Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:54
- Nahlásit

zzizalka
vetsinou vencime ve stredu od 18.00, sraz u zastavky Letovicka v Reckovicich...

určitě jsi mě viděla,na Rybníček chodím pravidelně
hm, ja uz jen obcas...

Denisa
jo, na kousacky jdu, ale na foceni to zas nebude... (Naslas ty fotky z posledne? )

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:55
- Nahlásit

wami
nee, nenašla... jsem se ani po nich nepídila, myslela jsem, že zas hodíš odkaz... tak nahoď, jestli je máš někde...

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:02
- Nahlásit

Denisa
Ja to poctive nahazovala i na cz-pes - jenze do toho sveho auditka "fotky psich sportu" ci jak se to...
fotky z obran minuly ctvrtek

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:13
- Nahlásit

wami
díky! no jo, to je TA! pěkné, děkuji! škoda, že tu letící hyzdí to mé vodítko, jinak superos, i ty ostatní!!!

no jo, jinak světlo teda v tomto období nějak focení nepřeje, to máš pravdu... dnes myslím budeme rádi když nebude pršet...!

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:24
- Nahlásit

Denisa
škoda, že tu letící hyzdí to mé vodítko
Tak že seš to ty... (ale svetlo uz stejne lespi neudelam... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:28
- Nahlásit

wami
jéééé, no fakt dík!!! seš kouzelnice!super!
hned si ji jdu uložiti na pokoukáníčko...

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:36
- Nahlásit

Denisa
vaše přání na počkání a zázraky do tří dnů...

Mar3
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:47
- Nahlásit

denisa
jdete dneska na Zetor? my s Berrynem jo,pokud tda nebude pršet. Už v úterý nám zrušili hodinu kvůli počasí,tak snad dneska to bude v pohodě...

Puna
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak se taky konečně hlásím - včera to bylo fakt super akční, Lucky vypadá "mrtvě" ještě teď, wami - nádherný super fotečky, akorát teda ten můj ostuda, kterej v odložení nevydrží dýl jak několik vteřin, tu řadu pěkně zkazil...
Anne na něho teda rozhodně udělala dojem
Tak se už těším na opakování...

Frog
my na ten coursing tenhle týden nepůjdem, mám ještě nějakou oslavovací akci po škole, právě ze soboty na neděli, tak to nebudu hrotit a nechám to na toho 10.
Jinak doufám, že mu to půjde, protože chci do té Lednice

A wami, ty už víš, jak s Lumpíkem na ten coursing?

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

wami
Fotky super!
Zub jsme přilepili sekunďákem a trošku jsme Vám nechali na to vodkousnutý ušiso, ještě musíme tu půlku ucha najít někde v trávě

Dnes mám bohužel - naštěstí oslavu narozenin šéfa, takže bych na Zetor stejně jít nemohla, ale byla bys tak hodná a zeptala se, jestli je možný přijít se psem někdy na zkoušku na takový 2-3 cvičný hodiny kousaček? Jakože jestli to půjde a jestli po nich bude chopen chodit?

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:16
- Nahlásit

Mar3
jo jo, jdeme, sice teď zrovna prší... no snad to vyjde!

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:24
- Nahlásit

Puna
Ted jsem se predbezne halsila na toho 10.6., ale jeste to nevim stopro...

Garfield
musíme tu půlku ucha najít někde v trávě

Na kousacky se zeptam...

Denisa
sice teď zrovna prší...
V Reckovicich sluni sviticko!!!

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 16:44
- Nahlásit

Garfield
Tak nakonec se ti nezeptam, venku je vytrvaly lijavec, ja to tam mam hodinu MHD a nechce se mi tam jet jen na otocku, kdyby se to dneska nekonalo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:07
- Nahlásit

wami
tak nakonec se kousalo, pak už to přešlo...
prosímtě sorry za tu nedůvtipnou sms, ale psala jsem ji za chůze když jsem šla k ekonomce s papíry z práce... ale vpodstatě stejně - jediný co mě napadlo zavolat Liškovi, zda ten figuruje v tom dešti... protože vždy to záleží zda figurant si lajsne v takovým slejváku dělat... je to o hubu. no pro psy taky může být...
ale nám třeba celý obranářský soustředko (3 dny) prolilo a taky dobrý.
jo, Rybníkářky taky nedojely...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

Denisa
tak nakonec se kousalo, pak už to přešlo..
Ja Lisakovi volala,ale v ten moment to vypadalo beznadejne - a mam to tam hodinu MHD...
No stejne, kdybych tam jela, tak bude lit porad, hezky bylo, jen proto, ze jsem nejela...

fseci
Streda 18.00? Pri unosnem pocasi navrhuju plavco psu v rybniku (tedy pokud vam nevadi, ze je tam plno pulcu )...

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

wami
Já souhlasím a pulci nám nevadí, protože ta moje čubejda bláznivá stejně plavat nebude, jak jí znám
Jinak Agátka už včera prvně běžela coursing ve dvojici a moc mě potěšilo,že měla zájem pouze o střapeček a ne o hraní si s ridgebačkou Druhé kolo už běžela zase sama, ale byla to jako vždycky supéér akcička. A co vy holky, jakej byl víkend?

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:40
- Nahlásit

Frog
Tak jeste je otazka, co na pulce ostatni...

A co vy holky, jakej byl víkend?
Blbej. Furt prselo, Deny opet vzal caru za kockou, takze uz na nej prdim a proste ho na dohled od jakyhokoliv baraku uz nepustim (jak starne, zacina me mit uplne na haku ) a tudiz setrim na felxinu s popruhem (na kolo), Lump se rozhodl, ze v desti na dvorku nebude a dva dny vyl a psani diplomky mi nejak neslo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:00
- Nahlásit

wami
Frog
ahojtes! u nás normoš, ale štve mě už to blbé počasí!!! a že nemám kde chodit na stopy pořádně... to jsou problémy co?!

jinak ještě nevím, podám zprávu co ve středu, možná jo, možná ne...?! zatím je to 50/50...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:02
- Nahlásit

Denisa
nemám kde chodit na stopy pořádně...
ja se zas nemuzu odhodlat kvuli pocasi... Bud tam leje nebo je tam vitr jako prase... A kdyz je pocasi v pohode, tak zrovna nemuzu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:07
- Nahlásit

Giordinin pohled a její ušpiněný čumes ze stopičkování v poli...

wami
huž mám ten foťák, byl to těžkej kompromis ten konečnej výběr, ale teď už je zakoupeno a zbývá se naučit se s tím fotit... zatím cvakám na automatiku pouze neb se v tom nevyznám, otec mi říkal, že mi to bude ještě trvat než to pochňápu (zná mě). akorát jsem si už stříhala video, to je brnkačka...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:09
- Nahlásit

wami
Bud tam leje nebo je tam vitr jako prase... ... jo jo, to jsem zabudla napsat, ale taky - ten samej problém...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:10 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
no a co je to teda za delo? (pripadne an kousackach vyfotim Girodinku tvym aparatkem, aby byla kvalitka eno nuno... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:16
- Nahlásit

wami
dělo... takový hodně kompromisní teda...
je to ten Canon PS S3 IS... asi jsem o něm mluvila... dostal se do užšího výběru a vyhrál nakonec. jako teda abych pravdu přiznala, odvařená z něj nejsem... měla jsem tu Konicu-Kyoceru a Olympuse zapůjčovanýho a zdály se mi lepší barvy třeba... ale je to taky hodně o nastudování všeho a nastavení... já jsem s bídou přečetla pár stran manuálu... a jinak nemám čas...
nafotit bys mohla, neb v Canonu se vyznáš! tak já ho vezmu, pakažů, ty vyzkúšaš...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:18
- Nahlásit

no ne, že by nebyl dobrej, určo je, akorát jsem byla zvyklá na něco jinýho, prej to je normálka když přesedláš mezi značkama...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:21 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
tyyy voe, tak to vypada fakt suprove jezis, chces mi rict, ze ja budu drzet v ruce fotak za takovejch tacu?!

(Na znacku si musis zvyknout, to je jak s mobilama... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

no nevím na jakou ses dívala cenu, ale já ho mám výhodně za 14 a cosi... pod 14 a půl... je to už ta EVF zrcadlovka, tak to nemůžou prodat za pár pětek, to by bylo blbý... no možnosti to má, tak teď se je naučit co nejdřív využívat!

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:35
- Nahlásit

Denisa
No, tech 14-15 jsem videla... Na to nebudu mit ani za kolik let...

no možnosti to má, tak teď se je naučit co nejdřív využívat!
Tak jsem zvedava...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:40
- Nahlásit

wami
Tak jsem zvědavá...no to já taky... na sebe jako...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:48
- Nahlásit

Denisa
na sebe jako...
no to ja taky hlavne na tebe!

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:51
- Nahlásit

wami
no to nebuď, nebuď zvědavá nebo budeš brzo stará...!
ale mrkni na něm. boxera, dala jsem tam fota z miminkovského věku Giordinky ... to byla piraňa! ale vlastně ona se moc nezměnila v určitých věcech...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání