Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2019 07:02
- Nahlásit

čajdo - natržený sval umí bolet (a hodně bolet) i půl roku... Holka - dávej na sebe trošku pozor Pokud bylo slyšet rupnutí, asi prasklina malá nebude...

počasí nic moc - vyrazíme jen na chvilku. Neb už na oběd nás bude víc a na večeři ještě víc... Bude veselo, neb dorazí i naši Trpajzlíci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2019 14:06
- Nahlásit

Xerxová
no ja doufam, ze preskocily nekde jen nejaky kosti

Tak to si mooooc uzijte obed s celou tou vasi bandou a su zvedava, jestli dneska aspon nejaky fotky

ja na vandr nakonec na vikend nejedu, testovat spacak, batoh a podvlikacky budu muset jindy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2019 09:23
- Nahlásit

taaak nemam nic natrzenyho, jen natazenej sval a vyboceny kosti na kostrci, ty mi spravil a sval bude jeste chvili bolet ale melo by to byt OK

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2019 07:47
- Nahlásit

máme alespoň trošku bílo... zahrada je krásně čistá, všichni v domě spí, já byla nasypat pipinám...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2019 19:13
- Nahlásit

stromeček máme venku na terase... a kouká na nás do obýváku... Jinak výletů málo - neb jsme měli bohatý společenský provoz Ale něco lesních procházek se stejně našlo

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2019 22:43
- Nahlásit

u nás jen poprašek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2019 11:33
- Nahlásit

v lese bylo krásně - slůňo slůní, sněhu pár cenťáků, umrzlo... prostě krásný zimní den. Ale na zahradě slůňo začíná nad sněhem vyhrávat...

Co Fifina?? Kde je?? Nemoc je doufám na ústupu. A co Čajda ?? Nesežraly jí chobotnice ?? Vlastně medúzy??

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2019 16:51
- Nahlásit

Xerxová
Choroba je na ustupu, snad. Se mate, ze mate aspon poprasek snehovej, tu furt nic, ale bahno aspon trosinku primrzlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2019 17:35
- Nahlásit

Xerxova
mas nadherny fotky, jen to bilo teda nevidima veveruska je bozi!

Jinak papilonia i meduzy byly super, trochu teda narocny, ale zkusim vrazit par fotek z FB

Fifi
tak snad teda bude uz lip, no je blby svatky promarodit ale tak clovek aspon nemusi makat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2019 06:47
- Nahlásit

medúzy vypadají moc pěkně... Motýlí dům máme kousek za humny v Německu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2019 07:04
- Nahlásit

xerxova
ten v nemecku je asi i vetsi mam dojem, ale pro me je to dopravne v podstate nerealny.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2019 15:35
- Nahlásit

chicht - to musíš přijet do Lužek - a projít Žitavské hory a skály... Kousek od Oybína, kolem jsou úžasné pískovce (hodně útulen na trasách), pokud to není ferrata, tak člověka skoro nepotkáš... Jasně že na otočku to od vás není - ale základna někde kolem Luže... a pak už je na pěší dosah spousta zajímavých cílů.
Mimochodem - v Liberci koupená jízdenka "trojmezí" (nevím, jak se to jmenuje) - je za hubičku a jde na ní projezdit obří kus Čech, Německa i Polska místní, vlakovou i autobusovou i lanovkovou dopravou. Platí 24 hodin a ve skupině je to opravdu levné...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2019 18:48
- Nahlásit

Xerxová
jojo, ale to chce proste vic dni, na vikend tech 6h jedna cesta proste neni... jinak ale je to fajn, ze takovyhle moznosti jsou

jinak vic motylu hier ale nejsou popsany, no... to mi nejak nedoslo si vyfotit vsehcny ty nazvy...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2019 22:23
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, toho modrého už jsem někde viděla a teď jsem našla, že je to modrásek morpho z Mexika a jižní Ameriky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 08:09
- Nahlásit

me zas prijde ze.roho hnedyho s bilym znam.z.pexesa sme.meli.kotyly pexeso jako deti a hromadu cizokrajnych motylu... tak mrknu na modraska z mexika a aspon neco zkusim.popsat

dneska v oraci desna nuda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 08:12
- Nahlásit

a na stránkách motýlího domu je nemají uvedeny?? Případně najdi jiný (třeba ten jonsdorfský), tam určitě "chovance" mají popsané.
Jdeme ven - je tu švagrovka se švárou - razíme na tradiční silvestrovský výlet. Už mám kafe v termosce a jdu zabalit cukroví na sváču

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 08:40
- Nahlásit

xerxova
chvi se podivat ale vcera sem se romu nevenovala a dneska budu doma az vecer na pc

uzijte si vylet

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 16:28
- Nahlásit

Preju zbylymu osazenstvu cztka klidny oslavy novyho roku, pesanum co nejmin stresu z petard. No a v novym desetileti jen sama pozitiva, socialni jistoty a hlavne zdravi!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 18:22
- Nahlásit

tady se letos zatím málo střílí - třeba včera jsem neslyšela ani ránu - jindy už od Mikuláše byl rachot. A dneska je taky zatím překvapivě klidno - nechápu - že by lidi dostávali rozum ?? ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 21:47
- Nahlásit

Stastnej a ZDRAVEJ!!! novej rok!

tady jen tak lehce, takze pohoda. vesnice, no...

ale v brne to teda byl mazec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2019 23:26
- Nahlásit

klid trvá - jasně - ve stotisícovém městě nějaké ty rachejtličky lítají - ale proti předchozím rokům je neuvěřitelný klid.
I Night je zcela v klidu - chrápe na koberci nahlas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2020 07:44
- Nahlásit

přeji všem hlavně zdraví - a taky hodně důvodů k úsměvu

Tady všichni spí, je zcela klidné ráno. Jen zima tedy vypadá jinak...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2020 18:01
- Nahlásit

Zdravim v novym roce.
Night je zcela v klidu - chrápe na koberci nahlas
Tak bezva, ze zadny stresy.
cernej caj
v brne to teda byl mazec
Taky jsem koukala na mesto a tam to teda triskalo fest, nechtela bych tam bejt ani omylem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2020 18:20
- Nahlásit

já mám ještě zítra dovolenou - vyrazíme ráno do hor. Má svítit slůňo a tak si dáme oddychový den. Neb dneska odpoledne všichni odjeli a už jsme zase doma sami

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2020 09:03
- Nahlásit

xerxova
uzijte si oddechovy den i vylet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2020 12:29
- Nahlásit

kráááásně bylo - jen kousek za humny 10 centimetrů prašánku, ráno námraza, všude zvěř (viděli jsme tři jeleny opravdu z blízka - krásně pózovali - ten jeden byl snad dvanácterák. Fotky nebudou - Pepa se kochal ) Potkali jsme i myslivce, jak přikrmoval zvěř - dřív než on nás odhalily jeho dvě čubinky (naštěstí holky) - takže jsme měli příjemné pokecání mezilidské i mezipsí.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 2 Led 2020 12:37
- Nahlásit

Zdravíčko přeji všem po Novém roce a do celého r. 2020.
Splnila jsem si závazek, že o svátcích doma neotevřu "bednu", ale už jsem zase tu Silvestra jsme ve zdraví přežili, fousisko ho samozřejmě zaspal, já si pustila rádio, ucpala okenice a bylo mi taky celkem dobře. Sice v Praze kravál byl, ale musím říci, že menší, než loni. Někdo nám sice asi ve 2 ráno málem vysklil rachejtlí okno, ale to už jsem skoro usínala, takže jen v polospánku kontrola, že to fakt bylo jen "málem" a dobrý.
Po sněhu v Praze ani památky, ale mrzne a mráz kouzlí na autech kytičky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2020 14:13
- Nahlásit

Fousisko
dobre, ze jste si to uzili

xerxova
tak to vyslo krasne

Fousisko
Člen
# Zasláno: 2 Led 2020 14:59
- Nahlásit

A docela se i divím, že když jsem včera šla s fousiskem na novoroční prochajdu, neviděla jsem nikde zbytky po rachejtlích...loni toho byla plná ulice. Letos se zdá, že si to všichni po sobě uklidili (tedy aspoň v té naší ulici). Ale je fakt, že jsem nešla tou vedlejší ulicí, kde bydlí ti východní přistěhovalci..........

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2020 07:21
- Nahlásit

tak jsem tedy zpátky v pracovním procesu. Není tady zatím ani noha... neb studenti se učí až od pondělka a většina kolegů vybírá dovolenou. Mně se ji podařilo včerejškem dobrat...

Jsem zvědavá, jestli konečně v sobotu nasněží... Včera jsem se namlsala, deset cenťáčků hned vytvoří zimní pohádku

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání