Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:56 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

wami
To neva my jdeme k vetovi na tu 19:00 hodinu a stejně asi půjdu doginu na Zamilec,alespoň trochu vyběhat.Jak budeš chtít, třeba i při cestě zpátky... rády bychom s vámi zaprocházkovaly...
S tím odvozem jsem právě domluvená s tetou Luckýskovou ona nás má právě brát. Ale když bys mi pomohla vzít k sobě třeba bágl,tak by to bylo fajn.Máme sraz na parkovišti u ombudsmana,tak tam bychom se mohly všechny sejít a jet jakoby společně. Dvěma autama teda,ale společně

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:00
- Nahlásit

Frog
my jdeme k vetovi na tu 19:00 hodinu
tak me napada, tam ale nemusi byt razitko, ze...?

rády bychom s vámi zaprocházkovaly...
tak to doufam, ze v tech Nemcickach taky stihnem!

když bys mi pomohla vzít k sobě třeba bágl
jasnacka!

Máme sraz na parkovišti u ombudsmana
ja nevim, kde je ombudsman...

Akorat jsem teda slibila Janci, ze tam budu uz chvilku po sedme, takze asi budu vyrazet dost brzo...

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:12
- Nahlásit

wami
No, víš kde je na Obilňáku porodnice? Tak přímo naproti ní je sídlo ombudsmana. My právě vyrážíme v těch 7... Tak to nemá cenu aby sis zbytečně třeba nezajela. Leda by ses domluvila s Jančou,že přijedeš později... Nebo když by to nešlo,tak bych ti ten bágl mohla vzít už v pátek do Řeček. Ale nechci tě nějak zneužívat..

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:17
- Nahlásit

Frog
víš kde je na Obilňáku porodnice?
nevim...

jinak asi by bylo nejlepcejsi, kdybys mi ten bagl vzala do Recek, ale zas to visi na tom, ze nevim, v kolik tam budu... Ja rada pomuzu, pokud muzu, akorat to musime nejak domyslet...

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:22
- Nahlásit

wami
No když tam budeš do 20:00, tak v pohodě. Mě je to vlastně jedno kdy tam pojedu veterinář je tam do 20:00 a stejně pojedu okolo a ještě na Zamilec trochu prolítat, takže mi zkrátka napíšeš nebo brnkneš v kolik tam na parkovišti můžeš být a já se tam stavím...
S tím báglem si nedělej hlavu, nějak to s Luckýskovou poberem...

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:33
- Nahlásit

Frog
tak ju, kdyz budu stihat dobre, tak ti dam vedet, a vzala bys s sebou ten baglik...

Puna
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:54
- Nahlásit

Frog
jsem ráda, že mailík došel, a taky, že souhlasíš...

My nechodíme k Chybovi, máme svýho jinýho veta, ale na ten Duowin se tvářil přesně, jak psala wami, já už jsem málem dupala nožkou, tak mi ho nakonec prodal, ale znejistěl mě právě, jestli to teda bylo ono, tak jsem ráda, že bylo...

A ten milbemax měl normálně, nemusel se objednávat, akorát k němu neměl nálepečky do očkováku, ale tak to přežijeme...

Denisa a Giordinka

a tak aspoň nějakou fotečku nebo něco... to nevydržím bez informací... Tak ale hodně štěstí a zdraví pro Giordinku a malý GiordinkoLegolásky...

Puna
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:56
- Nahlásit

Mar3

tvoje fotečka je krásná, účastníci zájezdu taky, tak se těšíme, že se uvidíme...

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 10:07
- Nahlásit

Puna
nalepecku od Milbemaxu mam navic, jestli ji doma najdu, muzu ti ji vzit...

Puna
# Zasláno: 26 Dub 2007 10:12
- Nahlásit

wami

ha, vám dali nálepečku? no tak to je nespravedlivost...

Ale teda kdyby Tě to moc neobtěžovalo a nezdržovalo, tak bys byla moc hodná, kdybys nám ji vzala...

Předem děkuji, ale zase se s tím neotravuj, kdyby to nešlo.

Díky, díky, díky

wami
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

Puna
jj, nam dali nalepecky dokonce ctyri, protoze ani ja, ani vet, si na to moc nehrajem... ale tak kdyz uz jsem je mela, tak jsem si je tam nalepila...
ale dve mi jeste zbyly, tak pokud mi mati mezitim nevyhodi tu krabicku, tak ti je dovezu!

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:12
- Nahlásit

wami
Tak jsme domluvené. Zavoláme si tedy,jo?
Puna
Četla jsi ten mejlík od Janči? To asi znamená,že můžeme jet pozdějc,né? Až vyloženě na ty závody,jestli jsem to dobře pochňápala

Šárka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:14
- Nahlásit

Ahojte, měl by někdo zájem o výlet v úterí z Velké Klajdovky do Bílovic nebo dále do Obřan. Sraz na Velké Klajdovce - hotel v 9:15 hod. Přidá se tu někdo? Účast očekáváme větší cca 7 psů.

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

Šárka
Bohužel všechny jsme na coursingovém soustředění... třeba někdy jindy.

Šárka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:40
- Nahlásit

tak snad někdy jindy
koná se výlet i v pondělí to by jste mohli?

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:43
- Nahlásit

Šárka
Jsme tam od soboty až do úterka.

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:31 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

wami
Ahóój děkuji ještě jednou moc za odvoz i za společnost v Němčičkách. Tak jak jsi dojela dom? Všechno v pořádku?
Hele tady ti posílám pár fotek Chadouška z těch závodů, jak jsme ti slíbila.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:36
- Nahlásit

Zdááár!
Němčičkáři!
PIŠTE, PIŠTĚ JAK JSTE SE MĚLI!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit

Denisa
Ahóóój, bylo to móóóóc super, fakt. Takovej akční víkend. Takže super! Já jsem si pro změnu zase vyběhla 2x závody do vrchu místo Agušky! Ta měla falešku, tak krom toho,že byla občas protivná,tak byla aj trochu lenivá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:04
- Nahlásit

Frog
no to je mi jasný, že supééér!
ale tak ještě víc info!!! no asi to budeme muset nějak vykoumat a někdy se sejít a povykládat!...
ty jo, hele, tak ona chtěla abys měla taky fyzičku, tak proto ten běh! ale obdivuju, já bych do kopce nevyfuněla!

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:05
- Nahlásit

Mar3
a co pidiplacáťácký srázek?
kolik se vás nakonec sešlo...
nebo počki, asi to budeš mít i na webajsu že jo?
jdu mrkat!

wami
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:46
- Nahlásit

Frog
krasny fotecky a super pes... tu metrovku teda spis prekrocil, nez preskocil, ale super!

Denisa
Meli jsme se PRIIIMA, aspon ja si odpocala a vubec se mi nechtelo dom...
Akorat mam trosku ruce jak gorila, od tech svych dvou trubecku, do vseho sli naplno - a nejlepe tehdy, kdyz jsem to necekala...

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit

Denisa
ahooooj! no bylo super,až na to že se mi berry začal hašteřit s buldoččíma psama,takže sem ho musela mívat často na vodítku (venku na venčení OK,ale v kempu si na něho nesměl nikdo nic dovolit - nevim,jakto)
coursing by super - všici placatci oběhli bez problémů - člověk by nevěřil,že sou to nováčci
no a fotos a takový věci dneska nebo zejtra, páč včera sme s berrym hnedka po příjezdu usnuli vyčerpáním - no jo, náročný 4 dny

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit

all
jo a dyby vám přišel divnej muj nick - tka v práci nemám heslo na ten původní,tak sem si musela udělat novej

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit

Mar
si tady dela kazdej vice nicku .... kdo se v tom ma vyznat .... stejne se priznej, ze sis udelala novej, protoze se stydis za berryho a jeho sexualni pudy, tak sis myslela, ze te nikdo neprokoukne, ze jsi to ty .....

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:08
- Nahlásit

Jirikovo
nooo, původně sem si to myslela, proto sem novej nick vybrala naprosto odlišenej od toho minulýho,aby ani náznakem nebylo poznat, vo koho de

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit

Mar
proto sem novej nick vybrala naprosto odlišenej od toho minulýho
jsem si rikal, jestli nemas problemy s fantazii .....

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:12
- Nahlásit

Jirikovo
já? no mám - dyť mě znáš! tichá, spíš taková "ustrčená" a ták

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:19
- Nahlásit

Mar
voe ségra, ty už néseš třetí jo? cccc....No nevím, jestli se s tebou bavit...

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit

blanulinka1
ty voe, večer zasejc budu
aspoň poznáte, kdy píšu z hokny a kdy z domu

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání