Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:10
- Nahlásit

Frog
hm,asi nee ukázala se stinná stránka bydlení s rodiči a mám "úkol" ve středu gruntovat celej barák - takže to spíš asi nestihnu ..no,uvidím,ještě semka zítra napíšu...

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:29
- Nahlásit

wensday
Jak se Ti líbil Komárnovskej útulek ????? Jak dlouho tam Banshee byla ????
No, libil... Delali tam co mohli, psychicky jsem z toho byla ale hin, 60 psu a kazdej doufa, ze si vemes jeho, lezli po plotech kotcu...
Je tam na to jedna jedina pani, ktery pomaha od mesta pridelenej bezdak, snazi se je aspon z kotcu poustet na probehnuti, ale zadnej zazrak. Ale je fakt, ze se docela snazi, boudy pomerne slusny, kotce zatepleny...

A Banshee tam byla tak cca 2 mesice, nikdo nevi, jak se tam dostala, proste jednoho dne rano stala pred vraty utulku, bez obojku, neuvazana...

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:31
- Nahlásit

wami
Já odtama mám Avu, proto se ptám, celkově útulky na Slovensku nic moc. Chápu, že se paní Jelínková snaží, ale ta situace je tam šílená. Já z toho byla taky dost špatná.
tak přeju hodně štěstí ))))))))

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:39
- Nahlásit

wensday
Jeee, a ja myslela, ze ji mas z Kezmaroku...
Tak vidis... Takze to tam znas...

Zas ale na obranu pani Jelinkove a Komarna - znam utulky, ktere jsou na tom mnohem hur...

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:50 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

wami
já srovnávala slovenský, Trnava vypadá o poznání líp, než Komárno, navíc tam mají dobrovolníky na venčení a psi se dostanou i za plot útulku, což považuju za docela důležité kvůli socializaci. Pak si takovýho psa, kterej je zvyklej jen se proběhnout na štěrku mezi kotci, někdo veme domů a chce po něm aby chodil s obojkem a na vodítku.... U Avy to byl extrém, ale dovedu si představit, že je to pak problém. Ale nemyslím to proti pí. Jelínkové, ona je super a jistě dělá, co je jv jejích silách..

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:54
- Nahlásit

wensday
no, oni tam prej chodili dobrovolnici, ale v lete, jak zacala skola, tak ji tam nikdo nechodi...
Jasne, ja to beru, tu socializaci a vsechno, ale ona sama to nemuze stihat...

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 11:47
- Nahlásit

Děvčata
Kamoška teďka rozjela internetovej obchod krmivama a tak. Tak se kdyžtak mrkněte.Ceny jsou slušný http://www.psikralovstvi.cz/

Amir
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 12:00
- Nahlásit

wami
Blahopřeju k novému přírustku do rodiny, je nádherná, chápu, že si jí tam nemohla nechat. Pojede s Tebou na Želivku ? Já viděla v sobotu štěňátko od Kreis má ho z útulku z Ostravy, taky kouzelný zvířátko, je maličká a vypadá jako ovčák s maliňákem

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 12:03
- Nahlásit

Amir
Pojede s Tebou na Želivku ?
Nepojede, protoze se prave rozharala, takze s sebou asi nebudu brat pricinu mnoha sporu...

štěňátko od Kreis
ja vim, jsem ji ho doporucovala a dokopala jsem ji, at pro nej jede jeste pred vanocema...
vypada holcicka moc sikovne, az na velikost je strasne podobna Lumpovi zamlada...
A Kreis se k ni stavi docela rozumne, aspon podle toho, co jsme si psaly...?

Amir
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 12:18
- Nahlásit

A Kreis se k ni stavi docela rozumne
wami
podle toho co jsem viděla tak si myslím totéž

Nepojede, protoze se prave rozharala
su blbá, čtu mezi řádkama, jasně

Smečka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 12:23
- Nahlásit

wami
Jak byla dlouho v útulku? Znáš její minulost? Je ve výborné kondici,tedy aspoň dle toho,co lze vyčíst z fotek.Jestli jsi to už psala,tak se omlouvám..také čtu mezi řádky

Puna
# Zasláno: 10 Led 2007 07:38
- Nahlásit

Frog
Denisa
možná i Mar3??

tak v 17.45 u chemické?

Frog
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 08:14
- Nahlásit

Puna
Tak jo. Počítáme s tím. A móóóc se těšíme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 11:44
- Nahlásit

Puna
Frog
jo jo jo, my jdem!

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:24
- Nahlásit

Smečka
Minulost neznam, v utulku byla cca 2 mesice a co bylo predtim, nikdo nevi...

Vypada relativne dobre, i kdyz takove 2-3 kilca nahoru by byly lepsi a celkove v pomeru k hlave a noham by taky mohla byt vetsi... A trosku nas zlobi pravdepodobne rustove problemy - bolistky zadnich.

Ale proslapy nema a kdyz jsme ji vydrbali Ortosanem, tak i kozisek vypada docela leskly.

Kazdopadne - je to skoro zazrak, co je u nas, temer nezere...

Jinak to asi zas tak moc vesely nemela - bala se rukou, nic nezna, neumi... Kdyz naposled zpoza rohu vylezl chlap v perovce s ksiltovkou, tak se pokousela naprosto panicky zdrhat... Ale je lepsi a lepsi kazdym dnem, tak verim, ze z ni jeste bude poradnej diblik...

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:28
- Nahlásit

wami
zatím ji nepouštíš na volno, že ne ????? My právě Daisu docela brzy pouštěli na stopovačce, ale u Avy je to běh na dlouhou trať , tam si netroufám.....

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:00
- Nahlásit

wensday
Beru ji ven se stopovackou, uplne navolno jenom na zahrade...
Ale ona si docela rychle zvykla na jmeno a zatim se me drzi jako kliste...
Muze ti byt i vekem, je ji cca 10 mesicu, poprvy hara, konecne se ji nekdo venuje...

Kolik je Ave...?

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:05
- Nahlásit

wami
Avě jsou asi 2 roky.... ale ona má skutečně velký strach z lidí, takže o to je to těžší.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:14
- Nahlásit

wensday
2 roky jsou pro me takova ta "kriticka" magicka hranice, po dvou letech uz je vsechno tezsi... myslim...
Ale chce to akorat vic trpelivosti, nase mala uplne duveru k lidem neztratila, jen ji trva dyl, nez navaze kontakt, ale rekla bych, ze po tom tydnu uz se docela citi byt "nase"...

ona má skutečně velký strach z lidí, takže o to je to těžší.
jj, chudatko, asi taky ma horsi zkusenosti - nebo aspon dyl...

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:22 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

wami
no, ona se někdy tak kouká,že z toho ksichtíku mám pocit, že je ještě štěně....podle zubů se nic nedá poznat, má je úplně hrozný, i sklovinu poškozenou, prý asi ve štěněcím věku prodělala psinku, říkal vet.
Zvyká si hezky, je mazlící hlavně v posteli, ale když jdeš a chceš se k ní normálně přiblížit, ještě se krčí nebo uteče. Zatím ji mám na flexině nebo sedáku s amortizérem, naučila se na jméno, cvičím ke mě / dojde na dosah ruky, aby si veleopatrně vzala pamlsek /, chci pokračovat chůzí na vodítku co nejblíž mě, což ona nerada, abych mohla pokračovat s nějakým sedni nebo tak něco. Když se bojí okamžitě lehá.
Plánuju ji tak za 14 dní vzít na cvičák, ale ne cvičit, ale kuli socializaci a hlavně chci na oploceným prostoru zkusit, jestli se stopovačkou bude zdrhat nebo se bude dát přivolat.
Blbý, že nemám tu zahradu, no.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:34
- Nahlásit

wensday
je mazlící hlavně v posteli
a jak...! ta nase taky, vystrkuje brisko, vokousava mi oblicej...
No, pamlsky z ruky si vcera poprve trosku zobla, prikrci se, jen kdyz na ni nekdo zarve. Kdyz na ni volam ja, tak uz ke mne utika docela radostne - ale u ni je vylozene den co den videt, jak ji roste sebevedomi i duvera, verim, ze bude fakt dobra... Ale v podstate po ni zatim vubec nic nechcu, jen navyk na jmeno...

A verim, ze i Ava to zvladne, taky ji mate teprve chvilicku, i na tom papiru ze Slobody zvierat pisou, ze adaptace muze trvat i vic jak 3 mesice... A stejne - nerikej, ze to v tobe uplne nehraje radosti, pokazdy, kdyz se neco povede... Banshee pred chvilickou sezrala malej kousek syrovych kurecich prsicek, tak jsem malem hopsala radosti, zatim jediny, co jsem do ni dostala, byla susena svalovina...

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:55
- Nahlásit

wami
ony sou vděčný, že jo......
To je jasný, že mám radost, když nás s holkama vítá a když za mnou ráno vklouzne do postele a lízne mi ruku, jako abych ji hladila, když sežere misku žrádla bez toho aby stokrát odběhla přikrčená strachem, že ji někdo asi bude chytat, nebo já nevím, co. Mám radost, když se venku vyvenčí a nepočůrá se sotva otevřem byt..... a tak... však víš

Mar3
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 16:11
- Nahlásit

Děfčata,tak dneska nic ještě sem v práci a ještě asi dlouho budu

aren
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 20:42
- Nahlásit

wami
Fenečka je moc krásná, jsi super že jsi si ji vzala. Tak přeju, ať vám to spolu dobře vychází.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 21:13
- Nahlásit

aren
Tak přeju, ať vám to spolu dobře vychází.
Dik moc... ja nejak nemam potrebu byt oslavovana, utulkace tu ma spousta lidi, tak se o tom ani moc nesirim...
Dela mi radost nase mala Banshee, a to mi staci...

aren
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 21:49
- Nahlásit

wami
ja nejak nemam potrebu byt oslavovana,
Z toho Tě vůbec nepodezírám
Ale my asi máme potřebu se z toho radovat, že fenečka udělala štěstí
Stejně jsem si myslela, že něco takového brzy uděláš. Podle toho, co jsi psala pokaždé nad opuštěňáčkama.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 09:09
- Nahlásit

brnensky babinec (chlapy nevyjimaje, ale oni stejne nechodi)

Tak kdo budete mit cas...? Mozna (???) patek v podvecer, ale spis v sobotu, bud na chvilicku, nebo bychom s chlapem chteli vymyslet nejaky kratsi vejletik, kdybyste se chtely(i?) pridat...?

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 09:21
- Nahlásit

wami
ahojky, v pátek určo ne, jdu pařit, je to domluvený už dýl...
ale včera jsme si říkaly, že by se všem hodila neděle?!
ta by nešla?!

jo a kdybychom se teda sešly, anebo vlastně bys to mohla nechat u Šárky, že bys mi dovezla na zkoušku to sušený masiko?!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 09:30
- Nahlásit

Denisa
masoooo! Musim si to nekam napsat, ale vemu...

Nedele asi nepujde, dopoledne neco mam a asi budu odjizdet brzo domu, slibila jsem mame, ze ji pujdu delat spolecnost do divadla...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 09:59
- Nahlásit

wami
Mě by se teda taky spíš hodila ta neděle,ale kvůli vám cvičák asi teda odložíme a půjdeme raději na výletík. Teda pokud nebude 150 km dlouhej .
Denisa
Puna
A jak jste včera dorazily dom? Všechno v pohodě? Ještě jednou děkujeme Giordince a Luckýskovi za prímovní prochču a příští týden počítáme s další.
Pojďte v tu sobotu takýýýýý,jo?
Puna
A co Luckyman? Putoval do vany?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání