| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:14
- Nahlásit
Puna
Jo, jo já mám taky radost. Mamka nejdřív váhala, jestli to není moc brzo po smrti Ditky,ale každý den bez ní se v tom strašně moc topí. Doufám,že novej přírůstek jí zažene ten hroznej smutek.
Taky už se těšíme,teta Tak jaká byla včera večeře? Byla jsi na ní?
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:22
- Nahlásit
Frog
no to víš že najíst jsem se byla... Byli jsme v takové luxusní restauraci, sotva jsem přelouskala ten jídelní lístek, měla jsem kuřecí maso na "špenátové rohožce", celkem to šlo, Rybička navíc nemohl nebo nechtěl jít s náma, tak jsem se i pobavila...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:41
- Nahlásit
Puna
Ahóóóój, včera to byla bomba procházka . Ti naši dva horolezci jsou fakt blááázni . Chceme vám oběma s Luckýskem poděkovat za skvělé venčeníčko .Dokonce aj Avárka ti naši blázni vyprovokovali k hrátkám . Fakt super.Jen teda při těch jejich výstupech na Everest mi trochu zatrnulo . A u coursingu na živou návnadu ( bígla) jsem se teda fáákt pořádně zasmála. Takže předběžne tedy s vámi počítáme se středou,jak jsme se včera domlouvaly. Snad už s náma půjde aj Giordinka .
Holky
Tak máme nové přírůstka do rodiny . Je to leoparďák Ax. Včera si pro něj naši jeli. Noc ve své boudičce zvládnul s občasným zakňouráním, ale je to šikulka .
Tady mám pár foteček,ale nejsou nic moc, doufám,že naši nafotí něco lepšího ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:43
- Nahlásit
Frog
jééé a ax je teda kterej nakonec? uvidíme se dneska na Zetoru?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
Frog
á,tak si sama odpovím že ten,jak se mi líbil víc
tak to se už moc těším na fotky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
Puna
Giordinka v klidu mi přijde moc vtipná situace...jo jo, tak tak!
Frog
jé, tak nahoď fota!!!
jo jo, ve středu snad půjdeme! a nemohly byste třeba taky v pondělky? jak to míváte v pondělí...??? ty středy jsou u nás zrovna takový nejistý... tak že nějakou bychom se opět přidaly, ale třeba že bychom s váma šly určitě v pondělí a pak středa by se vidělo... nebo tak nějak operativně...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:46
- Nahlásit
Frog a Mar3
jó a dnes jedu jinam na obrany, tak se neuvidíme, tak pááá a ať vám to jde...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:47
- Nahlásit
Denisa
tss na lepší na lepší jo?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:37
- Nahlásit
Denisa
Ahoooooj teď jsem tady měla spousty práce, tak jsem nemohla odpovědět . Já dneska na obrany nejdu, protože mi to v práci moc nevychází s časem, mám toho dneska moc a navíc jedeme zítra s obludou do těch Hranic, tak aby nebyla taky moc unavená ... Takže se Mar3 uvidíme až ten další týden Nebo můžeš s náma vyrazit na prochču .
Jinak nám pondělky vcelku vyhovují,ale od dubna myslím nám v pondělí začne výcvik, tak uvidíme jak to bude.Ale už si začnu asi s Agů chodit sama cvičit ještě uvím, no...
Jinak tady je ten náš blázínek Už se seznámil se slepičkama, králíčkama a prej z nich byl vedle jak ta jedle . Taky už zkoušeli obojek,ale to se chlapci moc nelíbilo . Jé já se na něj těším ... YNáš je ten šediváček . Ale ségra něco nafotí a snad to bude lepší. Tyhle fotky nejsou moc pěkné
|
Puna
|
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:32
- Nahlásit
Ahojte,
taky moc děkujem za včerejšek, ale sešupy taky nebyly nic pro mě, jsem málem měla infarkt, fakt, ještě že byla už skoro tma, protože jinak nevím, nevím...
A tak Axík už zůstane Ax?
Jinak zatím předběžně myslím, že v pondělí by to taky šlo, a zvlášť když půjde i budoucí - budoucí matka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:14
- Nahlásit
Frog
krásnej!!!:up! nevemeš ho někdy do Brna?
na soustředku se mějte bááájo!
Puna
Frog
jé, to by bylo príma s tím pondělím!
tak já si to už píšu!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:22
- Nahlásit
Denisa
Frog
hm,tak nám agi zrušili takže dneska svorně nejdeme nikdo
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:38
- Nahlásit
Denisa
Čoveče nevím, jestli mi ho půjčí . Ale když jo, tak ho přivedu ukázat .
Jinak tedy počítáme s pondělkem .
Mar3
Jakto? Proč vám to zrušili?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:41
- Nahlásit
Frog
někomu se ztratily 2 šeltičky,tak je všichni prý hledaj
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:42
- Nahlásit
Mar3
Chůůůdinky malé , to je mi moc líto. Hlavně aby je našli.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:00
- Nahlásit
Frog
někomu se ztratily 2 šeltičky,tak je všichni prý hledaj
jo adresa a podrobnosti jsou vyveseny na Mujpes.cz spolu s popisem obou selticek a kontaktem na majitele.selticky se mnely ztratit vcera Brne-Malomericich.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:05
- Nahlásit
BinLadin
ztratily se v Brně - Tuřanech , na mujpes.cz je uvedeno,že v Brně - Modřicích (ne Maloměřicích), ale přišla mi před cca 3 hodinama SMS,že se ztratily v Tuřanech...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:08
- Nahlásit
Ahojte,
tak šeltinky už mají že jo...
Frog
Puna
holky, tak jdeme dnes? tak v kolik a kde? já bych navrhovala i "chemickou" neb jsou zarostlá pole travičkou, no teda nějakým tím pidiobilím ...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:14
- Nahlásit
Denisa,Puna
Ahoj holky,
dnešní venčeníčko budeme muset s Agátkou odpískat. Včera jsme se vrátily z výcvikáče v Hranicích a Agů je úplně k.o. fakt . Dneska ráno nechtěla jít ani na procházku... jen se šla vyvenčit a zase hurááá do pelíšku psinkat.
Nešly byste ale v pátek? To je potom jedinej volnej den kdy bychjom mohly jít .
Tak dejte vědít holky,jo?
Jinak vám pošlu ještě fotečky našeho malého Axíka . Je to prej pořádnej raubíř
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:17
- Nahlásit
Frog
bodejť by nebyla!!!!
Ta dostala tentokrát zabrat!!
ale v podstatě s velmi dobrým výsledkem...!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:23
- Nahlásit
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:31
- Nahlásit
Frog
tjo,to už je ale kusanec!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:31
- Nahlásit
Baileys
Jo jo dostaly jsme do těla obě dvě . Výcvikáč byl opravdu móóc super . Fakt se mi tam líbilo a na další jedem určitě znovááá . S výsledkem jem naprosto spokojená! Agů to zvládla dobře, na to, že má paničku takovýho nerváka!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
paničku nerváka...
pak jste to ustály výborně!!
a obrana šla taky kupředu, fotky ještě nemám....
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:42
- Nahlásit
Baileys
Tu první část jsem byla fakt strááášně rozklepaná!Ale ta druhá část už byla celkem v klidu. Nalila jsem do sebe dva panáky, dostala promluvu do duše od wami a hned to ze mě opadlo . Musím na sobě prostě pracovat ...
K obranám. Mám hroznou radost,že to Agušku začalo bavit, fakt. Když jsem koukala na to video,tak tam to bylo hezky vidět
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
Baileys
Chtěla jsem tě taky poprosit, že až budeš mít fotečky,jestli bys mi je třeba nějaké neposlala. Já totiž moc fotek z výcviku nemám,tak bych byla móc vděčná .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:39
- Nahlásit
Frog
jasný, tak si odpočiňte a ten pátek si ještě napíšeme, ale snad joo!
ty a nerváček?! tak tě neznám teda! to určo bylo v pohodě!
tak super, že jste si to užily obě, my jsme měli celou sobotu Den boxíka a taky se boxíci posnažili!
malej, velkej Axík je super!!! vem ho někdy do Brnááááá!
Puna
a tak co vy dnes, holko a kluku? stíháte?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
Frog
jasně,na mail
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
Frog
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
Ebony
Tak to je ksicht . Jak jsi dorazila domů? Cesta v pohodě? Já jsem jela celý dvě hodiny v uličce u kupíček, protože nikde nebylo místo.Takhle natřískaným vlakem jsem ještě nejela .
|