Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:25 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
No, pohoda, aspon vis, ze nemas asociala, ktery by byl agresivni na stenata...

A dal?

Jinak ja na Rybnicku vcera jaxi nebyla (ani minuly tyden), jak tu mam Denyho, nechce se mi tam dedka tahat...

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:34
- Nahlásit

wami
No dál se strašně těším na pondělí. Nemůžu se dočkat, jak se bude Gaf chovat.

Ta hodina se mi líbila, byli tam pouze (tuším) 4 psi, takže hodně individuální. Ale já byla tak "rozlítaná", že si nevšimla ani toho, že banda psů jsou štěňata, současně jsem pořád hlídala a korigovala Gafa a současně se snažila pochytit něco z té hodiny. Potřebuji víc času na vstřebání a utvoření si názoru.

Jen můj první dojem je, že tam budou asi příliš hodní. Řekla bych, že oproti klasickému klubovému cvičáku tam chybí taková ta "štábní kultura" a tvrdá ruka na lidi. Jsem od koní zvyklá, že se nahraje na vlídnost, ale dryl a respektování pravidel.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit

Garfield
Jsem od koní zvyklá, že se nahraje na vlídnost, ale dryl a respektování pravidel.
Vidis, ja to od koni znam v podobe sikany, a proto jsem z jedne staje kdysi odesla...
Myslim, ze tenhle pristup (cos videla) je lepsi, je pak uz opravdu jen na tvoji zodpovednosti, co a jak budes delat, oni davaji moznosti a koriguji te. Ja bych asi odesla i ze cvicaku s "tvrdou stabni kulturou", vic mi vyhovuje parta lidi, se kterymi muzu spolupracovat, nez direktivni pristup...

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:02
- Nahlásit

wami
Teď to přeženu, ale jsou občas lidi, kteří se psem něco dělají a nedá se na to dívat, ani na jejich přístup, ani na jejich uvažování, ani jejich názor nemůže člověk ustát se zdravým rozumem a takovým lidem nepomůže říkat: "...ale Martínku, možná byste to mohl zkusit takhle... a Martínku zkuste nedělat a neříkat tohle, ale vyzkoušejme to tak, že budete říkat tohle a dělat tohle a od tohohle upustíte úplně..."¨
Takovýmu člověku lze říct jediné, aby to mělo svůj smysl: "Poslouchej Martine, takhle je to úplně blbě, nikam to nevede, nemáš pravdu a nerozumíš tomu, tak pokud chceš něco dokázat, tak mě budeš poslouchat a uděláš to a to a nechci slyšet, proč to nejde. Pokud to nejde, běž jinam." To by tady asi nikdy nikomu neřekli. Je to na jednu stranu strašně fajn, ale na druhou stranu, když učit něco jiné, tak se vším všudey.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit

Garfield
Chapu ten typ lidi, ale ma zkusenost co se tyka psu je, ze pokud na ne takhle hrknes, tak je priste nevidis. Gabca se tim zivi, takze je v jednani s lidma opatrnejsi, nedivim se ji. Hele, i na Rybnicek (se skoro "stabni" kulturou) chodi pan s NO, jeho a muj pes jsou stejne stari, chodi tam uz dlouho - jeho pes porad neumi nic, a to uz se na nej hrkalo, vysvetlovalo, ukazovalo... Kdyz vemu jeho psa do ruky ja, tak za par minut tu poslusnost jakztakz mame... (priklad, nedelam to). Ale pan je proste presne ten typ, co pises. Bohudik je ale odolnej, takze na cvicak chodi furt (i kdyz se na nej hrka), furt se stejnym (nulovym) vysledkem.

Ja zas co jsem Gabcu parkrat potkala, tak ona si to sve od plic rict umi - jenze to vetsinou proste nema smysl. Aspon u pejskaru...

Nevim, treba mam zkresleny pohled ja, ale rozdil mezi konickari a pejskari je v tom, ze (vetsinou) kun neni tvuj, proto akceptujes ta pravidla, ktera ti nastoli staj. Kdezto pes tvuj je a proto ta pravidla akceptovat nemusis (bez ohledu na vysledky) - a hodne lidi to taky neunese...

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit

wami
Svým způsobem Tě chápu a vím, že máš pravdu, že s takovou by ty cvičáky měly velmi rychle nulovou klientelu.

Ale to tvé srovnání s koněm cizím není na místě, neboť ať mám koně vlastního či cizího, tak si pozvu a velmi draze zaplatím trenéra, který stojí na zemi a říká, co mám a co né. Nezajímají ho mé pocity a názory, protože nejsem kompetentní mu oponovat, jsem tu od toho, abych platila, poslouchala a dělala co mi říká. Až slezu z koně, lze něco konzultovat a řešit ústně. Ale když se cvičí, tak se cvičí...

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit

wami
no tak mrkám hele a co ?! tak se pokusím - na tohle já vyloženě názor... já jsem si prošla dost cvikáčema a LVT a soustředkama a to je tak individuální!!!!! Já třeba než jsem si vyselektovala co chci já se psem a jak toho dosáhnout, kde asi mi můžou něco pomoct, dát... (no ještě nejsem na konečné), tak mi to zabralo 2 roky (jako začátečníkovi naprostýmu)! Takže já teď už vím a znám, ale ještě před rokem jsem tápala...
Možná by se to dalo zobecnit, že jsou KK a soukromé školy a v tom se dá vidět dost rozdílů v přístupu. To asi jo. A musí vycházet z klientely... tzn. nevím co chce Garfield se Slepičkou, ale pokud městskou ovladatelnost a socializaci se psy, tak je na dobrým místě. Ale psích cvikošů a škol je v Brně dost, tak se může ještě porozhlídnout jinde... po direktivnějším... např. na VFU vede poslušnosti holčina, co by ji hned zpucovala na dvě doby kdyby dělala kraviny...
nevím moc jsem nepochopila asi o wo co gou. Každý si přece najde co mu vyhovuje anebo se to aspoň blíží tomu co by chtěl... někdy bohužel totiž ani není na výběr, tak se musím spokojit s tím co je, když chybí, je díra... achjo! věčně nespokojený králíček D.
Btw. sama bych vést psíčkaře nemohla,protože bych napřed vydala všechnu svou energii, aby to klapalo a vše s úsměvem, pak bych je asi zardousila a pak bych vyhořela a bylo by mi to jedno...

wami
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit

Garfield
S tim placenym trenerem a konem mas pravdu, tohle me nenapadlo (ale to je tim, ze za mych "konskych" dob byla bud jizdarna, nebo si doma bojuj, jak umis; neco jako placeneho trenera jsem proste nezazila... )

Denisa
wo nic negou, jen tu tak teoretizujeme, jak by mel vypadat "idealni" cvikos...

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit

Denisa
Teď jsi mě rozesmála.
po direktivnějším... např. na VFU vede poslušnosti holčina, co by ji hned zpucovala na dvě doby kdyby dělala kraviny...

Tak s tou holčinou jsem byla tento víkend na jedné jízdárně pařit a u táboráku dělat buřty a pokecat a tak (známe se od koní nikoliv od psů). A když jsme tak seděly a kecaly a ona tam měla malé štěndo křížence na socializaci před výcvikem na asistenčního psa a ještě tam byla jedna fenka a lítali všichni tři s Garfieldem po jízdárně a on tam předváděl to svý vrčení a to štěně občas valchoval a když jsem ho zbuzerovala, tak se vztekal, tak mi zcela nevybíravě řekla, že je to parchant sprostej nevychovanej a že mi za chvíli přeroste přes hlavu, jestli ho rychle nezačnu pořádně mučit. Že by ho zabila.

Tak to bylo velmi direktivní a nerada jsem to poslouchala, ale od té doby nepřemýšlím o ničem jiným...

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit

wami
aha. no "ideální" cvikoš by podle mě neměla být smíšenina všeho možnýho, ale jasně daný - třeba škola pro psy - pro páníčky a jejich mažlícty , kynol. klub pro pejskaře zkouškaře amatéry , kynol. výcv. středisko pro mistry světa amoleta ... ale ono už to tak vpodstatě na hodně místech je...
Garfield
hmmmmm no vidíš. tak můžeš začít přímo u ní! pokud má kromě toho zabití pro Slepičku i jiný možnosti, metodiku na ty parchanty...
já bych to asi brala být tebou... fakt záleží co po Gerym chceš...
já si taky utřídila co po G. chci a teď to máme o dost snažší... a ona se mnou!

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:55
- Nahlásit

holky
tak já to dnes odpískávám přítel mi hlásil už včera, že G. viděl zakulhat (já teda ne) a dnes, že se mu taky zdá, že tu nohu nadlehčuje... no snad vidí vlčí mlhu, ale raději tedy dáme oraz a jen dojedu autem na stopičku a zpět. On totiž nám Chyba vždy říká, že po kulhání máme dát tak týden dva oraz, i když už pak vůbec nekulhá, že se to má "zahojit", aby to nepřešlo do chronickýho stavu... což pak vypadá právě jakože někdy kulhá, někdy nekulhá.
já teda myslím, že fakt šlápla leda tak na šišku... Šiška.
wami
vyřiď pozdrav speciálně Denýskovi!

Tak čau příští týden!

Frog
nakonec teda jedu, asi budu na pokoji sama s G. anebo ještě s jednou pejskařkou to se ještě bude domlouvat... ale jedu.

Puna
haló, haló, co Luckýnek?! Co třeba příští týden??? Vyjde vám to?

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 08:44
- Nahlásit

Denisa
Ahojky, já jsem si přečetla tvou zprávu, až teď. Se nedá nic dělat, hlavně aby byla brzo zase v pohodě.Trochu šetřit běhavce placatýho a za pár dní bude určitě zase o.k.Hlavní je zdraví,ne?!
My jsme včera swami našly štěňátko fenečku kníračku. Byla náááádherná asi se někomu ztratila. Přijeli si pro ni městský, tak doufam,že brzo najde svého páníčka.
Ááááách jo já chtěla jet taky(na to soustředko) Strašně mě to s..e. Jsem z toho moc smutná,jelikož jsem se dost těšila.
Proč vždycky když se na něco moc těšim, tak to nevyjde?! Tak si to budete muset pořádně užít, a pak mi budete obě s Giordinkou vyprávět,jo?

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:44
- Nahlásit

Holky Mrkněte na fotky naší Agů na coursingu

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit

URL

wami
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit

Denisa
Dneska na kousacky teda prijdu, ale bude to peklo...
Vemu i ten fotak, jedu sama...

Frog
Zavidim (nejen fotky, i akci! ), chm, jen mit ten cas, vsak jsi videla to Lumpovo zrychleni...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit

Tak já dala včera jen tu stopu, zato pěkně dlouhou a těžkou a dobrý! Já ji včera kulhnout neviděla, tak snad vidím dobře. ?!
wami
takže já jedu dnes taky a aspoň tam se tedy potkáme, poklábosíme, třeba tam budou zase Rybníkačky, na ty se taky těším! Jé a kdybys měla v mezičase čas vyblejsknout mi Giordisku...! Díkec!
Jo a my dohrčíme zas až na tu půl šestou, podřizuju se paní od kníračů ,tak mi neuteč!
Frog
no právě, aby byla zdravá! téda a kníračku maličkou... uf, snad to dobře dopadne a majitelé si ji najdou!
taky mě to štve, že nejedeš, ale tak příště... akcí ještě bude... neboj!
a fotečky parádní, už jsem na ně koukala ráno na stránkách... a snad přidají i video!
já jsem to věděla, že tak běhavá atletická doga bude jednou na coursingu hvězdou!

wami
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 09:21
- Nahlásit

Denisa
Par fotek z obran najdes tady...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 09:38
- Nahlásit

wami
jůůůů, juchůůůů, no pěknučké!!!!! já jsem teda spokojená, díky!!! hele a příště kdyby se ti podařilo - taková jako je ta letící Carča od Alči (buviérka) - tak to bych ti byla velice zavázána! ale vím, ty podmínky atd. jsme o tom včera mluvily... ale jinak fakt pěkné!!!
a to CD bych si pak objednala se všema hafákama!
Jo, příště bohužel nebudu, mám zas Prahu a to dokonce i ve středu i ve čtvrtek Takže na obranách budu až ten další čtvrtek, doufám, že i ten budeš ready fotit!?
Jinak přeju pěkný víkend!
JO a mohla bys mi ty Giordí fotky poslat na mejlík?! Díky!

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:23
- Nahlásit

Čaúúúúú au aúúúú!
Zdraví vás akční knedla od Giordinky! Ehm ehm, v sobotu večer jsem spadla ze židle jak jsem něco sundávala ze skříně a těžká dřevěná židle se pode mnou smekla a já spadla řití a křížovou oblastí na tu hranu a poté na zem na vysavač... no úklid narychlo navečer se mi nevyplatil No Giordinka záchranářka mi hned na zemi poskytla první pomoc, fakt úžasný! V neděli ráno jsem byla na rtg, tak to mám v poho, jen celá oblast naražená a kostrč teda, to se nedá, au au au! Takže máme na nějakou dobu po výcviku, sotva se belhám... a procházky teda asi tento týden taky nic...! Leda když byste se sami domluvili a já na tom byla líp, tak bych se přidala...
A pozdravujte hafáky!
Příští týden budu snad ready, ráda se s váma zase uvidím!

wami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:25
- Nahlásit

Denisa
Skoda, ja konecne prisla na to, jak vylepsit svuj rezim foceni, budu to zkouset ve ctvrtek na kousackach, to budou fotky!

Jinak ja asi muzu zas akorat ve stredu od 18...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:30
- Nahlásit

wami
tak to pěkně vyzkoušej, vychytej případné mouchy a doufám, že i další čtvrtek něco nafotíš!!!!!!!!! Že jo????

No já jestli se budu moct víc hýbat, tak bych v tu středu šla, Prahu jedu jen ve čtvrtek nakonec, tak bych se přidala, však uvidíme...
Minule G. nohu, teď já tohle, my jsme teda 2 k pohledání myslím...

wami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit

Denisa
Tak pojd ve stredu, zkusim to testnout... Teda jestli budes moct, narazena kostr je fakt chutovka...

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit

wami
Denisa
Ahoj holky my tenhle týden můžeme jen ve středu a v pátek Takže zase v 18:00 na tomtéž místě?

Denisa
Jéééé to je pech. Koukám, vy jste rodinka lazarů,že ? Né vážně! To musí hróóózně bolet! Tak se koukejte holky bláznivý uzdravit, ať s náma můžete zase vyrazit procházkovat.
A když byste na tom byly lépe už v pátek, tak se kdyžtak ozvěte,jo?

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:08
- Nahlásit

wami
Denisa
Holky obrany na Zetoru jsou jenom ve čtvrtek?Nevíte? Myslím,že bychom to s Agů mohly zkusit.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:10 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
oki, pujdem... Snad se to tentokrat obejde bez nalezencu...
(BTW na strankach utulku neni, takze si ji nejspis vyzvedli! )

Jinak asi zalezi, na koho chces na Zetoru kousat, ale Radek Liska (na ktereho jezdime my) dela obrany jen ve ctvrtky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:19
- Nahlásit

wami
Frog
já se budu snažit! no ona Giordinka mě donutí, neb tak dlouho v klidu (kvůli mě) ji stejně neudržím, takže asi půjdeme, nechci mít zbořenej barák!
Frog
tak jak psala wami... akorát je tam přelidněno, přepsováno... ale zkus to! Však jsme o tom mluvily...
Tak Rybníček se sejde na Zetoru, no to je psina teda!

Puna
# Zasláno: 15 Kvě 2006 20:58
- Nahlásit

wami
Frog
Denisa

Ahoj holkýýýý,
tak i vám se musím pochlubit, ve středu 10. jsem (úspěšně) dostudovala, už jsem i vzpamatovala a tak , tak mám čas a můžem s váma kdykoliv, kdekoliv...Takže jestli chápu správně, ve středu v 18 tam co vždycky

Denisa
to mě mrzí, že jsi zraněná, to musí bolet, teda, at je to lepší a lepší
Jinak jsem se zaregistrovala na ten coursing, ty stránky jsou úžasný, jsem sledovala ty videa dokola pořád, nádhera, musíme se co nejdřív přihlásit na trénink, no ale doufám, že mu to, Luckymu, aspoň náznakem půjde....

wami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:01
- Nahlásit

Puna
ve středu 10. jsem (úspěšně) dostudovala

GRATULACE!!!!
(A ani ne tise, ale poradne a nahlas zavidim, me to teprve ceka, za par... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:23 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Puna
no tak to je skvělýýýýý! posílám velkou gratulaci!!!!!
A paráda, že jste se rozhodli s tím coursingem, Frog už taky byla a Agátka je z toho nadšená! Neboj, to Luckynka chytí anebo učený z nebe nespadl, začnete pomaličku a uvidíš za chvilku!!!

Jů, a to já se teda ve středu dobelhám určitě, neb když s náma jde lékař, tak to můžu být hned klidnější!

A nedívala ses na to coursingovo-dovolenkové soustředění???? na stránkách???? já tam totiž jedu a kdyby bylo ještě volno a ty jsi chtěla... ??? Chtěla jet Frog ale nevyšlo jí to...
No popřemýšlej! Zde program... http://www.coursingbrno.cz/index.php?inc=akce/prog ram/4

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit

Denisa
Hele, ja se zeptam - co je to za trenink 28.5.? Pro zacatecniky? Jak se prihlasit, kde to je, co to je? (Ja to na tech strankach nejak nemuzu najit... )
Budu totiz zrovna v Brne, tak ze bych to konecne zkusila...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání