| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:42
- Nahlásit
wami
Díky za fotečky!
Jinak myslím, že jsme toho naprndaly dost, a ty jsi rozhodně nebyla nespolečenská! A myslím, že hlavně všechny máme i na dalších prochajdách o čem plkat...
Bylo to príma!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:45
- Nahlásit
wami
Né Agáta je odolnej pejsek . A proč nám nezávidíš? Ona je trochu tvrdohlavec,že?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:50
- Nahlásit
Holky díky moc za přání. Agů to snad nějak zvládne, ale já se asi složim Jsem tak trochu nervák Zase na druhou stranu o nic nejde,ne?
18:00 je akorátní čas. Mě je to taky jedno který den půjdem. Tak se domluvte a já se přidám
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:55
- Nahlásit
Denisa
Snazila jsem se...
Frog
Nezavidim ti pretahovani s 50kg Agatkou... Ale jinak si myslim, ze je v pohode, a ty taky, chce to jen trpelivost a hromadu pamlsku (pro ni tak velikosti jablka, aby si toho vsimla... )
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:00
- Nahlásit
Jé, vy jdete na společnou psí výpravu?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:01
- Nahlásit
wami
Hehéé no ona je spíš na ty cizí pamlsky Ale pěkně si jí to nandala .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:02 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
My uz jsme na jedny byli a na dlasi jsi samozrejme taky zvana - ale ja uz te taham buhvijak dlouho a porad nic...
Tak pristi tyden si pro venceni rezervuj treba ctvrtek, sraz v 18.00 v Zamilcu...
Frog
Me ji pak bylo docela lito...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:04
- Nahlásit
wami
Jo čtvrtek je dobrej termín co na to Deniska a Giordi?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:07
- Nahlásit
wami
Dóóó, příští čtvrtek jsem v Beskydákově. Tak jindy, ale určitě s vámi někdy ráda vyrazím. Alespoň tu mou chlupatou kuličku někdo pořádně utahá.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:07
- Nahlásit
wami
Ona má takovej blbej ublíženej výraz,ale toho si nesmíš všímat. Alespoň slečinka ví, že nesmí žebrat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:12
- Nahlásit
wami
tak já taky počítám s tím čtvrtkem!
Mně pak bylo trošku líto Luckyho... ale to chce, aby chodili...
Puna
když byste měli čas, dám vám vědět o venčení i s jinýma pejskama, aby se víc otrkal... je to takovej ňufáček miminko ještě
Garfield
Jasně, však pojďte!
Jinak po Brně je spousta "venčících skupin" i na jiných fórech, kdybys hledala pro Gafa kamoše, všude se stačí jen přidat...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:12
- Nahlásit
Garfield
A jsi tu nekdy v prubehu pristiho tydne? pondeli, utery?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:20
- Nahlásit
wami
Ne, v sobotu odkládám psa k "psí babičce" a jedu do další soboty blyžovat. Ani nevíš, jak tím trpím, bude se mi strašně stýskat, ani si to tam neužiju. Pořád budu SMSkovat, jak je Míšánkovi, jestli papá, neteskní, nekňuká... No chuďátko.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:23 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
Hlavne si to uzij, nez to v tech Beskydech staje... Beskydy jsou moje temer rodne domaci kopecky, mam to tam moc rada...
A Gaf to prezije, neboj... Otazkou je, jestli i babicka...
Denisa, Puna, Frog
Tak predbezne berem ten ctvrtek v 18.00 v Zamilcu? Trefite uz tam vsechny, ne?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:29
- Nahlásit
wami
Jasan.Kdyby se objevilo něco nepředvídatelného, tak dám vědět, ale myslím, že nám to vyjde
|
Puna
|
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:37
- Nahlásit
Ahoj,
tak se čtvrtkem souhlasím..
Taky jsem byla překvapená, co tam to moje chudátko ze začátku konalo...
To jsem vůbec nečekala
Frog
tak taky přeju hodně štěstí na výstavě, ale máte to v kapse, to je jasný, Agáta nemá konkurenci...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:42
- Nahlásit
Puna
no však rychle se začlenil a teď to bude už jen lepší!
wamiFrogPuna
taky souhlas, píšu si a už to pokud možno neměňte
Huž se moc těšíme na skvělé parťáky!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:50
- Nahlásit
Jsem brňanda, tak by mě jen zajímalo, čemu se říká Zamilc...
|
Puna
|
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:52
- Nahlásit
Syska
já jsem to taky neznala a jsem z Brna
Zamilec = taková louka a les v Řečkovicích u bývalé Delvity...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:54
- Nahlásit
Syska, Puna
On je to oficialne "Zamilovaný hájek" a je to i na mapě... Ale Zamilec je proste rychlejsi a kratsi...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:57
- Nahlásit
...no a v dobách majora Zemana místo částých brutálně morbidních vražd bledých nešťastných brnaněk...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:33
- Nahlásit
Aha...asi kolem toho jezdím do práce, jezdím busem č.42 nebo 70 směrem ke Globusu a protože jezdím kolem bývalé Delvity, tak to bude asi někde tam?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:36
- Nahlásit
Syska
Jo jo, kdybys vysedla na zastavce Letovicka (u te byvale Delvity), vratila se kousicek zpatky a zahla po ceste dolu smerem k zahradkam a sla podel proudu Ponavky, dojdes na obrovskou vencici louku obklopenou lesem - no a to je misto zvane "Zamilec"...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:42
- Nahlásit
wami
No vida, jak je ten svět malej...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:17
- Nahlásit
Škoda, že ste všichni tak velicíííí To by si ta moje veverka moc nepohrála
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:20
- Nahlásit
Eimy
Giordinka (boxerka) tak velka neni... A mohla bych s sebou vzit Gitu (biglice), ale to uz je starsi dama, tak nevim nevim, jestli by se nechala Eimy zblbnout...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:25
- Nahlásit
wami
No na Eimy by asi i Giordi byla moc velká, i když kdo ví, já se v tý svojí pířšeře už nevyznám, podle čeho si vybírá hrací pejsky, protože mou teorii naprosto zbořila
Jinak Eimy je blbnutí psů na hraní docela dobrá, i když taky jak kdy a jak u kterýho hafa
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:33
- Nahlásit
Eimy
Tak se nekdy muzem domluvit a zkusit to jenom s Lumpem a Gitou.. Lumpik je jeste stale hrave stenatko (pravda asi 35kilove), a jestli Eimy zblbne i Gitu, tak si pohrat muze v pohode...
A nebo proste pojd s nama - oni se tam ti velici stejne budou venovat jen sami sobe a na male budou po ocuchani kaslat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:36
- Nahlásit
wami
a na male budou po ocuchani kaslat...
tohle zavani diskriminaci malych plemen ... asi vezmu do Brna nekdy ®onie, aby tem vasim obrum trochu zamotala nohy ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:36
- Nahlásit
wami
No ona Eimy by si hrála a honila se i s těma velkejma Ale to by si oni nesměli hrát s ní (Dokud ona honí je, tak je to v pohodě, jak chce někdo chytit ji, tak se zasekne a je po hraní)
Zkusit to někdy určitě mužem
|