Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:15
- Nahlásit

Puna
o víkendu se teda ani nehnu, nebo jo, ale jen tam kam řekneš
ale se klidne hni, jen to konecne musime nejak domluvit...

Frog
Pozdravuj Lumpíka od Agátuše
pozdrav vyrizen, a jsem teda zvedava, jak to Lump pojme, kdyz ma ted jednu lasku doma...
jestli stale jeste bude vitezit setkani s Agu pred vlastni zenskou...

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:19
- Nahlásit

wami
kdyz ma ted jednu lasku doma... Jakto? Jsem něco prošvihla? Ty máš ještě fenečku?No pivííííídej...
Hehééé já bych se toho nebála, Agů si tu pozornost vynutí? Budeš tady v neděli? Rada bych vás viděla.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:22
- Nahlásit

Frog
Puna
tak se budeme moc těšit na tu středu!!!
wami
ahój! my na vás myslíváme, i při venčení, že jo, holky?
a já vím, koho máte doma... jsem to pochytila kdesi na jiným fóru... akorát jsem nepochopila jestli natrvalo nebo jen přechodně, asi natrvalo že?

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:25
- Nahlásit

Denisa
Taky se budem těšit...
Týýýý brďo, tak já jsem úplně mimo a o žádný psí slečně nevím.

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:28
- Nahlásit

Frog, Denisa
tak ja se tim zas tak nikde nechlubim, verejne to slo akorat na brunifidu, jinak tady se to mihlo v tematu o dogtrekkingu...

Proste jsme si 2.1. privezli z utulku v Komarne fenecku "haskovcaka"...
Rikam ji Banshee, je ji asi 10 mesicu...

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:32
- Nahlásit

wami
Jééééééééééééé ta je náááádherná.A co klucí, jak ju přijali? Jaká je povahově a líbí se jí u vás? No je fakt úžasná

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:36
- Nahlásit

wami
vypadá nádherně!
no takže jsi si splnila svý přání a jí určitě taky!
haskovčačka - ta se ke skorovlkům hodí!
ať se jí moc moc daří!
(a já ti závidím, vím, že to nemáš lehký úplně, ale v dobrým ti závidím - to rozhodnutí, že jsi do toho šla, i přeze všechno... )

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:44
- Nahlásit

Frog
A co klucí, jak ju přijali? Jaká je povahově a líbí se jí u vás?
No, Deny proste vzal na vedomi, ze je tu dalsi pes... Lump se z ni muze zbridit, je naprosto unesenej a prvni dva dny se ji porad snazil ojizdet. Uz toho teda nechal, ale asi to bylo tim, ze mala se prave rozharava...
Ted spolu uzasne blbnou, ale od vcerejska maji na par dni zakaz, protoze mala ma asi rustove problemy s nozkama a Lump ji nekde obrazil zada, tak v sobotu uplne siiiilene kulhala... Tak ma mit klid a zadny hratky se psama...

Povahove - zatim se rozkoukava, je na stenitko az neprirozene klidna a hodna... Ale snad ji to prejde... (asi to nemela v zivote uplne jednoduchy, hadam... )

Denisa
a já ti závidím, vím, že to nemáš lehký úplně, ale v dobrým ti závidím - to rozhodnutí, že jsi do toho šla, i přeze všechno...
dik, akorat zavidet neni moc co, pokud teda silenstvi nepovazujes za zavidenihodne...
Ale je to moje slunicko, clovek ma taaaak siroky srdicko, fakt jsou to moje lasecky zubaty fsici tri stejne...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 10:53
- Nahlásit

wami
mno právě to, kápla jsi na to! já jsem jaksi "moc rozumná"...
z Kociánky bych si hned vzala buldočka-starý, slepý a Bjútinku - ta je teda úžasná! jenže je v plánu krytí Giordinky a pak krytí sebe(), takže to je naprd... no... achjo... a ani štěně od G. si nechat "nemůžu" tak tak nějak ti závidím...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:10
- Nahlásit

Denisa
pak krytí sebe
hele, ja si taky rekla, ze si musim nejdriv poridit psy, a pak az deti, protoze naopak neverim, ze by to slo tak jednoduse...

Ale zatimco psum staci kus staryho chleba v nejhorsim, detem ne, takze u nas planovana lidska vlcata jeste nejaky ten patek budou muset pockat...

(A proc by sis nemohla nechat mrnouse po Giordi? )

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:27
- Nahlásit

wami
...no taky seš mladší, takže to bych byla taky v klídku v tomto směru - v těch mláďatech...
po Giordi...no teoreticky mohla, jenže prakticky si to nedovedu představit neb když si vzpomenu na první rok s G., tak jaksi kojenec + pubertální Giordinka II. + stále hyperaktivní pošuk Giorďaska I. a na to já sama neb náš budoucí "živitel" bude věčně v tahu že jo... a taky jediný co je ochotný se psem dělat-mazlit se s ním večer u TV... no prostě su srababa... kdybych měla barák s velkou zahradou, ale s tou pidi, to se nepočítá... a navíc s dalším PP psem bych chtěla pořádně vystavovat a třeba i to závodění ála IPO si někdy vyzkoušet... no nějak mi to nepasuje a nejsu hráč no... mám v geno i fenotypu být tak trochu zodpovědnou holčičkou...
ale tak co vím, plánovat můžu a pak to bude třeba všechno jinak!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:31
- Nahlásit

wami
...jo a to ještě kdyby se mi ty dvě začaly rubat a bojovat o pozice, což není tak nepředstavitelný, že...?! jo a taky nevíš, že moji dědečkové jsou oba z dvojčat a mám prý očekávat "početnější vrh"! prej se to obkoleno dost často dědí!
takže můj katastrofický scénář zní - 2 magorky fenky + 2 magoři kluci (holky jsou prý hodnější) a živitel opouštějící tento Titanic!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:51
- Nahlásit

Denisa
hele, s mrnetem (psim) uz budes vedet, jak pracovat, ne? u Giordi jsi v tom na zacatku trochu se placatila, myslim... Takze to bych tak neresila. A poridila bych si k ni nejtutavejsi a nejhodnejsi stene z vrhu, to by pak byla vysoka sance, ze se snesou...
Jinak mi si ted kluci taky leccos vysvetlujou, ale zadna katastrofa, proste obcas ted dostane po papuli Deny, a zda se, ze uz to jakztakz vzal...

živitel opouštějící tento Titanic!

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:23
- Nahlásit

Denisa
ty se chceš nechat nakrýt, holko od boxerky? a jeje

na toho buldočka z kociánky užsem se taky dívala - chudáček (ale ze mě by byl bezdomovec,dybych ho dotáhla,takže nic,až příští rok - snad)

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:36
- Nahlásit

Proste jsme si 2.1. privezli z utulku v Komarne fenecku "haskovcaka"...wami

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:47
- Nahlásit

Smečka
nj, ja ti rikala, ze sedivak u nas asi jen tak nebude...

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:52
- Nahlásit

wami

Hlavně bacha, ať nemáte do dvou měsíců skorovlkohaskoovčata

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 13:09
- Nahlásit

wami
Jééé pořád čumákuju na tu její fotečku a je fakt náááádherná. Je to kus krásný ženský, fakt!!! Nemáš ještě nějaké fotky? Hoď je sem ať se můžu pokochat.
Je dobře,že se Lumpíkovi líbí. A co doma? Jak to vzali? Určitě si je holčička ušatá omotala kolem prstu,že?

Puna
# Zasláno: 8 Led 2007 13:25
- Nahlásit

wami

je nádherná, gratuluju Ti moc, jsem z ní úplně dojatá, je to pusinka, fakt...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 13:51
- Nahlásit

Smečka
Hlavně bacha, ať nemáte do dvou měsíců skorovlkohaskoovčata
mno neboj, Lump nahlasil, ze zacina harat, jeste driv, nez to vedela ona sama...
takze bydli doma a za klukama ted stejne nesmi...

(A ve smlouve s utulkem mam sterilizaci, takze ji chudinu po harani nekdy ceka par neprijemnosti... )

Frog
A co doma? Jak to vzali? Určitě si je holčička ušatá omotala kolem prstu,že?No, doma to teda moc nevzali, ale uz se smirujou...
Fotek par mam...

Puna
Dekujem...

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 14:05
- Nahlásit

A ve smlouve s utulkem mam sterilizaci, takze ji chudinu po harani nekdy ceka par neprijemnosti...wami
Toho se neboj.Nepříjemnosti ze soužití psů a feny,která dvakrát doroka hárá,jsou daleko horší...Během pár dnů bude OK a pak už jen samá pozitiva

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 14:06
- Nahlásit

...je moc pěkná a má 4 oči

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 14:11
- Nahlásit

Smečka
Toho se neboj.
No ja se nebojim, ale kazda operace je neprijemna, a tak soucitim...

...je moc pěkná a má 4 oči
jo, a taky je to jedinej z mych psu, ktera ma svetlou "vlci" masku...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:40
- Nahlásit

wami
nejtutavejsi a nejhodnejsi stene z vrhu,...no ale Giordinka byla a je taky nejtuťavější, akorát pošuk hyperaktivuš no... a psa jiné nátury?! tak to radši žádnýho! símtě já si příště vyberu doufám podobnou bombu jako je G.! a navíc ji nikdy nespojím s ňómovatým psem, takže doufám v ještě akčnější piraniska! ale jinak vím jak jsi to myslela. ale to nee.
a když tu budeš o víkendu, budete mít čas i na prochajdu?!

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:45
- Nahlásit

wami
Vidím, že jsi mi do mailu poslala sice fota, ale ty zdaleka nejhezčí a nejroztomilejší se ukrývají tady. Beruška..., úplně je mi do breku dojetím z té představy, jak obrovský má ta psice v životě štěstí, že Tě potkala.

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:56
- Nahlásit

Denisa
snad jooo, kdyz budete mit cas vy...

Garfield
Vidím, že jsi mi do mailu poslala sice fota, ale ty zdaleka nejhezčí a nejroztomilejší se ukrývají tady.
Ony jsou tyhle fotky ze vcerejska, to kdyz jsem ti psala, tak jeste nebyly... A do dnesniho mejlu zas nebyly tak nejak tematicky...

jak obrovský má ta psice v životě štěstí, že Tě potkala.
jeee, tak dekuju, snad ho opravdu ma...
zato ja si tim nejsem tak jista, mala si zacina hrat a protoze to neumi jinak, tak zacinam byt ohlodana na kost... jauvajs...
ale mam z ni radost, i z kazdyho pitomyho kousnuti... protoze to dela z nadseni a z radosti...

Puna
# Zasláno: 9 Led 2007 07:28
- Nahlásit

wami
Denisa
Frog

jé, to by bylo pěkný, jako za starých časů, to musíme dát prochajdu... tak to pěkně domluvte, my se připojíme

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 07:35
- Nahlásit

Puna
ahóóój! jenom bych chtěla malilinko připomenout: "župan"

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 07:57
- Nahlásit

wami
jééé, to je super , blahopřeju !!!!!!
P.S. Jak se Ti líbil Komárnovskej útulek ????? Jak dlouho tam Banshee byla ????

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:00
- Nahlásit

Mar3
Čauky, jdeš s námi zítra taky?
Puna
wami
Denisa
Jééé supééér my půjdeme taky.
wami
Je úžasná, fakt. A neboj za chviličku si všechny omotá kolem prstu...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání