| Autor |
Zpráva |
Šárka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 07:52
- Nahlásit
Ahoj, šli byjste dnes procházkovat?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 08:51
- Nahlásit
Šárka
Soboty my bohužel moc nemůžem,jelikož cvičákujem .
Puna
Denisa
Ahoooooj holky, nešly byste na to lítaníčko už dneska? My bohužel s Aguškou ve středu nemůžem,jelikož jsem objednaná k očnímu a nevím jak dlouho tam budu . Ve čtvrtek máme obrany a od pátku jsme na obranářském víkendu v Hranicích. Pojďte dneska , plosíííííím.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 09:36
- Nahlásit
Denisa
Jéééé teta já si neuvědomila,že máte dneska sraz s Aginkou, tak se holt uvidíme až příští týden...
Nebo ve čtvrtek na obranách ...teda jestli půjdete s Giordinkou. My tam budeme,ale až po té páté ...
Puna
Ale ty teta s náma půjdeš,né? Mám pro Luckymana sušený ouška ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 13:10
- Nahlásit
Frog
jo jo, dnes jdeme s Agi a Fíou...
a středu bych asi stejně nešla...
ve čtvrtek máme obrany už na 15.h..., ale myslím, že se potkáme i tak, víš jak to tam chodí... ale vlastně zdržovat bych se moc nechtěla, protože bude kosa, tak kvůli krátkosrstce bytové, to v odkládačkách chudinka bude klepat kosu, tak rychle šup domů do teplíčka...
hele, ale příští středa to jistí!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 09:50
- Nahlásit
Frog
Puna
Zdar Tahouni! Když nám tak pěkně napadlo, (a doufejme, že to vydrží), nechcete jít v pátek po práci nebo i v sobotu dopoledne vyzkoušet tahání?
Běžky a tahací náčiní a tahouny sebou a jedéééééém!
Já s G. jdeme, kdo se přidá:
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 09:59
- Nahlásit
Denisa
Tetááá já bych tak moc chtěla jít,ale v pátek jedeme na celý víkend na ten výcvikovej víkend do Hranic . Takže to budeme muset nechat na příští týden. Hehéééé bude to sranda ty naše držkopády . Už teď jsem z toho výcvikáče nervózní, jelikož budeme muset jet vlakem, protože máme zase pro změnu něco s brzdama. A jestli Obludka nebude chtít ve sněhu cvičit, tak jí prodám do salámu, jak jí pořád slibuju ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 10:20
- Nahlásit
Frog
a jó vlastně!!! vždyť jsem to četla...
jé, tak to si užijte!!!
ale teda je to škoda zas s tím sněhem... doufám, teda, že vydrží do příštího týdne!!!
ale hlavně si supr zakousejte, to jí půjde i ve sněhu!
já ti dám do salámu! myslíš jako koňskej salám jo?!
Puna
a vy jdete asi s Jančou že?
mno uvidíme...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 10:24
- Nahlásit
Denisa
Díky, snad se bude obluda snažit . Jinak půjde opravdu do koňského salámu .
Já myslím,že snad vydrží a jestli ne tak budu pěkně načuřená ...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 15:02
- Nahlásit
Ahoj, já bych moc ráda šla v pátek zapřáhnout.
|
Puna
|
# Zasláno: 26 Led 2007 07:30
- Nahlásit
Denisa
ahoj, my jdem s Aginkou a Fíou, a vy už jste na nás stejně moc pokročilý... ale těším se, jak to vyzkoušíme příští týden...
Frog
tak si ten víkend pěkně užijte a ať nezapadnete někde...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 14:34
- Nahlásit
]Ahóóóój všichni,
moc Vás obě s Agátkou zdravíme po výcvikovém víkendu, který jsem s Aguškou absolvovala. Bylo to fakt bomba!!! Tolik informací, zkušeností a super lidí na jednom místě. Fakt parááááda .Nakonec jsme jeli vlakem, jelikož auto by to asi nezvládlo ...
Byla jsem maximálně spokojená s přístupem obou figurantů, kluci byli fakt maximálně vstřícní a Agů to s nima móóóc bavilo. Ten přístup mě opravdu oslovil. Jsem moc ráda,že se Agů vzpamatovala a obrany bere jako príma hru... Zlepšení tam je opravdu vidět...
Zato při poslušnosti se dogiňka moc nepředvedla . Chtěla se s každým mazlíčkovat, a tak se jí nechtělo chodit u nohy.Ale nakonec jí nakopnul asi duch svatej nebo co a docela i spolupracovala . Ale mrzí mě to,protože vím,že to umí no...
Ondří to celé proležel v postýlce, jelikož na něj dolehla horečka. Tak nás ani moc neviděl cvičit...
Ale já jsem 100% spokojená, fakt...
Puna
Denisa
Jak to vidíte holky na procházkování, tento týden? Co třeba středa a Zamilec? Už se těším až vám budu vyprávět... Tady posílám ještě pár fotek...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 15:37
- Nahlásit
Frog
no tak to je supééér! fotky taky! musíš povykládat!!!
Puna
my jdem s Aginkou a Fíou cha cha a my ne jo? bylo to dobrý, akorát z fotek je prd!
Šárka
v pátek bylo nakonec vše stejně jinak...
můžeš se připojit třeba tenhle týden, snad se půjde, že Frog a Puna
já zatím středu vidím, že jo... ještě napíšu...
úterý je Agi s Fiou a čtvrtek obrany, pak ještě možná pátek?!
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Led 2007 19:09
- Nahlásit
Frog
tak to je paráda, že jste si to tak užili, Agátka je šikulka, Ondrovi ať je líp
Denisa
no cha cha, a jakto že fotečky ne? jsi taky moc náročná určitě, škola od wami, že
Jinak středu taky vidím, že jo zatím, však se domluvíme ještě...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 11:11
- Nahlásit
Denisa
Puna
Ahóóój holky ,
ráda vás zítra i s pejsáčkama uvidím . Agů už mi říkala,že se jí stýská po Giordince a Luckýskovi .
Denisa
Jinak ve čtvrtek jdeme taky na obrany,ale až po té páté,jelikož dříve z práce nestíhám . Minulý týden jsem v práci musela zůstat dlouho, takže jsme obrany nestihly...ale teď už to snad vyjde .
Puna
Jo jo Ondra už je na tom lépe, vymarodil se na výcvikáči a tak máme jenom pár fotek. Ještě mi slíbilo pár lidí,že mi je pošlou . Tak jsem zvědavá co kdo ulovil.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 08:17
- Nahlásit
Puna
Denisa
Tety tak jak dneska? V 17.45 na Zamilcu? U chemické bude asi móc bláta... No dejte vědět...
wami
Ahojky nebudeš mít někdy cestu do Brna? Že by Agů zase zvalchovala Lumpíka?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:43
- Nahlásit
Frog
ahoj!
No, mela jsem mit cestu pristi vikend na vystavu... Ale nebudu, chlap bude mit konecne volny vikend, takze zdrhaci pidalce budem predelavat ploty na zabezpeceni KARIsitema...
chjo...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:45
- Nahlásit
Frog
To Agů včera nestačila kámošova feňule?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:08
- Nahlásit
Eimy
Ahóóóój, ta se jí ale móóóóc líbila. Má hrozně ráda lítací a takový akční pejsky a je jedno jakou velikost mají . Jen slečinka teďka puberťačí. Potkali jsme tam ještě maďárka a Českýho strakatýho Alfíka, kterýho strašně miluje. Ale Aguna je fakt akčňák,tekže se z toho za chvilku vyspí a už by řádila zase ...
Teďka půjde zase na chvíli na stopovačku, jelikož to s tím přivoláním nějak začala flákat ... Chodila na ní cca do 1 roka, pak byla úplně v pohodě a teďka skoro ve dvou letech zase zkouší co a jak...
wami
Jéééé to je škodá . Jinak teta díky moc za tip na skvělej víkend. Figuranti byli fakt skvělí. Naprostá spokojenost. Baileys Je taky strašně príma baba, je hrozně trpělivá, fakt.
Tak až semka budeš mít cestu,tak bychom mohly zase dát nějakej prímovní výlet,co?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:11
- Nahlásit
Eimy
Jinak jsi moc hodná,že ses k nám přihlásila, já bych tě takhle vůbec nepoznala ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:11
- Nahlásit
Frog
Ahojky No bavili jsme se pak s kámošem a ten říkal, že je rád, když tu jeho feňuli velcí psi proženou, protože to se aspoň proběhá Přece jen Veverka pro ty její hry občas tolik pochopení nemá (i když po skoro dvou letech společnýho venčení už si taky zvykla a občas po ní jde )... S tím přivoláním jsem viděla... To já včera snad po půl roce vzala na venčení s sebou píšťalku a docela jsem čučela, jak na ni ta moje příšera reaguje Myslela jsem spíš, že to zapomene a ono ne
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:12
- Nahlásit
Frog
No já měla co dělat, abych se dokopala k tomu se k tobě přihlásit Přece jen mezi "cizíma" lidma jsem živě docela nekomunikativní a dělá mi to problémy... Ale přemohla jsem se
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:16
- Nahlásit
Eimy
Já jsem totiž nevěděla,že jsi z Brna . Ale příště až vás potkáme,tak se určitě přihlásíme a pokecáme ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:24
- Nahlásit
Frog
Příště už se přihlásím přímo, to už mi problém dělat nebude Jen já trpím takovou představou, že co když to nebude ten člověk a nebo si mě třeba nebude pamatovat a tak Takže pak se kolikrát fakt k tomu oslovení ani nedokopu
Jinak i kdybys věděla, že z Brna jsem, tak Veverucha je ve tmě těžko viditelná a rozeznatelná, takže bych se nedivila, kdybys nás přehlídla i tak Kolikrát bych ani nevděla, kde je, kdyby necinkala Agů je přece jen docela nepřehlídnutelná
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:29
- Nahlásit
Eimy
No to máš pravdu a i nepřeslechnutelná obluda bláznivá ... Vždycky když si hraje s Alfíkem,tak je to fakt jak psí zápasy .
Ta feňulka od tvýho kamoša mi hrozně připomínala Aguščina kamaráda Vaška. Je to asi dvouletej útulkáč, se kterým ráda řádí.
A odkud vlastně jsi? Z jaké části Brna?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:32
- Nahlásit
Frog
No mě Veverka naštvala u toho slalomu 3 krat blbě naběhla a ještě na mě "řvala", že nejdu dál Navíc ona jak je malá, tak je vlezlá, když má někdo nějaký odměny
My jsme ze Žabovřesk Kámošova feňule je "skoročistokrevnej dalmatin" (kříženec dalmatina a bígla...)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:39
- Nahlásit
Eimy
Ahá tak to máte kousek . My bydlíme na Údolní ... Jinak malá je strašne rozkošná . Aguna nežebrá o pamlsky,ale o pohlazení . Takže se ke každému vetře a chce mazlit. Teda mezi pejskařema když jsme sami,tak už se od každého pohladit nenechá .Jinak mě milujou všichni pejsci,jelikož u sebe nosím ty smradlavky typu sušená střívka, žaludky a tak... Všechny strašně moc zajímá cože dobrého tam je...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:50
- Nahlásit
Frog
Jo jo, jen vylezem na kopec a jsme tam Chodíme tam většinou večer (i když poslední dobou ne uplně vždycky) tak v 18 30, jak to vyjde Ale z Údolní to tam je taky kousíček... My občas s přítulem chodíme od nás ze žabin přes kravák na špilberk a zpátky do žabin na noční venčení
Veverka je sviňucha, ona si totiž kdyžtak dobrotu vezme, ale pohladit se nenechá (i když jak od koho ). A i když už sebe mám podobný smrady, jako ty, tak mám na sobě nalepenou spoustu cizích psů a psice vedle otravuje člověka, co má obyčejný piškoty
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Led 2007 11:18
- Nahlásit
Frog
Eimy
jste se teda, holky, rozepsaly...
Já Vendulko nevím dneska ještě jak, protože momentálně tady úplně usínám, takhle unavená jsem nebyla už ani nepamatuju, doufám, že na mě neleze nějaká chřipka nebo něco...
Vůbec si nedovedu představit takhle jít ven, já ještě do odpol. napíšu jestli se zmátořím...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:23
- Nahlásit
Puna
To je mi moc líto,teta .Odpoledne uvidíš jak. Přednější je se vymarodit . Dej pak vědět třeba smskou,ale byly bychom rády kdybyste jít mohli ... Uvidíš jak ti bude...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:07
- Nahlásit
Puna
jéje, teta, to je mi líto, já se s tím taky potýkám už delší dobu, vždycky je mi nějakej týden dobře a další zas blbě, furt dokola...
tak se vyzdrav!!! a pozdravuj pana Luckymaníka!
Frog
holky, dnes vás zklameme... já totiž dnes jedu dřív domů a venčit, abych pak mohla jet s Marťanem zařizovat věci... je to na pytel...
třeba se zítra potkáme aspoň na obranách...
možná bychom mohly ale v pátek... tak jestli byste mohly, tak si napíšeme jo?!
|