| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit
Mar
no...Třetí je lepčí...bo Je to takový víc šlechtický...Asik jako "Fonbánhof" Tak asi tak Dyž seš doma, tak seš na ájsíkjů...to poznám
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
wami
Ahóóój tetá , chtěla jsem ti poděkovat za ty těstovinky a sušený masíčko ! Je to obojí moc prímovní záležitost...
A co ti tvoji mastodontíci? Byli po víkendu,alespoň trošku unavení? Agů to vydrželo 1 den a včera už jsme byly zase kousat .
Mar
Ráda jsem tě včera viděla , jak dlouho jste včera ještě cvičili?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit
Frog
jsem rada, ze vam chutna...
mastodontici moc utahani nebyli... uz od stredy mi zas skakali po hlave, vcera jsme byli agilitit v plne sile... :P
mam peknou fotku Agatky, ale doma, hodim ji tu vecer...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:47
- Nahlásit
wami
Jéééé, fáááákt ? To bys byla hodná . A co agi? Tentokráte bez úrazu? A máš nafocený mastodontíky se všema cenama a medailema? Kdyžtak také pošli, šikulky šikovný ...
Chtěla jsem ti ještě jednou poděkovat za odvoz, moc nám to pomohlo . Čoveče nikdy by mě nenapadlo,že se do auta můžou vejít 4 psi a 3 páníčci,ale autí to pobralo báječně !
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit
Frog
jj, tenotkrate zijem...
mastodontiky s medajlema nafoceny nemam, ale nekdy bych to mela udelat...
Čoveče nikdy by mě nenapadlo,že se do auta můžou vejít 4 psi a 3 páníčci,ale autí to pobralo báječně!
tak nase auti je taky proste psovoz, ze...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit
wami
Jo a nějaký fotečky z agilit máš? Že bych se pokochala? Aguně se normálně ta faleška brutálně rozjela. Hrabe si jámy na zahradě a lehá si do nich, vemena jí natekla takovým způsobem,že si z ní včera Jirka na obranách dělal srandu a oslovoval jí Milko... Hrůůůza hrůůůzoucí. Musím to probrat s vetem .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
wami
Katka od Larušky už mi krásný fotky z Němčiček poslala,ale zatím jsme domluvené,že si je nechám pro sebe a až si je podepíše, tak je semka hodím .
Myslím,že i Ota a Gwen budou mít pěkný! Jsem móc zvědavá.
A jak to po víkendu zvládáš v práci? Mě se pracovat moc nechce,ale musííím.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
Frog
jj,taky sem tě ráda viděla (aj dyž nebyl čas) - my cvičili do 20:00 (možná chvliku dýl) - krom toho čuchání háravek nám to aj šlo
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:59
- Nahlásit
Frogwami
holky nemáte náhodou nějaký fotky z nedělní Lednice na kterých by se čirou náhodou vyskytnul muj pséček? a pokud jo,mohly byste mi je poslat ? díky moc
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:02
- Nahlásit
Mar
Tak to je super .My jsme jely domů 20:09 autobusem. Předtím ještě obludka řádila na procházce s kníráčkem. A co Berrouš a ta jeho nežravost? Už se alespoň trochu nadlábnul? Jestli budeš chtít, tak já ti pro něj z domova donesu to sušený maso, abyste zkusili ... abys vyzkoušela na cesty,co? Je to hodně energetický a na cesty se hodí . Vyzkoušíš a uvidíš co a jak. Pak se dá objednat u wami .
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
Ahojte všichni,
foteček bude velké kvantum, jen se mi musí poscházet od všech lidiček...jen Ota hlásil, že má asi 12 GIGA fotek a Davča od Bellis taky fotil jak mourovatý, Káťa měla taky moc krásných foteček a další určo taky, tak už se těším jak malá a hypnotizuju schránku, kdyže přijde první várka, abych mohla pomalu začít zpracovávat...teda doufám, že to bude chodit postupně a nepřijde mi pak zaráz 1000 fotek, to bych se z toho asi opupínkovala, tak doufám, že to děcka vystihnou a rozfázují a nepřikovou mě na dva roky ke komplu
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
Mar
Čoveče já jsem nefotila nic,ale dost lidí fotilo,takže si myslím,že na stránkách coursingu jistě za chvíli budou zveřejněný ...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:06
- Nahlásit
Jana F
Haháááá bylas rychlejší . Už se móc tešíme. Jo a ještě jednou děkujeme za skvělej víkend, bylo s váma všema moc hezky .
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:07
- Nahlásit
Venduli, ta chvíle bude delší, fotek je kvantum a fotografové zpracovávají, navíc např. Ota s Gabčou a Erikem jedou na víkend do Plzně na sraz wranglerů, takže ten určo až po víkendu.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit
Jana F
Jasnačka , nemyslela jsem to nějak zle, nebo,že bych vás chtěla popohánět. To vůbec ne...
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:12
- Nahlásit
Jééé, já to tak taky nemyslela, že ty by jsi myslela
Prosím Tě, ze mě musí mít fotografové už pupínky, páč jsem otravná jak svítiplyn a furt kňourám o fotečky
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit
Jana Fjani, mám nějaký videa - buldočků - takový ale obyč, chceš je taky?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit
Jana F
páč jsem otravná jak svítiplyn a furt kňourám o fotečky
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit
Jasan, všechno sem Kuju teta za víííídeja...pokud to půjde, dali by jsme je i na web, ale to uvidíme podle kvality, jestli to půjde, to je Romanova parketa...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:19 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Jana F
hele a aj Milan od Oskara má hodně fotek - kdybys chtěla - ale poslat to nijak nejde - je jich taky mrak - leda si předat někde cédéčko
vídeja pošlu večír nebo zajtra večír OK teta?
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
Mar
A nemá je zase v úschovně? Že bych si je vyzvednula stejně jako minule...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit
Jana F
no je jich prej tolik,že mu to spadlo,dž jetam dával - ale viš co - já budu mít dneska to CD, tak já ti to tam zkusím večer "pověsit".
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
Frog
jo, s tím masem bys byla moc hodná - koupila bych od tebe jeden balíček (přijde mi nesmyslný si to nechat od wami posílat,když to stojí 30,- Kč) a podle toho, jak by mu z toho bylo,bych si to kdyžtak pak objednala
na cvičáku sme zejtra (jestli dete taky) a jestli příští čtvrtek,to nevim,to bych ti asi dala ve středu vědět...
díky moc!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:47
- Nahlásit
zdár lidičkové!
čtu vás, čtu, jen nemám moc co psát... akorát včera si Giordi po delší době zařádila s Aginkou, Fíou a Luckymánkem supr trupr, už nám to chybělo oběma!!!
jinak obrany teď vypouštíme, je to škoda když je tam teď na záskok ten nový dobrý figoš na Zetoru, ale holt potencionální snad! mimina jsou přednější...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:53
- Nahlásit
Denisa
a kdy to bude určitě ? kdy se to dovíte? já su napjatá jak dyby byl březí Berry
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit
Frog
hele,teď tak nad tím dumám----my necvičili do 20:00 ale do 21:00! dyť já včera dojela dom až po desáté
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:58
- Nahlásit
Mar
no zhruba za 14 dní jdeme na sono... na VFU na gynekologicko-porodnickou ambulanci!
to je sranda... kam jdeš, Giordi? áááále, na gyndu, Berry.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:59
- Nahlásit
Denisa
kam jdeš, Giordi? áááále, na gyndu, Berry.
...nechápu,jak vydržíš celejch 14 dní
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:04
- Nahlásit
Mar
...tak mě to zas ňák ne to, netento... buď to bude, nebo ne...
ale je fakt, že by bylo dost zklamaných lidí... já taky no... ale prostě to je příroda a můžeme jen doufat!
...no ale jinak už se samozřejmě těším!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:06
- Nahlásit
Denisa
no ne ,já bych nevydržela zvědavostí jako estli JO nebo NE
ale určitě jo! beztak! už je maj lidi zabookovaný dopředu ty štěnda? kolik bookingů je?
|