| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Frog
aha
hele,všimla sis, kolik lidí je na coursing přihlášeno 2x?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:13
- Nahlásit
Mar3
No všimla . Janča to určitě promaže . Ta myška Hessi musela za náma běžet když jsme k ní byly otočené zády . Už se těším na obrany i na coursing. Hehééé jsem zvědavá,jestli tam obluda nebude vymejšlet zase zkratky . Jinak jedete do Němčiček?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:16
- Nahlásit
Ahoj, v pátek bych šla na výlet. Mi plánujeme výlet v sobotu. Sraz je v Líšni na zastávce (78..) Růženin dvůr (je tam park)v 9:30 hod. Pojede se 78 na horu do Líšně někam tam jak je letecké muzeum či co a půjde se na Stránskou skálu. Přidáte se?
|
Puna
|
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:17
- Nahlásit
Frog
Ahoj Vendulko,
nepsala jsi mi sms? já ještě pořád nemám opravenej ten displej, tak si tam moc nepočtu, ale ten odesílal vypadal jako Vendulka, ale nejsem si jistá...
Prochču taky nevím, a Ty myslíš v pátek nebo dneska?
Já jsem úplně mimo, zítra jedu do Prahy, a coursing jsme samozřejmě nestihly, rybička mi blokoval počítač a ještě jsme tu měli frmol, jeden hnusnej feťák napadl ošetřovatele, zdemoloval nám půl oddělení, takže policie a tak...
Tak mi když tak dej sem vědět, já napíšu ještě...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:30
- Nahlásit
Puna
Jo jo psala . V pátek právěže nakonec nemůžem,ale dneska bych potřebovala obludu trochu unavit. Bylo by príma,kdyby ti to vyšlo ... Pojďtéééé
Hele plno lisí tam je přihlášenejch dvakrát,tak napiš Janče a přihlaš se .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:36
- Nahlásit
Frog
nejedeme,máme přesně v tom termínu buldoččí sraz (a aj 1. buldoččí coursing )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:39
- Nahlásit
Mar3
čaú ségra
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:40
- Nahlásit
blanulinka1
ahoj,sem se divala,že nakonec jedete na sraz chjo, to mně tea mrzí,že my ne
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
Mar3
Ahááá Tak to se vlastně uvidíme na tom coursingu, bude to zároveň i pro Němčičkáře
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Frog
jo to se uvidíme no! bude tam asik 15 buldočků co tak 12 z nich ještě nikdy coursing neběhalo,takže oekávám fakt srandu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Mar3
nakonec jo, něco nám odpadlo, takže to vyjde jak časově, tak finančně Sice další víkend máme "služební víkendový výlet" takže játra dostanou zabrat, ale co už...prej abstinenti žijí o 4 roky míň...tak počítám, že já tu budu o 8 dýl
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:30
- Nahlásit
Puna
Ahoj Šáry,
děkujeme s Aguškou za včerejší procházku, byla móóc príma . A předběžně teda platí příští středa, jak jsme se domlouvaly . Ještě jednou díky aj za odvoz a už se na vás zase těšíme .
Denisa
Díky za včerejší sms a pojďte tu příští středu s náma . Budeš dneska na obranách? Kdyžtak se tam uvidíme .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:14
- Nahlásit
Frog
no já děkuju za sms... bohužel to vyšlo, že to nevyšlo. jo, dnes na obranaření jdeme, už se těším jak v tom deštíčku mě bude tahat, že budu mít ruce jak šimpanzová...
tak se uvidíme aspoň tam!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:26
- Nahlásit
Denisa
Frog
hm,tak se dneska neuvidíme,páč nám agility zrušili - je to tam prej rozmáchaný a běhat se na tom nedá chjo, po 14 dnech doma s blitím sem se tam už fakt těšila hodně....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:04
- Nahlásit
Denisa
čáu,tak to teda bylo překvápko, tagle se v tu neděli potkat sem teda nečekala že tam v takovou dobu někdo bude tě teda obdivuju že si takhle chodíš s Giordi sama zacvičit,já bych se nedokopala...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:40
- Nahlásit
Denisa
Ahoj teta, tak jsme se v neděli s tetou Luckýskovou domluvily na prochajdu na zítra 18:00, místo Zamilec. Doufám,že se s Giordi přidáte, holky ...
Jinak jsem vás obě ráda na obranách viděla .
Holky
V sobotu ráno nám zemřela naše zlatíčko Ditunka . Mamka kudy chodí tudy brečí ( všichni jsme to oplakali). Je z toho fakt úplně nešťastná a bez psa prý nemůže být, protože musí pořád myslet na Ditku.
Ve čtvrtek si s taťkou pojedou pro nového psího kamaráda,aby jim nebylo smutno. Koukněte je to jeden z tehle pejsáčků...
Jsem zvědavá, kterého vyberou. Jsou to leoparďáci z jedné ch.s. z Prahy.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:41
- Nahlásit
Frog:
jééé! ten prvníííííí!!!! ten je supééééér!!!!!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:42
- Nahlásit
Mar3
Jsou hezcí oba dva . Mě by se zase víc líbil ten červenej
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:43
- Nahlásit
Frog
a ještě je z toho vrhu krutej tento:
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:44
- Nahlásit
Mar3
Ten je úúúúžasnej,ale ten už je zamluvenej . Jinak by se mi líbil asi nejvíc .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:46
- Nahlásit
Mar3
Rozhodujou se právě mezi Axem a Aygem ... uvidí na místě taky podle povah a zkrátka celkově jací budou . Škoda,že nemůžu jet taky .Ale jedeme tam na Velikonoce, tak jsem zvědavá co Aguška na něj bude říkat .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
Frog
nene,teď sem shlídla ty další fotky tam a jednoznačně nejvíc se líbí mně osobně ten první - šeco černej (nevím,jak se té barvě říká :rolleyes
hele, a nejsou už nějaký velký ty štěnda?
tak sem zvědavá,kterýho s ivaši teda nakonec vyberou
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:53
- Nahlásit
Mar3
ahoj, no hele, když už jsem nemohla na coursing, tak jsem se vykopala pak aspoň že jako na poslušnost a stopičku... jenže právě mě to vůbec nebavilo... tcccc, bys měla vidět některý mí cvičákoví známí, ti dělají stopičky, poslušnost každej den... to opravdu není nic pro nás, to my radši blbneme...
Frog
Ditunky je mi moc líto, ale aspoň to měla rychlý a netrápila se...(jak jsi sem psala s tou její nemocí...)
štěníci jsou kouzelní všichni!!! tak pak jsem zvědavá jakého si vyberou! a co že se rozhodli pro leoparďáka?
jó a ve středu nejdu, neb G. včera píchali zaráz 2 očkování, tak má mít aspoň 2 dny klídek!!!
tak příště...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:58
- Nahlásit
Denisa
no stejně tě obdivuju,já bych se sama k tomu nedokopala nikdy . . . my jdem na cvičák jeno mdyž nám napíšou,že je něco navíc,jestli chceme přijít taky sama od sebe - ani omylem .....
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:07
- Nahlásit
Denisa
Nó rychlý to bylo.Pan doktor operoval v pátek večer a říkal,že to krom zánětu byla aj rakovina dělohy,ale že se uvidí. Operace proběhla v pořádku,ale do rána se něco pokazilo a když ráno přijel pan doktor, tak umřela ÁÁÁch jo
Naše mamka pokukovala po leoparďácích strašně dlouho, četla o nich všelijaký články atd... chtěla si ho pořídit ještě k Ditunce,ale pak se nakonec rozhodla,že by jí to nemohla udělat,že si ho pořídí až jednou Ditka nebude. Líbí se jí vzhledově i povahou. A myslím,že mamka ho zvládne. Má zkušenosti se psama, jak s výcvikem,tak s ostatníma věcma...
Měla něm. ovčouny, dobrmanaxNO, střední kníračku a naposled labradorku... a počítá s tím,že je to takové syrovější plemeno.
To je škoda, že nepůjdete. Tak to necháme na příští týden. Třeba pokecáme ve čtvrtek na obranách.
Mar3
Jo jsou jim 3 měsíce, tak uvidíme co a jak. Teda spíš oni uvidí co a jak...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:08
- Nahlásit
Puna
Hahááá teta a na vás s Luckymánkem už se zítra těšíme
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
Frog
táda ty máš akční mamku! ta moja se bojí aj Berryho
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:46
- Nahlásit
Mar3
No to mám . Od 13cti let lítala po cvičácích a její brácha je byl dokonce figurant . Ale s Ditkou to bylo takové vcelku lážo plážo. To s leoparďákem to bude iné kafe
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:07
- Nahlásit
Frog
ahojky, téda, to mám radost, že si pojedou už tak brzy pro to štěndo... fakt, myslela jsem hned na ty leoparďáčky, co jsme viděli v neděli... Určitě se u Vašich bude mít jako v bavlnce...
A Agátka bude asi koukat, co? jsem zvědavá, jak bude na něj reagovat...
Zítra se těším na Vás už moc, doufám, že dorazí i Giorďaska a Denisa...
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:09
- Nahlásit
Puna
aha, tak půjdeme sami, no nevadí, tak příště... Jinak Giordinka v klidu mi přijde moc vtipná situace...
My jsme taky byli minulej týden očkovat dvojmo...
|