| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:42
- Nahlásit
Frog
Joo, tak to uz vim, to se me slecna ptala, jestli si muze Lumpa vyfotit...
Fakt fotky vysly pekne a jsem moc rada, ze slecna byla rozumna a ja tam jsem pekne jen od krcku dolu...
A protoze jsem vecnej oprsk, tak jsem si fotecku malinko orizla a upravila k obrazu svemu...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit
wami
To je dobře,že se ti líbí . Lumpík je na nich fešák jako věšák
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:50
- Nahlásit
Frog
Lumpík je na nich fešák jako věšák
tsss, to je i bez fotek!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit
Frog
jezis, ja su ale nestyda...
DEKUJU ZA POSLANI TECH FOTEK!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
wami
No vidis - inspirace pro tebe, niceho se neboj a na nejblizsich ZOPkach v Brne si je konecne s Agu udelejte!
Nemáme šanci! Ač se to nezdá Cheetka je opravdu mnóhem šikovnější! Agů moc nezvládá chůzi bez vodítka a když to vezmu kolem a kolem pořádně nezvládáme nic. Ale samozřejmě to není chyba šikovné Agudky,ale její paničky. Až to všechno panička Agušu naučí, tak o to můžem popřemýšlet.
No a snad zvládneme i to vyštěkávání lidí.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit
wami
DEKUJU ZA POSLANI TECH FOTEK!!!
Neděkuj. To je přece samozřejmost
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
Frog
Ja myslim, ze se dost podcenujes... Aniz by v tom bylo cokoliv osobniho, tak mi panicka Cheetky fakt pripadala mnohem min sikovna nez ty - ale on hodne asi fakt udela jinej cvicak, ten pristup se na K9 neda s Rybnickem srovnat. Mirka je super vycvikarka a je to poznat - ma fantazi, napady, dela se tam spousta veci a pritom dokaze lidi dokopat k duslednosti...
Takze - chce to trpelivost a za chvili to mate v kapse!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit
wami
No snad to s Agů taky někdy zvládnem .
Jsem moc zvědavá na ten Zetor Doufám,že dneska nebude pršet, protože už jsme týden nebyly na cvičáku a mám pocit,že holčička trotlovatí .
Jdete příští týden na coursing? My už jsme přihlášené
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit
Frog
Myslis toho 10.? Jeste nevim...
Ja to mam s tema vikendama blby, malokdy vim, kdy tu jsem, moc dlouho dopredu...
A snad se ti na tom Zetoru bude libit!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit
wami
Píšu příští týden, ale myslím tuhle neděli
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit
Frog
Aha, tak ted urcite ne...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 22:03
- Nahlásit
Ahoj,
tak znáte Giorďasku jak miluje skákání do vody... vyhrabala jsem z minulého léta jedno pidivideo...
URL
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit
Denisa
Video je parááádní. Giordinka nezklamala !
Holky
Tak jsem byla včera vyzkoušet výcvik na Zetoru. A móóóc se nám tam s Agů líbilo. Dokonce byla pochválená,že nato,že je to doga,tak docela rychle reaguje. Jenže to byla dogina včera v dobrém rozmaru. Jsem zvědavá co budou říkat,až jim holčička předvede své rozmary .
Jinak se móc krásně vylítala s pejskama a nejvíc si oblíbila boxerku Jenny a boxera Otmara placatci jsou holt placatci
Když to shrnu kolem a kolem spokojenost ve všech směrech. Jen škoda,že je to tak daleko. Ta doprava je šílená Ale nedá se nic dělat,co bych pro Agů neudělala
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:04
- Nahlásit
Frog
jé, tak to je bezva, že se vám tam líbilo!!! a jak to probíhalo? cvičili jste v řadě, obdobně jako na Rybníčku? a kdo vás cvičil, nevíš jméno, nebo aspoň popiš jak výcvikář/ka vypadala...
Placatců tam chodí moc! Jen na obrany se jich tam scházívá okolo 6!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit
Denisa
Jo jo cvičilo se v řadě, ale přístup byl úplně jinej než na Rybníčku .Cítila jsem v tom víc pohody něž drilu, takto nám to vyhovuje. Když se nám něco zrovna nepodařilo, tak nám paní poradila místo obracení očí vsloup, no zkrátka pohoda jazz.
Uvidíme, jak to půjde dál . Cvičila nás taková menší paní se středním kníračem-černým, fakt fajn ženská. Ale jméno jsem zase zapomněla .
Jak se Giordinka připravuje na zítřek? My budem muset zítra doginu šetřit,jelikož jsme včera byly na tetanu a borelce. Ale jít musíme,to bych jí nemohla udělat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:36
- Nahlásit
Frog
tak to taky nevím která... no já tam znám teprve pár lidiček taky... když je pohoda, to taky dělá hodně
Jak by se G. měla na zítřek připravovat? No určitě se moc těší!
Ale chudák, G. začala projevovat mateřské pudy... hračky nemá už asi měsíc a má raději protifaleškový režim (sníženou dávku žrádla atd.) už taky nějaký pátek, ale začala krást papuče a jiný věci a hledat "pelechy" a tahat tam "mimina" a kvičí a fňuká... hned jí to vždy seberu a zápřah má taky furt... toto nikdy neměla! Holt příroda... Cecíky jsou v pořádku, tak doufám, že ji to brzo přejde, začlo to nenápadně už o víkendu...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:45
- Nahlásit
Denisa
Chůůůděra To máte teda doma veselo. Agáta když měla falešku, tak naštěstí hračky netahala. Zato byla pořád taková rozlítostnělá a kvičela šíleně. Přešlo jí to cca za 14 dní.
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit
Frog
fešák jako věšák
tak to je super, jsem se nasmála, neznala jsem to
Denisa
tak to mě mrzí, chudák Giordinka, ale neřešily jste na boxerech nějak na podzim obklady na ty cecíky? si tak vzpomínám, ale stejně píšeš, že ty jsou ok .
No my jí zítra takový "nápady" jako štěňata a pelechy vyženeme z hlavy, určo to bude dobrý
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
Puna
jo, to vyženeme! no teď to má "v hlavě" + hormony a příroda volá! že já furt nic, kurňa, v mých letech...! a co tvůj ten obor? jestli jo, tak pak k tobě budu chodit!
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:16
- Nahlásit
Denisa
no, rozeslala jsem asi milion přihlášek, kam jen to šlo, jako Brno a pak Blansko, Ivančice, prostě okolí, a celej červen budu asi chodit po pohovorech, tak snad se nade mnou někde smilují
Však zítra pokecáme, už se na vás těšíme..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:25 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Frog
Tak to je bajo, ze se ti na Zetoru libilo!
Jj, ja docela chapu, jak se citis, kdyz jsem se byla kouknout pred zkouskama na vycviku na K9 v Liskovci, tak jsem si taky rikala, ze nemit to vsechno tak daleko, tak jeste nekam chodim... Uplne jinej pristup, pohoda, diskuze misto prikazu, taky podle meho gusta...
Jenze i tak mam zahul tou dopravou na kousacky na Zetor a jak budu odjizdet z Brna, tak uz se mi moc nechce to nejak extra resit...
No dneska na Rybnicek opet nejdu... Pujdem s Lumpem kolobrndit...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit
wami
Ten přístup mě opravdu oslovil. Mě nevadí příkazy, ale na Zetoru se mi líbilo, že s nás kvůli nějakému nezdaru hned neodepíšou
Záhul na dopravu to asi opravdu je. Včera mě tam bral Ondra autem, ale příště už budu muset jet hezky MHD. Uvidíme,jak to budu stíhat.
budu odjizdet z Brna, tak uz se mi moc nechce to nejak extra resit...
Je mi to jasný.
Užijte si dneska kolobrndu a uvidíme se a pokecáme zítra
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit
Frog
Mě nevadí příkazy
to me v podstate taky ne, ale jsem clovek zvidavy a tak chci vedet proc je to tak nebo onak lepsi, nez jak to delam ja...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit
to já dnes jdu Rybníkařit a těším se, sice mi není vůbec dobře, ale skrz tu Giordí ufňukanost po miminech jít musím...
Puna
jo, pokecáme...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:01
- Nahlásit
Denisa
Tak tam pozdravuj a kdyby se ptali, tak ZOPky mam...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:17
- Nahlásit
Lidiskyyy!
Skorovlci jsou uspesni ve vsech oblastech kynologie...
Lumpova segra Aka v sobotu na voriskiade v Ostrave skoncila druha!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit
wami
Jéééé. Posíláme gratulace
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit
wami
včera jsem byla na R., ale už jen s Alčou...
Venčitelky!!!
Takže dnes v 18h! Je pěkná kosa, asi si vezmu zimní bundu nebo co...
tak se těšíme, přijďte všichni!
jo a já jdu i kdyby pršelo, protože stejně bych venčila...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:31
- Nahlásit
Frog
Dekuju a gratulace urcite vyridim, mam z toho ohromnou radost!
Denisa
Ja premyslela, jestli dojet, ale posledni dobou jsem furt pryc, tak jsme sli s chlapem... A vyzkousela jsem si aporty, konecne zacinaji vypadat k svetu, tak jsme tak uplne nezahaleli...
Jinak ja jdu vecer stopro taky...
A k te zime - ja zas zacala nosit pod trickama tilka...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:10
- Nahlásit
Holky my jdeme s Agů taky 100%. Už se těšíme na nové účastnice
|