| Autor |
Zpráva |
Sky
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:56
- Nahlásit
Frog
Koukám, že jste v ZOO působili jako atrakce navíc
A nějak Vám ta doga vyrostla, čím to krmíte??
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:08 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
Mar
No, já už jsem to nabarvila znova, protože jsem se nechalala ostříhat a už jsem měla šílený odrosty... asi to taky budeš muset nabarvit znova . Na sluníčku to hází docela zajímavý odstíny hele
Jo, jo nějak nám Aguška za ty dva roky vyrostla ... páneček měl co dělat,aby jí udržel
Sky
Koukám, že jste v ZOO působili jako atrakce navíc Jo, jo hotová trakce. Jsme si s holkama říkaly,že budem vybírat vstupný . Dětičkám se pejsci moc líbili . A pejsků zase asi nejvíc opice . Aguna mi málem zůstala u ledních medvědů, protože jí zaujalo, jak házel salta do vody. Byla z toho celá paf
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit
Frog
No my jsme byli takhle v ZOO ve Dvoře Králové se zrkama - Benny, Ronnie, Whiskey a Tenča a lidi z nich byli úplně hotoví. Taky jsme říkali, že budeme vybírat vstupné, takže si to dokážu docela živě představit
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit
Sky
No my jsme byli takhle v ZOO ve Dvoře Králové se zrkama - Benny, Ronnie, Whiskey a Tenča a lidi z nich byli úplně hotoví. Jéééé to musela být náhodou parádní smečka zrzečků k pokoukání . A normálně jsi mi udělala radost,že do Dvora Králové můžou pejsci . Toho asi brzy využijem... Chtěla bych se tam někdy mrknout . Jaký jsou tam pravidla?
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:34
- Nahlásit
Frog
JJ, do Dvora můžou v pohodě, akorát musí být na vodítku. Myslím, že nezvladatelní psi musí mít náhubek, ale to u Agunky nehrozí . Taky se dá s hafanama do olomoucké ZOO, akorát tam je myslím náhubek povinný pro pejsky co jsou větší jak kokršpaněl. Tak jsme se tvářili, že ti naši zrzci jsou rozhodně menší než kokříci , hošani šli jen na vodítku a nikomu to nevadilo.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit
Frog
aha, tak to jó já to budu barvit tak za tejden - se mi nechce totiž
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:52
- Nahlásit
Sky
Supéééér, moc jsi mě potěšila. Taky se tam zajedeme podívat . Už se těším .
Mar
Jasnačka . Marťo budeš ve čtvrtek na Zetoru? Já jdu na obrany, tak bych ti mohla předat to masíčko na vyzkoušení ...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit
Frog
hm,netuším,ale zatím to vypadá,že né.....(ani o víkendu né) chjo,my se fakt neslezem
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:56
- Nahlásit
Mar
Stejně ho pro jistotu vezmu ve čtvrtek s sebou, třeba se slezem . Když ti to nevyjde, tak se slezem jindy .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:38
- Nahlásit
Zdár,
nějak nestíhám, ale fotečky jsem zkoukla
Frog
móóóc hezký!!! to jste měli príma akcičku!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit
Frog
no spíš tam nebudem než budem,páč oni maj o víkendu kvalifikačky,takže budou trénovat,tak si na 98% myslím,že nebude čas na naše lekce.....
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:11
- Nahlásit
Denisa
Jo,jo akcička to byla opravdu skvělá . A co nastávající maminka placatka? Je to už na ní znát? Změnila se nějak? Je opatrovatelská? Já jsem hrozně zvědavá,viď?
Mar
Neva, holt to nějak dohókáme na jindy .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:22
- Nahlásit
Frog
ale deme dneska! na 19:00....
Denisa
no,co matka? je už tlustší a ták?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit
Mar
My dneska nwjdeme, protože je Agů po očkování,víš? Má mít tak min 2 dny klídek ...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:28
- Nahlásit
Frog
jj,známe
my máme: zánět v očích, v uchu a rozdrápaný klíště na krku takovym stylem,že to vet musel vystříhat a musim mu to 2x denně mazat
si připadnu jak ve špitále už )))))))) 4x denně tamto, 2x denně toto, a 3x denně ono
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:31
- Nahlásit
Mar
Týýýý brďo, to se mu to chuděrovi vylouplo všechno najednou? To je mi moc líto. Hlavně aby byl zase brzy fit, placateček maličkej ...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Frog
no ne,napřed měl oči,šli sme na kontrolu s očima avečer předtím se furt drápal v uchu - a v noci si udrápl klíště na krku - tzn.druhej den sme kontrolu spojili i s ostatníma věcma
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit
Frog
Mar
no už je trochu tlustší a občas je taková znavenější, ale to asi spíš tím vedrem... včera zrovna ale navečer lítala jak pošuk, spíš ji zatím usměrňuju já! Kdybych nebyla na tom sonu, tak tomu moc nevěřím... ale to prej ještě teprve vše přijde, dnes je "teprve" 30.den březuloidní!
Mar
téda, Berulínek, tak ať je co nejdříve fit!!! koukám, že vet bude mít na skvělou dovču! Janča mu teď taky vydatně přispěla skrz Fíu...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:05
- Nahlásit
Denisa
hm,no já myslim,že se s Chybem vídám aj častějš než třeba s mejma nej kamarádama už
"teprv 30.den" ? z 2 metrů? tak je v pulce ne? takto nejni teprv,to je "už" !
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit
Mar
no vidíš, tak Chybouš je tvůj nej kámoš!
no právě jsem to dala do uvozovek, že teprve, neb mi není jasný jak jí to tam najednou může tak rychle narůst a zvětšit, to panděrko!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:21
- Nahlásit
Denisa
bude vypadat jak vyhlídkovej balón - před porodem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit
Mar
jo a ne že přijdeš a píchneš do ní špendlíčkem a ona se začne vyfukovat a bude lítat sem a tam než splaskne!
aspoň, že ti pejskové to mají taky rychle za sebou, to "velrybí" období...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit
Denisa
jo a ne že přijdeš a píchneš do ní špendlíčkem a ona se začne vyfukovat a bude lítat sem a tam než splaskne!
no zkusit by se to mělo
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:27
- Nahlásit
Ahojte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frog
krásný fotečky, a taky krásná barvička, muselo to být v zoo super... Vidíš, my jsme se tam ještě ani nedoštrachali...
Napíšeš mi kdyžtak, jaký si dáváš ten program na AH, prosím?
Denisa
tak co nastávající maminka? už má bříško? mě napadlo, že si dá sama vlastně skoro dárek ke svejm narozkám...
Tak ji pozdravuj, moc, i od případu Luckyman
Mar3
ty seš bez té trojky zvláštní... Ahoj, zdravíme i Berrouška
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:39
- Nahlásit
Puna
ahoj
All:
tak aby toho nebylo málo, Berry má zase něco s očima-tak deme v PO na nějaký vyškrábnutí čehosi z pod víčka (pod narkózou)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit
Mar
Šmarjááá Berroušková vy si s těma doktorama nedáte a nedáte pokoj. Né teď vážně, hlavně ať je Berry zase brzo v pořádku. Držímě palečky!
Puna
Program ti pošlu . Co nového u Luckymánků?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
Frog
Puna
holky, jak jedete na to AH? jede některá z Vás vlakem nebo tak ? (já jenomže bych se třeba přidala,ať necestujem s Berrym tak sami ) - navíc se sama určo ve vlaku ztratím
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:14
- Nahlásit
Frog
Puna
Co to čtu, co to čtu? Co to je za opisování?
Teta Luckýsková stejně bude mít jiné výcvikové hodiny.
Agátka je omluvena ze stezky odvahy, nicméně panička nikoli, takže Vendulko dělám si u Tebe křížeček, že se účastníš, to jen aby jsi věděla, kdyby jsi nevěděla
Mar
Šmarjá Marťo, držíme palce, vy už taky nevíte co by jste...a mimochodem, toužebně očekávám program na AH...přemýšlím, že zřídím sekci "raněných", čítám, že by nás tam bylo dost...
Denisa
Nechtěla by jít s námi nastávající matka na jednu pidi procházečku? Heslo: Těhotní se šmatlavýma aneb procházka na vodítku to jistí
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit
jééé zdravím vás tu tady - vás všecky vod Brna!
Asik nevíte, kdo jsem - jsme se potkali minulej tejden v lomu (nejspíš s Frog :grin - byla jsem poprvý kopuat naši pejsinu - nevzpomínáte si?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:23
- Nahlásit
Jana F
Janičko, program pošlu dneska večír (včera sme byli u toho chyby) - ale ještě ti napíšu, něco....
|