| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit
No, my taky určíitě přijedeme, ale bude to nářez, jak vyndám nevylítaný holky z auta a ony uviděj psy, budou tahat jako praštěný a já budu za blbce, chjo....
Jo, kdybych nestíhala, budu volat Wami , protože na tu jedinou mám telefon, jo Wami ?????
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:35
- Nahlásit
wensday
Proč za blbce? Tos ještě neviděla co dělá Agáta když je nevylítaná
Těšíme se na vás holky.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit
Frog
no, uvidíš, ony hrozně táhnou,ale jen když jsou nadržený na lítání, no a to ony budou, bo je chodím v poledne venčit jen kolem baráku a dyž přijdem z práce, tak jsou jak praštěný
Z tohohle důvodu nechodím ve všední dny na cvičák, bo jsem tam vždycky šílela.....
A díky za podporu, taky se těšíme....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit
wensday
Hele, me stačí jen to uviděj psy, aby byl Lump jak splasenej... Dolu jdem vzdycky jak stado koni, a panecci jen tak povlavaj...
Jinak ok, kdyby neco, tak dej vedet prese me...
A s casem se nestresuj, do 10 minut (cili do 18.10) se vetsinou ceka v pohode, pak uz nas sice bolej ruce, ale na louku zvladnu navigovat pripadne i telefonicky a tam nas urco najdes...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit
wensday
Frog
no tak já nevím, ale Giordina i když je vylítaná a "unavená", tak přesto je to prostě vedoucí tažný pes (tažný boxer) a ten musí být vepředu, že jo wami
když si vezmu jak přibíhá vždy wami vlajíc za Lumpem, jak Puna musí namašlit Luckýskovi halti na tlaminku a vůbec... vždy jsem smýkána nejvíc já tím nejmenším psem...
ale neřeším to, vím, že se nemůžou dočkat až budou vypuštěni, tak jakýpak copak... dělat mi to normálně na ulici, tak ji zabím, ale v tomto případě se zasměju, ha ha, zase chce být první... no jo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit
My jdeme rovněž, abychom případné stádo "blbců" rozšířili. Resp. klidně se ujmeme vlády.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:54 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Denisa
no, proste fakt vypadame jako lidi, co maji sve psy vycepovane, ozkouskovane, vychovane a vzorne se chovajici...
Tak proc pred nama vsichni zdrhaj?
Garfield
SUPER!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit
Všichni - tak jooo, povedlo se vám to, už jsem klidnější
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:00
- Nahlásit
wami
já mám pocit, že to tam trochu znám, kdysi jsme tam chodily s kamarádkou se psama.... kdybych měla přijet pozdě anebo bloudila, bubu volat díky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
a kam vlastně jdete venčit?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit
wami
... já myslím, že na to jaký jsou to trdla, tak se chovají pěkně...! ...a na to jaký já jsem trdlo, tak mám vzornýho psa...! no a kdybych nebyla trdlo... a zazvonil zvonec a pohádky je konec.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit
Mar3
Do Zamilovanýho hájku v Řečkovicích,sraz 18,00 u bývalé Delvity, půjdeš taky ???????
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:12
- Nahlásit
no to je pro mě docela daleko navíc ten můj psék by určitě zdrhl,protože oproti vašim má tu výhodu, že jim podběhne pod břichama,takže je prakticky nezatavitelnej
ale třeba jak se naučí trochu poslouchat tak bych šla,aby se taky vyblbnul - u nás si s ním nechcou totiž psi hrát....teda psi by si hráli,ale majitelé jso udivní...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit
Mar3
kde bydlíš???? jedu z Vinohrad autem a malýho psa s paničkou bych uvezla ... a nezdrhne, bude se držet smečky......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit
no já momentálně bydlím na Vinohradech.....
chodíte takhle venčit často???
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:22
- Nahlásit
Mar3
chodíte takhle venčit často???
+- skoro kazdou stredu...
Ale wensday jde s nama prvne...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit
Mar3
no vidiš, to je náhoda , jakýho máš psa ? a chceš teda jet ????? Já jdu na venčení s cz-psem poprve, jsem nováček
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit
wami
hihi, sme odepsaly zároveň
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit
no mám buldočka - je to půlroční mimino.....co vy tady máte za psy? je nějakej kolem 30-cm v kohoutku? nebo všecko nad 50?
já bych kdyžtak šla tu příští středu (von teďka zrovna pořád blije,a odpoledne ještě musíme k veterináři na kontrolu+ pro dietní granule,takže nevím jak bych stíhala)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:29
- Nahlásit
Mar3
Tak jo, domluvíme se. Jestli chodíš venčit do výběhu nebo do kaliště nebo na Klajdu a i když ne, určo jsi nás někdy viděla, jsme nezaměnitelná smečka, světlá labradorka, černá skorolabradorka a zlatá babča kříženec velikosti jezevčíka..... Hele :
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:30
- Nahlásit
Mar3
no, mali pejsci se s nama vetsinou boji... Ale pritom nemaji ceho, zadny z nasich pesu nema s malyma pejskama problem!
Chodi:
Puna - irsky setr Lucky
Frog - doga Agata
Denisa - boxerka Giordi
Garfield - NO/slepica Garfield
Wami - skorovlk Lump
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
(Tady chybi Luckysek)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:34
- Nahlásit
Mar3
jé, tak s miminem raději né, neb jsem tu psala, že má psice má falešku a adoptuje co se dá a vidět mimino, tak ji z toho budu dostávat ještě hůře...
ale stejně píšeš, že vám to asi nevyjde...
no kdyžtak se pak ke mně hlaš v ten čtvrtek, můžeme dát aspoň řeč, když bude chvilka... to bude psice v odkládačce (když nekouše na figuranta), tak si můžu pomuchlat placatý miminko...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit
no ono tam těch boxerů bylo víc,ale buldočků je jeden,tak přijď - já tam budu asi cca o 20 minut dřív (kvůli návaznosti MHD na začátek výcviku) .JInak začínáme v 18:0
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit
nemůžu od sebe poznat Lumpa a Garfielda,kterej je kterej - na té fotce?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit
wednesday
bohuže vás neznám - já to zas tolik na vinohradech neznám,takže jdem ven buď d othoo parčíku u Růženinýho dvora nebo do toho leséka jak je Sherwood - na klajdu jenom na cvičák a jináč někam úplně daleko (holásky,soutok,mariánský údolí...)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit
Mar3
nemůžu od sebe poznat Lumpa a Garfielda,kterej je kterej - na té fotce?
Lumpik je s cerveym obojkem a hackem na ocase, vic vpravo...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
Mar3
Hm, tak až budeš chtít někdy vzít na venčení, tak dej vědět a kdybysme se přece jen nekde potkaly, tak řekni
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit
Dík ještě takovou podobnou dogu jsem viděla cca před měsícem na coursingu? byli jste to vy, Frogu nebo byla jen podobná?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Mar3
Garfield.......................................... Lump
|