| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:14
- Nahlásit
Frog
my nejdem trčím až dovečera v práci se*e mně to
|
Puna
|
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:16
- Nahlásit
Frog
ahojky, tak bohužel dneska vůbec nestíháme, je mi to moc líto... Věřím, že ten příští týden to už bude lepší a nějak se domluvíme...
Mám dneska telefon v opravě, tak odpoledne snad už budu moct smskovat, tak se těším...
Ahoj a hezkej víkend
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:21
- Nahlásit
Puna
Jasně teta . Hlavně to v tý práci zvládni. Rybička je fakt magor. Tak se uvidíme příští týden. Tak pa Vendula
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 16:35
- Nahlásit
Frog
děkujeme s Borůfkem za pozdravy!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 15:07
- Nahlásit
Mar3
Nemáte zač ...
Venčitelky
Tak jak tenhle týden holky? Už máme dlouho světlo,tak alespoň po dlouhé době zase na ty psiska uvidíme . I když je pravda,že někdy je lepší nevidět ...
Napište kdy by se vám hodila prochča .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:15
- Nahlásit
Haló? Jste tu holky?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:49
- Nahlásit
Frog
Haló, už jsem zde, ale včera byla G. na očkování zase a takže honička ve středu ještě nee radši... ve čtvrtek obranaříme a pátek máme plány už... takže já určitě půjdu příští středu s váma, snad budete moct i vy teda !!! už to mám v kalendáříku!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
Denisa
Super, tak teda příští týden . My půjdeme s obludou na očkování až v květnu, tak jsem zvědavá na ty 3 dny klidu . Jak to děláš ty s Giordinkou? To by mě zajímalo, protože Girdi udržet v klidu to musí být něco ...
Tak se uvidíme alespoň ve čtvrtek na kousačkách ...
Já jsem byl teďka dvakrát za sebou na stopičkách,ale nějak se v tom plácáme, áááách jo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:13
- Nahlásit
Frog
che chééé, ani se neptej, klid znamená, že pak po nás večer stejně skáče a kouše nás a vyzývá ke hře a ze sedaček si udělá opičí dráhu a tááááák, vidíš to před očima úplně ne..!?
jo jo, ve čtvrtek na kousačkách!
na stopičku se někdy můžeme domluvit!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:29
- Nahlásit
Denisa
Haháááá úplně jí vidím . Aguně už pomalu natékají cecíčky, tak si myslím,že za chvilku máme na krku falešku a to zase bude něco ... bude z ní zase ukníkaná dogiňka ..
Tak zítra na kousačkách se určitě uvidíme . Minule jsi skončila nějak brzo asi,že? Že už jsem vás tam neviděla ?!
No a ty stopičky s váma teda berem . Určo se musíme někdy domluvit ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:26
- Nahlásit
Puna
díky moc za víkendovou sms!!! máš teda pamatováka!
a děkuju moc i Luckýskovi!
Frog
jó, my teď chodíme na dřív, tak jsme se asi zase minuly! ale říkala jsem Mar3, aby vás kdyžtak pozdravovala! Beroušek měl bydlení po Giordině, tak doufám, že mu to tam vonělo!
Středa teda jdeme jo?!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:29
- Nahlásit
Denisa
Ahojky , jojo ve středu předběžně můžem ...
Ve čtvrtek jsem čoveče neměla kam Agunu do odkladačky šoupnout ... Bylo tam tolik psů... volné odkladačky byly totiž jen ty nejmenší
Tento týden jdeme zase , už se móc těším. Ale my to právě dříve jak v 17:00 nestíháme...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 18:12 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Frog
Denisa
no v té nejmenší mně Berrouš bláznil a navíc nejde zavírání zajistit vodítkem,takže mi od tama bez problémů utíkal - byla to úplná záchrana,že zrovna Giordinka odcházela právě z Berryho "bežné odkladačky" - v této bejvá dycky
nepozdravovala sem,protože sme se nějak nepotkaly - teda viděla sem Vás jít,ale to sme zrovna byli my veprostřed běhu a pak už sme se nějak nesešly.....tak snad ve čtvrtek no
a koukala sem,že se potkáme i v pondělí na coursingu (jestli teda trefim, nikdy sem na P.Líše autobusem nebyla )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:55
- Nahlásit
Mar3
jo jo, v pondělí na mrskutském coursingu!!!
|
Puna
|
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:03
- Nahlásit
Denisa
Frog
Mar3
Ahoj holky,
Denisa a Frog, se středou= zítřkem počítáme, už se těším...
A na Giordinku a Berrouška se těšíme na coursingu... Agátka pojede za Axíkem, co? musíš fotit, jsem zvědavá, jak bude Agátka na něj reagovat...
My jsme byli včera chvilku s Agčou, ti dva se valchovali jak paka, Luckyman úplně chudince poškrábal bříško, ale nasmáli jsme se s nima...
Tak zítra a s Berrouškem v pondělí...
Pěkný den..
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 19:20
- Nahlásit
Ahoj, ráda bych se zítra přidala na procházku v kolik a kde máte sraz? Díky
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:25
- Nahlásit
Puna
Denisa
Jéééé už se na vás těšíme . Čas necháme zase v 18:00? A kam si to tentokráte dáme? Zamilec, nebo chemická?
Šárka
Klidně se přidej...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:35
- Nahlásit
Frog
Puna
Šárka
ahój, tak já hlasuju pro chemikálii, ale klidně se nechám přehlasovat... a v 18h tedy!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:41
- Nahlásit
Denisa
Jo jo já jsem taky pro chemikálii Je to pro mě lepší ... Tak co na to teta Puna?
|
Puna
|
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:56
- Nahlásit
Tak teta Puna teda taky zajede na chemikálii, už se moc moc těšíme!!
Tak zatím ahoj..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:07
- Nahlásit
Holky, vy jste všechny z řečkovic? Nevíte náhodou některá, kde se v nák. centru vysočina nachází knihovna? Údajně se to tam mělo přestěhovat.
Jinak od května už budem taky "řečkovičáci"..akorát že my budem bydlet kousek u Globusu, před železničním mostem směr Mokrá Hora...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:16
- Nahlásit
Syska
co vím, tak nejsme ani jedna z Řeček... já jsem nejblíž - z Krpole
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:17
- Nahlásit
Syska
Já taky nejsem z Řeček Bydlím přímo v centru Brna a na venčeníčka dojíždím ...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 11:44 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
Puna
Denisa
Děkujeme za včerejší procházku ...byla príma!
Denisa
Tak co? Vyšla některá z těch fotek? Pak jí semka kdyžtak hoď
Puna
A co Luckymánek? Musel do vany? To byla ostuda v té tramvaji... takovej smrad z Aguny. Taky musela do vany, chtě nechtě
Denisaa Puna
Budete chtít jít s náma i příští týden?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:11
- Nahlásit
Frog
Ahój, přejeme s Giordinkou vše nejlepší k svátku!!! Pořádně to oslav a měj se báječně!!! Pozdravuj doma leopardíka a samo taky Agátku!
Příští týden bychom rády, ale uvidíme ještě jak časově...
Puna
čááááu na velikonočním coursingu!
ať si Luckymánek namaže pod kolínkama!
jo, fotky pak někdy sem hodím, doma nemám ten net, ale přetáhnu je... jo a díky, já myslím, že dobrý, no až mi nebudou mrznout prsty, tak snad vyfotím i cosi psího pohybu...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:21
- Nahlásit
Denisa
Jééééé děkuju móóóc,jsi hodná . Na prochajdu se určitě ještě domluvíme . Jo a pozdravovat určitě budu. Ty samozřejmě také pozdravuj Giordinku.
Jinak jsem tě teto chtěla o něco poprosit... nepůjdeš tento týden někdy teďka na Zetor?
Denisa
Puna
Úplně vám ten coursing závidím!!!! Užijte si ho moc a pozdravujte od nás Janču,jo?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:27
- Nahlásit
Frog
Zetor - no měla bych jít pocvičit zas po dlouhé době poslušnost! mno, ale to teda asi leda ve středu?! a co potřebuješ? můžeš i na mejl...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:39
- Nahlásit
Denisa
jo jo napíšem si mejlík ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:02
- Nahlásit
čauvec! tak jak to včera u V8s porbíhalo? Berry byl jak spadlej z višně - jakmile sem ho dávala do kotce,tak 6 okolních psů (nalevo,napravo,pod....) se rozštěkalo jakobyho chtěli sežrat,tak měl trochu stres asik ale dneska deme zasejc,tak snad to bude lepší
|
Puna
|
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:05
- Nahlásit
Frog
Ahoj, teta, přejeme Ti všechno nej k svátku, ať se máš nejlíp ze všech Vendulek
Prochča byla super, a Luckyman pak ani nebyl tak špinavej, jak se to zdálo, do vany teda samozřejmě šel, a za trest jsem mu ještě čistila zuby chtěl totiž být ve vaně, sprchovat se a zároveň měl žízeň, tak chtěl pít z umyvadla..., no pako
Denisa
tak v pondělí se těšíme moc, Luckinovi možná pořídím na Giordinku nějakou pomlázku
jinak je fajn, že se nějaký postoj povedl, taky to nebylo jen tak
Tak příští týden a všem pěkný velikonoce
|