Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:01
- Nahlásit

wami
a kdy teda přesně ta sobota by byla, zkusila bych si to popřehazovat co by šlo...
Frog
prochča byla super,jako vždy!
Puna
co Luckýsek, už je to voňavý frajer?¨

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa, Frog
Sobota podle dohody, nejspis by se slo rozumne dopoledne, stavilo by se nekde na obed, a doslo se rozumne odpoledne...
Nic velkyho...

Ale zas nic neprehazujte, ja vam nechci lezt do planu...

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:05
- Nahlásit

wami
Ty dorazíš až v sobotu, nebo už zítra? A do neděle? Jaký máš itinerář?

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:07
- Nahlásit

Garfield
ty mas mejla a ja mam itinerar takovy rozvolneny...
Dorazim nekdy zejtra, kdy, to budu vedet orientacne, budu do nedele, ale asi jen do poledne, abych stihla to diiivadlo doma.
Budes mit nekdy aspon chvilku?

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:09
- Nahlásit

wami
aha, tak to asi vzdávám neb po pařbě jít dopoledne až do odpoledne na pěší tůru...
leda bych mohla na kousek a pak se odpojit nebo podle svýho stavu jak se ráno vzbudím...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:19
- Nahlásit

Denisa
Neboj wami určo vymyslí něco nenáročnýho. A při povídání to rychle uteče. Pojďte s Giordaskou taky...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:20
- Nahlásit

Denisa
A při povídání to rychle uteče. Myslím jakože se zapovídáš a na bolesti hlavy brzo zapomeneš

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:22
- Nahlásit

Frog
na ta určitě dogtrekařka jedna!
já půjdu, pokud mi nebude blujno... poslední dobou už to není jak zamlada, nic nevydržím víš... jako nemusím chlastat jak doga! ale o čaji sedět nebudu, to vím, takže uvidíme...
určitě si dám do mobila kdy kde sraz a snad to vyjde!

Puna
# Zasláno: 11 Led 2007 10:54
- Nahlásit

Frog
Denisa
wami

ahojte, jo, jo, Luckyman už je voňavý frajer, ale bylo to dílo, teda, třikrát jsem mu musela ten krk a hlavu dokola šamponovat, obojek klasycky do pračky...

Ale teď mi před chvilkou volal brácha, že L. kulhá na přední nohu, tak jsem z toho úplně na nervy, já nevím, ale on nikdy nekulhal ještě... On totiž jak si včera vyndával pořád něco z těch noh, tak on měl okolo těch polštářků bláto, a v tom jakoby zachycený takový kamínky, to jsem docelala koukala, že mu pak ve vaně z těch záhybů začly padat šutry...
Tak nevím, jestli to není od toho třeba, ale asi se tady do odpoledne zblázním...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:59
- Nahlásit

Puna
Neboj teta asi se o šutříky trošku poranil. Ať se bráška podívá jestli nemá na noze nějakou ranku nebo něco a ohmatá, jestli je to citlivý. Dej mu den lítací pauzu a uvidíš.
Šli byste s náma na tu prochajdu v sobotu?

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:01
- Nahlásit

Puna
Když by to měl třeba říznutý, tak mu to ošetři a pořiď botku. Lítal tam blbounek v křoviskách,tak se tam mohl třeba i něco zapíchnout do nožky...

Puna
# Zasláno: 11 Led 2007 11:01
- Nahlásit

Frog

doufám že šli...
No jenže s bratrem je řeč hrozná - jakože kulhá, jak? no normálně kulhá, že mu to prohmatal a nic u toho nedělal, jako že by kníkal nebo tak a že jinak je v poho, no musím si to zkontrolovat sama, no děs...

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:05
- Nahlásit

Ahoj, mohla bych se v sobotu přidat? Kde by byl sraz?

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:09
- Nahlásit

Šárka
jeste nevim presne, co vymyslim...

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:30
- Nahlásit

doufám, že nic náročného jsem po nemoci

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:35
- Nahlásit

Puna
Tak moc držíme pěstičky ať to není nic vážného, pak odpoledne napiš, jestli už je na tom lépe,jo?

Sylva
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 18:09 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

wami
Docela minutu po půlnoci, ale vrabčáci to tady na Hané vyštěbetali až dnes. Gratuluju k té krasavici huskovlčí Je fakt nádherná!
Mám slabost pro ty křižovatky seveřánků. Možná už jsi někde psala, ale popsaných stránek tady máte Brňáci moc, tak nevím kde hledat - jak budete řešit, vlastně řešíte, krycí dny? A už se nějak projevuje její povaha? Těžko říct teď při hárání, že?
Haf

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 07:03
- Nahlásit

ahoooj!všecky zdravime!

Frog
to sem ráda,že sme se včera potkaly (byť teda jenom na chvilku).

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 07:04
- Nahlásit

Mar3
zdar ségra...

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 08:10
- Nahlásit

Mar3
Ahooooooj, tak jsem vás s Berrouškem ráda viděla.Jsem vás právě zahlídla,tak jsem říkala,že vás musím zajít alespoň pozdravit Náhodou jsem koukala, jak krááááásně běhal turbomyška. A baví vás to? Jak vám to jde? Co jsem viděla,tak dobrý. Ale je pravda,že tomu moc nechňápu. Už se těším na coursingovej tábor, tam budeme mít taky možnost si to vyzkoušet.
Puna
Ahojky, tak co Luckyman? Už je na tom lépe? Jak to vypadá s tím kulháním?
wami
Tak co jsi vymyslela tetá?
wami
Denisa
Holky, včera jsem měla z Agů na kousačkách radost. Už se vzpamatovala a může se přetrhout aby zakousla pana figuranta, teda spíš ty tepláky co jí s nima dráždí. Včera mu je pokaždý ukradla a dokonce se s ním i o ně přetahovala. Kdybyste viděly jakou měla v očích radost když nad ním "vyhrála". Myslím,že se to opravdu lepší každou hodinou. Ale já za ní vlaju jako fáborek. Brzo mě na place utáhne na nudli

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 08:26
- Nahlásit

Frog

ty si nás aj viděla běžet? já myslela že už si pak šla.....jo,baví nás to moc hlavně ho, nastartu je už natešenej jak blázen

no však na coursingovým táboru Vás to bude učit ta, co tam pořvávala včera na nás

tak to je super,že to Agátce takhle de je šikovná holka

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 08:51
- Nahlásit

Mar3
Jo jo viděla jsem vás běžet. Když jsme šly domů, tak jsem načuhovala u brány.
no však na coursingovým táboru Vás to bude učit ta, co tam pořvávala včera na nás Ahááááááá, chci to s Agušou vyzkoušet Uvidíme jak jí to půjde. Jedeš na ten tábor taký? PojeĎ. My jedeme obě s Punou. Už to máme odzkoušené z Němčiček a bylo to moc príííma. Ráno psi dělali nálety a řádilaijak pominutí po celým pokoji.

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:01
- Nahlásit

Frog
no to víš,že jedu - už sem přihlášená! (dáávno )

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:24
- Nahlásit

Puna
tak doufám, že pan Luckyman už má nožku vpořádku a že jdete se skorovlkem a s dalšími z party!

wami
tak hoď sem itinerář prochajdy či výletu...

se budu snažit jít!!! neb moc chci!!! ale už teď jsem mrtvá, tak jsem zvědavá co teprve večer a zítra dopoledne!

Frog
no vidíš!!! byla by to škoda, taková príma zábava a být o ni ochuzeny!

Mar3
no a vy budete čím dál lepší a hele, víš že je Zetor mistrem v agilitění, tak počkej, za rok vás nominují na mistrák a my vám pojedeme fandit!

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:29
- Nahlásit

Denisa
no jistě že vím,že je zetor mistrem v tom lítání kolem překáže ka tak ale nemyslím, že my bysme se někdy dostali do té skupiny těch "nej" (ale fandit nám mužete chodit aspoň na ty tréninky dyžtak )

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:33
- Nahlásit

Mar3
...hele nech bejt! nech na hlavě!
a to jo, to my zafandíme!

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:38
- Nahlásit

Denisa
šak včera nám zafandila i Frog s Agátkou

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:06
- Nahlásit

Mar3
Frog
škoda teda ale, že neuvidím jak Agátka běhá agility!to spíš bude koňskej parkur ne?!

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:09
- Nahlásit

Denisa
to su taky zvědavá

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 13:20
- Nahlásit

Denisa
Mar3

No abych pravdu řekla, tak já jsem zvědavá taky. Překážky jí ale móóóc baví skákat. O Agů se nebojím, já si myslím budu mít co dělat abych to uběhala.
Denisa
Jo jo myslím,že by to obludu opravdu mohlo bavit. Uvidíme, zatím mám dobrý pocit. Když si představím, že když ho viděla prvně a začal na ní křičet a provokovat, tak měla chuť utéci někam hóódně daleko a teďka už se může zbřídit. Je to pořád ještě uťáplý,ale říkám už s to fakt zlepšuje.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání