Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit

Mar
Jasnačka dáme si ještě vědít
Denisa
akorát včera si Giordi po delší době zařádila s Aginkou, Fíou a Luckymánkem To je fajn. Agů si zase za celej víkend užila Lumpíka s Banuškou a taky super. Luckymánka už jsme taky dlouho neviděly...
Budem držet palečky aby se Giordi zadařilo.

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:12 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Frog
jo jinak Berrouš se nadlábl hnedka, co sem mu do granulí dala jogurt. hajzlík jeden vybíravej

a zkoušela sem mu dát malilinkej kousíček syrovýho hovězího (falešná svíčková) a vzal to do huby sice váhavě,ale hned to sněd a druhej kousíče už chtěl (ale nebyl z toho tak vyřízenej,jak dyž měl vařený - z kerýho se ale pos.... jak sfiňa tehdá...)

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit

Mar
no to je mi jasný, ale já nejsem od přírody vůbec zvědavá víš...
bookingů... to néni jen tak, ono záleží co se narodí víš... pohlaví, barvičky... ale zájem je a jedna zájemkyně je VIP, tak ta má všechna první práva, kromě práva první noci... ale moc to sem nechci psáti a hlavně nechci předbíhati událostem... já su takovej radši tichošlápek v tomto, už teď se děsím, že by třeba... ani to nenapíšu radši, no že pak budu všem vysvětlovat, že třeba příště... ne ne ne, nezakřikovat!

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:14
- Nahlásit

Frog
...no prosímtě já až včera se dozvěděla, že Luckymánek nebyl...
ale že jste tam měli wami se smečkou, tak to je super!

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit

Denisa
tak tak nezakřikovat!
no já to myslela tak, že v některejch CHS co znám je třeba zamluveno cokoliv na 2 roky dopředu, tak estli ti taky lidi málem utrhali ruky dyžs nabídla možný miminka

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:16
- Nahlásit

Mar
To je potvůrka.

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:18
- Nahlásit

Denisa
...no prosímtě já až včera se dozvěděla, že Luckymánek nebyl... Jo,jo teta to má teďka moc smutný.

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit

FrogJo,jo teta to má teďka moc smutný. ???

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit

Mar
ne, tak to tedy ne, ruky eště mám, zrovna teď s něma píšu... sím tě, G. je zakladatelka Giordimánního rodu... to teprv až další vrhy, až po tom první světovém, celosvětovém, celovesmírném vrhu, to pak bude zacpanej Štatl jak se budou sjíždět ze široka, z daleka...

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit

Mar
Já to nechcu bez ní šířit. Ona ti to poví sama, stala se jim nepředvídaná událost, proto s náma nejeli.

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit

Denisa
Jsem fakt moc zvědavá, jak vám to dopadne a jestli nezůstaneš bez končetin. Myslím,že se to povede

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:29
- Nahlásit

Frog
díky!
Mar
taky díky a dej na webík už ty vaše pidiplacatečky!

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit

Frog
jejda nestraš

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit

Marti, ono celé soustředko byla jedna "katastrofa" za druhou a navíc žádná z nich se nedala ovlivnit neb byla vyšší moci... ale i tak jsme to zvládli a užili si na maximum a myslím, že to bylo moc fajne...

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:36
- Nahlásit

Některé byly hodně kuriózní, jako např. když se za nás s Gabčou chtěl Zdenda od Asada na čarodky obětovat, páč nás upálit nemohli a tak tak že si nesedl do hořícího kotle a nedopadlo to hůř než jedno kolo spáleniny na lítku apod.

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:38
- Nahlásit

Jana F
teda,a já porád ještě lituju že sem nemohla ject aj s Váma (škoda že se nejde rozpoltit, nebo líp-rozčtvrtit)

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit

No hele, až na skok Bodieho, Lenčinu bouračku v autě a Šárčinu smutnou událost to byly vcelku "veselé" katastrofy...jednu jsi vlastně zažila taky, když jsme zvesela dojeli do Lednice na vaší speciálku, kde na nás měla čekat posekaná dráha a tam místo toho vysekaný drezurní obdelník velikosti 20x60...díky bohu za křoviňák, který jsme schrastili sebou "pro jistotu"...

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:43
- Nahlásit

Jana F
Skok Bodieho?
Lenčinu bouračku?
Šárčinu událost?
bože co se to tam všecko stalo!?? já byla z buldočkovýho srazu na palicu , ale my to vlastně měli skvělý nakonec ))

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit

all
kdož chcete vidět létajícího Čestmíra a zakusující piraňu v jednom, tak zde... http://www.youtube.com/watch?v=46mj1LSdm-U

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit

Denisa
copak copak - ňáký home video?

ze zetoru?

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Mar
Marťo, ale my se měli myslím skvěle, bylo to fajne, ale jsou věci, které neovlivníš...já si taky rozrazila čelo o vlastní zámek kufru vlastního auta, ale i tak to bylo príííma

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:51
- Nahlásit

Jana F
šíííkovnáááá

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:54
- Nahlásit

Jo, jo, tůůůze šikovná...mám rozražený čelo, spálený ksycht na maximum, že víc už to snad ani nejde, prííímovně se mi k tomu modráku na čele loupe nos....no prostě jsem krásná nejkrásnější na celém světě

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:56
- Nahlásit

Jana F
krom toho čela to ale máme stejný
(ale to bude asi jenom tím,že nemám auto )

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit

Mar
Doporučuju pořídit, prííímovní věc ten zámek u kufru

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit

Jana F
OK, už kvuli tomuhle asi budu muset

už se mooooc těším na ty superskvělý fotky co zasejc určitě budete mít (no jo,jak dyby to bylo moje děcko ten pes - někdo ho vyfotí a já se mužu "uňuňat" )

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

Mar
Marti, mi povídej, Agču většinou nikdo nevyfotí, buď je moc rychlá nebo běží ouplně jinudy, takže fotografa vůbec nemine nebo běží moc brzo nebo zase moc pozdě...ale když se podaří, tak chudák David, ten ze mě musí mít pupínky, protože ho pak furt prudím o fotky a škemrám, kdy budou, že mi Agčiny fotky naposílá do mailu, aby měl ode mě klid a mohl v klidu upravovat ten zbytek

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

Jinak první reportáž ze Závodů do vrchu II. tady:

http://www.krejg.estranky.cz/clanky/coursing/zavod y-do-vrchu---brno---nemcicky-28_4_2007

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

JÓ! já taky nemám moc fotek G., protože jak teď běhá s Luckymánkem, tak každej fotí jeho krásnou vlající hřívu a Giordinčin krásný vlající žgrynd a vlající placatou hubu málokdo! Se divím teda!!!

Jana F
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:11
- Nahlásit

Denisa
No hele, brzo nikdo nebude fotit ani Luckýska, páč vlající žgryndy má kolikrát delší než Giordi...sem včera Agušku musela doma poumývat a poomývat, páč z nějakého mě neznámého důvodu byla celá poslintaná beruška moje zrzavá, neslintavá...

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání