Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2019 17:39
- Nahlásit

cernej caj
Mate teda kliku, sikovne se burinam vyhejbate.
Xerxová
Před školou stojí voda... myslím, že i doma máme dobře zalito...
Skrbliku, nic si sem neposlala, ani kapicku.
Ochladilo se i tady, ale uz to zase leze nahoru. Stihla jsem aspon posekat, kdyz bylo dejchatelno.
brut
Nazdar, brutice, je ti teplo, kocicko? Hnus, vid. Taky posilam podrbani Cloe!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2019 20:06
- Nahlásit

ehm... vytekla mi smetana do bedničky plné nákupu... Blééééé - omyla jsem všechno, přesypala to, co mohlo navlhnout. Hrála jsem si s tím snad hodinu.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2019 22:01
- Nahlásit

Xerxová
připomnělo jak mi vytek šampon do koupelnový skříňky, jsem to omejvala několik dní, protože furt to pěnilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2019 14:43
- Nahlásit

od šesti máme venkovní společenskou akci. A bude určitě ještě vedro... jak mě se nechce... Zítra musíme s psiskem ven hned ráno - uvidíme, jestli se nám bude chtít jet do hor (mohlo by být chladněji a voda bude všude) a nebo vyrazíme do lesa za humna. V neděli bude snad chladněji - mohlo by být podobně studené ráno, jako bylo dneska

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2019 17:44
- Nahlásit

Xerxová
Se neupec ted vecir.

A to je vlastne prani i na vikend. Vedrinec hnusanec.

Jo a diky za preposlani vytekaciho problemu, dneska mi v aute po nakupu vytek jogurt, pididirecka ve vicku...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2019 21:37
- Nahlásit

Fifi nemusela ses opičit Docela to šlo, právě jsme dorazili

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 09:20
- Nahlásit

od půl sedmé v lese - docela to šlo. I když teď už šla teplota neúprosně nahoru... Donesli jsme docela dost hub - kromě kovářů i růžovky a křemeňáčka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 17:37 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

nejdřív troška bezpsí přírody...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 17:40
- Nahlásit

no a taky Night - lítací i normální (i když je otázka, co je u něj normální)

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 17:56
- Nahlásit

Xerxová
Grrr, ten kremenac!
Najtik vypada skvele - nepribral trosicku? Nebo se doobalil nejak svalama, moc mu to slusi, klukovi cernymu.

V sest vecir tu je pres 33 a nehne se ani listecek. Co dodavat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 18:04 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

tady právě začalo hřmít... ale zatím ani kapka. Uvidíme...

Nenabral - hrudník má jak stodola a tlustý krk má taky stále. Tudíž zepředu vypadá mohutně. Žebra, která všechna vylezla ve Francii jsme opět schovali - po návratu hezky žral - ale hned, jak nabral, zase snížil dávky na svůj standard. On je hubený z "nadhledu" - pas má jak vosa - ale normálně to vidět není. Kdybych se nestyděla dala bych sem jednu dovolenkovou fotku - z nadhledu... Chudinka podvyživenej… Jdu jí najít

ehmmm - opravdu má pas mnohem hubenější, než krk...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 18:16
- Nahlásit

Xerxová
Nestyd se, dyk tam vypada, jak kdyz stojej dva psi za sebou! Zadna vosa.
Ja nemyslela, ze by byl nak oplacanej, tlustej, ale ze je prave v nej kondici, zebra z nej nelezou a tak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 18:32
- Nahlásit

jo - chlapec je v dobré kondici. Tlustej asi nikdy nebude (a to jsem ráda), zhubnout umí rychle - ale pak se umí zase dostat do formy. Žravec není - jak je vedro, snížil si zase dávky. Ráno ani maso nechce...

Jinak bouřka přešla, podle radarů tu lilo a ani kapka... ale ochladilo se trošku

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 19:44
- Nahlásit

Mno, tady ted trosku prsi, nastup bourek byl teda fuj, vichr hroznej, hnal pred sebou kupu prachu (ornice) z poli, jak pisecna boure. Mlatilo to kolem solidne, nas to asi jen lizlo, kolem to duni porad pekne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 19:47
- Nahlásit

tady stále ani kapka

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 20:08
- Nahlásit

Xerxová
Si nestezuj, vy ste byli zavodneny pred par dny, ne? Tu po vic jak tejdnu spadlo aspon neco.
A koukam na capi u Trutnova, ty to tam ted pekne schytavaj.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 20:10
- Nahlásit

ja.ma.zasw vsude nalepenou smulu

xerxova
krasny fotky, jlavne ta houba!

doma.smrdi asi chcipla mys, pasticka sklapla ale.mys nikde. axhjo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2019 21:35
- Nahlásit

sedíme venku u bílého - čekáme na déšť - zatím marně. Ale podle radaru (teď jsem ho kontrolovala) by mohla přijít ještě jedna vlna... Zatím to spadlo v Jizerkách. Taky dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 08:01
- Nahlásit

Xerxová
no podle radadu prselo snad skoro vsude, v brne urcite ne...

mozna tak 120km sme nachodili za ten tyden, proti planu sme ve skluzu jen 50km ale ty umorny vedra, puchyre, nejak to proste uplne neslo...

du stahovat fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 13:31
- Nahlásit

v noci pršelo jen trošku - ale ochladilo se. V lese bylo příjemně - a pak jsme byli u ségry na kachně... My jí v pátek dodali čerstvou kachnu (domácí, od kolegy na dvorku pěstěnou) , ona obstarala zbytek. Night spokojen - neb i nějaká kůžička a srdíčko a kus jatýrek se našlo. Jo a před obědem začalo hezky pršet - a kape ještě nyní

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 17:19
- Nahlásit

jo a jinak jsme měli málem po kostelíku...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 19:12
- Nahlásit

cernej caj
ale ty umorny vedra, puchyre, nejak to proste uplne neslo...
Jsme tu psaly, ze nechapeme, jak v tropech muzete nekde chodit. To jste toho naslapali dost, vzhledem k pocasi.

Xerxová
Uf, stesti teda, ze kostelik zachranili. Ze by blafnul od blesku (jak tam psali)?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 19:33
- Nahlásit

Fifi to by dlouho ten trám doutnal, než by vzplanul. Včera u nás skoro nebouřilo... všechno se nám vyhlo. Žádná "šleha" blízko myslím nebyla už hodně dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 19:46
- Nahlásit

Xerxová
teda tak dobre, ze kostel se podarilo zvladnout, byla by to skoda...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 19:55
- Nahlásit

čaj máme ho na dohled... kolem kostelíka je naše nejkratší venčící trasa Pro psí důchodce, štěníky a když je hnusně a nebo se nám nechce

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 19:57
- Nahlásit

Xerxová
Tak, ze by se o pozar nekdo pricinil? Snad ne.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2019 21:21
- Nahlásit

u nás v noci trochu sprchlo, dneska konečně přijatelně, tak jsem se šla taky mrknout do lesa, v lese nic, až na kraji lesa cestou zpátky uprostřed cesty dva obrovský hřiby, vůbec nechápu, jak jsem je mohla cestou tam přehlídnout, takový nějaký bílý, je teda moc neznám, ale máma tvrdí, že jsou jedlý, tak snad jo
nevim, asi podle fotek hřib smrkový
Xerxová
kostelíka by byla škoda, tak super, že si někdo všimnul a uhasilo se to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2019 12:30
- Nahlásit

Maya
tak snad si je mama aspon rozdeli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2019 17:34
- Nahlásit

fotky

zatim jen vikend a zbytek bude nasledovat... rekla sem si, ze to takhle zas rozdelim, protoze to neni jeden ucelenej celej...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2019 18:13
- Nahlásit

uffff - ne fakultě je konference - a tak trošku vypadla obsluha drobného občerstvení (objednaná čtyři měsíce a minulý týden znovu projednaná). Tolik hrnků a skleniček jsem neumyla a nenaleštila už hodně dlouho Nebyla jsem v tom sama a byla u toho sranda. Uvidíme, jak to bude vypadat zítra a pozítří... ale bojím se bojím, že to budou zase služby od sedmi do šesti...

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání