| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2020 09:18
- Nahlásit
tady vcera chcalo, tesne nad nulou...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2020 17:24
- Nahlásit
tady pršelo dneska docela hodně - přes 6 litrů na metr... a je vedro
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2020 12:08
- Nahlásit
tak máme za sebou první kolo sčítání ptáčků... letos nic moc. Zkusím ještě odpoledne a zítra - jestli to nebude lepší
Ráno v lese hezky sněžilo - ale na zahradě stále máme "jaro"
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2020 18:02
- Nahlásit
na zahradě skoro jaro, ale jen kousek za humny to občas jako zima vypadá. Něco je z minulé neděle (třeba nadšení psa, když se náhodou uprostřed lesa srazím se svojí sestrou ), něco z týdne a něco ze dneška...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2020 18:04
- Nahlásit
a trocha těch nepsích...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2020 20:20
- Nahlásit
Xerxová
Ten snih, byt i jen poprasek, zavidim, tu zase jen bahno, hnus, sed.
Krasne ti ibisek kvete, hned je ta "zima" takova veselejsi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2020 22:05
- Nahlásit
u nás taky bahno
máma sčítala včera a prej taky nic moc, je moc teplo, žádnej sníh, tak ptáci asi nemaj moc důvod lítat do krmítka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2020 06:35
- Nahlásit
já se včera odpoledne na sčítání vybodla - neb opravdu je těch pipin na zahradě málo. Vím, že nulový či skoronulový výsledek je taky výsledek do statistiky - ale nebavilo by mě to.
Dneska chceme na delší výlet s nějakými těmi kopečky (Vlhošť a okolí) a odpoledne se uvidí, jestli se mi bude chtít hodinu sedět a zapisovat...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 06:33
- Nahlásit
včerejší okruh kolem Vlhoště (děsný stoupání ) byl úžasný. Počasí spolupracovalo, mráz udržel bahno na cestách ztuhlé... prostě paráda.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 06:37
- Nahlásit
a aby to Nightovi nebylo líto
a zkusím přihodit jedno panorama - které se myslím moc povedlo. Vlhošť a ta malá skalní vyvýšenina je Malý Vlhošť
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 07:16
- Nahlásit
to sou taaaak nadherny fotky vsechno, fakt smekam pred panikem
ja budu mit par fotek snad vecer, vcera mi zlobil web, v sobotu swm ztratila v autobuse mobil a uz ho ridic nenasel... takze vxera sem jeste resila simkh a tak..
takze dneska snad neco bude...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 07:27
- Nahlásit
koukám, že jsi měla fakt úspěšný den... Spíš to byl Den Blbec jak říkává moje mamina...
Ono bylo včera hlavně krásně - cestou byly úžasné pohledy na vycházející slůňo do námrazou a lehce mlhou pokryté krajiny... Volavky letící po rudém kotouči vstávajícího slůňa nad holanským rybníkem byly úplně kýčové obrázky. Za jízdy se nefotí... to si holt musíme pamatovat.
Už jsem ve škole... vzhůru za prací
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 08:14
- Nahlásit
no fotky fakt tutu nunu takze to u vas muselo byt nadherny.
jeste mi prestal ostrit fotak, abych si to uzila
ale jako myslim, ze 15k. s tim mym natazenym.zadkem.docela.dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 08:38
- Nahlásit
no jo, to je nejaky obdobi rozbitejch veci ted
odchazi nam pracka, mame kleknul pc, rozbila se meteostanice, co jsem mame koupila k vanocum
jen cekam co bude dalsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 08:43
- Nahlásit
našim mládežníků praskl přívod vody do myčky a mně (naštěstí jednorázově) se blbě rozběhlo ždímání... pračka skákala a vytrhla odtokovou hadici... Takže se vypustila na zem (mám tam dlaždičky a kanálek - takže stačilo vytřít - ale stejně mě to naštvalo, neb klidně peru "bezdozorově"...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 08:44
- Nahlásit
čaj my ušli taky maličko - v sobotu jen 7 kiláčků v lese za humny (ale zase krásně sněžilo a byla sranda) a včera deset (ale s výstupem na Vlhošť)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 13:17
- Nahlásit
asi lepsi pracka nez koleno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2020 20:11
- Nahlásit
Maya
odchazi nam pracka, mame kleknul pc, rozbila se meteostanice, co jsem mame koupila k vanocum
jen cekam co bude dalsi
Uz nic, mate to do trojice!
Xerxová
se blbě rozběhlo ždímání... pračka skákala a vytrhla odtokovou hadici...
Si mi uplne pripomnela mamu, ktera mela vycihnuty zdimani a lezela dycky na stary Tatramatce, aby nevyskakala z koupelny...
Krasny fotos, jako vzdycky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 06:36
- Nahlásit
https://mawenzi.cz/z-jedovnic-do-blanska-11-12-01- 2020/
par fotek z vukendu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 07:34
- Nahlásit
čaj máš krásný fotky i textík. Brrrr - spát by se mi v mrazu už nechtělo - jsem staráááá. Taky jsme ve skalách za Vlhošťěm potkali partu trempíků - nesli si začouzený kotlík a taky pytel odpadků... Spali tam kousek ve skalách (tam je převisů a jeskyněk...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 10:38
- Nahlásit
xerxova
moc pod nulu se mi taky ale nechce...
jinak vcera sem podepisovala knizky vanocni kamosovymbabickam a prej kdy bude druhej dil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 11:02
- Nahlásit
cernejcaj
no vidis a tos mela strach, ze nebude zajem a nakonec druhej dil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 11:26
- Nahlásit
jasne, henze to sou kamosovy babicky a myslim, ze az si najde holku tak uz asi nikam jezdit se mnou nebude a babicky budou mit utrum
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 13:07
- Nahlásit
cernejcaj
tak mu musis dohodit nejakou slapku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 14:16
- Nahlásit
maya
i tak mam zkusenosti, ze partneri proste jezdej vic spolu a me uz k nicemu nepotrebujou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 15:18
- Nahlásit
čaj my nejraději putujeme sami (nebo s Trpajzlíky - ale to je o něčem jiném). Tím, že představu výletů i dovolené máme víceméně stejnou, tak se stále spolu nenudíme - někdy se nám krásně mlčí, jindy si máme co říct.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2020 18:55
- Nahlásit
cernej caj
vcera sem podepisovala knizky vanocni kamosovymbabickam
Tyjo, autogramiady uz poradas, jo?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2020 11:41
- Nahlásit
hop nahoru , neb tady to asi nikdo od spamů nevyčistí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2020 19:59
- Nahlásit
Xerxová
jenze vy ste partneri me proste nebavi jezdit samotnou ale logicky partneri proste pak uz nepotrebujou treti kolo u vozu
Fifi
jj, jeste sem dostala domaci baileys aby mi to lepe slo a babicky se prej zklamane ptaly, ze su vdana
uffff dneska divocinka, na vikend sem rusila jeste vandr a pujdeme s feri nekam na vylet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2020 09:31
- Nahlásit
včera krásný "letní den" - jasno, teplo... ráno klouzačka, ale už je zase "léto"... Uvidíme, jestli dorazí slíbené sněžení - zítra od sedmi ráno mám dálkaře - ale pak bych někam vyrazila, pokud bude bílo a ne lijavec...
|