| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2019 19:47
- Nahlásit
cernej caj
rekla sem si, ze to takhle zas rozdelim, protoze to neni jeden ucelenej celej...
Sikovne sis to rekla! Pekny poctenicko a ty fotky jsou super.
Xerxová
Mas prsticky jak hrosik odmaceny? Covece, vam furt neco vypadava, nejdriv klima, ted obsluha...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2019 19:54
- Nahlásit
Xerxová
tak snad zitra nebudes celej den zas umejvat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2019 19:59
- Nahlásit
večer poinformuji...
čaj má krásný fotky - ono je to podkrušnohoří krásný kus světa (navzdory těžbě a elektrárnám)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2019 08:04
- Nahlásit
Xerxová
jj, hodne nadhernej kusanec cr
tak at vam to dneska rychle utece a nemusis toho lestit tolik!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2019 20:42
- Nahlásit
Xerxová
večer poinformuji...
Asi mas este ruce ve drezu nebo lestis sklo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2019 22:15
- Nahlásit
náhodou dneska jsem leštila málo (ne že by se zlepšily objednané služby, ale jsme dobrá parta a je to pro nás docela změna... ) ale od šesti jsme měli společenský večer a dorazila jsem před chvilkou. Jen tedy dva dny za sebou trvale v společenské obuvi způsobily, že mám na chodidle puchejře... ještě přežít zítřek a zase hurá zpátky do sandálů se sportovní podrážkou.
Night je uražen - neb ani páník ještě není doma a babička mu prý nestačila... (měl otevřeno na zahradu i k ní)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2019 22:23
- Nahlásit
Xerxová
společenské obuvi způsobily, že mám na chodidle puchejře... ještě přežít zítřek a zase hurá zpátky do sandálů se sportovní podrážkou.
Au, spolecenska obuv!
Hele, ale k tem sandalum sportovnim (to je otazka asi i na Cajdu) - mate osvedceny nejaky sandaly, kterym by neskodila i voda obcas? A idealne, aby mely jakoustakous ortopedickou platformu, tudiz ne placka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2019 22:31
- Nahlásit
já měla podobné - stejné značky. Voda tím proteče a zůstanou po "vylití" suché - neb je to umělotina nenasákavá. Určeno pro chůzi i potoky, případně pobřežními úseky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2019 22:37
- Nahlásit
Ajo, merrelky. Dik. Mrknu se po meste, potrebuju to ozkouset kvuli plochy noze, zda budou sedet.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 07:22
- Nahlásit
Fifi
tevy sou za me paradni sandale, i kdyz cena taky horsi... ale rekla bych, ze vetsina sandalu ma trosku vystoupnuti na podelnou klenbu a na pricnou se da vlepit samolepici srdicko
ale myslim, ze u tech sportovnich sandalu, ktery maj gumovej spodek a textilni pasky typu zrovna ta teva (mela sem i podobny z kazovky za kilo), tak ty si obecne s vodou poradi dobre, protoze to je jen kus gumy, ktere se nic nestane a kus latky, ktera za chvilu uschne. To lepeni vetsinou s vodou problem taky nema...
Xerxova
at uz aspon nemas novy puchyre, jak je nozka zvykla na mekky a predpokladam, ze mas neco ala lodicky... ja mam sportovni balerinky v decentni barve na "lepsi" takze ja to mam docela dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 08:15
- Nahlásit
na puchejriky naplasti v ty modry plastovy krabicce, drzi i v bote a za par dni jsou puchejre pryc
me spolehlive znici nohy kazdy novy boty, takze naplasti mam vyzkouseny
ted s novejma sandalema uz jsem vypotrebovala dve baleni a ted konecne po dvou tejdnech uz se snad obejdu bez naplasti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 09:25
- Nahlásit
Maya
kamos ted mel na dovce docela dodelany nohy z novych bot, pritom je dost zvyklej ale fakt co boty to uplne novy mista k otlaceni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 10:36
- Nahlásit
cernejcaj
ano, to je fakt, sandaly mi obvykle sedrou malicky, ty letosni mi sedrely ukazovacky a kotniky
novy boty na dovolenou bych si teda nevzala, to je kamos odvaha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 11:21
- Nahlásit
Maya
vzivote sem nemela sedreny malicky bud trochu palce nebo paty
ja v novych botach normalne chodivam a malokdy z toho sou potize
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 17:46
- Nahlásit
v lese vedro, hnusno, dusno... Ale potoky tečou, hmyzáků je fůra a houby rostou. V dálce hřmí - ale asi se nám to vyhne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 17:48
- Nahlásit
zbytek dovci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 20:12
- Nahlásit
čaj krásný fotky i textík. Škoda že zdraví vypovědělo službu - hlavně ať ti je brzo líp a zase se vrátíš do výletění
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 20:23
- Nahlásit
Xerxová
nojo, desne si "uzivam" tu desnou bolest, nastesti utlumenou trochu leky...
co delaji dneska tlapky _
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 20:37
- Nahlásit
tlapky byly i v lese... bolej, trošku mokvaj… ale prostě chodit musím. Zítra půjdu už v "měkkých" botkách a v pítek si možná vezmu dovolenou. Ne kvůli chození, ale proto, že ji musím průběžně čerpat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 20:53
- Nahlásit
xerxova
tak pekne mazat mastnym kremem (to trochu pomaha jako prevence) a v patek si jiste dovolenou zaslouzis
ja doufam, ze nas bourka nevezme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2019 21:12
- Nahlásit
cernej caj
ja doufam, ze nas bourka nevezme
Tak at nejsou zadny skody! Tady ani kapka, ale jinde to je zase drsny. Si asi musime zvykat na tropy-bourky-tropy-vichr...
Xerxová
bolej, trošku mokvaj… ale prostě chodit musím
Este, ze ma clovek takhle v lete z ceho vybirat z bot. Nebo bez bot. Taky preju, at se puchejre rychle zahoji.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 07:45
- Nahlásit
Fifi
to ani nestras
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 10:32
- Nahlásit
Xerxová
hmmm najtik v cervene konecne sem se dostala ke cteni toho clanku, ac fotky uz si nejaky davala... a ta vesnicka je fakt husta. neschopenka ma vyhodu, ze mam cas v klidu neco precist a projit si to a ne jen probehnout tady forum z mobilu...
to cestovani s tebou je fakt nadherny, hromada krasnych pamatek i prirody
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 13:44
- Nahlásit
čaj jsem přemýšlela, co měl na sobě Night červeného... než mi došlo, že myslíš Mont Lozére. To byly moc hezký kopečky, kdyby tak nefoukalo a nepoletoval sníh... Ještě má Lika třetí díl - a už bude dovolená za námi...
U Nighta v týdeníčku jsou těch fotek stovky... Lice posílám jen malou část
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 15:55
- Nahlásit
Xerxová
jojo, to je jasny taky to trochu probiram na zviretnik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 17:05
- Nahlásit
blizi se bourka...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 17:31
- Nahlásit
tady už se blížila dvakrát - a dvakrát ani kapka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 19:13
- Nahlásit
Tady stale nic. Hic. A jestli klapnou ty predpovedi na pristi tejden, zacne tu opravdova sahara zase.
cernej caj
Je fajn, ze mas konecne cas si docitat veci v klidu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 19:20
- Nahlásit
u nas se aspon trosku ochladilo
Fifi
jj, dokonce trochu i ctu knizky i kdyz to nevydrzim taky dlouho, mam pocit, ze jedinou pozici co muzu udrzovat bezbolestne celej den je byt vyvalena a cumet na serialy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2019 20:57
- Nahlásit
u nás trochu sprchlo, ale bylo to pár kapek, ani to není znát
|