| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:07
- Nahlásit
Denisa
streda by sla...
jen jestli nebudu chytat nerviky, ve ctvrtek vyrazime do krusek...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 19:26
- Nahlásit
wami
tak to právě musíte jít... ty pokecáš a dostaneš se do pohody a Lumpík si zas protáhne před trekem všechny údy... cha cha, pokud půjde i Sára zase, tak tedy fakt všechny údy...!
NO a kdo se ještě přidá!?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 19:55
- Nahlásit
wami
prosímtě co máš ty za foťák a co tvůj přítel?! budu kupovat foťák víš, tak zkoumám co kdo má a tak... rozhodování bude velmi těžké!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 20:17
- Nahlásit
Denisa
tsss, co tady prozrajues tajna spiknuti...
Ja mam Canon A75, volila jsem ho z nekolika duvodu, z nichz nejpodstatnejsi je ten, ze to byl (je?) jediny kompakt na trhu, ktery mimo automatiku nabizi i plne manualni ovladani...
No a dale je lehky, kapesni, se slusnym rozlisenim (4MPx) a za 4.500,- jsem k nemu dostala navic i 256M pametovou kartu...
Muj chlap ma Sony DSC F717, cenove je to trochu nekde jinde, vyhoda je moznost vnejsiho blesku a asi nektere lepsi funkce, no zas tak velky rozdil ve fotkach neni... Vadi mi, ze je tak velkej, na treky bych ho nebrala, posledni dobou jsem lina se s nim tahat i na venceni...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:32
- Nahlásit
Holky
tak co dnes tedy?!
frog i puna zřejmě nejsou na netu, tak když se neozvou, tak jim zkusím odpo zavolat...
a wami vy byste teda šli?
aspoň na chvilku tam jako obvykle a stejný čas...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:34
- Nahlásit
Denisa
jo, ja s tim pocitam...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:37
- Nahlásit
wami
jo, tak fajn, já taky!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:50
- Nahlásit
Denisa
wami
Ahojky holky, už jsem zase na netu. Nějak v práci nestíhám. Včera večer jsem byla s Agů na očkování,takže dneska asi nebudeme moci ještě blbnout. Doktor říkal,že by měla být dva dny v klidu, tak nevím jestli to riskovat. Poraďte jak moc zatěžujete pejsky po očkování?
Já bych moc chtěla jít, jelikož celej příští týden budem u našich ve Stříbře.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:07 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Frog
a jaký to bylo očkování?! Proti čemu?
Já byla s G. na očkování v neděli v 19h a bylo to proti tetanu a taky mi říkal, že dva dny jako ne nějakou extrémní zátěž... protože nás zná tak ne třeba coursing nebo obrany...
no a v pondělí jsem tedy G. šetřila, chodila jen na vodítku, jenže si sama pak doma skákala jak koza a dělala přemety v obýváku... tak jsem s ní stejně šla trošku ji proskotačit a včera jsme byli na cvičáku hoďku a půl a cvičila jak magor!
tak si to rozmysli, ale když půjdeme v 18h a půjdeš s ní na půl hoďky, tak se jí nic nestane... uvidíš kdyby moc lítala (jak o život), tak ji to tipneš a půjdete domů... já dnes taky nechci jít nějak nadlouho... a wami myslím taky ne...
tak pojďte s tím, že na půl hoďky a pak se kdyžtak odpojíte nebo podle toho jak moc budou poskakovat... třeba nebudou... kolikrát se už taky pak jen spíš procházeli...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:14
- Nahlásit
Frog
No, ja psa nevemu po ockovani na zavody, ale tim veskere setreni konci... Proste uplne normalni bezna zatez, jen se snazim vyhnout necemu extremnejsimu...
Takze ja bych po ockovani klidne sla (koneckoncu sli jsme i ospali po narkoze na rtg dkk ), ale to musis vedet sama, jak na tom Agatka je...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:22
- Nahlásit
Denisa
Čauky, byla očkovaná proti vzteklině atd. ( šestikombinace ). Nevíš jestli je u toho krom pohybu nějaký jiný omezení?
Tak já si to ještě s tou prochajdou nechám projít hlavou a písnu,jo?
Jinak ta naše potvora skvrnitá má falešku. Tak jsem to zakřikla. Má trochu nateklý vemínka a vůbec nežere, potvora jedna, ale hračky si naštěstí netahá
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
Frog
myslím, že ne, tedy já o žádným nevím...
písni! písni, že jo!
s faleškou... neva, že si netahá hračky, i tak bych jí je sebrala... do žraní ji nenuť, při falešce se fenám i žrádlo ubírá, já dávám poloviční dávku (i když nijak výrazně faleškou netrpí, vlastně při opatřeních vůbec, akorát ty cecíky taky má nateklý) ...
no kdyžtak o tom pokecáme na venčení, kdybys chtěla vědět nějaký moje a kamarádek postřehy...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:07
- Nahlásit
Denisa
wami
Ahoj holky, tak já to raději dneska nebudu riskovat. Náhoda je blbec,že?! Necháme to raději na příště.Nezlobte se, prosím, prosím, prosím.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:24
- Nahlásit
Denisa
wami
Holky nezlobíte se???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:34
- Nahlásit
Frog
máš černej puntík! pan vet se má poslouchat, máš recht!
ne, tak když bys to cítila jakože jí můžeš ublížit, tak to fakt nemá cenu.
však příště, ještě se užijeme
jen si myslím, že až bude mít Aguška po sobě vícero očkování, tak už to takhle striktně taky nebudeš řešit, však já to znám z vlastní zkušenosti, šetřit ale s mírou ...!
Agušku moc pozdravuj od její menší, uslintané příbuzné z Němčour a taky ode mě, mějte se!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:35
- Nahlásit
Frog
určitě nee, vždyť ještě půjdeme tolikrát...!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
Já už dnes zvedám kotvy... tak v 18h na parkovišťátku...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:53
- Nahlásit
Frog
Jasne, ze se nezlobim, neni proc...
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Dub 2006 20:28
- Nahlásit
wami
Denisa
Frog
ahoj, já jsem až teď dorazila domů , věřím, že příští týden už nám to vyjde, já teď nestíhám vůbec nic, ani ten net...
Doufám, že jste si užili vychajdu, moc vám závidíme..
tak příště ahoj
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:48
- Nahlásit
Tak co berušky? Jak se bafani vylítali?
Do poslední chvíle cca do 17.15 hod. jsem myslela, že se nečekaně přidám, ale když jsem odcházela v předmětný čas z práce, došlo mi, že mám jen boty na podpatku, dlouhý kabát až na zem a že by to asi nebylo to pravé ořechové. Došla jsem tedy domů, sedla na kolo a kvačila ven do lesů i se štěkem. Bylo to super, ale byl na to chudák tak nějak sám. Ostatně jako pořád.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
Garfield
Byl tam akorat Lump s Giordinou a chytali litaci zachvaty...
Takze: porid si jedny nahradni tenisky a bundu, nechavej si to v praci, a priste at ses tam s nama, at si Gaf taky neco uzije!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:34
- Nahlásit
wami
no a ještě přece Gituška! Sice jako by tam nebyla, ale BYLA tam!
jo bylo to bezva, i ta koupačka!
ať vám to pěkně šlape!
Puna
jasně, příště! Pozdravuj Luckynka!
Garfield
tak tak, jeden psí obleček do práce a je vystaráno! Zdravím Slepičku!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:06
- Nahlásit
streda 18.00?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:07
- Nahlásit
wami
OK.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:23
- Nahlásit
Holky venčitelky
zdravím a sděluji, že teď se tento týden nezúčastníme a příští ještě uvidím... ale pak zas někdy jo
G. teď podrobuji náročnému výcviku a občas lítáme i s jinýma hafama, tak mi to nevyjde...
V sobotu jsme byli na boxerské akci, kde kousala a kousala a v neděli na coursingu, kde běhala a běhala...
A příští týden jedeme na 3 dny na obranářský soustředko ještě...
Jóóó, pro ty co se zajímali o coursing!!! Na této adrese
http://www.coursingbrno.cz/
už najdete (kromě info o coursingu) vypsané termíny tréninků v Brně, tak směle do toho a uvidíme se na nějaké z příštích akcí...!
wami
co dogtrek?!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
Denisa
bude povidani, ted moc nestiham...
Ale bylo kraaasne a super! I kdyz jsem poprve musela vzdat...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:48
- Nahlásit
Tak co, kdo tam dneska bude?
Ja asi jen na chvili, nestiham a nejsem na tom dobre psychicky, nerada bych byla protivna... Sice doufam, ze mi psiska naladu spravi, ale kdyby ne, tak se omlouvam dopredu...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:48
- Nahlásit
wami
No ono jak bylo to Velikonoční pondělí, tak žiju v pocitu, že je úterý a opět jsem tu v lodičkách a minisukni, ale v autě mám věci do posilovny, takže se dostavím v letním vohozu, trošku jako debil, ale přece.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:54
- Nahlásit
wami
Jo, teď jsem dávala psovi syrový maso, kamoš na mě tak koukal a ptal se na zde již mnohokrát zmíněnou otázku, jestli po syrovým mase nejsou psi agresivnější. Tak jsem mu říkala, že si to nemyslím, že si spíš to pravý maso hlídají víc jako koříst, než třeba misku s granulema, teda mnozí psi to tak mají.
Vzomněla jsem si na Tebe, jak jsi tu psala, že ty krmíš oba své psy syrovým odjakživa a nic to s nima nedělá.
Tak si jen myslím, že za názor, že syrové maso nezvyšuje agresivitu psů, by rozhodně neměl lobovat člověk jako wami, protože ta se svým psem, kterej byl agresor už na mámině mlezivu, několikrát wami ochutnal krční tepnu, sem tam pokousal přítele... a tak... a vlastně když se wami zamyslí, tak jí dojde, že její přítel nemá jednu ruku, nohu a jedno oko vlastně taky poté, co ho napadl její pes. Z Tvých úst, wami, zkrátka nezní tahle teorie příliš důvěryhodně.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:50
- Nahlásit
Čau holčata!
Tak jak to vidíte tuto středu?!
wami
jak jsem říkala, tak tu čtvrteční obranu raději vynecháme, ať jsme pátek až neděle fit na to obranářský soustředko...
Ale venčení v Zamilci s bandou cz-pes a tamníma zamileckýma psékama bych dala!
Tak pište!
|