| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2019 18:52
- Nahlásit
Xerxová
Divny, videt predvanocni fotky v Nocniku bez snehu. Najtikovi to slusi stale.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 12:10
- Nahlásit
so takovy uplne breznovy, ze...
xerxova
krasny fotky jako vzdycky, ale teda ze snih neni ani u vas, to nejsu zvykla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 13:29
- Nahlásit
úžasný výletík jsme měli... Ráno u nás jasno a šedivák, dole v kraji mlha... Jeli jsme do Černous a obešli kus Frýdlantska - hlavně po neznačených cestách kolem meandrů Smědé. Úžasné sluníčko peroucí se ze zbytečky mlhy, spousta srnčí zvěře (občas jsem raději Nighta měla na stopce - i když byl vzorný), krásný gotický kostel ve Vsi (ta ves se jmenuje Ves) -nejstarší široko daleko... a výhledy na kopečky kolem.
Jen tedy jsem jedno klíště sebrala na Najtovi a teď jsem jedno lezoucí sundala ze sebe... Inu prosinec na horách...
jdu zadělat první várku vánoček...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 14:03
- Nahlásit
Xerxova
nestras s klistakama...
jedem na vanocji party ke kamaradce jako kazdy rok... teplo, sedivo, mlha...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 20:02 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
dnešní řeka Smědá, kostel sv. Vavřince a zapomenutý kraj kolem Černous...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 20:06
- Nahlásit
a něco pro Fifinu... Stromovousů tam bylo mocmoc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2019 20:07
- Nahlásit
Xerxová
Dik! Nadherny stromiska. Ten prvni nema chybu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 07:07
- Nahlásit
xerxova
naadherny fotky a ty stromy jsou taky skvely! a koc se mi libi ty dva stromy co je za nima prosvitajici slunko, to je nadhera
ja zjistila, ze mi vyjodili vse z ledbice ackoli nebyl.sudej patek tak su nastvana, mela sem tam na dnesek jidlo a mliko do kafe...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 07:29
- Nahlásit
ach jo - to nemáš podepsanou škatuli?? A nevědí, že v pondělí ještě pracuješ?? Máš tam být dlouho a ještě o hladu... Máš v zásuvce "polívku poslední záchrany" nebo tak něco ??
Pepa jde taky ještě dopoledne do práce - já povlíknu postele, vyperu (tedy pračka vypere) a dodělám výzdobu (vánoční svícny, betlém a ozdobím náš ministromeček) Jinak se budu fláááákat, neb už jsou skoro vánoce Psík bude po včerejšku hodný, poběhal si hodně a tak bude rád spinkat
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 07:35
- Nahlásit
Xerxová
Nádhera jako vždy...foto ku potěše oka. Super výlety! Já skoro celý víkend gruntovala, takže fousisko měl jen normální procházky, ale plánujeme větší výšlap štědrodenní Muže budu mít v práci, můj brácha bude taky sám, dítě mám na dovolené s našima, takže půjdeme s bráchou na pořádnou prochajdu s Edou. Stačí nám naše pražské Prokopské údolí, ale i tam jsou mimo tu hlavní trasu krásná zákoutí a dlouho jsme tam nebyli, tak se těším. A je mi úplně jedno, zda bude pršet...nahodíme pláštěnky a půjdem.
Všem tady přeji krásné a ničím nerušené svátky, pohodový závěr roku a do toho nového hlavně zdraví, pohodu, spokojenost, optimismus a spoustu krásných zážitků s našimi psími kamarády. A na všechny z Vás se zas budu těšit po Novém roce. Zařekla jsem se, že o svátcích až do 2.1.2020 doma neotevřu počítač
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 08:25
- Nahlásit
Fousisko já si počítač nezakážu - pokud budeme sami, klidně budu u počítače, pokud nás tu bude třináct, tak na něj ani nevzpomenu A ráda se brzo ráno, když všichni spí, brouzdám po oblíbených stránkách... A taky mám ráda "vyčištěnou poštu" - vyřizuji ji průběžně, nemám ráda po návratech z dovolené přeplněnou schránku...
První pračka se pere, obě nepečící sousedky jsou obešla s vánočkovým přáníčkem... hezky mi to odsejpá… Venku mží - deštěm to nazvat nejde. Je mokro jen na zašpinění tlapátek
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 12:28
- Nahlásit
Xerxová
Tak to já si ho právě zakážu, abych nikde nebrouzdala a dovolenou využila k tomu, co už dlouho odkládám
Prala jsem o víkendu jak vzteklá asi 6 praček za ty dva dny...(nejen oblečení, ale i záclony, a manželovo pracovní "hadry" ...) Dneska budu muset pokračovat, neb to ještě není vše. Musela jsem i víkendu také zajet za babičkou do domova pro seniory a dneska zase letím z práce k druhé babičce - slíbila jsem jí vygruntovat vitríny s porcelánem....Takže už teď se hrozně těším na ten zítřek, až si s fousiskem půjdu vyčistit hlavu a rozhýbat tělo na ten výšlap
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 15:25
- Nahlásit
Fousisko
kam to vesis 6 lracek?
Xerxova
tak at to pepovi rychle utece, me to dneska uteklo krasne.
no maji u nas vyklizet lednice v sude patky, coz tento nebyl, a vyhazuje se co neni oznaceny nevyhazovat, takze podepsany veci mam at je nikdo neji a oznacuju jen co mi zbyde na problemovy patky, na lednici jsem vypsala sude patky, at to vsichni maji prehledne a teda su zaskocena, nemile. Jinak nouzova zasoba v supliku je, takze hlad nebyl nastesti, ale ranni kakajicko kafe s mlikem lehce chybelo
Tak vsem krasny svatky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 17:18
- Nahlásit
Taky preju vsem klidny a pohodovy svatky.
Na me sedla naka "rymicka", s vyletama to nevidim ruzove.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 17:34
- Nahlásit
Fifi achjo - koukej se uzdravit - marodit o svátcích není úplně fajnový nápad...
Ještě mám trošku žehlení - a pak už bude vše hotové. Zítra vyrazíme na chvíli do lesa - a pak už Jéžíšek může klidně dorazit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 17:48
- Nahlásit
jo a Barborky se letos vůbec nesnaží - až dneska první poupátka vystrčila zelenou barvu... to je ještě dlouho do rozkvětu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 18:05
- Nahlásit
Xerxová
marodit o svátcích není úplně fajnový nápad...
Co nadelas. Mohlo by lejt, aby me to tak nestvalo.
Mne nakvita milovanej vanocni kaktus, takova ta stara odruda plnokveta, prvni poupe to asi stihne akorat zejtra, je dobre sesynchronizovanej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 18:42
- Nahlásit
fifi
brzo se uzdrav, a kaktus teda potesi pekne na svatky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 18:54
- Nahlásit
taky mám prastarý vánoční kaktus - ale vždy na vánoce má poslední květy. I letos má nerozvité poslední poupě a pár květů ještě kvete. Nejhezčí je na začátku adventu... a pak na jaře ještě druhé kolo květů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2019 19:07
- Nahlásit
Xerxová
a pak na jaře ještě druhé kolo květ
Tak to neznam, tenhle kvete 1x rocne a na podzim ho vzdy poctive a primerene "tyram" suchem a chladnem. Ven ho v lete nedavam, by zdechnul tropama.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2019 06:35
- Nahlásit
tak vám všem přeji krásný Štědrý den
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2019 10:20
- Nahlásit
a přihodím jedno přáníčko pro ty, na které nemám adresu
V lese bylo teplo, tma a úplně nevánočně... Radost mi ráno udělal střízlík (nevidím ho na zahradě až tak často) a oprásklá veverka, která se nedala vyrušit z louskání slunečnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2019 10:42
- Nahlásit
xerxova
mas krasny prani dekuju za mail
Jinak tady je krasne, slunecno, fakt krasnej den na to jit ven, ale vyrazili jsme do jihlavy.
Nemela sem rano uplne chut balit, tak tatinkovi sem to hodila do latky jenom a prevazala, a usila pro holky a segru po jednom pytliku s obrazkem, at si to poznaj, z latky ze staryho povleceni. Rikam si, ze by bylo super mit tyhle pytliky a pak si to jen vymenovat, protoze baleni me fakt moc nebavi, ale to je utopie
jedeme za tchanama, tak je dobrr, ze je tak hezky a daljice bude urcite prazdna.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2019 21:11
- Nahlásit
čajdo - hele co je v Liberci v útulku...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2019 22:15
- Nahlásit
Xerxová
krásný přáníčko
tak snad jste si všichni užili dárečky
vlčoun vypadá pěkně, i když je zanedbaný a bez srsti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2019 06:47
- Nahlásit
naštěstí v našem útulku psi dlouho nevydrží... Brzy asi najde domov. Jen mi to nedalo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2019 08:12
- Nahlásit
Xerxová
toho sem videla na fb, je krasnej...
ale muz psa nechce a ja nakonec mozna taky ne... je to proste slozity tohle
tak dneska teta, znami, babi s dedou...
co ste vcera dostali pekneho? a co kapr, nezaskocil?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2019 08:48
- Nahlásit
dneska jsme vyrazili jen na procházku v civilizaci - chvilkama prší, je pošmourno - páník šel dokonce bez foťáku...
Na oběd jdeme k ségře (a k mamince), zpátky s sebou dovedeme celou jejich bandu (všechny mládežníky, tím, že poprvé není táta, tak s námi povinně půjde i mamina - bude nás devět a pes)… Posedíme u nás, dostanou dárky a bude to fajn.
Zítra dojedou Trpajzlíci, Pepova ségra se švárou… a o den později ještě neteř s rodinou. A to už nás u stolu bude třináct a pes
Ale teď je klídek a nikde nikdo... svíčka mi tu hoří, cukroví voní... psisko spinká - vánoční pohoda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2019 22:04
- Nahlásit
u nás dneska brácha s dětma, měli tu dárky
jinak furt leje, v podstatě od soboty, jako děsný, na procházky to moc není, každou chvíli průtrž, mezi průtrřema poprchává
na psa jsem se ptala, nemá tetování ani čip, takže nic
divný, že ho nabízejí hned druhý den po nálezu, vždyť ho někdo může hledat
asi se útulky chtějí zbavit co nejvíc psů před tím čipováním
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2019 06:29
- Nahlásit
dávají je tam hned - aby se vědělo, že se našel. A někdy ho zájemci vydají až později - dá se zamluvit a chodit s ním ven...
|