| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
Frog
hele, vybrala jsem ten nejlepší, máš tam i horší. My v pohodě, auto vydrželo, jen jsem se nějak ještě nestihla dospat. Teď jedu pro maso a pak ti naházím fotky z obran, mám jich nejvíc s nějakou strakatou dogou, hrůza
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:13
- Nahlásit
Ebony
Díííííky, jsi zlatá . hele, vybrala jsem ten nejlepší, máš tam i horší. To je fakt.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:16
- Nahlásit
Frog
tak zbytek tady...
http://ebony.rajce.net/Agata
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:22
- Nahlásit
Ebony
Díky, jsi fakt moc hodná. Agů je narozdíl od paničky fakt fotogenická .
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:32
- Nahlásit
Frog
Pěkně kouše,na plnou hubu,aspoň z fotek to tak vypadá.Taky jsem kdysi kousala s dogounem,ale figuranti z něj moc odvázaní nebyli.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:45
- Nahlásit
Smečka
My jsme si právě po první špatné zkušenosti našly dobré figuranty. V Brně koušeme na Jirku Bravence, kterej má Agů řekla bych fakt rád a hlavně Agů jeho. A dvakrát jsme kousaly na Radka Parolka a Martina Uříčaře na výcvikáči a žádnej neměl problém,že jdu kousat s dogou. Ale je pravda,že co mi tak známí od dog říkali,tak moc figurantů ochotných stát dogám není...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:55
- Nahlásit
Frog
moc figurantů ochotných stát dogám není...
Není no.Jsou zvyklí na 30ti - 40ti kilové psy,takže ustát náraz 70ti - 80ti kilového kolosu asi nic moc.Já kousala s Norečkem před skoro dvaceti lety na svazarmovské borce při hladkém padali jak hrušky
Chystáš se na zkoušky? Jak stopuje?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:03
- Nahlásit
Smečka
Zkoušky? Tak určitě bych nechtěla zůstat jenom u ZOPek,ale já jsem strašná trémistka, musím se sebou něco dělat.
No a stopovat jsme teprve začaly stejně jako s obranama. Musíme pilně trénovat a uvidí se. Nechci nic lámat pře koleno .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:33
- Nahlásit
Frog
supér fotos, jste skvělá dvojka! hele a pochopila jsem to dobře, že jste tam udělali ZOPky? jestli jo, tak véééélikáááá gratulace!
Puna
na netu budu už jen chvilku, tak kdybyste chtěli jít, tak dej vědět na mobil, tak do 17.h... jinak už budeme mít náhradní prográmek...
a domluvíme se kdyžtak na jindy tedy!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:43
- Nahlásit
Frog
Zkoušky? Tak určitě bych nechtěla zůstat jenom u ZOPek,ale já jsem strašná trémistka, musím se sebou něco dělat.
To chce pořádnýho paňáka
Nechci nic lámat pře koleno.
To je jasný.
Jinak - nedávno jsem viděla na závodech landsera v kategorii ZVV2!!Vyštěkání bylo až komické,jeho hlava hlece pod úrovní hlavy figuranta,klapal mu skoro u obličeje ale kousal moc dobře.Při vyhlášení si fugurant trošku postěžoval,že z těch čelistí krokodýla neměl dobrý pocit ale ustál to celé výborně.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:12 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Frog
Puna
Mar
tak už je u nás "aktualizace" - některé fotky z léta a pak ten boxí den aneb placaté tlamy v akci , ale jen pár fotek, protože bylo pěkně hnusně, no skoro jak teď ...
www.boxer-giordi.com
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:15
- Nahlásit
Denisa
hned du mrknout placatej den - to musela bejt sranda
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:23
- Nahlásit
Mar3
ale nejsou vyfocený všechny plac-huby, některý se asi nechtěly fotit
no počkej, sranda je u spláclých držek vždycky, ale já jsem zvědavá na vaše malé placatečky, ti budou mít aspoň super buldoččí srázek, pak jakožto organizátorka nám musíš nahodit taky fota a vůbec jsem se pak s tebou chtěla někdy pobavit, chci totiž pořádat speciál pro boxery (coursing), tak z tebe budu tahat rozumy!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:27
- Nahlásit
Denisa
tjo,žes to neřekla dřív! mohli sme to spojit! bludočnků bude málo,tak bybylo bejvalo lečí to doplnit placatcama!
jj,šecko povykládám
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
Mar3
to vím tak 14 dní teprve! no my to chceme až tak v říjnu, kvůli počasí a taky toho teď má Jana už dost si myslím... ale jsem uvažovala, že třeba buldočkama by se mohl naopak doplnit boxeří coursing, hodně boxíkářů má i buldočky, takže by je to i zajímalo... no a určitě třeba váma co známe, co už běháte... no ňák to dohókáme!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:34
- Nahlásit
Denisa
no nebo tak my budeme v září-říjnu dělat další sraz
hodně boxíkářů má i buldočky? tak hnedka je odkaž na muj web
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:40
- Nahlásit
Mar3
no jo, tak vidíš, to by se šiklo...
jo jo, no já vás mám v odkazech, ale tak můžu to šplíchnout i tam. ono má hodně boxíkářů něco dalšího placatýho, buldočky, bostonky, mopsíky, brabantíky... ale ne všichni chodí na boxfórum, ale zas někteří to tam tajně čtou... jenže to jsou spíš takoví ti chovatelé, no nevím zda by s váma jeli na sraz, ale třeba jo!
se jdu mrknout k Berouškovi na stránky!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:44
- Nahlásit
Denisa
no aj nějaký chovatele máme za kámoše
inak placatej den super ! a dobrý fotky z medlánek z coursingu
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:48
- Nahlásit
splněné zkoušky po jednom víkendu
http://www.stanios.eu/akce/hranice/hranicebrezen.h tm?sid=2964fb8786926b6f584503dd1303e3ed
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:10
- Nahlásit
hergot, ja uz chcu vlastni fotak, tak pekne mi to na tom od tety Ebonyskove slo...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:20
- Nahlásit
wami
Jo jo fotky jsou supéééér . Hnedka jsem si je uložila . Tetě Ebony ten foťák dělá parádní fotky. Já s tím svým nic nenafotím . Ale nevím jestli to bude tím foťákem nebo mou osobou .
Baileys
splněné zkoušky po jednom víkendu Ale s odřenýma ušima
|
slony
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:30
- Nahlásit
Baileys
splněné zkoušky po jednom víkendu
tak som si pozrel fotoze ... a zakladam novu temu, sim hladaj
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:10
- Nahlásit
Frog
a možná Puna
tak se těšíme na bahnivou vychajdu!
prasopes G. a prasopséčkařka D.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
Denisa
Taky se těšíme . Jinak jsem mluvila se Šárkou a ona říkala,že bohužel nestíhá. Takže to bude dneska boxodogoudí lítando grando .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Frog
hezká prochajda, kukujeme!
jsem zas měla tak zamlžený auto a ruce mi klouzaly po volantu jak mi kapalo z té mokré bundy, jízda adrenalinová...
těšíme se na příště!
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:57
- Nahlásit
Ahoj, dnes by jste šli procházkovat?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:10
- Nahlásit
Šárka
já dnes určo nee, středy mívám komplikovanější...
ale možná holky půjdou, ve středy chodívají.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:08
- Nahlásit
A vkolik? asi u té chemické nebo kde Zamilec....?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:32
- Nahlásit
Denisa
Jééé ahóój Taky moc děkujeme za úterní prochču . Agů i mě se moc líbila . Haháááá, tak hlavně, že jsi dobře dojela
Dneska se uvidíme na obranách, tak můžem splknout tam . Třeba tam budou i agiliťáci Berrouškovci .
Šárka
Ahoj, my jsme včera nikde s Punou nebyly.Nebyly jsme domluvené a včera jsem ti nemohla napsat.Nestíhala jsem internet. Tak příště.
Holky
To byl po ránu hnedka adrenalinovej zážitek ,fakt. Nějaká paní s malou holčičkou se zhroutila,když vystupovala z tramvaje.
Pak ještě omdlela na chodníku u laviček. Měla u sebe tak 7 let starou holčičku, která strááášně plakala. Hnedka jsem zavolala sanitku.Seběhlo se k nám ještě pár lidí a položili jsme ji na tu lavičku . Jak si lehla, tak jsme zjistili,že je paní těhotná. Říkala,že je v sedmém měsíci.. Vůbec to na ní nebylo vidět. CCa do 5 minut přijela sanitka. Doufám,že je jí už dobře. ÚÚf furt na ni musím myslet. Snad už je jí lépe! Byla to taková mládá holka. Říkala,že je jí 30 let.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
jo
ráda půjdu příště
snad se tu sejdem
|