Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:00
- Nahlásit

Frog
Ahoj, kamoska uz vyvesila fotky z coursignu... Myslim, ze se lecktere fakt povedly!

http://gwen.rajce.idnes.cz/Coursing_v_Brne/

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:17
- Nahlásit

wami
Děkuji, moc jsou fakt náááádherný. Hele zrovna tahle je dokonalá:

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:19
- Nahlásit

Puna
Hele podívej:

wami
Ta je kráááásná hele:

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:28
- Nahlásit

Frog
to vis, ja uz jsem se kochala...

Ale teda jen pockejte, az si nekdy za tisic let poridim taky zrcadlovku, to budou fotky z venceni! super!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:06
- Nahlásit

Frog
jé, čoveče, já si to nepamatuju... no až to zjistíš, sama jsem zvědavá!
wami
jaktože se vždy trefím že když vy jdete na coursing, tak já nejdu a opačně... kurňa!
fotky od Gwen jsou moc pěkný!
jo a došla ta stovka vlastně???

Puna
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:24
- Nahlásit

Frog

Vendulko, je mi to tak moc líto, ale můj kolega - pan doktor akvarijní rybička nepřišel dneska do práce, protože se "necítil dobře", a vtip je v tom, že za něj budu muset vzít dnešní službu, takže jsem celou noc až do zítra odpol. ve Znojmě , tudíž z dneška nebude nic...
nevím, jak to mýmu chudinkovi Luckymankovi vysvětlím, kor když má ty narozky... a příští týden bude Agátka už hárat jak divá, no mě picne fakt

Denisa
tak ať je autíčko brzy zdravý, i Giordinka, ale ta je jen nervózní před výstavou, ne?

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:38
- Nahlásit

Puna
a jé je, no nebuď smutná, ono Luckýskovi bude jedno, kdy mu popřeješ a předáš dary, my mu to s Giordi chceme taky vynahradit jindy... a ty narozky má přímo dnes?
My mu aspoň takhle virtuálně přejeme všechno nejlepší, jen samé psí radosti a splněné psí sny!

Giordinka, ale ta je jen nervózní před výstavou, ne prosímtě ani mi nemluv! už tak je spíš hubenější než ostatní boxeří kolegyně neb vše vylítá a jestli teď bude mít ještě něco s břouškem, tak bude jak chrtice... dnes má hladovku, aby se jí bříšek uklidnil no jinak samozřejmě hlavně, aby to bylo v pohodě, na výstavu kašlu...

Puna
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:50
- Nahlásit

Denisa

Deni, jste moc hodné, obě, narozky má v sobotu, to bych vůbec nepřežila s ním nebýt

wami

ty fotečky jsou nádherný, a ta Tvoje modelka s modelem... nádhera

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:50
- Nahlásit

Puna
Teta to neva, jen jsem chtěla Luckýskovi osobně pogratulovat. Vzkaž panu Akvarijnímu rybičkovi, že ho s Agů přijdeme oslintat, jestli nám ještě jednou překazí procházku.
Jinak Luckýskovi přejeme všechno nej a dárky mu holt předáme za 3 týdny.
Denisa
Teta, tak jsem mluvila s Figurantem a obranařit můžeme i hárající, tak mám radost,že to neprošvihnem...

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:59
- Nahlásit

Denisa
taky se dycky divim, ze vas tam nepotkam...
Jo, a stovka dosla v pohode, diky!
(A neboj, Giordaska se da dokupy razdva...

Puna
Tak ze Luckyskovi taky prejem...

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 23:26 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
uplne nahodou jsem nasla jeste jednu galerii fotek z coursingu v Marianu a myslim, ze je taky VELMI povedena...

http://galerie.ufonek.net/thumbnails.php?album=11& page=1

(Ze si Agatka s Luckyskem nozicky nezapletou...! )

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 08:41
- Nahlásit

wami
Jo jo už jsem je předtím objevila. Jsou moc hezké...
Puna
Tak jak jsi teta přežila tu službu? Doufám,že v pohodě...

Puna
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:57
- Nahlásit

Frog

ahojky, přežila, přežila, ale dvakrát mě budili na příjem, o půl třetí v noci, to nebylo nic moc, pak jsem nemohla usnout a když jsem usla, tak přivezli o půl šestý ráno kluka, že jim soused překopal kabel a on se nemohl dostat na internet, tak se chudák zbláznil....

wami
Frog
jé, ty jsem neviděla ještě, ty dvě paka jsou fakt k smíchu..

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 14:34
- Nahlásit

Puna
přivezli o půl šestý ráno kluka, že jim soused překopal kabel a on se nemohl dostat na internet, tak se chudák zbláznil.... To jako fáááákt? To je drsný!!!
Jo jo máš pravdu jsou to dva ňoumíni.
ÁÁÁchjo děvčata já se z toho jejího hárání jednou zblázním.Už aby byl konec. Ještěže na ty obrany alespoň můžeme.. Počkejte až ju vypustím po hárání s Giordinkou a Luckymánkem ta je radostí převálcuje.

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:55
- Nahlásit

Frog
ahoooj! ste byli dneska na kousačkách nějak rychle hotový ne? sme ještě ani neskončili a už ste frčely dom . . .

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 09:23
- Nahlásit

Mar3
Ahoj teta. Jojo uteklo to rychle,protože tam bylo docela málo lidí. A ti co tam byli,tak už měli většinou odkousáno.Takže to včera docela odsejpalo. A co vy? Kdy jste končili?

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:44
- Nahlásit

Frog
kolem šestý sme šli dolů vylítat psy a kolem půl sedmý domů

sem si všimla ,že tam včera tak jaksi nikdo nebyl......tak zase ve čtvrtek?

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:45
- Nahlásit

Mar3
Jo jo my tam budeme určitě. Je príma,že i když holčička moja hárá,tak můžem chodit alespoň obranařit...

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:55
- Nahlásit

Frog
njn,nestáli ste náhodu s figurantem tam jakodyž deš dolů tou větší brankou kousek níž tak tam? protože tam B pak asi hodinu volizoval trávu a přechcával

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:02
- Nahlásit

Mar3
Jo jo, tam jsme cvičily ,ale uvázaná byla nahoře, jak je ta lavička...
Chůůůdáček Berrouš, to jsme mu trochu pocuchaly čichací aparátek.
Normálně na výcvik bych si s háravkou nedovolila přijít,ale na obrany mi to bylo dovoleno,tak jsem byla ráda,že nezaostane.
Jen mi mrzí,že teď obluda přijde o procházky s pejskama. Jediný s kým si může hrát je Alfík to je vykastrovanej českej strakáč

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:29
- Nahlásit

Frog
neva, si musí zvykat chlapec, háravek je a bude

u té lavičky sme vůbec nebyly,tak asi nestih nic zaregistrovat

no tak s fenkama mužete tak jako tak ne?
co máš ztoho,my sme bez prochajd už cca měsíc jenom cvičák - aspoň to mu dopřeju,tam lítá míň než venku se psama (protože dlouho než se dostanem na řadu) a jinak sme taky doma

Puna
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:08
- Nahlásit

Tak jsme teda slavili....

Puna
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:11 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit

Pro všechny dlooooooooouho slibovaný župan,
hlavně pro Mar3 teda: překonala jsem se a z netu jsem si objednala ten kabel, takže Luckyman v županu...

wami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:45
- Nahlásit

Puna
to je skvely!

Frog
jsem se predbezne prihlasila na ten vycvikac... tak doufam, ze budes nasledovat meho prikladu...

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:48
- Nahlásit

Puna
jééé super!!!!! tak to je bomba!! toi teda za to fakt stálo Luckouš je jako herečka v šatně

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:05
- Nahlásit

Puna
Paráááááda taky chystám pro Agušku dortík... Doufám,že se mi povede jako tobě.
ÁÁÁch jo pitomé hárání jsme to mohli oslavit procházkou s kamarádama...
Ten župánek nemá chybu. Luckýsek vypadá skvěle
wami
No asi se taky přihlásím. Ondřímu se moc jet nechce,tak jsem si nebyla jistá jestli jet sama,ale když bys jela ty, tak bych se taky přihlásila...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:13
- Nahlásit

Puna
týýýý jóóó, tak to jsou boží fotos!!!
Luckymánek má super dortík! Z čeho je dělaný? Vypadá to zajímavě!
A ve svém župánku je kouzelný!!! Fakt jak frajer co může přijímat v salónku dámské, teda feneččí návštěvy! Roztomilouš!

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:18
- Nahlásit

Denisa
Teta,co výstava? Jak jste dopadly? Já jsem tam za váma byla,ale objevila jsem jen Martina Poznala jsem ho podle Giordinky. Jinak je moc sympatickej,říkal,že někde něco zařizuješ či co,tak jsem tě nechala pozdravovat. Doufam,že vyřídil....

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:31
- Nahlásit

Frog
jé, tak to je škoda, že jsme se nepotkaly... no já jsem tam Martina upíchla s Giordinou a valila za boxíkáři kecat! Marťas byl takovej úvaznej kolík pro Giordinu! Chudák, víš jak on je na tom s kynologickýma akcema, ale přežil to!
Jo a pozdrav vyřídil! Díky!
Jo a G. obdržela V3 Byla jak chrt oproti výstavákovým obézám, trošku se vymykala, takže pěkná známka
Co Agátka jak snáší hárání?

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:30
- Nahlásit

Denisa
Jééééé parááááda. No skvělá známka. Giordi je prostě nejlepší já to říkám pořád... Taky mě mrzelo,že jsme se nepotkaly,ale alespoň jsem si pomazlila torpédko Giordinku. Bylo tam u toho vašeho kruhu mraky lidí,že se tam nedalo pořádně protlačit ani.
Jinak Agátka zvládá hárání vpohodě. Je taková víc unavená. Stačí jí chvilka řádění a pak funí jako lokomotiva,ale v sobotu jsem jí vzala na kolo a zvládla to super... Ve čtvrtek chodíme na obrany, takže nezahálíme.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání