Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Eimy
Ja teda mladyho nechavam i na borelku, znam s tim nekolik psu a i ti ,co to zvladli, maji obcas potize do dneska. Denyho neockuju, u nas tech klistat neni tolik, ale Brno je pomerne slusny epicentrum a priznavam, ze borelky se docela bojim. Je nelecitelna, i kdyz ji zvladnes, v tele zustava porad - a kdykoliv po oslabeni imunity muze prinaset dalsi problemy...

Garfield
super, budu rada... Akorat Denyho zrejme privezu az v patek a nejspis pojedem hnedka na zavody, takze opet prijdu jen s Lumpem...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:00
- Nahlásit

Garfield
a domluv tam patecni vecer. ze bychom se taky vyvencili my panickove a panicky ....

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:04
- Nahlásit

Jirikovo
Uz nas upozornovala, ze mame jedinecnou prilezitost...
Akorat ja se z patecniho vecera rovnou omlouvam, jednak nevim, kdy se s Denym vratim, druhak mozna hned jeste vecer zas pojedem na zavody...
Tak mi to sice bude lito, ale snad nebudes v Brne naposled!

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:06
- Nahlásit

wami
No ale kdybys přece jen náhodou jela až v sobotu... Tak číslo máš

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:06
- Nahlásit

Garfield
No ale kdybys přece jen náhodou jela až v sobotu... Tak číslo máš
Jo jo... To bych si pak nenechala ujit!

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:13
- Nahlásit

wami
Já s tou borelkou nevim, poptám se a kdyžtak to VEveruše taky nechám píchnout, uvidim, ale ona za loňskej rok měla asi jen 3 maximálně 4 klíšťata...

A jaká jedinečná příležitost?

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:15
- Nahlásit

Eimy
No v pátek přijede do Brna Jirikovo (možná i s Ronie) a přespí tu, takže to bude asi emočně vypjatý večer. Nechceš se přidat? Minule jsi říkala, že bys šla.

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:23
- Nahlásit

Garfield
Jee, tak to bych se přidala moc ráda (konečně někam vypadnout), teda kdybych nevadila, sem vtíravá jak pasta na parkety, hrozný

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:24
- Nahlásit

Eimy
Lump jich bohudik taky nemel moc (taky nejak okolo 5), jenze kdyz prijedu domu, tak pokazdy vidim sousedovic ovcouna a vzpomenu si, jak s borelkou bojovali... A mam strach...

Proste lepe necemu takovemu predejit, kdyz se to da - a podle me to neni zas tak neobvykla nemoc...

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:25
- Nahlásit

wami
No my sme se o tom bavili s nákým distributorem vakcin a on říkal, že to stejně neochrání s jistotou, že to je hlavně o náhodě... svýho hafana, že by neočkoval, že zbytečně musí bojovat s dalšíma protilátkama, ale to je už asi tak rok zpátky...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:35
- Nahlásit

Eimy
ale to by se asi dalo roct o kazde vakcine - ze se ji da prekonat...
Ja nevim, nijak te proste nepresvedcuju, taky neockuju proti vsemu (treba proti tetanu Lump ockovany neni), ale zkratka co jsem v brne, nechci riskovat a tu borelku mu necham...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:44
- Nahlásit

wami
Eimy
Tak to vám holky závidím, Sára si jich minulý rok i přes všechny Kiltixi, Frontliny i Advantix nosila z každý vycházky asi 10. Tady v Chorvatsku sice nehrozí borelióza, ale "piroplazmoza" při které může dojít až ke smrti psa (a nedá se proti tomu očkovat)...
Na Sáru tady nejvíc zabírají obojky Scalibor...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:49
- Nahlásit

Frog
tak jestli jdete s ostatníma odsud ve středu, tak my bychom mohly spolu jít ve čtvrtek, když v pátek nemůžete co ty na to?!
Doufám, že jo!?

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:24
- Nahlásit

Jandula
Nevim, jestli je o to i u vas, ale ja davam obema psum Duowin - je to takova ta pipeta, nekape se ale za krk, smatla se od ocasu az za usi... Ale vydrzi 2 mesice 100%, treti mesic uz je to horsi. Po aplikaci by se pes nemel koupat 2 dny, ale pak se muze rachat, jak chce...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:25
- Nahlásit

Denisa
Platí . Ve čtvrtek s náma počítej a kam půjdem?Tam co vždycky?Nebo zkusíme nějakou změnu?Čas doufám zůstává stejný, jelikož dříve to nestíháme

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:24
- Nahlásit

Frog
Super! A samo, že změnu, vždyť víš, já musím furt změnu Hele, bude to jednoduchý. Na čáře nasedneš na 13 směr Krpole a vystoupíš až na konečné. Tam tě budeme čekat, tam bude sraz. Potom půjdeme kousíček a pak už bude hopsasa... je to tam pěkný, osvědčený...

