Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:38
- Nahlásit

Garfield
dik, tak snad to bude v pohode...

Jirikovo
Jestli to nebude tim, ze jsi tu ponekud OT... A nebo uz cpe Gafa do auta...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:39
- Nahlásit

Jirikovo
Já jsem nechtěla zaplácávat ingeligentní vážné téma (kam mimobrněnští vůbec nesmějí), takže jsem patřičně zareagovala v netové Praze, jak jsi sám velmi rychle postřehl.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:40
- Nahlásit

Garfield
ingeligentní vážné téma (kam mimobrněnští vůbec nesmějí)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 16:41
- Nahlásit

wami
OT??? kdyz jsem te varoval, ze prijede pozde? to bylo prece k tematu ...

Garfield
si to dejte do nazvu, ze lidi z mesta sem nesmeji a bude to kazdymu hned jasny ...

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:25
- Nahlásit

Denisa
wami
Puna
Ahoj holky, omlouvám se,ale bohužel zítra s vámi nikam nemůžeme jít. Máme celotýdenní klid! Lépe řečeno Agátka musí mít klid.
Včera jsem přišla domů z práce a moje dogoudí holčička byla divná. Když jsem ji pohladila, tak se krčila jako kdyby jí to bolelo a na celém těle jí naskákaly šílený pupínky. Jen tak polehávala a ani hlad neměla! Změřila jsem jí teplotu a měla skoro 40. Tak jsme ji s Ondrou vzali na veterinu a dostala antibiotika a pro jistotu ještě protialergickou injekci. Vůbec nevím z čeho to může mít. Ve středu jedem znova na antibiotika.
Je asi na něco alergická, ale vůbec nevím. Mám podezření na komáry, nebo možná na ten šampon, kterym jsem jí den předtím vydrbala, ale to se mi nezdá!
Takže jsme ani díky tomu nešly na ten cvičák! Byla jsem domluvená s paní Liškovou, ale musela jsem jí zavolat,že nepřijdem, tak holt příště

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit

Frog
jezusku, tak to drzim Agatce palecky, at je co nejdriv fit!

A hlavne, at to neni nejak vazny nebo tak neco, jestli to bylo jen na ten sampon, tak pohoda, asi by ti komari byli horsi...

Tak se o ni, o maroda, dobre starej a podrbej ji za mne na brisku!

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:36
- Nahlásit

Frog
téda... ale neboj, to bude dobrý, hlavně, že je to pod kontrolou...uvidíte... Posíláme jí (já a G.) pohlazení a ať je co nejdřív fit!!!
Podávej nám info jak se jí vede!

Venčitelky
my se ve středu taktéž nepřipojíme, bojím se, že nám ta středa teď nebude moc pěkně vycházet... no snad příště... nebo pak jiný den... hodily by se nám pondělky víc... no ale tak to nějak dáme kdyžtak pak dohromady...

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:41
- Nahlásit

wami
Děkuju, jasan podrbu ji aj za vás. Jsem z toho úplně nešťastná, protože Agů byla fakt mimo. Nechtěla ani na procházku atd...
No zkusím ještě spot on i proti komárům a uvidíme.
Dneska ráno už to bylo všechno mnohem lepší. Ale víš co je zajímavý,že ten šampon byl pro citlivou kůži a byl hypoalergenní z veterinární řady.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:42
- Nahlásit

wami
tak jak to vcera dopadlo? jak dlouho jsi musela na Garfielda cekat?

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit

Frog
To na šampon moc nevypadá. Ale zas je divná néhoda, že se to stalo den po koupání. Hlavně ať se to vyléčí a nevrátí.

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:44
- Nahlásit

Jirikovo
Byl jsem zde, jsem zde stále a jen tak neodejdu.
Tvůj FANTOMAS

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:45
- Nahlásit

Denisa
Děkuju no snad bude v pohodě. Doktor říkal,že se taky mohla vyválet v kopřivách,nebo to může být bleší štípnutí, ale já ji mám normálka postříkanou a válet v kopřivách jsem ji neviděla. No zkrátka je to záhada hlavolamu
Jinak my pondělky asi nebudeme moci, jelikož ten cvičák na Zetoru je právě v pondělky Co takhle pátky?

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit

v patky nemuzu ja, jezdim pryc...

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit

Garfield

Hlavně ať se to vyléčí a nevrátí.

No to přesně říkal veterinář taky! Děkujem za podporu. Snad se to fakt nevrátí.

Holky
Nemáte někdo zaručenej přípravek na komáry? Nejlépe nejakej spot on, jelikož sprej Agů nesnáší! Nemáte zkušenosti s Advantixem?

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit

Frog
no pátky bychom mohly, ale zase wami tady nebývá...
ale tak to nějak namixujeme...
někdy středa, jindy pátek,... nebo zas můžeš se přidat s náma k Janči a spol. ...
ale Zamilecká banda - tu si nenecháme ujít!

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit

wami
Tak úterky

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit

Denisa

Napsalas to dřív.
ale tak to nějak namixujeme...
někdy středa, jindy pátek

To se zdá nejlepší! Domluvíme se ještě. Venčení s Ridgema bylo moc fajn

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit

Frog
uterky obcas byvam na cvicaku...

Jinak ale to pondeli by jakztakz slo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit

Frog
wami
namixujeme!

Frog
to nemám... jsem to nějak nezkoumala... určitě nejlíp poradí vetisko! no ale bacha, pokud má nějakou kožní alergii, tak opatrně s těmato sajrajtama... a dá se to zjistit, jestli to je alergie na komáry nebo na co vlastně...? udělali jí testy? možná je to jen nějaká blbá shoda náhod (šampon) a bude to v pohodě. pokud ne, tak určo jsou jakýsi testy, vím, že jedna holka měla fenku alergickou na trávu!!!

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

Hm a se spotama neporadim uz vubec... Pres kozisek se skorovlkum na kuzi komar nedostane...

Akorat proti muskam kurvuskam na vandru jsem jim mazla mezi oci nejakej ten off nebo jinej repelent, ale jestli je to na kuzi citlivou po alergii...

Mozna zkusit nejaky ten detsky repelent (off), klasicky mazaci a vzit ji tim?

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:19
- Nahlásit

Denisa
wami
dík za rady a zkušenosti. Zkusím to prokonzultovat jestě s vetem a uvidíme.
Jestli jí bude dělat testy? No říkal, že by bylo dobrý je udělat, jen jestli se jí to vrátí. Tak uvidíme.
Modlim se fakt, aby se jí to nevrátilo, protože byla chuděrka moja úplně mimo.Prospala celej den, tak snad nabrala sílu a poprala se s tím. Zkrátka uvidíme.

Puna
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit

Frog

téda, chudinka Agů, to je vážně divný, jak píšeš, záhada, no hlavně ať je to pryč co nejdřív, a už se taková pitomá reakce nevrátí...
Tak ji s Luckinem moc zdravíme, pohlaď ji za nás, a dej určitě vědět, jak pokračujete...

wami
Denisa
Frog

tak zítra teda nic, tak se domluvíme na jindy, a s Lumpíkem a wami se uvidíme v neděli na coursingu

Denisa
Frog
akorát nevím, jestli je na ten coursing potřeba postroj, nebo ne? protože my nemáme, museli bychom pořídit

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit

Puna
Díííky jsi moc hodná.

Neboj na coursing nepotřebuješ mít postroj. My chodíme normálka s obojkem!

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit

Puna
ne, vůbec nemusíš mít postroj, kde jsi na to přišla ? Můžeš, ale nemusíš. G. by naopak při běhu vadil. Někteří ho mají proto, aby psa lépe udrželi na startu a lépe odchytli v cíli... jinak je to jedno... jak kdo je zvyklej, obojek, postroj,...

Puna
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:56
- Nahlásit

Denisa
Frog
děkuju za odpověď, kde jsem na to přišla? to nevím, jsem to snad někde četla, no já už jsem z toho trochu nervozní, tak přemýšlím o blbostech..
Moc bych chtěla, aby to Luckinovi šlo
Díky moc

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit

Puna
Pustim mu za zada Lumpika a ten bude zdrhat!
(To byl cerny humor, myslim, ze ted budou behat kazdy sam... )

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit

A když mu to nepůjde,tak se holt pro začátek hezky proběhneš i ty Pak dejte vědět,jak vám to šlo,jo?! Teď myslím iwami

Jo a mrkněte na fotky.URL

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit

Frog
uz jsem se koukala...

Frog
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 08:23
- Nahlásit

Holky hlásím, že Agů už je na tom mnóóóóhem lépe, jen je chuděra pořád taková "pomalejší", ale to přisuzuji těm antibiotikům. Dneska jedeme za vetem zase, tak se s ním musím domluvit na dalším postupu.
Jinak pupínky zmizely a snad se ty mrchy nevrátí!

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 08:40
- Nahlásit

Frog
Tak to je super, jsem moc rada!

Me pro zmenu volala mama, ze je neco s Denyskem, ze je mu zle... Uvidime do zitrka, mozna pro nej budu muset jet, doma ho k vetovi nevemou, mama by ho tam nezvladla a bala by se...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání