Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:36
- Nahlásit

Denisa
čauvec - dyby ses divila jak semvypadala a co sem v nděli mluvila,tak vysvětlení: spát sme šla asi ve 4 a už tak od půlnoci nic nevim tak asi tak navíc sem tancovala v hospodě,kde neměli ani parket ani muziku

Puna
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:35
- Nahlásit

Ahoj všem,

díky, díky, díky moc za pochvalu... Luckymu odpol. vyřídím...

Denisa
na dortík jsem neměla moc času, tak jsem ve zverimexu nakoupila různý konzervy, ale žádná neměla ten správnej kulatej nízkej tvar, tak jsem tam dala takovej obdélník - to bylo celkem zajímavý, bio organická potrava pro psy, bylo tam maso, zelenina, rýže a okolo jsem dělala takový jakoby kytičky z mletýho hovězího masa, normoš z obchodu pro lidi, a ty proužky šli celkem dobře tvarovat...

Pak jsem musela uklidit část obyváku, aby mohl Luckin pózovat a měl pěknou památku

A GRATULACE Giordince! jste šikulky!

Puna
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:36
- Nahlásit

Frog

a moc děkujem Agátce za smsku, Lucky byl moc rád, jinak to hárání Agátky mě taky štve, ale co naděláme, tak ji moc pozdravuj...

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:52
- Nahlásit

Mar3
Ahoooooj, tak co? Nemá Berroušek trauma z toho,jak na něj obludka byla protivná? A jak jste si zaagiliťákovali? Aguna si dneska hezky zaobranařila...

Mar3
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:41
- Nahlásit

Frog
nemá, su ráda,že se potkal s háravkou a že ho Olina dokázala odehnat - se bude muset zvykat - na agi háravky taky můžou

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:26
- Nahlásit

Mar3
Aguna na něj řvala,jak kdyby jí chtěl udělat bůhvíco. Chudák malej. Ona když byla malá,tak jí pořád nějací psi chtěli obskakovatˇ, byla vždycky strašně doškrábaná a teď jak hárá tak má pocit,že si to musí hlídat.
Už se teším,až jí to hárání skončí a budeme moci jít s pejskama zase na procházky. Doufám,že už budete moci jít taky. Bylo to srandovní, jak jsme jely spolu tou tramvají a Agů s Berrym vypadali,jak Pat a Mat...
Puna
Tetáááá, vzkaž Luckýskovi,že smska k narozeninám je přece samozřejmostí pro tak skvělého kamaráda...
Denisa
Ráda jsem Vás zase obě z Giordi viděla... Ten článek ti pošlu naskenovanej mejlem a pošlu ho i Janče.
wami
Tak jsem napsala oficiální přihlášku Verče a uvidíme,jestli bude ještě místo, tak jí hnedka pošlu penízky a už se na vás s Lumpíčkem těšíme

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:28
- Nahlásit

Frog
Agů s Berrym vypadali,jak Pat a Mat

Aguna na něj řvala,jak kdyby jí chtěl udělat bůhvíco a přitom přesně věděla,co jí chce udělat že? ale je šikovná, nenechala se, a tak to nakonec zase vobsral ten jejich kozel tam

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:37
- Nahlásit

Mar3
a tak to nakonec zase vobsral ten jejich kozel To jako je Berrouš takhle z kozla odvařenej? Nic si z toho nedělej,ale Aguna je z něj taky uněšená, ne že by ho chtěla obšourničit,ale zvíře je prej to zajímavý...

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:43
- Nahlásit

Frog
jj,je z něho hotovej ho kvuli nam musej zavírat protože jinak B sejří na překážky, za to nahání kozla

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:04
- Nahlásit

Mar3
Hehééé tak já už vím, proč má Berroušek takový mety na těch překážkách, on se snaží co nejdříve dostat za kozlem

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:08
- Nahlásit

Frog
ne,je hloupej,dyž kozla nevidí,myslí si,žetam není ) estě nepřišel na to,že muže bejt aj za rohem

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:10
- Nahlásit

Mar3
Není hloupej, jen na to ještě nepřišel

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:12
- Nahlásit

Frog
hm,se bojím,až na to dojde
ale máme teďkonc novinku - zavíráme do kotců,když neběží,tak jetakovej celej zklidněnej - jakože je tak rád,že jez kotca venku a tak natěšenej na ty překajdy,že už ani moc nezdrhá

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:16
- Nahlásit

Mar3
No vidíš, dobrej nápad... Mě se Aguna do kotca moc jaksi nevejde jinak bych jí tam šoupla taky...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:18
- Nahlásit

Denisa
HM tak nic, no.Tak jsem to naskenovala,ale je to strašně obrovský...Má to 5MB a když jsem to zmenšila,tak to zase nejde přečíst

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:18
- Nahlásit

Ahojte,
díky za gratulace k Giordi hopsání na výstavě.
Puna
tak dortík teda byl asi hodně mňam! a památku má teda Luckýsek parádní!
Mar3
hele, v pohodě jsi byla no já byla pařit v pátek, a na jedné oslavě v sobotu, takže jsem byla taky tak trochu společensky znavena v tu neděli...
Frog
tak jsem včera viděla kousek obrany s Agů - fakt si to začíná, holka, užívat! je to pěkný!
já musela včera zas Giordi škaredě tepat, nelíbí se mi to, ale co nadělám...
Mar3
Berouška jsem taky viděla, Batman rychlonožka! A zdar na coursingu v neděli!

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:19
- Nahlásit

Frog
no,tak ta by se tam asi teda určitě nevlezla

No vidíš, dobrej nápad - no, ale ne muj - dostali sme to přikazem

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:20
- Nahlásit

Frog
neva, tak to někdy vem na prochajdu nebo na obranu, zajímalo by mě to...

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:21
- Nahlásit

Denisa
hele, v pohodě jsi byla
v pohodě jo? nepřítomnej pohled do blba, zapadlý oči a nemluvila sem - radši

ste tam teda včera byli pěkně dlóóóóho!

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:23
- Nahlásit

Denisa
Jo jo taky mi přijde,že jí to baví,ale včera toho moc nenaštěkala. Normálně řve jako blázen,ale včera si tak trošku sem tam štěkla... Ale to bude tím,že ani Jirka moc neřval, čím ví se on rozparádí, tím víc dogina řve. Děkuji za pochvalu, je to rozhodně lepší, než na začátku...

Puna
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:15
- Nahlásit

Naše milá Agátko,

přejeme Ti s Luckymanem všechno nej, nej, nej k Tvým krásným druhým narozeninám

Pěkně si dnešní den užij a my už se moc těšíme, jak Ti budeme moct popřát osobně!

Taky pozdravujem paničku i páníka

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:41
- Nahlásit

Slečno Agátko!!!

všechno nejlepší k Tvým narozkám, hodně zdravíčka, hodně běháníčka s kámoši, hodně papáníčka, sluníčka, koupáníčka, kousáníčka, nějakého toho klacíčka a spoustu masíčka a hodného páníčka i paničku!
Hip hip hurá!

A možná ti dnes na kousáníčku potřepem tlapkou, jestli se potkáme.

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:56
- Nahlásit

Puna
Denisa
Jéééééé holky děkujeme móóc, jste hodné,že jste si vzpomněly. Já jsem obludce včera upekla a nazdobila masovej dort, tak se těším co na něj bude dneska "říkat" . Nafotím pár fotek a hodím to semka
Ještě jednou dííííky. Jo a příští pátek už můžeme klíďo procházkovat, co vy na to?
Jaký byl nedělní coursing? Jak si pejsáčci zaběhali? Jsme vám úplně záviděly,ale my jsme byli i s Ondrou na Vysočině a stopičkovali jsme ... spíš začali jsme stopičkovat. Tak uvidíme,jak nám to půjde.
Puna
Teta jsem slyšela,žes nepřišla na bowling kvůli Rybičkovi,že? Tak mu řekni,že jestli se to bude ještě jednou opakovat, tak mu domů pustíme oslintanou dogu a ta mu vypije celý akvárko i s rybičkama. Škoda,že jsi nebyla, nu což... tak příště
Denisa
Jo jo jo dneska se na kousačkách uvidíme. Přinesu ti ten časák,protože ho mám s sebou v práci,alespoň si počteš v přestávce mezi kousáním. Já jsem zvědavá, jak to dneska Agátce půjde... My se tam objevíme zase tak po té páté.
Těšíme se na vás.

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:29
- Nahlásit

Frog
tak my taky congratulations Agátce
Batman posílá voslizlej líbanec

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:41
- Nahlásit

Mar3
Děéééééééékujééééém jste moc hodní. Budete dneska na cvičáku?My tam budem. Tak se tam kdyžtak uvidíme A v pátek příští týden pojďte s náma na procházku...

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:07
- Nahlásit

Frog
nebudem pro změnu dyž už byl B OK,tak se tak trocha "přiotrávil" postřikem na stromky nebo čím,takže sme pro změnu doma a žereme ATB včera přestal blít......máme holt smůlu ale ten příští pátek by to mohlo isť

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:14
- Nahlásit

Mar3
Jééééžiš chudák malej, kde si to uhnal? Hlavně aby mu bylo už lépe. Ale ten příští pátek by snad mohl vyjít. Jo díkec za ty vtipný mejlíky, jsem se málem počůrala u toho erotickýho dabingu

Puna
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:18
- Nahlásit

Frog

ano, kvůli Rybičkovi, samozřejmě... už z něj brzo přijdu o nervy asi, včera jsme byli s Aginkou a Fíou, tak jsem Janu chudáka úplně zahltila informacema o Rybičkovi, ale to se fakt nedá s ním...

Jééé, tak to už se na normální venčení s váma moc těšíme...

Coursing byl bezva jako vždy, akorát pro zpestření mi Luckyman podrazil nohy, tak jsem skončila opět na zemi... někteří to dávají k dobru, že, např. Denisa ví o čem mluvím no teď už se tomu taky směju...

Jo, přijímala jsem jednu holku včera a má doma boxera Denyho

Puna
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:21
- Nahlásit

Mar3

cože? Berry se přiotrávil? a kde? chudáček, vždyť v neděli byl úplně OK, vy taky musíte mít furt něco...
Nebo si všiml, že když je po nemoci, tak Luckyman je na něj "hodnej"

Za meilíky taky děkuju moc

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:24
- Nahlásit

Frog
jo jo, tak na cvikošu!
Puna
někteří to dávají k dobru, že jo, já jsem to říkala na venčení v úterý Janě jak jsme se bavily o proběhlém coursingu! no to víš, jsem ráda, že nejsem sama co někde upadne

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání