| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:10
- Nahlásit
Denisa
Jasan . To se nedá nic dělat. Zítra na obrany jdeme,tak se tam snad uvidíme . Pátek ještě nevím 100%,ale kdybyste měly čas holky,tak bych si to taky pokusila zařídit ... Domluvíme se ještě .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:15
- Nahlásit
wami
Ahojky, tak jsem koukala,že jste s Lumpíkem a Bánšínkou přihlášení taky na nedělní coursing . Hrozně ráda vás uvidím Teta chtěla jsem tě poprosit, zda bys mi nemohla vzít na odzkoušení to drcené sušené maso? Vzala bych si tak 3 balíčky a pytel těch šunkových těstovin? Tu 5 kilovku?
Pokud ale nemůžeš,tak to neva. Kdyby byl problém, tak bych si to časem objednala v tvém obchodě Děkuji.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 17:06
- Nahlásit
Ahoj, zítra bych šla mám čas, ale jen do 18 hod.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:15
- Nahlásit
Ahojte holky,
musím se vám pochlubit se včerejšíma obranama. Agů je od toho výcvikáče, tak krásně natěšená. Fakt parááááda. Včera si dokonce kousla prvně do rukávu! Jirka Bravenec ju dokázal pěkně povzbudit a vyhecovat, až jsem sama měla co dělat,abych ju udržela. Kdybyste viděly, jak si ten rukáv hrdě nesla , super Jen jsem se vám chtěla pochlubit
Mar3
Jinak jsem koukala na Berrouša a je fakt brutálně rychlej . Říkaly jsme si s Denisou,že běžel jak drak . Ráda jsem vás oba zase viděla ...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:17
- Nahlásit
Šárka
No já dneska právě můžu až nejdřív po 18:00. Jsem v práci do 16:00 a plno běhání po městě... Tak s náma pojď třeba zase ve středu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:45
- Nahlásit
Šárka
koukala jsem, že dnes jdete už stejně jinam...
Frog
jo, hele, tak zkusíme to po té 18.h? mělo by mi to tak taky vyjít! sice to nemůžu říct teď na 100%, ale zkusme to domluvit a já kdybych věděla, že mi do toho vlítlo to, co nechcu , tak bych ti hned dala vědět sem nebo na mobil!
tak co třeba v 18.30 u Zamilcu? nebo k chemické? jak chceš...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:49
- Nahlásit
Frog
Denisa
no my sme Vás samo taky moc rádi viděli ) B dyž viděl G jak kouše,tak chtěl letět za ní (uplně zezačátku )
moc děkuje za pochvalu,to dycky potěší
fakt je tak rychlej jo? mně právě teda nijak extra nepřijde...jakože třeba oproti Hessi teda jakoby stál na fleku
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:56
- Nahlásit
Mar3
je rychlej jak gepard! fakt, jsem ani nemyslela, že tak buldoček rychlej může být! jak skákal přes ty skočky... fakt super! já sice nejsem agiliťák, ale laicky ti můžu říct, že to vypadalo bombasticky!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:57
- Nahlásit
Denisa
Jasně v těch 18:30 bych to viděla nadějně. Dej kdyžtak vědět tak do těch 17:00, ať vím,jestli spěchat nebo ne ... Já myslím,že Zamilec by byl dobrej,co?
Mar3
Byl bombastickej , fakt... Hlavně ať se brzo uzdraví prďola malej, aby s náma už mohl jít taky procházkovat .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 12:08
- Nahlásit
Frog
jo! a v NE deme na coursing!!!!!! takže se potkáme
Denisa
Frog
tak to fakt moc děkujeme za tu chválu holky - doma mu to vyřídím
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 12:19
- Nahlásit
Mar3
Fáááákt? No to je prííííma . Někdo asi odpadl,že? Těšíme se na vás ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 12:43
- Nahlásit
Frog
jj,někdo asi odpad,takže sme tam
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:14
- Nahlásit
Frog
hele, když do 17h nedám vědět, tak jako jo a platí to jo? 18.30 Zamilec! a když by ne, tak dám do 17h vědět!
ježiš, hotentot na druhou, ale snad to pochňápeš!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:15
- Nahlásit
Denisa
Chňápu to . Tak prozatím 18:30 Zamilec .
|
Puna
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:49
- Nahlásit
Frog
Denisa
holky, tak si to užijte večer, s Frog se uvidíme v neděli, a Denise i Giordince budem držet pěsti-štěstí na výstavě, pokud chápu dobře, že je to teď v neděli, nebo příští týden až? no to je jedno, budem na vás myslet tak i tak...
Mar3
taky se na vás těšíme, jsem ráda, že je Berry už zdravej...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:41
- Nahlásit
Puna
taky dete? no tož super!!!!! je ještě nachrmlanej - ale na cvičáky atak už chodíme - byl doma 2 tejdny - teďko už mu dávám jeom tak preventivně furt echinaceu a jitrocelák
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:00
- Nahlásit
Mar3
se se mnou jako nebavíš ségra?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:36
- Nahlásit
Denisa
Ahoj , páteční prochča byla hezká a děkujeme za ní. Tak jak teda dneska? Já teda můžu ...
Puna
Děkujeme,že jsi nám půjčila Luckymánka na coursingování . Jinak my se uvidíme určitě na Luckyho přednarozeninové procházce ve středu,jo?
wami
Děkuji za masíčko. Ráda jsem vás všechny tři zase viděla
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:08
- Nahlásit
Frog
my děkujem za zapůjčení Agátky
když si vzpomenu na ty dvě paka, jak tam uvázaný vyváděli, musím se smát ještě teď
wami
taky jsem vás ráda viděla
S tou prochčou teda počítáme, no už se nám to do narozek krátí... jo a dívala jsem ještě na coursingový přihlášky, a Banší bude taky v sobotu oslavovat?
Mar3
ať je Berrouškovi líp, posíláme mu pohlazení...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:11
- Nahlásit
Puna
Jsou to dvě jelítka a kopejtka,že? Jsou to zkrátka šoumeni .
Středa tedy platí Počítáme s váma a móóc se těšíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:30
- Nahlásit
Čáu holký!
Frog
taky jsme si pochvalovaly s G. páteček, bylo to superos, až na to, že se G. koupala v potůčku a rochnila v bažinách...trubka!
bohužel já dnes nemůžu, časově to nevychází, máme teď lítání kvůli té koupelně...
Puna
Frog
tak snad v tu středu mi to vyjde!
zatím ahojky!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:33
- Nahlásit
Denisa
Neva , středa to jistí ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:28
- Nahlásit
Puna
díky! mně přijde,že už mi to snad dělá naschvál! už chodíme na agi a tak , trochu je nachrmlanej,ale dobrý..v sobotu sme byli na prochajdě (koenčně) a chrčelo v něm večer jako fakt hodně,vyděsil mně, tak sem odvolala coursing,a co myslíš - v neděli odpo. navychajdě byl OK! tak sem nakonec byla ještě naštvaná,že sme měli jít.
a jak se běhalo? nějaký nový historky máme?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:54
- Nahlásit
Mar3
Ahooooj, chudáček Berrouš. že ho zdravíme simulanta . Coursing byl moooc príma, ostatně jako vždycky. Jen Obluda se rozhodla,že na to druhý kolo vyzraje a počkala si na závěrečné chycení střapce . S Luckýskem tam předváděli divadýlko,jelikož byli přivázaní ke stejnému kůlu. Různě se omotávali a proplejtali a tak. Luckýsek všemožně Agušku podlejzal a Agů zas do ně hňápala tlapama . Fakt blázínci dva ...
Škoda,že jste nebyli . Uvidíme se zase ve čtvrtek,ale můžete se přidat na narozeninovou procházku ve středu ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:26
- Nahlásit
Frog
narozeninovou??? a koho, kdo má co, a jak?
já s ním moc lítat nechci - dyž jakože furt ještě simuluje mně to štve,kvuli tomu přicházíme vo akce (jako třeba teďko v neděli žejo ) chcu aby mně nenervoval chrchláním a mohli sme už všude v klidu
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:30
- Nahlásit
Mar3
No Luckymánek má teďka 10.února druhé narozeniny . Jasan nech ho vymarodit,takhle by se mu to pořád vracelo.Chůděra chrla maličkej. Ale Agátka je má 22.února, tak určo taky nějakou takovouhle prochču uspořádáme . To už byste se mohli přidat, když bude simulantík zdravej
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:55 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Frog
notak estli jako nebude zdravej ještě 22.2. tak to už by mně asi trefilo!
mimochodem,nevim nevim,jestli si Lucky zaslouží k narozeninám takovej trest v podobě naskakujícího buldočka
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 08:33
- Nahlásit
Denisa
Puna
Ahóóóój holky, tak jak dneska? Platí prochajda? Jen má to takovej malej háček. Agátka včera začala barvit,takže ji budu muset mít na stopovačce,abych jí měla pod kontrolou. Snad to Luckymánek s voňavou Agudínou vydrží ... Těšíme se na vás holky.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 08:45
- Nahlásit
Frog
jé, tak Aguška už je žádoucí...
Puna
Frog
holky, my se dnes velice omlouváme, ale vynahradíme vám to jindy...
za 1) mi včera upad výfuk u autíka Jana s Agí a Fíou toho byli svědky a za 2) nestíhám MHD a za 3) G. v noci blinkala a i ráno, nevím nevím, snad to nic nebude... ale tak dnes prostě se hodíme obě do klidu a máme voraz!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 08:54
- Nahlásit
Denisa
O.K. , hlavně ať je Giordinka v pohodě . Však se uvidíme v neděli. Přijdu ti fandit,ale sama,jelikož Agů bude muset zůstat doma ...
Jo Denčo, chtěla jsem se tě ještě zeptat, jestli chodíte s Giordinkou kousat i když hárá,nebo nemůžou? Já stejně ještě budu psát Jirkovi,ale právě nevím...
|