| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2019 13:59
- Nahlásit
stále ani kapka - je vedro, hnusno, dusno...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2019 14:43
- Nahlásit
můžu se opakovat - stále ani kapka - hnusno, dusno, vedro... Asi vyrazíme alespoň na chvíli ven - potok ve stínu by mohl být snesitelná varianta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2019 20:44
- Nahlásit
tady burina a vedro a dusno ale sileny...
ukrajinaaaaa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2019 06:38
- Nahlásit
čaj krása
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2019 14:22
- Nahlásit
xerxova
diky, rano mi zlobil net, ted zacina prset...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2019 18:22
- Nahlásit
čtvrt hodiny docela hezky pršelo. Alespoň něco... i když by zahrada vypila podstatně víc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2019 19:22
- Nahlásit
Xerxová
no hlavne kdyby dest prinesl ochlazeni... nam dneska nez sem sla z prace opravili konecne klimu takze zitra mozna budeme mit klimatizovanych 27 coz je sice vic nez bych chtela ale min nez sme tam ted meli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2019 21:48
- Nahlásit
já chci taky čtvrthodinu déšť, tady lilo celý odpolko, přestalo před chvílí, s průtržema každou půlhodinu, ale že by se nějak ochladilo, to zas moc ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 06:13
- Nahlásit
ale i tak, porad je pod 30 (unas) coz je SKVELY
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 06:52
- Nahlásit
ochlazení dorazilo. To se pozná podle toho, že mě v noci pes vzbudil, že chce přikrýt
Jinak je venku mlha a pere se se sluníčkem
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 09:14
- Nahlásit
Já už dva dny nemusela zalévat Napršelo tolik, že to stačilo
A konečně už mi fousisko nechcípá vedrem, ale začíná se zase chovat normálně, tj. hlídá o sto péro a občas si zařve na sousedovy králíky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 11:12
- Nahlásit
ja se tesim azbudu moct jit s feri ven. foma je to na ni uz dlouhy, ale zvlada statecne, ale na ten naakumulovanej asfalt ji nemuzu vzit ani v noci
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 12:47 - Změnil/a: Fousisko
- Nahlásit
Tak u nás to není večer tak rozpálený...po večerech by se na procházky i dalo, ale jak jsou teploty kolem 30 a výš, tak už mi fusisko kolabuje a odmítá se hnout z chodby nebo ze stínu za barákem. Kdybych mu to dovolila, vyhrabal by si nejradši v záhoně díru a lehl si do ní.....Předchozí pes to dělal, ale to ještě nebyly záhony, tak měl dovoleno.... U fousiska to řeším mokrým studeným ručníkem. Zajímavé je, že si nechce na to mokré lehnout, ale lehne si na dlaždičky a tím mokrým tenkým ručníkem se nechá úplně celý přikrýt včetně hlavy...vykukuje jenom čumák (škoda, že teď nemám možnost vložit foto...vypadá to fakt srandovně)...Takhle vydrží hodiny vděčně ležet a chladit se.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 13:33
- Nahlásit
u nas se musi vyrazit do poli a asfalt je prvni 3 km a pes da v techle teplotach kozna 20 minut venku...
verim, ze je to vtipnej pohled s hadrem.na hlave
feri se vali dkma ven by i sla.driv vedra problem.nebyli ale proste nechci s ni chodit
http://www.prvnipomocpropsy.cz/otestujte-sve-znalo sti/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 16:33
- Nahlásit
čaj a popojet kousek autem, aby mohla na chvilku mimo asfalt ?? Měla by pocit, že byla na výletě a mohla si začmuchat venku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 17:22
- Nahlásit
Xerxová
to je trochu utopisticka predstava... ale chapu jak to myslis, taky by se mi to libilo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2019 22:28
- Nahlásit
Dorin taky nemůže ani večer, i kolem těch 20 funí už po pár metrech a už se jen tak vleče, holt to se nedá nic dělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2019 09:45
- Nahlásit
maya
holt uz starej pan, taky zajimavy rozdily,najt chxe prikryt a spicove nemuzou ven
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2019 09:49
- Nahlásit
když u nás nad ránem bylo jedenáct stupňů - dveře ven máme dokořán... takže fakt zima. Ale přes den na sluníčku rychlejší pohyb neudělá - v lese se táhne... takže často taky nikam nejdeme a zahrada mu na občasné proběhnutí stačí. Má otevřené dveře - může ven od oběda kdykoli...
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2019 15:13
- Nahlásit
Xerxová
kde je touhle dobou ráno 11 stupňů ??? Já, že bych se tam přestěhovala Praha je touhle dobou fakt strašná, a to ještě bydlím fakt na okraji a zeleně kolem sebe máme docela dost...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2019 18:29
- Nahlásit
v Liberci - ne v centru, ale směrem do Jizerek... Jen zapršet by potřebovalo mocmoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2019 21:14
- Nahlásit
Fousisko
tak v Praze je o několik stupňů víc než jinde, to je normálka, někdy je rozdíl i o 10 stupňů, tak jedině se přestěhovat jinam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2019 19:54
- Nahlásit
dneska příjemná teplota - max 21 stupňů a dvě drobné přeháňky. Ale zalito není ani náhodou... V lese jsme se hezky prošli - 13 kiláčků terénem, spousta borůvek akorát zralých (a obřích), hub málo - ale něco přeci jen.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2019 20:43 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
tento týden očima dogáka
jo a ta žába bydlí u Najta v "rybníčku" - sdílí spolu oblíbenou leknínovou limonádu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2019 22:27
- Nahlásit
u nás v lese sucho a houby skoro ani ťuk
jedině tyhle, jedno hnízdo těch hnědých a jinak všude ty oranžový, obojí jsem viděla prvně, nevíte někdo co je to za houby?
https://photos.google.com/share/AF1QipPuZG5n0lOQ_D 9EqFjWJUQdwTtGQ9FLnVCa62dk0ICT70AMkFHKjUiEY96QX0ti 6Q?key=LTQ2WjE1VHJRRnJSOGQxV0NUTjBGUm1EdFBVUHFn
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2019 07:05
- Nahlásit
to oranžové je nějaké kuřátko. Je jich víc druhů - některá se nejmenují kuřátka ale třeba krásnorůžek . To druhé takhle nepoznám - nešlo by jednu utrhnout a nafotit i "zdola"?? Jakou má nohu, lupeny...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2019 18:12
- Nahlásit
Maya
ochutnej a zjistis
Xerxová
pekny fotky, libi se mi vcelka a zaba je super.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2019 20:50
- Nahlásit
Xerxová
se mi to nechtělo trhat, bylo to pár jediných vzroslých hub v celým lese, jinak kromě těch oražnovejch nikde ani prašivka
cernej caj
já houby nejím, takže bych neochutnávala ani hřiba
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2019 21:07
- Nahlásit
Maya chápu - nechej je růst... My dneska byli jen ráno chvilku v lese - pak jsem dělala melounový třípatrový dortík - A pak byl mejdan k sedmým narozkám. Ve středu se k nám na tři dny nastěhují - bude švanda. Mám celý týden dovolenou (jen tedy v úterý do práce na chvíli musím - ale to neřeším)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 07:23
- Nahlásit
xerxova
nemas foto? ty tvoje dorty sou dycky hustacky
Maya
jo byla sem vcera u tety udelala skvelou dusenou cuketu k jidlu s houbama tak sem si uzila cuketu a u hub privrela oci takovy ala leco ale bez vajec, budu se to muset naucit, teta fakt neskutecme skvele vari
o vikejdu me cekaj rychlebky
|