| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 11:28
- Nahlásit
nebo tadyk:
já se tagle mučím už rok
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:32
- Nahlásit
Frog
no,tak my na zetor ve čtvrtek nejdeme - jdeme až v pátek a v neděli (a to tam určo nebudeš ty co?) (kvuli tomu sušenýmu masu)
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:27
- Nahlásit
Cauko, ak ma niekto naladu, zajtra (8.5.) o 10:00 planujeme prechadzku od OBI v Bystrci. Trasa este nie je vybrana, ale pojdeme tam, kde nebude hromada ludi.
Pojdu mops, fr. buldocek, dve bord. dogy, mladucky stafik, labradorka, ridgeback holcina, a dve slecny podobne Cane Corso... Pridite, bude sranda. Na parkovisku u OBI sa isto najdeme
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:35
- Nahlásit
a este mozno pride anglicky mastif - taky malicky 110 Kg, ale strasny dobrak - byva s prazskymi krysarikmi
Aj ostatni hafaci su strasna pohoda, tak sa netreba bat
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:12
- Nahlásit
Mar
Denisa
Čauky holky, vy jste snad v pondělí pracovaly? Já jsem si prodloužila víkend. Byli jsme všichni tři u našich na návštěvě a bylo to úplně paráááádní. Pak semka hodím nějaký fotečky. Axouš zase vyrost a je strááásšně krásnej . Úplně se do Aguny zamiloval a je z ní fakt vedle jak ta jedle . I Agů ho má moc ráda, je od něho celá okousaná. Aguna si pořád hrabala kutlochy pro štěníky . Zabavila malému jeho boudu a nechtěla ho k ní vůbec pustit , nevadilo jí ani,že se do ní vůbec nevejde . Museli jsme jim jí přes den zavírat .
Byl to fakt parádní víkend. Každý den se psiska koupala v řece a lítala ve vysoké trávě, fakt super. Malej se vztekal,že nemůže Agů ještě dohonit a ona na něj machrovala,že je rychlejší.
Mar
Teta, my možná půjdeme v tu neděli ... Asi na obrany ještě uvidíme . A nechceš to poslat po borcovi od Hessinky? Že bych mu to vzala zítra a on by ti to dal, hned jak tě uvidí? Můžeš se s ním domluvit?
Denisa
Sáááááákryš já už se nemůžu dočkat výsledků. Kdyže už to budeš vědít?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:10
- Nahlásit
Mar
hele byl jsem na vikendu, kde byl bostonsky terier. takze pes pribuznej tomu tvymu. a pribuznej uplne ve vsem ..... zvracel, chrochtal, slintal, pil alkohol ve velkym a hlavne: VOJEL uplne vsechno, co kde bylo a dokonce snad i neco navic .....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit
Frog
no to radši ne- my chodíme teďko většinou jindy než oni,takže se vidíme tak 1x za měsíc...... dyžtak v tu neděli no
Jirikovo
a pribuznej uplne ve vsem
tak to si jenom hrál na buldočka asi ale byl určitě daleko škaredší
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
Ahoj, dnes je procházka na Velké Klajdovce (u Líšně) v 17:15
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit
Frog
čauko, tak co v NE? my tam budeme od 10:00 přibližně tak do 17:00 počítám
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit
Mar
Ahoj teta já myslím,že bych to měla předběžně stihnout . Kdyžtak mi napiš na mejlík tvoje telefonní číslo a já se ti ozvu, kdyby to nevyšlo,ale počítej,že téměř jistě přijdu ...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:34
- Nahlásit
Frog
jo,já bych ráda,ale nemám tvuj mailík (mám ho doma v outlooku, tagle v práci nee )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
Mar
Tak super, našlas .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit
Mar
No kdes včera byla?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:13
- Nahlásit
Frog
no tam! od 10:00 do 16:a něco....kdes byla ty?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:16
- Nahlásit
Mar
Hehéééé.... já tam byla od 16-19 , jsme se asi minuly o fous sakryš!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
tak to se divim,že sme se nepotkaly po cestě - já jela busem 16:25 ze zast. pod klajdou
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:28
- Nahlásit
Mar
Já jsem jela autíčkem . Moc mi to mrzí, chtěla jsem abys zkusila ... A dneska na Zetoru nebudeš?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit
Frog
hm,ahá tjo to se fakt divim - sme se fakt musely nějak blbě minout (třeba u kotců nebo tak )
no dneska nebudu - možná ve středu ale jinak nevim hm škoda...no tak jindy....taky to chcu vyzkoušet
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
Mar
Však se určitě sejdeme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:14 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Čau děcka pecka,
jsem vás tu zanedbávala a nereagovala, Mar3 mejly stále nezodpovězené mejly se mi stále kupí a kupí... no moc hokny v té hokně...
Všechny zdravíme, odpovídám rovnou, že na sonu jsme ještě nebyly a až to budeme mít za sebou tak napíšu...
ale mám pro vás malé pokoukání, hlavně pro
Puna
kousíčky z coursingu Giordi s Luckymánkem...
aneb machři Šůůůůůůůůmachři kdo chcete juknout... jen starty a cílové rovinky neb pouze to je v moci kamery zachytit.
http://www.boxer-giordi.com/index.php?other=video. php
|
Puna
|
# Zasláno: 17 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit
Ahojte,
já jsem tu taky po 100 letech, ale vidím, že jsem zavítala v pravou chvíli... Kousíčky jsou moc hezký a ta hudební kulisa nemá chybu, udělalo mi to radost...
Tak na Giordinku a nadcházející sono budem teda držet pěsťotlapky dál...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:09
- Nahlásit
Denisa
Tak jááááák tetááááá? Já už se nemůžu dočkat zprávy, jestli budou maličký Giodiňátka!Jdete dneska,že? Kdyžtak mi to napiš v smsce¨ . Moc vám to přejeme
Puna
Ahój, jak se daří teta? Jak válčíte? Ráda tě zase po dlouhé době čtu ...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit
Frog
Denisa
dete dneska? taky chcu infooooooooo
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:24
- Nahlásit
Mar
No čoveče někde jsem četla,že půjdou dneska ... proto píšu a doufám,že jim to vyjde .
A co ty tetá? Jak se vede tobě aj Berrouškovi?
Hele budeš v neděli na Zetoru?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit
Frog
jo budu,ale ty tam asi nebudeš ne? je Jarní Brno - agi soutěž a myslím,že je i v neděli........
no nám se vede porád stejně,mně teda dneska dost blbě, páč tady z práce si chodíme ve čtvrtky tak jako posedět,tzn. v pátky se fakt motám
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:30
- Nahlásit
Mar
Fááákt? hm tak to je na pytel... Myslela jsem,že budou obrany ,ale to neva,tak holt ve čtvrtek, nerbo zase v neděli...
My to máme v neděli takový náročnější , jdeme na lítací procházku s RR a pak huráááá slavit narozky do ZOO s těma samejma . Jedna fenečka bude mít 1 rok .To bude opitejch psů a prohnanejch pštrosů .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:38
- Nahlásit
Frog
njn, možná sou obrany pak - vubec nevim ani nevim,kdy to končí,ale navečer stejně musim k chybovi (tentokráte očička....) na kontrolu...takže tu neděli asi ee
příští víkend taky nic (to maj zase ostatní kvalifikačky a já sem s berrym na vejletě v praze - beru ho za kultůrou ) ale v tejdu snad už jo....
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:50
- Nahlásit
Mar
Hahááá my se snad nesejdeme nebo co
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:59
- Nahlásit