| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
wami
tak jak jste si zagřufali? Byli jste?
Frog
wami
Puna
jsem vám slibovala ohledně toho coursingu, že vám sem hodím odkaz na stránky, kde se můžete zaregistrovat a budou vám chodit na mejl všechny novinky, akce atd. ...
tak je to www.coursingbrno.cz
Jinak nachcípaná jsem teda mega, ale snad pokud by se šlo příští týden tak třeba ve čtvrtek?!... tak bych mohla být schopná...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
Denisa
Díky za odkaz. Ve čtvrtek by to šlo, tak pak napiš kde a v kolik,hm?
A co Sančo? Ví se o něm něco?
wami
Puna
Tak pak napište jak se to hodí vám?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 08:41
- Nahlásit
Denisa
Ahojky,
ja to nejak prehlidla...
Jo, byli jsme a jdeme zas, bylo to fakt super! (Jen kde mam na to brat penizky... )
Frog
Ja ctvrtek moc nee...
Co takhle utery nebo streda...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:59
- Nahlásit
wami
nó, penízky ty lítají, mně povídej, mám zaplacenej kousací tábor a jedno kousací soustředko... uf uf...
tento týden kousat na Lišku zase nejdu, to by mě zas porazilo, tak tak se dostávám z nemoci... jsem vždy unavená jak kdybych kousala sama... fuška!
Frog
wami
Puna
tak co tedy středa?!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:01
- Nahlásit
Denisa
On tam byl posledne malem "smrtak" - holce na ledu podtrhl knirac nohy a chudak si privodila (nejsem doktor, ale tohle myslim poznam) otres mozku...
Moc hezky pak od Radka znelo "Tak kdo jde dalsi?!"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:29
- Nahlásit
wami
no nekecej... doufám, že to není jedna moje známá! No každopádně teda chuděra, otřes mozku jsem měla 2x a hnusný je to taky v tom, že pak asi půl roku mi furt pobolívala hlava... ble...
já už měla na obranách u různých figurantů taky docela drsný držkopády... je to občas hodně o hubu...
a je docela dynamickej že jo?! já teda někdy docela nestíhám...
Tak holčata co ta středa?! Vyslovte se!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:33
- Nahlásit
Denisa
Co ze nestiham ja, to jeste jde... Ale Lump si 3x zakopl o vlastni nohy, jak strasne chtel a byl proti nemu pomalej!
Jinak streda v 18.00 by byla ok, pokud pujde o Zamilec, jinam to nestiham (o pul seste koncim v praci)...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:40
- Nahlásit
wami
...no já ti psala nebo říkala jak ho honila kdysi Giordina... tomu říkáme hon na Lišku...
Pro mě středa 18h Zamilec taky dobrý...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:42
- Nahlásit
wami
Denisa
Ok. středa vyhovuje a Zamilec taky,tam trefíme .Doufám, že se tam uvidíme v plném složení
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:46
- Nahlásit
Denisa
wami
Holky, doporučte mi nějakýho dobrýho figuranta pro nový začátek. Chtěla bych to s Agů zase zkusit. Taky by mě zajímalo,jak se to domlouvá,když nejsme přihlášení na tom daném cvičáku a kolik to cca stojí.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:59
- Nahlásit
Frog
...ti řeknu ve středu, o tom pokecáme...
teda, doufám, že se tam pak k němu ještě vmáčknu, když bude mít tolik nových zákazníků!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:04
- Nahlásit
Frog
Klidne se ve stredu pripojim se svou cerstvou zkusenosti...
Denisa
Jj, nejlepsi bylo, ze jsme se vratili (na mou zadost a po Radkove schvaleni) na stridani kuze - riditka, a Lumpa bere i ta kuze!!! (To u nej vidim poprve! )
Jo a ma u me jedno male bezvyznamne plus - pamatuje si, jak se Lump jmenuje...
Jinak teda si pisu - streda 18 hodin Zamilec. A ja jen doufam, ze Lump bude v pohode, rano jdeme na rentgen DKK...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:06
- Nahlásit
wami
RTG? A kolik že mu je nyní? Ke komu jdete na RTG?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:09 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
je mu 14 mesicu, chci to mit jeste pred prvnim trekem. Jsme voresi, takze nepotrebuju zadneho konkretniho veta. Cili - jdeme k Chybovi na Slovanak, co jsem se ptala lidi, tak to Chyba pozna perfektne, co jim rekl, ze podle jeho nazoru pes ma, to jim vyslo i oficialne...
Jinak - nechces se ve stredu konecne pridat?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:13
- Nahlásit
wami
Držím palce.
Nevím o tom, že bych ve středu něco měla, ale se mnou je to strašně těžký, nerada něco slibuji, když vím, že to nemohu 100 % dodržet. Ale zatím tedy se Zamilcem ve středu v 18.00 hod. počítám.
Kde že jste to byli kousat nebo co?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:14
- Nahlásit
wami
Já už bych na RTG ani nešla. Fuj, jak já to tenkrát ořvala. A to byl ještě mimi ve vývinu. Teď už ty klouby ani vidět nechci.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:22 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
Je me to jasny, no ale na kazdy pad kdyz prijdete, budete vitani - o to jde...
Ja mam dva duvody na to RTG jit. Jednak protoze me nebavi argument vsech lidi, kteri mi tvrdi, ze se o psa dobre nestaram a kdesicosi, jen proto, ze prece kdyz je vorech, tak nema rentgen DKK. Ale na to bych se dovedla vykaslat, i kdyz nekterym typum timhle klapacku zavru.
Podstatnejsi pro me je to, ze s nim hodlam chodit treky. Jsem presvedcena, ze starsi pes s DKK problemy nema (trebaze neni nafoceny), protoze loni se mnou odesel jeste celou trekovou sezonu + hromady vandru, v 7 letech tedy dal za rok takovych 1000 km a NIKDY ani jednou nezakulhal, tak doufam, ze mlady bude po nem a DKK mit nebude.
No ale kdyby mel, premyslela bych o chondroprotektivech (pokud ji nebude mit, tak to dostavat nebude), takze mne jde spis o prevenci z hlediska planovane dlouhodobe zateze...
(Kousat jsme byli na Zetoru... )
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:26
- Nahlásit
wami
Jasně, já Ti rozumím. Já mluvila čistě jen za sebe v případě Garfielda, že mě aktuální stav nezajímá, už to vědět nechci. Stačilo mi to naprosto bezohledný a drastický sdělení tehdy.
U jiného psa bych na RTG šla samozřejmě zas.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
Garfield
Co to tehdy řekli? A kde jsi byla na Dkk?
|
Puna
|
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:51
- Nahlásit
Frog
Denisa
wami
ahoj, tak pro mně taky středa v 18. hodin o.k., na našem místě
těšíme se
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:14
- Nahlásit
Puna
jé, tak jupí, jupajdá - vychajdá!
Akorát, snad se teda víc zmátořím... kdyžtak já si tam sednu na souček a vy uděláte kolečko a já si pak Giorďasku zas vezmu jak půjdete nazpět... uf, mně je blběěěěěěěěěěě
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:17 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Frog
No představ si, že máš doma necelý 4 měsíce bafí miminko, jsi z něj úplně paf, miluješ ho, Tvůj život nabral zase nový směr a jdeš na RTG a tam Ti vet řekne, že: "Má kyčle jak květáky a že je to stupeň 5 (kdyby byl) a že nemá vůbec šanci, že mi radí, abych ho tam zrovna nechala, že si ušetřím trápení. Že žádný chondroprotektiva mu nepomůžou, že jedině operace - umělý klouby a to se u nás prý stejně nedělá, resekce u něj nejde a trojitá osteotomie pánve je prý taky hrozně drahá a jemu by asi už taky nepomohla." Zabouchl dveře a já zůstala s oblblým štěnětem v náručí stát uprostřed čekárny plné lidí, co na mě zírali, jak tam bulím a vůbec nechápu.
Žabiny - MVDr. Snášil - je sice opravdu dobrý vet a je v tomhle odborník na slovo vzatý, ale způsoby má docela nevybíravý.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:18
- Nahlásit
Denisa
Ahojky Denčo,
jsi to ty?Asi jo, co Tak jak se těšíš na Bedeu?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:25
- Nahlásit
Garfield
zabit veta...
Prosim te, u koho to bylo, at vim, ze tam nemam chodit...
Ale hele, potesim te. Uz se stalo, ze psu kycle v mladi desne nakonec dorostly spravne!!! (Bavila jsem se o tom s Ebony...)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:26
- Nahlásit
LUCKA
těším se mega! i kamoška... si to náležitě užijeme a psiska taky! a na tebe se taky těším a na Danču... no a na ten VÝCVIK! obrany hlavně! jsem se dívala nedávno na video jak jsme kousali na Glisníka a Konečnýho... Giordinka před rokem téměř... no bezva!
Giordině se dělají stránky, tak to tam pak šoupnu...
Co malá malina malinká?!
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 15:49
- Nahlásit
Denisa
Já taky.Akorát to nemám ještě zaplacený. ALe přihlášku jsem už posílala.Snad zbyde místo.
Teďka jsem vlastně kupovala Unicu a posílala asi 4 přihlášky na VŠ takže penízky z účtu rychle zmizely
Snad mě Jana podrží místo, když tam už jedu potřetí
No až budou www stránky, tak určitě mi pošli adresu.
A co malá? no neštěžuju si. Je kouzelná. paličatá mrška...žárlivá...zatím zdravá (ťuk,ťuk) a povahově se mi taky líbí...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:44
- Nahlásit
Takze ve stredu v 18 v Zamilcu...
Garfielde, jak to vypada s vami? Nadejne?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:46 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
wami
Zatím jo. Kde konkretionen?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 15:04
- Nahlásit
Garfield
Na zastavce 42 Letovická...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:39
- Nahlásit
Dneska prijdem tak na 60%, asi jo, ale nejspis jen na chvili, Lump se asi bude celej den dostavat z narkozy...
Nicmene mozna ze me vecer prekvapi, a bude litat jak das...
|