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 08:22
- Nahlásit

Denisa
Dobrá, budem tam v 18:00,jo? Počítej s náma

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 08:49
- Nahlásit

Holky, co jdete zitra, mam na vas dotaz... Nejspis vemu zas aspon malej fotak, no a abych to nemusela furt napalovat na nova a nova ceda, vydrzite jeste tak dve tri setkani s fotakem, at to pak ma trochu smysl to palit...?

A treba bych vam pak udelala vyber tech opravdu nejlepsich fotek, ja se dycky stydim, kdyz vam to pak davam i s tim nepovedenym balastem - trebaze ho chcete...

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:17
- Nahlásit

wami
Jasan. Zítřek platí?

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:18
- Nahlásit

Frog
Doufam, aspon ja s tim pocitam...

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:30
- Nahlásit

wami
Jasné! Hotové! Vyřízené!

Puna
# Zasláno: 15 Bře 2006 18:59
- Nahlásit

wami
Frog
Garfield
Ahoj, tak podlouhé době na netu, je mi líto, že právě teď nemůžeme s váma procházkovat....
Moc se vám omlouvám za ten minulý týden,myslela jsem, že tento budu mít volněji, ale nic
A teda, poznat Garfielda,to je můj životní sen

Tak doufám, že domluvíte další vychajdu co nejdřív a že se s Luckym připojíme...

Denisa
díky za vyřízení omluvy, i za mailík, a taky brzy naviděnou

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:41
- Nahlásit

Puna
Předběžně se další venčení uskuteční v pondělí.

Jinak včera jsem psala příteli SMSku, že máme sraz v 18.00 hod, vyvenčíme pesany a pojedu rovnou domů. Domů jsem přijela někdy 20.40 hod. a docela nechápal, že se to venčení prostě trošku protáhlo. Nějak jsme se s wami zakecaly, no, to samo, prostě, no.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:44
- Nahlásit

Garfield
a kdo včera všechno byl?!

Frog
počítám tedy s dneškem, Giorďaska i já se velice těšíme!

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:54
- Nahlásit

Denisa
Dva skorovlci se rvali o jednu doginu. Naštěstí se pak přidal ještě nějaký cizí hafík, tak si to střihli. Resp. Lump byl příkazovou domluvou donucen (chudáček) se doginy vzdát a Gaf si na ní vítězoslavně zkoušel reprodukční techniku. Příště mu tu reprodukci tipnu. Fakt to přehání.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:04
- Nahlásit

Garfield
aha, tak to dnes bude slečna doga ráda, že si "odpočine"! Myslím od nápadníků, když jde jen s náma, s fenou. Jinak si neodpočine, neb G. ji pořádně prožene!

No my tak asi ještě 14 dnů nebudeme moct. Pak už se přidáme, G. zas bude jistě kopulovat s Lumpem... což teď by teda nebylo bez následků...!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:10
- Nahlásit

jsem si celou dobu naivne myslel, ze spolu chodite vencit psy. a vy pritom poradate psi sexualni orgie a jak znam Garfielda a jeji chamtivost, tak urcite vybirate od kolemjdoucich i vstupne ...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:06
- Nahlásit

Denisa

Jo dnešek určitě platí, taky se těšíme.Myslím, že si holky pěkně zaběhaj. Přijedem teda k tomu muzeu,jo?
Agů je univerzální doga,jelikož se nechala obšťastňovat Garfieldem a zároveň si hrála s Lumpíkem No jo hezký dogy to nemaj jednoduchý .

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:16
- Nahlásit

Frog
juch juch jupí! jo jo, na konečnou té 13ctky (techm. muzeum). snad tam už budeme, pokud náhodou nee, tak počkejte... a v 18h jako vždy

wami
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:44
- Nahlásit

Garfield
Ja teda taky dosla zmrzla jak snehulak, chlap se na me patrave koukal a sel mi udelat veceri. Uz si chudak zvykl...
Jinak zakec to byl docela dobrej a musim priznat, ze ta tva otazka (s rukou) mi vrta hlave doted a hledam na ni odpoved... Zatim jsem dosla k tomu, ze Ruda radi predchazet konfliktu, a psa davat na snuru (pak si ho treba pritahnouta a dal s nim pracovat) - ale podle me to neni tak docela tvuj pripad...
Tak hledam v pameti, kde co jeste o tom vim...

Ale i celkove bylo venceni moooc fajn a jen dobre, ze tentokrat bylo i trochu vychovne!

vsem
Jak uz semka psala Garfield, tak predbezna domluva na pristi venceni je tentokrat v pondeli - cas si urcete samy, me je to jedno, klidne zas i takhle navecer, at to stihame. Ale budu tu mit i Denyho, tak to tentokrat bude s obema skorovlky!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání