Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit

Frog
covece, ja uz mam strach chodit tam k tem rybnickum. Posledni dobou pokazde, kdyz tam jdu, tak strasne zmoknu! (Vcera taky... )

Ale jinak jasne, ze tam muzem, at se psiska vycvachaji...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit

Frog
jé, tak to musela být bžunda s Agů!!!! a já bych myslela, že to Agátka překročí jednou nožkou...!

taky bych dala to příští venčení koupací!
ať je zase sranda!

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit

wami
Asi si pořídim pláštěnku.

Denisa
Ona to taky předtím jednou nožkou přeskakovala,ale předposledně se na tom přerazila a už se toho bojí. Takže se snažíme aby překonala strach, jenže když se zasekne 50 kilová obluda, tak to abys měla hever. A ten koberec co tam na tom je strašně pouští barvu.Všechny včetně dogy jsme byly modré.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit

Frog
Frog
tak se hlásím! už to vím, doufejme, že jsem to správně pochytila...
pojedeš busem např. z Krpolskýho nádraží, je to 43 bus a vystoupíš na zastávce http://www.mapy.cz/?st=search&fr=brno,%20%C3%BAt%C 4%9Bchov&pw=670&ph=485&ocx=134217728&ocy=138412032 &ozm=3&omp=base
u lesní školky... pak přejdeš naproti, je tam nezpěvněné parkovišťátko a v 18h tam už budou/budeme... červený autí a velký tmavěšedý do černa... a moje bílý teda.

Anebo můžeš jet ještě busem 57 z Lesné...

Však na ty busy mrkni na net do jízdního řádu... bacha, je to myslím celodenně na znamení!

Když pojedeš s Ondrou, tak na cestu mrkni do mapy... anebo mu řekni, že projede Soběšicema směr na Útěchov a nad Soběšicema na kopečku pak už za asi 20 metrů uvidí napravo vodárničku a nalevo ten malý plácek - nezpevněný parkáč, kde je sraz!

Já tam taky ještě nebyla, tak to budu taky hledat!
Anebo můžeš jet se mnou, a to bychom si dali sraz asi u nás v Krpoli... Ovšem jak víš s oběma natepankyněma, ale to bychom taky zmákli, držela bys G. vepředu a Agátka by se rozvalovala vzadu... A nazpátek vás určo svezu... to budou obě chrápat, slintavky

Vypadá to složitě, cha cha, ale není... Tak napiš ještě co jak...
jestli chceš radši bloudit se mnou anebo se svým milým anebo sama busem...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:57 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

kurňa na té mapě se ti zobrazí až Útěchov... hele, tak jeď po té mapě, silnici dolů a máš tam zastávky autobusový a když na ně klikneš, tak se ti tam zobrazí název, tak se dostaneš až k té U lesní školky...! máš to?!

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:10
- Nahlásit

Denisa
Mám to.Budem tam v 18:00, Ondra slíbil,že mě tam doveze. Už se těšíme, děkuju za případný odvoz zpět,jsi moc hodná, a uvidíme se tam. Vendula

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit

Frog
jo, tak super, kdyby něco, tak mobily na sebe máme... taky se těším...

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:15
- Nahlásit

Denisa
Ahoj Deni, tak co Giordinka? Jak je na tom holčina?Už má nožku v pohodě?

wami
Denisa
Tak jak zítra? Kam se tedy půjde? V kolik bude sraz?

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit

Frog
ahój!
jo, už nezakulhala, asi fakt stoupla na tu šišku jak děl strejda od Ešíka! no tak snad v pohodě, to víš, před sezonou, to by byl mazec! proto jsme o víkendu pak už jen stopičkovali a byli na chalupě a u příbuzných s pidi pejskama... prostě jen tak lehce zatěžovat...
uvidíme se dnes na cvikoši? já teda přijdu zase později, ale asi vás stihnu!
v pátek to bylo dobrý ne?!
a co ten coursing, byli jste?
a co to soustředko coursingovo-výletový??? že pojedeš, please!!!

Holky
já tu běhačku ve středu raději vynechám skrz tu G. tlapu, dnes něco pošmrdláme na cvikoši a ve čtvrtek jsem zapsaná na obrany, tak jí tu středu nechci ještě tak zatížit. štve mě to, ale ono se to vyplatí... sezona začíná...
ale příští týden se připojíme...

wami
jdeš ve čtvrtek na Lišku?! kdyby jsi šla, že se domluvíme... já bych moc moc ty fotečky z obran chtěla! pěkně prosím!

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:30
- Nahlásit

wami
jo a taky bych se pokusila udělat fotos tobě jak bude Lump viset a zakusovat! já občas taky vyfotím něco co se dá publikovat! někdy.

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit

Denisa
Jé, tak to je dobře,že už je nožička v pořádku. Myslely jsme s Agů na vás.
Jinak na tom coursingu jsme byly. Bylo to super. Agů byla fakt nadšená a běžela jak o závod . Běžela teda jen jednou, protože 2. kolo už jsme časově nezvládly. Furt se trhalo lano,takže jsme odtam odjížděly v půl třetí, jelikož ve čtyři už jsem zase musela být jinde. Na Agů se mi líbilo,že hnedka pochopila o co jde, sice se tam jednou zasekla, ale pak hned pronásledovala střapec, jak blázen.
Jo páteční procházka byla príma.Moc se mi líbila dokonce holky byly v autě docela hodné,že? To bylo poprvé, co jsem viděla Giordinku tak unavenou. Ještě jednou děkuju za odvoz, moc nám to pomohlo.
Na cvičák dneska určitě jdeme. A s tím soustředěním ještě nevím. šéf tu ještě nebyl, ale myslím si,že to nevyjde,jelikož si v tu dobu berou dovču skoro všichni. Ale za zeptání nic nedám.Ten jeden den by se snad dal ukecat, no uvidíme. Janča mě totiž v ten pátek fakt navnadila.

wami
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:30 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
Ve ctvrtek zrejme na kousacky pujdu (snad uz moje nozky budou v pohode), tentokrat i s kamoskou, co se chce na grufacky juknout... Takze fotak asi s sebou vemu, s tim focenim uvidim, jak to pujde, ale muzu s sebou bravat fotak furt a nejake fotky tak casem budou...

(Nechces zitre prece jen aspon na chvilku? Dedek Deny tu asi zrejme uz neprijede, je tu asi naposled, s nejvetsi pravdepodobnosti uz ho na treky brat nebudu, tudiz ho nebudu ani bravat do Brna... )

Frog
Co se me tyka, tak zitra muzu. Jen je Denysek nejakej nemocnej, prochazku zvladne, ale doufam, ze nebudu muset zitra za vetem a nebude to nic hroznyho...
Lump je v pohode, nejhur jsem na tom ja, mam puchejre a natazeny slachy, takze desne pajdam, ale prochazku taky zvladnu...

Jinak holky, hele:
Skorovlci na cca 50tem kilometru...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:38 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Frog
no vidíš, já jsem si to myslela, že to Agů nadchne! Akorát jste teda měli asi smůlu s tím lanem, jindy to rychle odsýpá...
páteční vychajdu klíďo zopakujeme zrzavých kamarádů máme spoustu a jsou to všichni takoví střelení pakýnci!
jejda, s tím soustředkem se snaž!!! řekni šéfíkovi, že máš zaplaceno a bla bla bla... zkus to ukecat. myslím, že by to tam bylo príma, mrkni ještě na program na stránkách - akce BCC...
http://www.coursingbrno.cz/index.php?inc=akce/prog ram/4
wami
jo, tak to by bylo príma! když bys měla ve čtvrtek čásek, tak předem díky za fotos!
no a s tou středou teda ještě uvidím! no ale jak je teda Denýsek nemocnej?! no však uvidíme v tu středu... a co mu je?! držím pěsti ať je teda v pohodě!
Fotka super, Deny má dobře nastláno pod hlavou!

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit

wami
Jéééé chuděrky malý unavený Fotka je to krásná! Tak snad to nebude nic vážného, budem držet Denýskovi palečky. Tak tu prochajdu domluvíme na zítra na 18:00 jak vždycky, a když bys nemohla, tak mi můžeš zavolat na mobil, nebo napsat sms,hm?
wami
Denisa
Holky chtěla jsem se vás zeptat na jednu věc. Je vhodné běhat s Agů coursing, když ještě nemá 100% zvládnuté přivolání? Vrtá mi to hlavou, abych něco ve výchově nepokazila. A taky aby mi třeba nenaháněla v lese zvěř, no víte jak to myslím. Co si myslíte vy?

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit

Frog
jéjda na to už bylo napsáno diskuzí... škoda, už nevím kde... no to by bylo lepší na pokec... no a jen jedno ti k tomu napíšu... pokud děláš coursing, obranu, cokoliv kde loví kořist! tak ty dáváš povel, svolení, nebo spíš pokyn, povel!!! pro lovení! tzn. já řvu drž a vypouštím... tak jako na obraně třeba , tzn. pes není blbej a ví, že to je žádoucí, je k tomu ponoukán, je v tom podporovanej... kdežto lovení čehokoli jiného co nechci, aby bylo loveno... kolaři, běžkaři, zvěř... tak řvu ne!, a je to zakázáno... pes moc dobře rozliší co smí a co ne... Agů je ještě mladá a hlavně je to doga, molos, mně přijde, že ji hrozně srovnáváš s ovčouny, však víš, jsme si říkaly... ne, že by nemusela poslouchat, to ne, ale prostě bude mít delší mládí a delší období výchovy než třeba ovčouni co vidíš na cvikoši co v roce skládají ZM... Agů je ještě velký mimino, který ti dospěje ve 3 letech, možná zatím se držíte dobře, snažíš se, to přijde!

wami
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit

Skorovlky fotila kamoska, ja tentokrat nejak foceni nezvladala...

Denisa, Frog
No, nejsem si jista, co mu je, bud je pretazenej, nebo mel upal, nevim... Za vetem chci az zitra, dneska je o kousek lepsi, tak se uvidi. Proste po treku nejprve vyhodil zradlo, co dostal, cestou domu 2x blinkal v aute (to do te doby nikdy), navecer vyhodil i vodu, kterou vypil... Vcera se opiral o stenu, kdyz stal - no proste vypadal nic moc. Nechutna mu zrat, dostavam do nej po trosickach ryzi s rozmixovanymi varenymi kurecimi srdicky, ale moc nechce. Ma srajdu, ale uz aspon neblije. Takze uvidim, jak na tom do zitrka bude - myslim, ze projit se zvladne (popobihat s mladochama stejne nebude), jen doufam, ze se bude zlepsovat a nebudu muset zitra za vetem.

Ale tak nebo tak, zitra dame srazik zas v 18 tam co vzdycky! (Kdyby nahodou neco, tak dam vedet...)

Frog
Osobne si myslim, ze u mene ovladatelneho psa coursing muze podporovat lovecke pudy. Ale taky se muze naucit, ze vybijet lovecke pudy se smi jen na strapecku (nikoliv na srnach ci zajicich), tady asi zalezi na konkretnim plemeni. Vylozeny lovec to prestane rozlisovat a muze zacit honit vsechno, ale doga neni lovecak ani severan, tak si myslim, ze by to pochopit mohla, ze se lovi jen strapecek...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit

Frog
jasně, nemáš typ. lovečáka... může to naopak pomoct ve výchově tím, že začne rozlišovat co se smí lovit a co ne. ale chce to striktně rozlišit v přístupu...
některým psům prý dokonce stačí když si lovecké pudy vybijí na coursingu, obranách...
v tvém případě bych strach neměla...
a Agů jsem vlastně nikdy lovit neviděla...
jsem si všimla jen, že dělá to, že 1) je zvědavá, jde se podívat co je to tam za lidi...
2) bojí se trošku co to tam je za lidi, jde se na ně podívat, ale ne moc blízko a preventivně je trošku postraší, haf haf!
to první ji přejde i s věkem... toho druhýho bych se obávala víc... to by stálo za to řešit. a vyloženě že by utíkala za běžící návnadou - to jsem ještě neměla tu čest... to někdy dělá?! není to spíš ta její molosí zvědavost?

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit

wami
hm, to mi přijde jako by byl přetažený a i ten úpal... já osobně jsem měla jednou přesně ty samé příznaky!

wami
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit

Denisa
hm, to mi přijde jako by byl přetažený a i ten úpal...

doufam doufam...

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit

Denisa
No ona je zvědavá, to je pravda. Ale jí zajímá hlavně to, co před ní utíká!!!! To je pro ní strašně atraktivní. Takže nedavno vyrušený zajíc , který před ní utíkal byla snad největší zábava na světě. Honění slepic na dvorku, to samé.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit

Frog
no jo, ale to je normálka, řekni mi který pes by nebyl nadšenej když před ním něco zdrhá...!
akorát za toto musí dostat céres. cha, a když vyběhne ten zajíc těsně před ní, tak to vyběhne snad každej, důležitý je, jestli ti to hned otočí když zavoláš... no je to těžký... no jo, jsou i tací co ani nevyběhnou, jsem slyšela teda...

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:31
- Nahlásit

Denisa
No vždycky zatím doběhla,ale ne hnedka,že by se otočila na pětníku a s radostí přiběhla ke mě. Prostě zajíc zmizel za hory a doly a Agů doběhla. Nicméně já jí nemůžu dát céres, když mi doběhne, víš jak.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit

Frog
jasan, to ne... ale jsou způsoby jak jí ukázat, že nechceš aby to dělala... hele a ten Desenský co bude na tom soustředku, tak ten má právě s tímto velký zkušenosti, který předává dál co a jak... ten je na to machr!

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit

Denisa
Hááá jsem na to vyzrála. Půjdem do Kohoutek a budem trénovat
Ten coursing se mi fakt moc líbil a Agů úplnej nadšenec Jsem ráda,že jsme to zkusily. Příště jdeme zase.Sice jsem málem vyhodila plíce na plac( a to už nekouřim 2 roky), ale konečně jsme našly sport, kterej by mohl bavit nás obě. Agů kvůli běhání a mě, že se u toho moc nenadřu.
Ještě bych chtěla zkusit ty obrany, ale nějak to zatím nevyšlo( nemůžu se nějak dokopat), ale zkusit to určitě budu chtít. Musím jí nějak ukázat,že nemá proč se bát,né?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit

Frog
Kde a co v Kohoutkách je ke trénování? Že o ničem nevím, asi málo pátrám.

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit

Garfield
Trénovat budem odvolávání od zvířátek Aby se mi Agů při přivolávání obracela na pětníku a ne až po šestém hysterickém zavolání.

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit

Garfield
Jak se ti líbilo na cvičáku? Jak se vám tam líbilo?

wami
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:04
- Nahlásit

Garfield
Tak co ten cvicak? Jsem taky zvedava...
Nechcete se dneska se slepicou pridat?

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit

Frog
wami
No v první řadě vás asi pobavím řádným trapasem.
Vejdu tam, samozřejmě slušně psa na vodítku a s košem. Všichni jsou na place a cvičí. Postavím se tedy k plotu, psa nechám u nohy a tiše pozoruji dění okolo.

Postupně přicházejí lidi do další hodiny se svými psy, psi jsou na volno spokojeně běhají po volném prostranství a hrají si. Příliš jim nevěnuji pozornost, jen pořád buzeruji Garfielda, který je nešťastný, že musí sedět u nohy, když tady skotačí tolik hodných pejsků. Na žádného pejska nevrčí, ač jej pejsci chodí hojně zdravit a navštěvovat. Jsem nadšená z toho, jak je hodný. Nikdo se nijak netváří, tak psa pustím z vodítka a nechám jej volně běhat a hrát si s ostatními psy. Je pohoda, žádný vrčení, žádný konflikty, rozplývám se blahem, jak je ten Garfield hodnej a společenskej. Ostatní majitelé sem tam volají na své pesy, pesy moc neposlouchají, víceméně je ignorují. Mně stačí syknout a pes poslušně nakvačí k noze a čeká, s čím zas budu otravovat. Jsem géroj, připadám si jako fakt velká holka. Dělám, jakože je to takhle úplně normálka, že pes poslouchá jak hodinky běžně, vždycky a fšude. Přitom pozoruji dění na cvičícím place a dělám, že jako nic. Pak přijde Hafina se svým bafanem a Garfield na něj okamžitě řve a startuje. Trochu mě to vyvedlo z rovnováhy a posléze mi Hafina prozradí, že už skončili a nastupuje ta další skupina psů, s nimiž si Garfield do teď hrál. Jsou to štěňata....

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit

wami
Včera jsem se byla podívat na Rybníčku, ale přišla jsem tam příliš brzo, kdy se ještě poslušnosti nedělaly. Cvičili obrany a Garfield štěkal, tak jsem se ihned odebrala pryč a pak jsem musela odjet, takže jsem zase nic neviděla. Nevěděla jsem, jestli tam budete.

Dnes mám v 17.00 sraz s ekonomkou, takže pes je u mamky a já mám psí volno.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání