Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 13:22
- Nahlásit

Mar3
To je dobře,že taky jedete. Bude sranda Docela už se těším

Puna
# Zasláno: 12 Led 2007 14:24
- Nahlásit

Frog
Denisa

no ta noha jeho, já nevím, já jsem z toho už tak na nervy, že se mi zdá, že kulhá, i když leží.... Ale snad by jsme šli...

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:31
- Nahlásit

Ahoj, jak je to s tím výletem?

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 17:18
- Nahlásit

Puna
že kulhá, i když leží tak to je teda šikovnější než sem myslela,páč totok by zvládnul málokdo

Frog
Puna
já už se tam taky moooc těším je super,žee tam budou oba dva psí sporty,který děláme
su zvědavá,jak moc bude muset mít Agátka vysoký překážky

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 19:00
- Nahlásit

Omlouvam se, ze tak pozde, ale vcera mi mala prekousla kabel od internetu...

Tak me napada, co zajet do Ceske, vyslapnout na Babi lom, pak přes Vranov zpátky na MHD a domů...

Mam najit vlak do České?

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 19:26
- Nahlásit

Tak kdo byste chteli jit (na koho mam cislo, jeste poslu sms ):

Sraz v 10 na vlakove stanici Brno - Kralovo Pole.

Vlak jede z Brno-Královo Pole v 10:10, v České budeme 10:17.

Snad tam nekdo prijde, pokud to ctete, dejte vedet i dal...

Šárka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 21:35
- Nahlásit

Ahoj, jak jste se měli na výletě, kolik vás tam bylo? Já jsem si to přečetla pozdě a nečekala jsem výlet vlakem i když to nemusí být špatné. Doufám, že se už na nějakém venčení potkáme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 09:27
- Nahlásit

výlet
tak jak jste se měli, vzpomínala jsem na vás...
wami
tobě jsem psala...
jak to nakonec dopadlo s tím masikem a Punou?
a kolik ti mám zaslat poštou... pošlu to normoš v obálce jo?

Venčitelky
ve středu asi nebudu moct, tak nešel byste někdo dnes na chvilku?

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:12
- Nahlásit

Denisa,Šárka

Ahoooooj tety, výlet byl paráááádní.Akorát jsme se sešly jen já a wami. Domů jsem dorazila tak v 18:30, takže takovej pohodovej celodeňáček. Bylo to fakt príma. Psíčci řádili jako blázni a asi nejvíc se jim líbilo šplhat po skalách. Dokonce i malá Banshee se chvílema nechala strhnout k honičkám po lese. Agů pak spinkala jako miminko. Měla jsem na neděli domluvenou lítačku s vizslákem Merlinkem,ale raději jsme o odvolali, protože jsem měla strach, aby mi pak na kousačkách neusnula. Byla jsem s ňou v neděli ještě kousat.
Škoda,že jste s námi nemohly jít. Byl to fakt prímovní výlet...
Denisa
My bysme klíííííďo dneska šly.
Puna
Jinak doufám,že středa platí,jo? Počítáme s váma na prochajdu.Mar3,Šárka pojďte s náma ve středu takýýýý.

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:14
- Nahlásit

Denisa
Jo awami nafotila spooooustu krásných fotek, tak doufám,že sem nějaký brzo hodí.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:34
- Nahlásit

Frog
Tý jo! No tak to jste se měly, já jsem to věděla...! Ale teda taky to, že bych to nepřežila...
ještě mi není do skoku, ale Giordině je naopak velmi, takže s ní musím ať chcu nebo ne... ale já chcu, akorát mi ještě furt není dobře a jak tak tady na mě furt někdo chrmle, tak asi hned tak nebude...
Záááááávidííííím výletík!!!
Tak teda u chemikálické v 17.45h?
Dnes jen duo harlekýn a zlatozrzavka?
A co další pes na holení?

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:37
- Nahlásit

Denisa
Jo jo my tam budem. Neboj to bys zvládla. Já měla taky kocovinu,ale ten výstup na rozhlednu mě z toho opravdu vyléčil. Ještěže jsem měla s sebou Agů, která mě vytáhla na postroji nahoru...
wami
Ještě jednou díky moc za prohcajdu, za pokec a za unavení divé zvěře ( Agátky), Lumpíkem.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:38
- Nahlásit

Denisa
Masiko mas u Puny, penizky mi bud preved na ucet (je to 2x28 za svalovinu a 2x22 za to drceny, to je celkem rovna stovka) nebo posli v obalce, ale to radsi nejak zaonac, aby to nebylo videt, co posilas, a posli doporucene, jinak bych se bala...

Frog
Vyletik byl uplne uuuuzasny, fotky jsem stahla pred chvilickou, neco sem hodim, ale spis to pak zazipsuju a poslu mejlem, je jich tam dost i prumernych, ale koukatelnych...

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:43
- Nahlásit

wami
Supééééér,díky za fotečky jsi zlato. Jsem ráda,že jsem vás i s psíčkama mohla zase vidět. A až tu zase budeš, tak s náma na prochajdu počítej,jo?

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:44
- Nahlásit

Frog
tak o.k.!
no a počkej, to jako nebyla kocovina, já právě moc nepila, s vědomím, že ráno vstávám na výlet... špatně mně nebylo, ale dorazilo mě to kvůli tomu, že jsem byla nachcípaná a to víš, tanec, šipky, kulas, a hlavně fotbálek (takovej ten panáčkovej) a nevyspání atd., no co to mohlo udělat že?! jenže jsem to organizovala, tak vyprdnout se na to, nešlo... polovina nás byla nachcípaná, tak jsme si ještě předali kdo co neměl ...
wami
jo jo, tak to díky moc a já to vložím do papírku
už se těším jak to bude G. šmakovat... kdyžtak bych si toho pak objednala celej vagón!

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:50
- Nahlásit

Denisa
Ahááááá, tak to jo.... To tě omlouvá. Já jsem teďka taky taková trošku nakřáplá. Láduju do sebe vitamíny,aby mě to neskolilo. Včera byl s náma na kousačkách pěknej boxíček

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:56
- Nahlásit

Frog
no mně se to furt vrací, jsem to přechodila a teď se to vždy po nějaký době zas vrátí, ale není to na neschopenku, tu si beru až už umírám
jé a jakej boxíček?
a to jste kousali na Jirku B. na Zetoru? on mívá i v neděli nebo jak? to bych se někdy třeba i přidala...

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:00
- Nahlásit

Denisa
Jo jo na Jirku . No on mi vždycky napíše smsku, kdy tam bude a já prostě dorazím. Minulý týden mi psal tuším,že na pondělí a teďka to bylo právě v neděli. Jinak každý čtvrtek.
Boxíček čoveče nevím, jak se jmenoval,ale byl tuším žíhanej a jako fakt kus psa. Měla ho taková blonďatá slečna. Fakt pěknej pejsák.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:01
- Nahlásit

Frog
tak at to sem nehazu jednotlive...
Par fotek najdes tady..., zbytek zazipuju a poslu casem, ju...?

Jednu jen na ukazku:

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:03
- Nahlásit

wami
Jo jo pošli až budeš mít čásek. Jdu se juknout na ten odkaz

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:35
- Nahlásit

wami
fotky jsou bombastic a některý momentky teda dost srandovní! povedly se ti (ostatně jako vždy)!

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:35
- Nahlásit

ve středu můžu

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:36
- Nahlásit

Frog
jo, tak to je boxík Igi toho znám, i paničku!

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
mno, povedly... Bylo dost divny svetlo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:56
- Nahlásit

wami
mno jo, tak foťákem jsi limitovaná třeba, ale ty momentky super!

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:10
- Nahlásit

all
jo a Giordi už má na stránkách budoucího chotě! už se zasnoubili!
http://www.boxer-giordi.com/index.php?other=stenat a.htm

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:11
- Nahlásit

Denisa
fakt moc gratuluju...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:32
- Nahlásit

wami
no dík, uvidíme...
nechala jsem si poradit od zkušených chovatelů, to spojení by mělo být zajímavý, hlavně co se povah týče, a o to mi šlo... zájemci jsou taky, tak teď už to záleží jen na mladých snoubencích jak to spolu vyvoslí!

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:36
- Nahlásit

Denisa
mno, a uz ses rozhodla pro dalsi strestiprdlo...? ;)
Stejne si myslim, ze az ti to Giordi vypltne, tak si je zamilujes a jedno doma zustane...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:45
- Nahlásit

wami
čoveče, jsem rozhodnutá nenechat si. Ale bude to asi těžký... no přetěžký... no uvidíme

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání