Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:46
- Nahlásit

Frog
neboj, do středy bude jako rybička! no jo, G. teď byla taky víc zadýchaná jak náhle přišlo to vedro, tak s placatým čumákem si zase musí zvyknout... včera měla šílenou pěnu u huby a doma funěla jak lokomotiva když jsme došly...
jo a díky za držení pěstí! no to by mě taky zajímalo co v tom bylo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:47 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Jo, naše frisbíjování

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:55
- Nahlásit

Denisa
No jo, ale ona ti urcite ten talir nosi aji zpatky, zejo...?
Pekny fotecky...

Jinak drzte palce nam, at jsme ve stredu jakztakz fit. Jak jsme sli vcera doma na vlak do Brna, tak si Lump o neco (???) rozsvacl ten horni polstarek na predni tlapce, takze vcera a dneska tu chodi s obvazanou tlapickou a predvadi se, jak je deeesne nemocnej... Zitra uz mu to chci nechat bez obvazu, doufam, ze se to zacne trochu hojit a ze si to ve stredu nerozmlati uplne...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:05
- Nahlásit

wami
jé, tak ať se to Lumpíkovi zahojí co nejdřív! kamošky na takovýto "rozšvácnutí" pak používají chvilku botičku... prý právě aby se to hned zase neotevřelo...?! prý s tím mají dobrý zkušenosti...

jo a jak jsi to myslela, že mi ho určitě zas nosí zpátky?! no nosí... ale občas si ho chce i poňuchňat na zemi, tak to ale ví, že to teda nee, že to bychom si moc nepohráli... Ono bys správně měla mít několik těch talířů a pes ti to vždy hodit k nohám a zároveň už mazat pro další, který hážeš... ale my jen tak talířujeme

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:24
- Nahlásit

Denisa
ja kvuli tomu boticku kupovat nebudu, navic nejde o ten klasicky polstarek na tlape, kde pes doslapuje, ale o ten az nahore...
Takze maximalne mu to na vychajdu zase stahnu obinadlem...

Jj, ja jen, ze Lumpikovi talir hodim, a tim to hasne...

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:33
- Nahlásit

wami
sory že vám do toho skáču,ale musím se ti pochlubit.Anubis mě tahá na kole!!! Jsem jak nějaký canycrosaři..fakt a je to super.Prý jedeš na coursing 22.4.Já též s isdph

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:39
- Nahlásit

Anu
No tak to je baaajo!
Ja vedela, ze vam to pujde - a pak ze je Anub malickej...

Ten coursing zatim jen teoreticky, prihlasena jsem, ale neni to 100%...

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:59
- Nahlásit

Wami
a kdy to bude stopro? To pojedeš s Lumpem?

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:01
- Nahlásit

Anu
Jo, jela bych s Lumpem, stopro to budu vedet cca tyden predtim - ale vsak ono se misto po mne kdyztak zaplni rychle...

My mame totiz vikend pred tim prvni dogtrekking...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

wami
Chudinka malej, tak snad snad se mu to brzo zahojí. Že ho Agů pozdravuje .

wami
Denisa
Dámy kam a v kolik teda vyrazíme ve středu?

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:05
- Nahlásit

Frog, Denisa

A co takhle vylet: Reckovice - Baba - Medlanky...? (cca 3-4 km)

Dojedete na konecnou 1, muzem si dat sraz tam a kousek vyjit pesky, nez pustime pesany... Jinak se ten kousek da popojet i autobusem (41), je to jedna zastavka...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:06
- Nahlásit

Denisa
Jééé fotky jsou moc hezký,fakt. A nevyrazí s námi taky Puna?

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:07
- Nahlásit

wami
Já souhlasim, jen to do těch 18:00 nestihnu, ale kdyby se šoupnul začátek o půl hoďky,tak už by se to dalo.

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:29
- Nahlásit

Frog
ono to neni o nic dal, nez k ty Delvite (dokonce muzes vystoupit jen o zastavku dal, nez je Letovicka, na Horackem namesti, a pak je to jen asi 3 minuty pesky na konecnou jednicky)...

Ale klidne zacatek muzem posunout, jen nemam odhad na svetlo, kdyztak si vemte celovky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:29
- Nahlásit

wami
2x aha! 1) s tím polštářkem a 2) s tím talířem

Frog
snad nás Puna sleduje... nebo jí pak mejlnu až se domluvíme...

wami
hmmm, já se nějak na Babu bojím bojím... mám zprávy od vícero lidí, že tam jsou moc aktivní myslivci, že tam střílí No ono totiž ta Baba je nějaká CHKO... my jsme tam chodili sice kdysi, no ale pak už nee... a nedávno jsem si už v Medlánkách - u policajtů - všimla cedule, že se psy jen na vodítku! Tak já nevím no... moc se mi tam nechce, su v tomto srabík...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:47
- Nahlásit

Denisa
Ja tam byla zatim jen 2x, ale dobre, nemusime tam jit...

V tom pripade navrhuju zas nekde v okoli Zamilca (Zamilec nebo za Lachemu), nikam dal se nedostanu, koncim pozde v praci...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

wami
Co je Lachema?

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:37
- Nahlásit

Frog
To je kdyz za mostem u byvale Delvity nejdes doprava, na zamileckou louku, ale doleva okolo (a za) takovou tu tovarnu... Ta tovarna, to je Lachema...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:39
- Nahlásit

wami
nó, to bych byla radši Řečky, Medlánky klidně, Medlánky chodím furt...
ale teď tedy ten Zamilec, klíďo tu trasu dozadu za Lachemu nebo třeba ze Zamilca tam nahoru do Ořešína či co to tam je ty lesy...
Frog
Lachema je podle mě tam jak jsme šly tenkrát samy s holkama... jak se honily po tom lese jak šílený...

takže to vypadá nakonec na těch 18h na parkovišťátku jako obvykle že jo?!

wami
vy jezdíte na Zetor MHD nebo jak?
jo a já chci taky kolobrndu!!! zkusím poprosit přítelíčka, jestli by mi aspoň z kola na chalupě neudělal kolobku... on je velmi technicky a manuálně zručný, tak kdyby chtěl, tak to udělá i s motorkem a vodotryskem , jenže jak bude vědět, že je to další "krávovina" na a pro a se psem, tak mám smůlu...
já bych to právě využila asi jen na chalupě, tam jsou príma stezky na ježdění... no uvidíme...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:56 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
co se me tyka, tak klidne v 18 na parkovisti, kam pak, se uvidi...

Jinak jo, ja jezdim na Zetor MHD, ony ty kousacky uz tak dost stoji, a jeste davat 50,- za auto... Salinkartu mam tak nebo tak a jedem na ni az na Klajdovku, pes jezdi zadara, tak co. Sice je to obcas na mrtvici, nekdy mi to priijde dlouhy, ale jde to...

A kolobku (jako mam ja) poridis uz za 3.500,- kdyby se pritel cukal, na to nasetris za chvilku, kdyz uz si vydelavas!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:09
- Nahlásit

wami
no právě, kdybys věděla na co já všechno šetřím i když si teda vydělávám... a stejně furt je to o tom psovi, tam mě ty prachy strkat ale baví no, ne že bych nenašpórovala, ale když mi na chalupě leží kolo ladem, tak špekuluju... si říkám, že tam na ty polňačky by mi to na občasný svezeníčko stačilo...
já totiž jako děcko milovala koloběžky! takový ty s tlustýma pneu a se sedátkem... víc jsem sice drandila na kolech bmx , ale teď mě kolo nějak neba...

jo MHD je to tam nadlouho... taky to znám...

takže sraz je jasnej!

Puna
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:25
- Nahlásit

wami
Frog
Denisa

Ahoooj, snažím se vás sledovat, jsem teď úplně odříznutá od netu, no hrůza...
Tak ta středa by šla, pevně doufám, když tak bych zítra dala ještě vědět.
Tak v 18 na "našem místě"

wami
No tak ať je Lumpík brzo fit, teda jeho tlapka-polštářek, moc ho s L. zdravíme

Denisa
to je teda zážitek s Giorďaskou, no hlavně že je sáček venku, tak gratulujem moc

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:33
- Nahlásit

Holky moc se omlouvám,ale dneska mi to nevyjde. Musím zůstat v práci kvůli mejlům. Ten můj křáp počítačovej stávkuje a můj chlap mi to sem musí přijít po práci opravit Už včera jsem tu musela zůstat do půl šestý. Odpoledne už to valilo,ale dneka ráno se to zase roz..., však víte co.
Nešla by některá z vás třeba v pátek?

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:58
- Nahlásit

Frog
neva, tak zas jindy...
Ja v patek ale nemuzu...

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:00
- Nahlásit

wami
Jdeš ve čtvrtek na cvičák?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:05
- Nahlásit

Frog
tak my s váma půjdeme v pátek, ale potřebovala bych se zas vrátit do 18h! V pátek ale budete končit dřív v práci ne?! Tak to se pak ještě domluvíme...
wami
já dnes můžu... tak půjdeme?! Kdo ještě vlastně?! Garfield nebo Puna... Včera jsem se ale na cvikoš nedotáhla ani náhodou, měla jsem po menším zákroku dopoledne a udělalo se mi tak blbě, že jsem to vzdala a byla Giordinu prolítat až v devět večer...

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:14
- Nahlásit

Denisa
Bohužel,né Já jsem v práci klasicky do 4 a dřív to nikam nestíhám.
Co Giordinka? Je v pohodě? Co rozbor toho sajrajtu co sežrala?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:20
- Nahlásit

Frog
hm, tak to je blbý... mno ještě uvidíme... třeba budu moct... si napíšeme...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

jo rozbor se zatím nekonal... nemá problémy, tak asi se na to vyprdnu... akorát vezmu ukázat tu divnou věc, ale to stejně ani vet asi nebude vědět co to je...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:25
- Nahlásit

Frog
Ne, ve ctvrtek jdu na kousacky...
Na cvicaku jsem byla vcera - a mam takovej pocit, ze tam moc casto ted uz chodit nebudu...

Radovka je mi totiz uz na nic, my se tam s Lumpem nudime, a abych si mohla pocvicit vedle psu, co potrebuju, sama, na to uz tam neni plac...

Jako na prekazky a na nauceni reviru, to jo, jenze to zas nemam klice, abych si tam mohla prijit, kdy potrebuju, a kdyz je vycvik, tak se tam proste nemuzu motat...

A navic netusim, jak mam Mirovi vysvetlit, ze na nej zatim kousat NECHCI, kdyz se mi Lump na Zetoru zlepsuje a s nim je furt jak spici panna a k nicemu to nevede...

No, tak ted baby radte... Zaplacene clenstvi tam mam, ale na plac se nedostanu, kdyz nemam klice (nejsem ten, no, "vycvikar"), asi to proste nebudu nijak resit, ke konci roku snad uz budu mit najity klub tam nekde u nas a stejne budu prestupovat...

Ale potrebovala bych vedet, kdy tam bude Alice - Deni, nevis? Dluzi mi razitko do prukazky...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání