Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit

wami
no nejdřív udělej to, že nahoře na liště dej registrovat a napiš tam údaje, hlavně mejlík. jakmile totiž budeš zaregistrovaná, tak ti pošlou vždy mejl ohledně chystaných tréninků, akcí atd. tak máš šanci se přihlásit.
pak je tam ještě členství, různý výhody atd. to si můžeš přečíst v sekci Club...
a jestli chceš, aby Lump měl fotku ve fotogalerii závodníků, tak ji pošleš, je tam v sekci fotogalerie závodníků mail, na který to posílat...
no rozhodně to by se vám vyplatilo tam jít, neb je to pro začátečníky...
to stejný pro Puna, ale ta už bude asi pak informovaná...

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:04 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
Dik, a jak se mam na tu nedeli prihlasit?

BTW - tak se jdu nahlasit na ZOPky dneska... Bude prca, Lump mi na Rybnicku neodejde na "volno"...
Ale co, tak si to zkusime, kdyz to nevyjde doma, tak to vyjde u cizich... (Hlavne jsem zjistila ze ty ZOPky musim mit, kdyz chci delat ZPU1... )

Jasne, pro takove machry, jako jste vy s G. to uz je jen materska skolicka, ale co, nekde si nervy otuzovat musim, bude to nase teprve 2. zkouska v zivote, tak se jdu otrkavat!

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit

wami
Jasne, pro takove machry, jako jste vy s G. to uz je jen materska skolicka vtipálku! jsem tu už psala jak to je se mnou...
Se na vás možná přijdu mrknout. Kdy to je?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit

Denisa
27.5. v sobotu na Rybnicku...

Jo - jak se nahlasit na ten coursing?

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:20
- Nahlásit

Pokud už jsi zaregistrovaná, tak ti někdy před tím tréninkem přijde mail, kde tě upozorní, že třeba příští den se spouštějí na webu přihlášky... takže máš větší šanci se pak na to vrhnout a přihlásit se mezi prvníma...
no a to už pak normálně na webu máš popis jak to udělat, je to v sekci Akce BCC - tu konkrétní akci a klikneš na přihlášky...
Podívej se na minulé přihlášky jak to probíhá... přihlašuješ se pak na jejich mail! a jako nečlen ale registrovaný máš větší šanci než neregistrovaný, ale samozřejmě, že před tebou mají přednost členové registrovaní... kapišto?!
vypadá to složitě, ale je to v pohodě, fakt...

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit

Denisa
no, moc tomu nekapisto, ale dobre...
Takze kdyz na toho 28.5. tam jeste nikde nic neni, tak se jeste neprihlasuje?

Mam asi jedinou moznost to zkusit, tak bych to nechtela prosvihnout...

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:48
- Nahlásit

wami
Takze kdyz na toho 28.5. tam jeste nikde nic neni, tak se jeste neprihlasuje? správně, zatím se nepřihlašuje...
a zaregistrovala ses teda jo?
pokud jo, tak ti pak přijde mejl a dále viz. výše...

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit

Denisa
zaregistrovala...
tak budu cekat na mejla no... Ale jestli se to spusti ted pres vikend, tak jsem v haji...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit

wami
Jééé tak to my vám budem držet palečky na zkoušky!!!! Lump je šikula a zvládne to určitě za plněj.
My jdeme na coursing tento víkend toho 21. a až bude 28., tak se pokusíme přihlásit včas. Minule jsem to nevychytala a už nebylo místo
Denisa
Tak co? Jak se máte lazárci? Zadnice už je v pohodě?
Puna
Gratuluji k dokončení studia a už se na vás s Agudínou Dogoudovou těšíme

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 13:16 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
Lump je šikula a zvládne to
Lump mozna, ale jeho panicka je uplny trotl...

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:48
- Nahlásit

Tak co, dneska?

Ja jdu, pokud nebude primo prutrz mracen...

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:51
- Nahlásit

wami
já taky tak...
akorát nevím jak poznám, zda je tam u vás průtrž mračen?!
kdyžtak ti cinknu, vyhlédneš z okna a nahlásíš jo?

a co ostatní???

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit

Denisa
myslim, ze zas tak daleko od sebe nejsme... Takze jestli bude prutrz u tebe, bude i v zamilcu...

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:04
- Nahlásit

wami
Denisa
Dámy tady leje jako z konve. Živě si dokážu představit jaký bude ze Zamilcu jezero.
My samo půjdem taky jen když nebude tak příšerně pršet. No uvidíme jak se to vyvrbí

Puna
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit

wami
Denisa
Frog

Ahoj,
díky vám moc za gratulace, se úplně červenám...

A dneska teda jo, ale já průtrž u vás nepoznám, tady u nás prší jen trochu, no tak se uvidí..

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit

Jsem v práci bez psa a zatím nevím, jak dlouho tu zkysnu. Uvidím.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

Holt dneska bude svatek "blatokulu"...

Puna
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit

wami

Přihlásilas Lumpíka na ten coursing pro začátečníky?
Já jsem tam Luckyho už nahlásila, tak uvidíme, to bude zas ostuda, třeba ne....

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit

Puna
Přihlásilas Lumpíka na ten coursing pro začátečníky?
Prave mi dosel mejlik, ze jsme prihlaseni...
Tak jsem strasne zvedava, jaky to bude!

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:12
- Nahlásit

wami
moc se těším na fotkýýýýýýýýýýýýýý!

všichni
jinak dnes to bylo príma a akční a fakt jsem se nasmála těm jejich psím kusům!!!
a ty hromadné sexy a 2 dogy a vůbec, fakt príma relax, mám je před očima a musím se ještě teď smát když si na něco vzpomenu...!

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:20
- Nahlásit

Denisa
Fotky stojej za houby a ja se tak tesila...

Mozna tu hodim jednu, dve, ale na vic nejak nemam naladu, hccem se po dlouhe dobe juknout na film...

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:51
- Nahlásit

Tady jsou - ze zbytku musim udelat vyrezy, a to chvili trva...

Tak snad se aspon tyhle budou libit!

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 07:57
- Nahlásit

wami
Včera jsem nestíhala, ale za to jsem měli výcvikovou dvouhodinku a naučili jsme se konečně to "ke mně" (podstatu chápe a ví dobře o co jde, jen to zautomatizovat), naučili jsme se "drž" a "pusť" (před tím fungoval víceméně jen "aport" a pak "fuj"), tyto nové cviky ho velmi bavily a pochopil pointu takřka okamžitě. Nějak se nám ale nedaří "vstaň".

Pak přišel obojek přeplý na škrťák vytažený za uši a chození kolem psů, posléze kolem malých děti na dětském hřišti (děti hrály fotbal). U psů jsem použila jeden kotrmelec a u dětí taky jeden. Pak už si nedovolil ani mrknout, ale řekla bych, že kdybych jej odepla z vodítka, nemuselo by to platit nadále.

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:09 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
Vidis to, jak jste genialni oba!
Nevim, jak ho to "vstan" ucis... Ja na mladyho pouzila (prekvapive ) pamlskovou metodu: dala mu pamlsek pred nos a tahla nahoru, kdyz Lump chvilku stal, dostal namku - zezacatku jsem psa ale musela hodne pridrzovat pod slabinama, aby si zas nesedal...

Dedka (nezravce) jsem to ucila ponekud jinak, ale funguje to stejne spolehlive. Kdyz sedel u nohy, dala jsem povel "vstan" a lehce mu prislapla zadni nohu. Z nervozity "co jak proc" se postavil, a byl radne a nadsene pochvalen.

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:17
- Nahlásit

wami
Já jsem jej napřed zvedala pod břichem s tím, že kokino měl nad hlavou, ale to ho nutilo si hned zas sedat. Pak jsem naznačila jako by vykročení a hned zastavila a podpořila ho v té stojící poloze a odměnila, ale zatím si myslím, že tomu nerozumí, neví úplně přesně, za co je vlastně odměňován a za co opravován.

Pusť, drž a ke mně pochopil jednoznačně, tam i když to udělá blbě, stačí zopakovat povel nebo syknout a hned se opraví.

U vstaň, když vyžaduju korekci, tak si zoufale lehá, sedá, předsedá, štěká, dává pac a tak...

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:19
- Nahlásit

Garfield
naznačila jako by vykročení a hned zastavila a podpořila ho v té stojící poloze
to je presne ta spravna cesta - jen to bude chvili trvat... Pomoz si pomocnym povelem "stuj", kdyz ho udrzujes v te spravne poloze, a zatim ho moc nekoriguj; zatim je spravne, ze zdvihne prdel ze zeme...

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit

holky
Ahóóóój všechny vás zdravíme. Fotky jsou krááááááásný, fakt. Včera super akcička, až na jednu neposlušnou dogu (skvrnitou) a její potroublou paničku.
Jinak si psiska krásně zaběhali,že? Agátka ještě chvíli doma dělala hlouposti, ale po žrádle odpadla . Už se těšíme na další prochajdu

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit

Tak na kdy to vidíte příští týden? Já můžu zase jenom ve středu a v pátek. Tak dejtě vědět jak jste na tom vy,jo?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit

Frog
krasnejch fotek je tam jen par... - a to to jeste budu must naupravovat...

Jinak ja hlasuju pro stredu, uz si na to nejak zacinam zvykat a ze vsech dni mi to nejvic sedi...

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit

wami
Mě to právě taky vyhovuje nejvíc Souhlasím se středou a uvidíme, jak se k tomu vyjádří ostatní.
Užijte si dneska obrany a pozdravuj Lumpajze.Jdeš v úterý na cvičák?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání