Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:15
- Nahlásit

Mar3
Ahoj u nás to probíhalo vcelku vpohodě. Agů kousala dobře a dokonce i v odkladačce byla v pohodě,ale lézt se jí tam vždycky nechce! Taky jí stresujou ti uřvaní psi v okolních odkládačkách! Ale ráda jsem vás zase viděla a Berouška pomazlila.
Puna
Děééééééékujíííí, jsi moc hodná! Opravdu moc děkuji teto.

Hehéééé holky jsem dneska ráno dostala od Ondřího dárky Botky, kytku a sekáček na maso Měla jsem vééélikou radost a to jako né ironicky,ale opravdovou, protože už jsem neměla čím porcovat maso

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:22
- Nahlásit

Frog
jo,my Vás taky moc rádi zase viděli

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 12:10
- Nahlásit

ahójte,
pěkné velikonoce přejeme vám a vašim hafíkům! www.boxer-giordi.com

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:23
- Nahlásit

Ahoj, šla by jste dnes venčit?

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:56
- Nahlásit

Šárka
ahojky, dnes jsme domluvené s kamoškou, takže bohužel, ale budeme se zde domlouvat na další venčení Frog, Puna... takže stačí sledovat fórum.

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:33
- Nahlásit

Ahoj holky,
tady vám posílám pár fotek Agušky s Axíkem. Jsou z nich super kámoši. Malej dával Aguně pořádně zabrat, řádili spolu jako černá ruka. Fakt si super vyhráli... Tady posílám pár foteček... jsou sice nic moc,ale alespoň pro představu

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

Frog
týjo super! paráda jak sou oba takoví skvrnití - jim to k sobě suprově pásne

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:42
- Nahlásit

Mar3
Jo jo, ale třičtvrtě fotek jsou jenom spletence fleků... Mladej dával Agušíně pořádný kapky. Kousal jí do uší, krku, vemínek, protože má falešku, tak se asi vrátil zpátky do miminkovských let. Když to přehnal a bolelo jí to, tak mu dala facáka, on se urazil,ale za 5 vteřin už jí mučil zase. Fakt si hezky vyhráli...

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:43
- Nahlásit

Frog
no jo, mimino

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:19
- Nahlásit

Frog
jééé, to jsou skvělý fotky, skvělá dvojka raubířů!
no a fakt, skvěle se doplňují jak jsou skvrnití!!! to teda čučím!

Holky,
některé už víte, ale Lucykýsku a Berroušku a Lumpíku pokud bys dojel zase - chvilku máte s Giordi utrum neb hárá a pokud se zadaří, tak bude mamča...! ale moc vás pozdravuje, nápadníky už máme u baráku, tak je ve svým živlu...

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:23
- Nahlásit

Denisa
téda,tak to moc přeju,ať to vyjde doufám,že budeme moct pak zmrknout štěnda,než pudou do světa

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:28
- Nahlásit

Denisa
Teta já jsem úplně jak na trní a móc bych vám prála,aby to vyšlo! Myslím,že Giordi bude skvělá máma, fakt. Musíš nás průběžně informovat,jo?Přejeme hodně štěstíčka.
Mar3
Ráda jsem vás včera viděla Berrouškovci

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:29
- Nahlásit

Mar3
děkujeme!
jasně, už jsme se domlouvaly i s Romčou od Chucka a Leoška, že nás navštíví...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:31
- Nahlásit

Frog
děkujeme!
na tebe mám dotázek a pak i prosbu!
nechceš jít v neděli na Zetor pocvičit? že bychom pocvičily, ale já bych tě pak i zneužila na nějaký natočení G. a mě v akci! bude to velmi vtipný zážitek, něco jako s tím focením! tak neváhej a pojď! oplatím pak čím budeš chtít!

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:33
- Nahlásit

Frog
jo,my Vás taky rádi viděli,akorát to teda bylo zasejc takový chaotický akorát Berry už aspon nebyl tak streslej z tolika "obranářů" akorát ty "zóny" nám teda nejdou (jak sme cvičili dole ) - nepostojí a nepostojí

Denisa
tak to by bylo super! budeme držet pěsti ať to Giorďasce vyjde a chcem průběžný info to bude placatců - jé

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:39
- Nahlásit

Denisa
No teta to by šlo,ale my máme v neděli obrany, tak leda mezi obranama. Stejně bych tam beztak proseděla a plkala,tak se domluvit můžem. Ale až tak okolo té 16:00hod. co? My máme totiž dopoledně ještě prochajdu s pejskama. Sobota by byla možná lepší, co ty na to?

wami
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:40
- Nahlásit

Denisa
juuu, tak UZ JE TO TADY!!!
jsem zvedava, referuj, co zenich a tak...

Frog
pekny fotecky...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:40
- Nahlásit

Mar3
Náhodou je moc šikovnej Broušek můj malej... je úplně rozkošněj.

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:41 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

Frog
hajzlík si ze mně sválně dělá prdel - dycky zezačátku (jak ste šli za tím plotem třeba, jestli si to viděla) - už mi to řikala aj Olina - naše agišéfka že jako si dělá prostě srandu

....ale začalo mě to agilitění docela dost bavit teda, musim říct minulej a tento tejden sme tam byli každej den

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:55
- Nahlásit

wami
dík! jinak no ještě zatím není o čem referovat ale pak budu... zatím jdeme jen k vetovi Chybáčovi na vakcínu proti herpes viru a odčervení... a s poradkyní chovu se chystají lejstra...prostě jen přípravy...
Frog
v neděli obrany...jéjda! tak to asi nic, to by se Giorďadlo moc nesoustředilo když by se vedle kousalo!
to je škoda... a odky se obranaří? od kolika?
já v sobotu nemůžu... jdu za tetou do nemocnice a pak s bráchou mám cosi... no jo a hlavně G. jde dnes na očkování, tak by v sobotu neměla blbnout ještě...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:11
- Nahlásit

Denisa
Ahááááá hm, tak to asi nic teda. Začínají od 15:30 myslím skoro každou neděli. Tak holt jindy.
Mar3
Týýýý brďo to je príííma, že vás to baví! Já kdybych měla menšího psa,tak bych je taky dělala...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:16
- Nahlásit

Frog
dík, no tak to sa nestrafíme... tak jindy, pěkně si to užijte!

a všem pěkný víkoš!

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:35
- Nahlásit

Denisa
Taky přejeme krásný víkend... a pozdravuj od nás budoucí maminu!

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:46
- Nahlásit

Denisa
Tetááá kdy měly být ty zkoušky na Zetoru, prosím? Mě říkala ta holčina,že 28.4. tak teďka nevím...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:53
- Nahlásit

Frog
ty jo, to nevím, já jak jsi to zrušila, tak jsem to už neřešila...to tedy budou asi ty nižší ZOP atd. jo...? já jen vím, že "naše" (dle NZŘ) mají být 5.května až... a 6.května MZŘ - IPO...
ale mrkni v neděli... chm, ale ZZO se dělávají normoš se ZM, ZVV... tak teď v tom mám taky guláš!!!
na stránkách to nemají

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:55
- Nahlásit

už musím valit, tak pa!

kiwikik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 12:57
- Nahlásit

přidáte se někdo na výlet? bude zítra tj. 14.4. sraz v 10:00 na zastávce Merhautova (pod křižovatkou Merhautové a Provazníkové) šlo by se přes Soběšice lesíkem do Utěchova
vítané všechny rasy i nerasy. kdyžtak napište na kiwi.cvak@seznam.cz nebo prostě přiďte

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 13:22
- Nahlásit

Frog
já myslím sem slyšela taky že 28.4.....to am říkala Olina, od ní z poslušnosti tam snad někdo taky de nebo co....ale jenom sem to tak zaslechla....

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:00 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Ahojík holky!
Puna
moc díky tobě a Luckýskovi za vzkazík na Giorďasko stránkách!
a máme pěkný fotky z coursingu že jo? akorát jich mohlo být víc... tak zas příště no...

all
Giordi už je oficiálně zasnoubená a už máme ch.s.! nesmějte se moc, fakt jsem neutekla od Puna z blázince, že ne Šáry Luckýsková!
více na www.boxer-giordi.com

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:29
- Nahlásit

Denisa
Héééézkýýýý Jsem to viděla už včera. A jak dopadly ty testy? Kdyže má ten pravý den "D"? Ať vám můžem držet palečky. A kamže to vlastně pojedete krýt? Odkud je ženich?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání