| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 06:14
- Nahlásit
ale to by nebyly barborky, ale měla bych jitušky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 08:24
- Nahlásit
Xerxova
a nebo certice
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 08:39
- Nahlásit
Já barborky stihla ustřihnout včera, ale ono skoro nebylo z čeho...nějak mi přijde, že ty stromy nemají napučeno ani maličko....Zkusila jsem tedy ustřihnout větvičku ze všech stromů, co máme na zahradě....jabloň, slivoň, meruňka, špendlík....a uvidím, co se chytne, ale typovala bych to na tu slívu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 08:41
- Nahlásit
co to je barborka?
ja chtela zavolat babink narozkam.a.nejak.. musim.dneska...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 08:43
- Nahlásit
barborka je větvička stromu, která se 4.12. (na svatou Barboru) ustřihne, dá do vázy a měla by vykvést na Štědrý den... Nejběžnější je třešeň...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 08:44
- Nahlásit
aha to vubec neznam
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 09:35
- Nahlásit
Jinak když už jsme taky skoro v Mikuláši....Bude u Vás nadělovat Mikulda i hafanům?
U nás nějakou dobrotu přinese. Ale mám v plánu spíš z fousiska udělat čerta a vyfotit, pokud se mi to podaří. Dcerka má boží čelenku s rohama....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 10:25
- Nahlásit
nedržím u psa ani vánoce - ani narozeniny. Snažím se, aby měl každý den pohodu - a to mu musí stačit. Je to pes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 11:36
- Nahlásit
ja na vanoce davam hracky, jinak ne a prijde mi to trochu ujety slavit treba psi narozeniny i s dortem a tak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 11:46
- Nahlásit
já dogounům slibuju, že dostanou dárek k narozeninám, když budou veteráni. Nejblíž to dotáhla Betka - chybělo jí pár týdnů...
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 11:59
- Nahlásit
Tak já to taky nepřeháním. Fousisku jsem dělala dort jen k prvním narozkám, pak už taky ne. To s tím Mikulášem vzniklo tak, že naše mladá se ptala, zda Eda taky něco dostane. Tak jsem mu koupila sušenou dančí nohu...uvidíme, co s ní provede a jak dlouho mu vydrží....Vánoce jinak taky nijak extra neřeším...letos ale bude mít Eda Štědrý den speciální, neb se skoro celý budu moci věnovat jen jemu....manžel bude až do večera v práci, dítě s babi a dědou u móře...tak vyrazíme někam na výlet a pak si k němu lehnu do pelíšku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2019 14:28
- Nahlásit
cernejcaj
https://www.prozeny.cz/clanek/dnes-trhejte-barbork u-vykvete-vam-na-vanocni-stul-52074?dop-ab-variant =100&seq-no=4&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&u tm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 11:08
- Nahlásit
Hurá, konečně pátek!
V neděli jedeme na tu oblastní klubovku s fousiskem...Dozvěděla jsem se, že prý psi KS PS jsou tam nahlášení jen dva a každý ve své třídě....no takže to bude opravdu jen o tom, aby Eda nedělal voloviny a nepokazil si tím hodnocení. Nemám ráda výstavy, kde pes dostane ocenění "zadarmo".....
Jinak mi pořadatelé výstavy napsali omluvný e-mail, že Edan byl omylem v katalogu zařazen mezi čubiny. Takže se nemám divit, že ho nenajdu ve psech, protože přetiskávat to už by bylo moc drahé....Tak jsem se pobavila.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 11:29
- Nahlásit
já mám zítra od sedmi ráno dálkaře... ale jen do půl deváté - pak rychle do lesa (má lejt a lejt… ale nedá se nic dělat) neb ve dvě musíme už sedět v Praze v sále Městské knihovny. Trpajzlíci mají velké baletní vystoupení (malá chodí do baletu a ten straší jde "na brigádu" neb chybí kluci a on je pohybově šikovný a vzal "melouch" neb nemusí sedět v hledišti )
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 12:47
- Nahlásit
Xerxová
jéé, no tak to bude kulturní zážitek Zítra má lejt jo? No tak to budu muset fousisko oblíct do nepromokavého overálku, aby se ještě před tou výstavou nezprasil......my zas odpoledne (bohužel) musíme na strejdovu oslavu 70tin, kam s námi fousisko nemůže(strejdova část rodiny není ani trochu psomilná), tak bude muset být část odpoledne venku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 13:39
- Nahlásit
ma to byt jen na severovychode, i s ledovkou, tak doufam, ze u nas nebude nic, ani dest ani ledovka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 14:21
- Nahlásit
stihli jsme úžasnou námrazu na Javoráku… Když jsem z porady v nejvyšším patře školy viděla ojíněné sluncem zalité Jizerky... bylo jasno Zavolala jsem své polovičce - a vypadli jsme ihned, jak to šlo - v jednu jsme byli v lese. Krása - modré nebe, námraza, sníh pod tlapátky…
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 15:12
- Nahlásit
Xerxová
Jen tiše závidím tu možnost tak rychle někam vypadnout.... Dej sem pak fotečky, máš-li....Musela být krásná procházka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 16:02
- Nahlásit
však si své pracovní doby vážím Je fajn, když spoustu věcí můžu dělat večer z domova a nebo o víkendech. Někdy je toho víc, někdy míň... spokojení jsme všichni (dneska hlavně psisko).
Zato zítra budu mít budík na brzo - už od sedmi stojím před studenty. Pokud dokloužu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 18:22
- Nahlásit
Fousisko
Toz, at se fenecce vystava vydari a mate titula do sbirky.
Xerxová
Trpajzlíci mají velké baletní vystoupení
Bude Labuti ozero? Uzijte si to, hlavne bez nakych namraz na silnicach.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 19:15
- Nahlásit
Fifi než mi došlo, proč píšeš fenečce
Labutí jezero nebude - bude Louskáček. Klobouk dolů před baletním mistrem - nemají vystoupení "po třídách", jak běžně školní akademie vypadají - ale nacvičí "velké představení". Jednotlivé části spojí v jeden celek. Takže "mrňata tvořící křoví" svým vystoupením doprovodí sólisty z vyšších tříd... Jen sólisty kluky si musí "koupit" v přípravce národního divadla nebo na konzervatoři... Vloni se někteří malí čertíci (tedy čertice) viditelně báli vládce pekel (bylo mu tak patnáct a byl skvělý a hrůzostrašný) , neb ho viděli až na generálce a přitom mu dělali doprovod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 19:27
- Nahlásit
Xerxova
mooooc si uzij baletni omladinu
ja mela dneska honky docela tak sem ani nestihla nakouknout.
feri nedostava ani na jeziska v podstate nic... davam ale selmijim pod stromecek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 19:35
- Nahlásit
Night loni dostal velebalení kližky z Makra Ale neměl to pod stromečkem - a stejně skoro vždy má nějaké hovězí v mražáku. Ve středu jsem ulovila deset kilo čerstvých odkrojků a šlach v Globusu - takže se má chlapec jak čuník v žitě... a další hovězí mu teď kupovat nebudu.
To mu spíš musím maso kupovat na cesty - tam je potřeba, aby s jídlem nestávkoval... V zimě doma se klidně může docpat granulátem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 19:44
- Nahlásit
Xerxová
než mi došlo, proč píšeš fenečce
Ale aspon je Edik v katalogu a prihlasenej. My jsme kdysi vyrazili na klubovku do Rozmitalu pod Tremsinem. Docela streka. Prijeli jsme a ehm... "Nekdo" zapomnel poslat prihlasku! Tak jsme se otocili a jeli zpatky, v aute bylo dost dlouho ticho.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 19:49
- Nahlásit
Fifi to je dobrý My jezdíme často na klubovky - ale jako diváci. Night extra krasavec není - a tak jezdíme obhlídnout novinky v chovu...
V neděli si na slečnu Edu vzpomenu... jak se jí bude dařit na výstavě s paničkou a taky v soutěži s malou paničkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 20:23
- Nahlásit
Fifi
tak to teda ale zas uz nikdy nezapomenes znova
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 20:24
- Nahlásit
stále ještě mrzne... už víc než dva dny to nad nulu nevylezlo - země promrzlá... takže jestli bude pršet, tak mi ráno držte palce... Půjdu pěšky, ať kluci nemusí vstávat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 20:30
- Nahlásit
Xerxová
tak at jsou chodniky jeste dost teply a nenamrza to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 20:58
- Nahlásit
Xerxová
Se nenaflakni, ofafrne, pani!
cernej caj
tak to teda ale zas uz nikdy nezapomenes znov
Sice to nebyla moje chyba, ale ano, od ty doby vse extra kontroluju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2019 21:29
- Nahlásit
Fifi
ono je vcelku jedno, ci je to chyba, protoze pak si to proste vzdycky kontrolujes 3x i kdyz si dobre pamatujes jak si posilala platb nebo ti na email prslo potvrzeni, paranoia uz je zaseta
|