docela chtela, nejprve jsem si pohravala s myslenkou, ze i tak prijdem, ale on je vazne utahanej... Je to jeste mimino, kdyby meli nekoho jineho, tak i kvulu toho, jak je mladej, by ho nebrali, ale byli jsme jedini, kdo mohl pomoct.
Drzim tomu cizimu hafosovi palce, at vsechno dobre dopadne...
A snad teda nekdy pristi tyden, potrebuje to jako sul, poradne se vyblbnout...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:56
- Nahlásit
wami
co musí pes splńovat, aby se mohl stát dárcem a kde se může hlásit do registru? moll
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:59
- Nahlásit
wami
Lumpík je určo silnej hafák, ale přesto, je určitě lepší ho nechat "zregenerovat" po takovým zákroku... však se s hafošama prolítá příště!
A co vy ostatní děvčice???
Doufám, že to pla a že tam nebudeme na parkovišťátku trčet samotný s G.
Tak v 18h tam!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:04 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
moll
Nemusi splnovat vubec nic. Ja dokonce ani nebyla v registru (a dneska jsem byla tak zblbla, ze asi porad nejsem, ale az se tam budem stavovat, tak ho tam prihlasim) - nicmene registry se delaji, pochopila jsem, ze ve vetsich mestech. Delat krevni konzervy je prilis drahe, pro psy se to nevyplati, takze pak proste obvolavaji lidi z toho seznamu, jestli treba nekdo nemuze co nejdriv prijet. Mne volala znama, ktera v tom registru je, ale jeji fena zrovna harala. Tak jsme tam jeli.
Nejprve jsem se ptala, jestli neni problem v krevnich skupinach a tak, ale protoze nam krevni skupinu nijak nekontrolovali, asi bude pravda to, co uz jsem kdysi slysela - pes nejmene jednou prijme krev jakoukoliv, podruhe by tutez uz nemusel prijmout. Ale ta nase (jak jsem pochopila z rozhovoru vetu) sla temer okamzite na sal.
Pes by mel byt zdravy, v dobre kondici a spravne by mel mit nejmene jeden a pul roku, radeji dva (byli jsme nouzova vyjimka). Samozrejme musi mit kontinuitu v ockovani.
Nicmene doporucuju se obratit na veterinare, ja z toho dneska byla trochu mimo, bylo to narychlo a priznam se, ze i kdyz toho vydrzim hodne, tak 20minutovy plac meho stenatka jsem rozchazela tezko. Nicmene i tak jsem ho uklidnovala a pomahala drzet. Snad to vse pomuze...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:10
- Nahlásit
wami
dík za info - zeptám se našeho veta. moll
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:27
- Nahlásit
wami
Pozdravuj Lumpíka a že mu s Agů přejeme brzké zotavení.
Denisa
My určo dorazíme.
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:11
- Nahlásit
wami
tak to je Lumpík hrdina, ať si teda pořádně odpočne a zregeneruje se...
Frog
Denisa
my dorazíme určitě, říkám Luckymu, že Lump dnes nemůže, tak úplně pookřál a prý se těší o to víc...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 09:04
- Nahlásit
wami
Frog
Puna
tak co příští týden?
já dávám návrh zase na úterý, co vy na to?!
pro ty co včera nebyly, tak jsme to vzaly na druhou stranu tam do lesa a dál a dogina s boxeřicí se náramně vyblbnuly, Aguška s těma svýma dlouhatánskýma nohama je super běžkyně Giordi musela hodně natahovat nožky, aby jí stačila
Nemáte nápad kam vyrazit příště?! Já ráda střídám místa, tak bych navrhla třeba zase Medlánky, ty jsou veliký... anebo kam?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 09:06
- Nahlásit
Denisa
Medlanky muzou byt, utery predbezne taky...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 09:54
- Nahlásit
Denisa
Jo jo hezky se vylítaly. Agátě se to moc líbilo a mě taky.
S další procházkou tedy počítám v úterý a Medlánky jsou o.k. Takže čas stejnej jako vždy?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:53
- Nahlásit
wami
Frog
no tak super! čas zase na tu 18.h a přesné místo srazu ještě dořešíme...
Doufám, že bude moct taky Puna!
|
Puna
|
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:56
- Nahlásit
wami
Frog
Denisa
tak předběžně to vypadá, že dorazíme, rezervuju si úterý teda, akorát nevím, kde najdu ty Medlánky?
to ale ještě dořešíme, si to zjistím...
Ten včerejšek mě mrzí, tak se ještě jednou omlouvám...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:36
- Nahlásit
Puna, Denisa, Frog, Garfield
Tak co, zitra v 18.00 v Medlankach - kde si dame sraz...?
Ja jedu z Reckovic, nevim, odkud ostatni...
Takze co treba presne uprostred letiste - je tam stozar s ukazatelem vetru...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:38
- Nahlásit
wami
A kde to je v Medlánkách. Já ani nevím, kde je tam letiště. Asi někde u bývalého vojenského objektu, dnešní sídlo jezdecké policie ČR (taky už ne). Tam někde?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:42
- Nahlásit
Frog
Puna
wami
holky, ještě to upřesním zítra... nevím, zda nebudu opět hledat Sanča v Bosonohách...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:49
- Nahlásit
Garfield
Od kasaren bys sla do Medlanek pres Velkou babu - prochazka sice pekna, ale zbytecna...
Jestli ti to vyjde, tak se muzem potkat na konecne 1, odtama je to 2 zastavky 41 - no ale pak se clovek musi trochu proplest mezi barakama... Pisni mi mejla na wami@seznam.cz - hodim ti svoje telefonni cislo, kdyztak se domluvime konkretnejc a dosvistime do Medlanek spolu...
Denisa
Kdyz budes, tak porad jeste se muzem sejit my, co hledat nebudem...
Tak nebo tak Sancovi drzim palce, uz je to docela dlouho...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:58
- Nahlásit
wami
no však jo, to tak bylo myšleno, že já ještě nevím, tudíž to za sebe upřesním zítra...
jo, je to sakra dlouho, v té kose a vůbec...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:55
- Nahlásit
Ahoj holky tak jak, kde a v kolik? Sejdem se teda na tom letišti v 18:00,co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:55
- Nahlásit
Holky
tak já se dnes neúčastním, mizím dnes z práce už po obědě a jdeme hledat Sanča... leze na mě něco jako chřipajzna, takže i když jsem si to pěkně naplánovala, abych mohla hledat a i potom jít s váma, tak i když bych to stihla, tak fyzicky to nezvládnu, už teď se těším zpět do betle... tak příště!
Puna
chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses někdy v týdnu mrknout po Sančovi?! Kterýkoli den a denní dobu, už jsi tam byla, tak zhruba víš kam... ještě se to dá pak vzít směrem od těch chatek, tam jak byli ti dva psi za plotem, tak projdeš tou uličkou mezi baráky a sejdeš dolů do údolí a pak dál na tu opačnou stranu... no prostě stačí když bys to tam prošla aspoň někde, každej může mít to štěstí, že ho zrovna potká...
Tak jestli ti to někdy vyjde, díky!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:10
- Nahlásit
Frog
Co se me tyka, tak ja na tom letisti budu...
Denisa
Tak se uzdrav a ze Sancovi drzim palce!
(PS - nevis, jestli nahodou tenhle tyden nekdy navecer nefiguruje Liska...? )
|
Puna
|
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:13
- Nahlásit
wami
Frog
holky, nám to dneska taky nevyjde, od víkendu jsem nějak nemocná, takže příště..
Denisa
to je, Deni, samozřejmý, stavím se tam dneska bez Luckina, tak mezi 11. - 12. na chvíli, a zítra třeba taky dopoledne, mám tento týden ještě volno a dopol. to je lepší, že většina pracuje atd.
Kouknu ještě na můjpes.Ahoj zatím a dám vědět.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:55
- Nahlásit
Puna
to je skvělý, díky díky!
jo a klidně napiš na mujpes, ať lidi ví, kdo tam kdy se stavuje, je lepší to pokrýt takhle, než aby se tam pak na stejný čas navalilo spousta lidí... a pak druhej den zas žádnej...
wami
můžeš mu zavolat a říct, že jdeš místo boxerky co měla jít ve čtvrtek, ve čtvrtek od 18h se kouše!!! já totiž nezvládám jít, chudák Giorďaska, ale panička teď dávala přednost Sančovi a jsem nějaká chcíplá, tak to oboje nezvládám... G. se teď musí spokojit s pidi vycházkama...
Láduju do sebe všechno možný... hi hi, snad to nebude ta ptačí chřipka od toho mrtvýho ptáka u nás na zahradě, víš že jo?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:59
- Nahlásit
Kdybyste tam ještě náhodou někdo někdy, tak please bez psů!!! Jen sami a potichoučku, info na fóru mujpes...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Denisa
Do Bosonoh se bohuzel nedostanu, takze akorat tak muzu drzet palce...
Jinak dik, Liskovi se ozvu. Netusis nahodou, jestli by nebylo i misto v nejakem tom aute ve ctvrtek? Jinak totiz delam do pul pate, a na sestou to mam docela tesne pres cele mesto - navic netusim, kde to je...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:33
- Nahlásit
wami
hele, tak já ti napíšu do mejlu číslo na tu holčinu, ona ti řekne kde by vás nabrala, kolik chce za benál tam,nazpět a jinak je ochotná, ví o vás...
Jen ty ještě zavolej Liskovi, jestli vás vezme, zda teď bere "nováčky"... je to nutný dopředu!!!
No a jinak si pěkně zagřafejte...!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:59
- Nahlásit
Denisa
Jo, Liskovi jdu volat a dik za to cislo na tu holcinu (btw kolik asi tak za ten benal chce...? )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:33
- Nahlásit
wami
Tak teda v 18:00 na letišti.Snad tam trefim
Denisaa Puna
Přejem hodně štěstí při hledání Sanča a hlavně se brzo vykurýrujte.
Uvidíme se třeba příští týden, teda když už budete zdravé,hm? Jo a pozdravujte čtyřnožce od naší Agáty
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:38
- Nahlásit
Frog
Oki, tesim se!
(BTW - neni to jiste, ale mozna by se k nam pridala kamoska s gronou )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:54
- Nahlásit
wami
Ahojky,tak jak jste dorazili dom? Ještě jednou se omlouvám za zdržení a pro přítě už vím kudy .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:10
- Nahlásit
Frog
dorazili jsme v pohode, jelo nam to asi 3 minuty po vas...
Zdrzeni neres, vsak se nic nestalo - hlavne ze si ti dva poblbli...
|