Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:25
- Nahlásit

Mar3
pohlazení Berouškovi ode mě a pusu slintavou od Giordánky a ať je co nejdřív fit!!!!!!!!!!

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:30 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

Denisa
Puna
Frog

no po coursingu smse šli ke kámošovi co má v Medlánkách chatičku - a von si tam na zahradě žmoulal klacky a tak, večer začal blít a průjmovat a tak jako se třepat v křečích v noc isme jeli na Jaggy kliniku...no a druhej den mi volala ten kámoš že to řikal doma a že mamka mu řekla,že tam den předtím ty stromky čimsi stříkala

Chybův tel. už si dám asi do těch "5-ti nejbližších" co maj mezi sebou levnější hovorný, protože se dá říct,že mu volám už fakt častěji než všem ostatním

ale už je lepčí - včera už jedl a nevyhodil to ven....(to myslím Berryho a ne Chybu )

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:36 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

Puna
Fáááákt já to říkám pořád,že Luckámek je prostě šoumen Už se těšíme na páteční procházku co budou zase předvádět... Aguna ta je teďka jako neřízená střela když vidí pejska, chce si hrát ..
Mar3
Chůůůůdíííček malej. Hlavně,že už je mu lépe!!!
Denisa
Půjdete ten příští týden s náma taký?

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:38 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

[b]

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:46
- Nahlásit

Frog
no já doufám, že joo!

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:47
- Nahlásit

Denisa
To by bylo moc príma, kdyby vám to vyšlo... však se domluvíme na kousačkách...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:17
- Nahlásit

máme nový fotos na stránkos www.boxer-giordi.com
se asi pobavíte, ti co nás znáte
Puna
Luckýsek je tam na fotkách z coursingu, ale ty už asi znáš a pak ještě z toho sněžnýho výletu, ale to jsou ty nepovedený... ale tak že bylo letos tam málo snížku, tak jsme to tam kopli

Puna
# Zasláno: 23 Úno 2007 07:39
- Nahlásit

Denisa

Deni, ty fotečky jsou krásný... ten bowling mě teda mrzí o to víc, a ty "sněženky a machři" jsou super, vůbec mi nepřipadne, že to bylo letos, tolik sněhu....

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 08:41
- Nahlásit

Puna
, dík! až bude zase světlo snad něco vtipného zase nafotím ať máme památku na ty naše příšerky

a včera jsme se viděly s Agátkou a potřásla jsem jí narozeninově s tlapičkou... prej bude mít dortík a Frog
sem hodí fotečky!

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 08:20
- Nahlásit

Denisa
Puna
Ahóóój holky, tak jsme se včera vrátili z návštěvy u našich museli jsme jet vlakem což čítalo "hezkých" šest hodin jízdy, no hrůůůza. Agů to celou cestu prospala.Jen si zabručela na pár podezřelých co se usadili v našem kupíčku a spala dál... Ale já jsem myslela,že se zblázním nudou. Neměli jsme s sebou ani karty ani rum, tak to moc neutíkalo.
Narozky jsme oslavili sežráním dortíku doma a zašlápnutí už druhý slepice u našich... jsem myslela,že ji přerazim obludu bláznivou, fakt.
Ale musím se pochlubit,že se mi dortík vcelku povedl. Zítra pošlu fotečky,jo? Ještě jsem to nestihla stáhnout z foťáku
A co vy? Jak se máte? Co jste dělaly o víkendu?
Těšíme se na vás na pátek

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 08:23
- Nahlásit

Denisa
Jo tetááá měla bych na tebe prosbu, když bys měla ve čtvtek čásek a náladu, nevyfotila bys mi Agů na kousačkách? Já právě z kousaček nemám žádné fotky a ani mít nebudu.Ondra tam nemůže fotit, protože Agů se nechce kousat, když ho tam vidí a je z něho vždycky nadšená a nevšímá si figuranta... Ale jak říkám,jen když budeš mít čásek a náladu .

Puna
# Zasláno: 26 Úno 2007 10:36
- Nahlásit

Frog

ahóóóój, tak to jesný přeci 2 roky = 2 slepice, bys jí taky chudince nic nedopřála
Ten vlak jinak nezávidím, já bych nasedla do špatnýho určitě jak se znám...

Jinak už se vás nemůžeme dočkat, tolik se těšíme
Můžeš kouknout na fotky z coursingu, nevím, kdo z dvojice Luckyman - Giordi je šílenější

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 10:46
- Nahlásit

Puna
Už jsem na na ně koukala hnedka ráno a jsou fakt parááádní. Moc jsem se nasmála. Ti dva jsou fakt bomba páreček...
Taky už se na váš tešíme a fakt moc.
Jinak s tou slepicí jsem myslela,že mě štrejchne, protože ona ju prostě zašlápla. Dala jí tlapu a slepice vypustila duši... obluda jedna potrhlá.
No jenom jsem smutná,protože Ditka ( naše labradorka) na tom není nějak dobře chudinka malá.Skoro nežere a pořád jenom pije a čůrá. Doktor říkal,že jsou to ledviny a tak jí předepsal prášky a dal jí antibiotika, ale já mám pocit,že to je s ní špatný . Pořád jenom spinká, mamča si jí vzala domů. Za normálních okolností by doma nevydržela,ale teďka jenom spinká, chudinka. Je jí už 10 let,ale člověk si nechce moc připustit,že by třeba už nebyla nebo tak... je to takový smutný. Doufám,že ty prášky zaberou. Snad jo...

Puna
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:38
- Nahlásit

Frog

jé, tak to mi je Ditunky líto... ale nevěš hlavu, třeba se z toho nějak ještě oklepe, 10 let snad není ještě tolik, si myslím...
Držíme jí palečky....

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:40
- Nahlásit

Puna
Díky moc, snad to holka moja statečná zvládne...
Tak kam v pátek vyrazíme? Co takhle Zamilec?

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:32
- Nahlásit

Holky
Tady vám posílám pár foteček z narozenin a taky jednu Agátku na střeše seníku

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:36
- Nahlásit

A tady nějaké další fotečky mě se zdají docela hezké

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:42
- Nahlásit

Frog
jé,týjo,tak ta měla ale skvělej dort!!!!!! super! a ta pártyčepička moc jí sekne

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:45
- Nahlásit

Mar3
Tu čepičku se přiznám jsem okouknula od Giordinky. Dort jsem pekla jako sekanou, jen v dortové formě. Ondřej si klepal na čelo,ale Agů si móóc pochutnala. Díky za chválu... Co Berroušek? Už je mu lépe?

Puna
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:25
- Nahlásit

Frog

jůůůů, tak to je nádhera, Agátce to tam moc sluší, fakt krásný....

Mar3
co Berry? už se chudáček zmátořil?

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:15
- Nahlásit

Puna
docela jo,dneska deme na kontrolu,tak uvidime......eště není uplně super,ale už je lepší. hrooozně zhubl chudák

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:02
- Nahlásit

Ahojík holčata!
nějak nestíhám, jinak bych hned reagovala...
Puna
jó, taky jsem se smála těm jejich výrazům... Giordi šílené oko a Luckýskovo šílené oko...
hele, v Porcelánových holkách (film) byl pan Rybička! takovej ten suchar, co přepočítával X milión talířů...
Frog
tý jo!!! krásnej a určitě moc dobrej dortík! Agů měla oslavu jak se patří!!! sluší jí to tam!
a ostatní fotky taky moc pěkný!
slepičky je mi líto, ale asi si chtěla Agátka taky něco sama nadělit k narozkám, tak co ne?
s Ditunkou snad bude líp...
jo a s fotkama z obrany - klíďo píďo, budu se snažit, ale vidím to špatně v tom, že po páté je stále ještě dost šero a to na fotky kór v pohybu je dost blbý!!! zkusím to, ale spíš to vidím, že až bude víc světla... tak duben?! to už bude Agů umět i prohoz (chudák figoš, jestli ten to ustojí, to chci vidět), tak budou fotos ještě efektnější!
Mar3
držíme Berouškovi pěsti, ať už může normoš baštit a je zas v kondici!!!

Puna
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:15
- Nahlásit

Mar3
hrooozně zhubl

tak mu držíme palečky, vím, jak je s tou váhou na štíru... Ale on to zase nabere, uvidíš

Denisa
Frog

až mi je líto, že Luckyman neměl taky párty čepičku, já vím, jak ji měla Giordinka tehdy... ale tak se utěšuju, že párty čepky jsou pro holky jen

Jo, šílené oko jedna a šílené oko dva a pan Rybička - no comment, teď začal nosit takovej ten nožík skládací - rybičku, furt si ho přenáší sem a tam, já se jen divím...

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:25
- Nahlásit

Denisa
Jo jo jsi móóóóc hodná. Necháme to až bude aj lepší počasí. Je mi jasný,že v tomhle počasí a v takovém šeru se nic moc nenafotí.V tom dubnu to bude určitě akundrát.Jdeš zítra s Giordi kousat? Jestli jo, tak se tam můžeme zase potkat. Ráda vás obě uvidím...
Mar3
Chůůůděra maličkej, tak hlavně ať je to lepší a ať je zase brzy ve formě, zlatíčko maličký...
Puna
Hehééé někdy bych chtěla pana Rybičku vidět. To musí být něco...

Mar3
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:29
- Nahlásit

Frog
Hehééé někdy bych chtěla pana Rybičku vidět. To musí být něco...
tak to zase já bych teda chtěla

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:10
- Nahlásit

Mar3
Teta, kde kupuješ ty pamlsky od Kronche? Docela bych je chtěla vyzkoušet,ale nechci to objednávat složitě přes net. Nevíš kde bych je sehnala v kamenném obchodě?

Mar3
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:40
- Nahlásit

Frog
ahá,tak to nevim já je měla od wensday...

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:49
- Nahlásit

Mar3
Ahá... to neva, tak asi zůstanu u sušených smradlavek

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:57
- Nahlásit

Frog
ahojky, jen chci napsat, že dnes na Zetor nejdeme, psal figoš, že onemocněl a že až příště!
tak si aspoň vy pěkně zagřufejte!
holkos venčitelos
a v ten pátek tedy jak? já pro Zamilec nehlasuju neb se mi tam zas G. vykoupe a nechci riskovat nachlazeninos... Leda co jít tam na tu druhou stranu, co říkáte? jako nenaléhám vůbec!

Frog
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:22
- Nahlásit

Denisa
Tak fajn. Já jsem pro. Alespoň provedem menší změnu trati. Jinak děkuji a já doufám,že se dneska na kousačky dostanu, protože to vypadá,že budu v práci asi pěkně dlouho a nepůjdu nikam. No uvidíme jak to tady bude vypadat.
holky
Tak zítra už se na vás móóc těšíme Agů už si dneska ráno hrála se dvěma kamarádama a Ondra říkal,že byla jak tank nevybouřená za ty 3 týdny... Ta budě bšťastná až uvidí Luckymánka a Giordinku.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání