Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:53
- Nahlásit

Denisa
toz to gratulace!
sice jsem tam 5 minut ten nazev chs hledala, ale je to hezky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:26
- Nahlásit

Frog
dík! na den dé si musíme ještě chvilku počkat!
ženich je z Práglu...
wami
taky dík!
sice jsem tam 5 minut jo jo, já to měla trošku jinak a brácha to tam pak dal jak dal...mno, ale ještěže ho mám, neb já bych teda měla stránky maximálně v estránkách!

Puna
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:38
- Nahlásit

Denisa

ahoj, tak jsme rádi, že se vzkázek líbil, fakt mě to úplně dojalo... Tak držíme pěsti-štěstí...

wami
Frog

Teta neutekla z blázince, ne a ne a ne, doufám, že mi budete věřit, když vám teď z blázince píšu ha ha

Těšíme se do Němčiček a na Frog a Agátku i v neděli a ještě jednou děkujeme moc...

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:39
- Nahlásit

Puna
Nemáš za co přeci děkovat teta, to je přece jasňačka,že když můžu, tak vypomůžu

Mipooo
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:59
- Nahlásit

Ahojte, mozem sa pridat k vam do diskusie? Poriadate nejake prechadzky v Brne a okoli?

Mipooo
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:55
- Nahlásit

sme parta ludi, ktori sem tam chodia na prechadzky so svojimi hafakmi - domlouvame sa na inom serveri, ale nezaskodilo by rozsirit to na veliku skupinu cim viac ludi, tym je vacsia sranda.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:16
- Nahlásit

Mipooo
cim viac ludi, tym je vacsia sranda
jak se to vezme... my byli nejvic asi v 8 + se tu a tam pridal nekdo cestou a uz to bylo takove neprehledne...

Akorat ja uz na brnenske venceni muzu jenom vzpominat, tady porad nemuzu najit nikoho, kdo by se obcas sel jen tak projit, tak si holt smecka musi tak nejak vystacit sama...

Mipooo
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:25
- Nahlásit

wami
a jakou mas smecku?

wami
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:49
- Nahlásit

Mipooo
Dva skorovlky a jednoho tazmanskeho psocerta...

Ale v Brne jsem mivala jen toho uplne vlevo, zato jsem bravala na venceni jeste biglicu od pritulovych rodicu...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:55
- Nahlásit

když jsme u toho venčení co uskutečnit ten výletek na prvního máje? šlo by se někam k vodě nebo kam chcete

Mipooo
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:23
- Nahlásit

kiwikik
ahoj, aky vyletik?

ak by niekto chcel, tak dnes o 18:30 je stretavka na Renneske tride 1a (pri budove telekomunikaci) a bude prechadzka okolo rieky. Budu tam dve bord. dogy, mladucky pitbulik, maly terierik, a mozno aj mops a francuzsky buldocek. Domlouvame sa na www.mujpes.cz (ak sa nenahnevate, ze vas spamujem)

kiwikik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:24 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

Mipooo
no fajn a nechceš tuhle smečku vzít i na toho prvního máje? ve nějakým příspěvku o vodě co tu už zapadl se tak nějak začal plánovat výlet k vodě zrovna na 1.5. všechno bychom museli domluvit

Puna
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:00
- Nahlásit

Frog

mailík jsem včera dostala, ale vůbec jsem se nedostala k tomu, abych ti odpověděla... Dneska určitě napíšu, mám službu, tak mi to určitě vyjde... Rybička si vzal pro změnu neplacený volno, takže já se tady fakt nezastavím, včera jsem byla odpol. ještě s Luckinem na normoš očkování, plus pro ten Milbemax, protože mi bylo jasný, že když bych tam nejela včera, tak by jsme to už nestíhali kvůli Němčičkám
A ještě se vet divil, že chci Duowin, že na to každej nadává, ale nakonec mi ho prodal... je to ten duowin, co nám loni doporučovala wami, ne? protože s ním jsem byla moc spokojená... Jenže nevím jestli mu to můžu dát, když byl včera na očkování? protože pak se s tím nesmí do vody tři dny... no tak jsem si postěžovala, už aby tu byla sobota...

Jinak určitě platí, jak jsme se dohodly, já napíšu ještě

Denisa

ještě jednou tady - držíme s L. pěsti moc a moc, ať všechno dobře dopadne

wami
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:20
- Nahlásit

Puna
taky jsem byla vcera pro Milbemax...

je to ten duowin, co nám loni doporučovala wami, ne?
jo, je to on... a jestlis byla u Chyby, tak ten musi bejt nestastnej, on prodava neco jinyho (myslim, ze jsou na tom vetsi marze), akorat ja si trvala na Duowinu a koukam, ze ted uz spousta jinych lidi taky...

Jinak ho Luckymanovi klidne dej i po ockovani, Milbemax se dava vnitrne (a pry je to i odcervovadlo ), Duowin davas do srsti (po cele delce patere). Je fakt, ze by se dva dny nemel koupat, ale zas v Nemcickach uz budes mit klid...

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:16
- Nahlásit

Puna
wami
Ahoj holky, ráda vás zase čtu.
Já jsem pro ten Milbemax nejela asi jí ho dávat nebudu... nevím.
Puna
Dobrá budu se na mejlík těšit a na vás v sobotu taký, na tetu wami se smečkou kamarádů samo také.
Denisa
Tak cóóó? Jak dopadlo překrytí? Jsme moc zvědavá... napiš co a jak

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:42
- Nahlásit

holký!
čáu, díky, jo jo, už to mají za sebou, dnes překrytí...
teď povalíme ještě na sluníčko dokud je... pak si napíšeme!
se máte, že povalíte do Němčiček... no jo, tak my kdyžtak příští rok... a budete nám muset povykládat!

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 18:28
- Nahlásit

Denisa
téda! a jak to probíhalo?? co giordi na to? a tak? no povídééééj

my dali stronghold - na ten víkend byla sem taky u chyby (aj pro ten exspot)

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:20
- Nahlásit

Mar3
tcccc, takový intimní věci, to až osobně, ještě by mě tu blokli, že to tu můžou číst děti... no a z Giordi už je baba, to víš... to Berouškovi ona povykládá, že už jako ví co a jak a jak to chodí, to ona teď bude dělat machry a poučovat na venčeních...

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:29
- Nahlásit

Denisa
šmarjá!!! já myslela jak to probíhalo,jakože dyž ste tam došli, co jako vona na to, estli hneďka věděla, vo co jako pude, estli třeba nechcela ženicha sežrat a tak ne jak probíhala přímo "akce"

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:36
- Nahlásit

Mar3
no né, to já vám pak povím celý, ne jak pohádku pro děti!
ale 1.svajba neprobíhala zcela ideálně, to víš, panna...estli hneďka věděla, vo co jako pude ... tak to měla trošku romantičtější představy asi...
a 2.svajba už zas probíhala jak sexování po 10 letech manželství... to už věděla o co těm chlapům hlavně jde!
ale i pak teda se k sobě s ženichem měli, byli roztomilí, ufuněnci!

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:42
- Nahlásit

Denisa
téda! tak to už se těším až se potkáme tak přeju hodně krásnejch placatejch děcek

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

Mar3
děkujeme!
a vám ať se povede II.pidiplacatý sraz!!! a foťte hodně ať se můžu aspoň pak koukat na webovky!

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:52
- Nahlásit

Denisa
taky děkujeme
jj,fotit budu, co to pude
hele,seznam "batmanů" (návštěvníky, co nebudou po celou dobu srazu tam neuvádím ) :

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:59
- Nahlásit

Mar3
tý jo, to je krása! no "batmaní" ráj to na pohled!

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:03
- Nahlásit

Denisa
no to bude už sem Berrymu radši sehnala pro sichr aj náhubek - vypadá v tom jako Hannibal Lecter

kdy dete na nějaký to sono bo co to je, aby se zjistilo,kolik těch mimin tam zhruba je?

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:16
- Nahlásit

Mar3
náhubek - vypadá v tom jako Hannibal Lecter... chůďátko... sím tě, opovaž se mu to nasadit, takovýmu hodnýmu klučíkovi!

na sono zhruba za 25 dní, to už by se mělo vidět zda tam něco placatýho bude a kolik asi placek celkem!

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:18
- Nahlásit

Denisa
Sááááákryš já už se nemůžu dočkat,až povykládáme... musíš nám všechno povědět. Já myslím,že Giordi bude skvělá maminka
Mar3
Z té Denči něco vytáhnout to je teda umění,že?
Takže my se uvidíme v Lednici,viď? Už se na vás i na další placatečky těšíme. Jaktože jste nebyli na coursingu?
Jinak nakonec jí ten Milbemax dám. Včera jsem si ho objednala u veta. Stronghold by mě vyšel na Agunu na 920,- a ten Milbemax na 360,-, tak mám rozhodnuto. Pan doktor mi to spočítal a doporučil kvůli ceně ten Milbemax...
Puna
Šáry dostala jsem mejlík a se vším souhlasím a móóóc děkuji. Takže v sobotu v 7 tam budem čekat, těšíme se...

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:41 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
tetaaaa - budes mit v patek vecer chvilku volnejc?
ja bych ti privezla nejaky to masiko a pytel testovin se sunkovou prichuti... (to tu mam pro tebe nachystany... )

Jo a jestli chces jet v sobotu brzy rano do Nemcicek se mnou, tak jednoho clovekopsa do auta rada vezmu!
A kdyby chtela jet i Puna, tak se k nam vleze i ta, akorat Luckysek by asi jel s panickou vepredu, kdyz vzadu bude vobluda dogoudi, vobluda skorovlci a vobluda psočertí...

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:43
- Nahlásit

wami
Jasnačka budu. Pojedu přes Řečky k vetovi,tak bychom mohly zajít aj na Zamilec psiska trochu proběhnout co ty na to? Teta a co budu dlužná? Abych si to připravila...

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:50
- Nahlásit

Frog
s tim vencenim uvidime, ja jedu az po praci a jeste se stvauju v Olomouci, takze ja bych jakoze aji jo, ale proste nevim, v kolik budu moct...

Co budes dluzna ti spocitam zejtra, v praci to nemam a v hlave taky ne...

A jeste zkopcim z minule stranky:
Jo a jestli chces jet v sobotu brzy rano do Nemcicek se mnou, tak jednoho clovekopsa do auta rada vezmu!
A kdyby chtela jet i Puna, tak se k nam vleze i ta, akorat Luckysek by asi jel s panickou vepredu, kdyz vzadu bude vobluda dogoudi, vobluda skorovlci a vobluda psočertí...

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání