| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 09:39
- Nahlásit
nás o víkendu čeká obří akce - klasická moravská svatba. Asi 150 lidí a Night (nejen - psů bude víc)... Synoveček pražský se žení... Od cimbálu po rock - od kostela po kemp s bazénem... To bude akcička
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 10:06
- Nahlásit
Xerxova
v podstate takovouhle akci nezavidim
doufam ze muj synovecek se dlouho zenit nebude
tady jsem zvedava jak dlouho bude trvat nez to ten spam definitivne cely prevalcuje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 11:02
- Nahlásit
nepřeválcuje - je tady mrtvo a tím, že se spamy nečistí, tak dorazí další...
Mám dovču - Pepa by měl dorazit na oběd a chceme vyrazit na borůvky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 11:12
- Nahlásit
xerxova
kde to budete mit?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 18:58
- Nahlásit
Kuk. Tyjo, spamy cztko brzo pohltej, bim bam, zvoni umiracek...
cernej caj
Musim si precist, jak ses mela za hranicema.
Xerxová
To bude mega eksn vikendova, bude v alejich nablito?
Ja jsem back to reality, ale trosku rozbita. Vymknuty posledni dva clanky na prostrednicku pravy ruky (nepustila jsem vcas Ruzici pesicka), spaleniny od voditka zezadu pravyho kolene (Troldik me vzal voditkem nechtene, boli to furt jak cert a hoji se to tuze pomalu). A jednou probehl uzeh-upal. Ale jinak to bylo skvely jako vzdy, Ruzice si zakousala, oba cokle jsou vyplavany a vyrachany jak vodnici, vylitany po obrich lukach, pokochala jsem se slejvakama, bourkama, vichricema (minuly pondeli to byla hodne oskliva vichric, stan jsem drzela ve slejvaku jak paraglajdista zvenku snurama v podrepu a fakt jsem myslela, ze pojedu po zadku do Labicka, padaly vetve, stromy...). Celkove tam spadlo hodne vody, to doma nezname. Tu pry nic.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 22:05
- Nahlásit
Fifi
ty jo, fakt taková vichřice? u nás teda nalilo, ale taková katastrofa to nebyla
a koukám dovolenou ku zdraví tak se rychle hoj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2019 22:33
- Nahlásit
Maya
fakt obr vichric. My byli vsichni v klidu, bo z ty strany to nikdy nejde. No a pak srumec velkej, kterej foukal a porad zesiloval, to mohlo trvat tak jen 5 minut, ale prislo nam to jak vecnost. Vichr jako, dest beru jako prijemnej bonus, jsem byla total durch po drzeni stanu a sla jsem se vyzdimat.
Spalenina a prst se budou hojit este dlouho, vlastne jen decentni zranenicka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 06:40
- Nahlásit
Fifi vítám zátky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 09:00
- Nahlásit
https://www.ireceptar.cz/zvirata/nemecka-doga-prat elsky-a-mirny-psi-obr-20190820.html?utm_source=www .seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 09:14
- Nahlásit
fifi
tak hlavne, ze nikoho vetev nevzala po hlave
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 14:57
- Nahlásit
čaj dortík není v Najtím deníčku - a já sem dítek fotky dávat moc nechci... Svatba je mezi Kyjovem a Hodonínem. Neznám to tam - jsem docela zvědavá na kraj vína a meruněk. Ráno chceme zdolat místní nejvyšší kopec
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 15:00
- Nahlásit
Maya textově bych řekla docela solidní všeobecně informační článek - fotky mě neuchvátily... a popisky u nich už vůbec nee - ale to neznalec nezaregistruje a podstatné to pro něj není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 18:24
- Nahlásit
Xerxová
tak to bude asi hodne vesela svatba
jasny, vim jen ze ty tvoje dorty sou dycky zajimavy tak sem si rikala, ze bysme se zas pokochali.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2019 18:50
- Nahlásit
čaj zkusím si vzpomenout - aby Pepa dal dortík do psího alba... Pak bych ho sem dala. Ale nevím, kdy vůbec deníček s alby vyjde - zítra totiž "nafasujeme" Trpajzlíky, vrátíme je v pátek večer a v sobotu brzičko jedeme směr Morava.
Chicht - dneska Nightovi říkám, ať spí, dokud může. Že mu zítra začne kolotoč a skončí až v neděli večer...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 07:24
- Nahlásit
xerxova
ale tak to zas neni tak dulezity, jen proste ze mas napadity veci.
uzijte si s trpajzliky
ja ted v praci nudu,doufam, ze dostanu brzo nejakou cinnost
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 20:02
- Nahlásit
konečně teď večer maličko prší - jinak se nám stále déšť vyhýbá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 20:10
- Nahlásit
Xerxová
vítám zátky
Nazdar zatko.
Ve tri rano se kolem honily bourky, blejskalo to krasne, ale voda nic. Vcera jsem durch zmokla ve meste a tady nic. Divny, jak jinde fakt leje a nekde nic, na palici.
Co houby v Nocniku, asi nic?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 20:15
- Nahlásit
Fifi
tak jestli u vas sou i hodne pole a zadny stromy a zeleny, tak to nepritahuje vodu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 20:44
- Nahlásit
houby rostou málo. A většinou jsou to kováři a křemenáče - tedy tmavé tvrdé houby... Bílé hřiby skoro nejsou - a když už najdeme, tak jsou plné nájemníků...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 20:52
- Nahlásit
cernej caj
tak to nepritahuje vodu...
Ano, ja vim a je to smutny. Ja prijela z dovoleny pokochana slejvakama a bourkama, takze navrat na suchy misto je fakt az depresivni.
Xerxová
Aspon neco roste teda.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2019 21:07
- Nahlásit
jdu nacpat Trpajzlíky do postele a číst.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2019 06:52
- Nahlásit
u nas vcera burina.tak.sem.moc nespala a zlobil.teledon tak do tovarniho nastaveji a ted je vse rozbity a nenastaveny. achjo. zlaty hloupy telefony.
tady z te placacky udelat pouzitelnost je akce na tyden
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2019 08:23
- Nahlásit
cernejcaj
ale zas jako ho budes mit pekne uklizenej a rychlej ted
jsem vzdycky zjistila, ze tech apek vlastne zas tak moc nepotrebuju, akorat cim delsi doba, tim se mi jich tam zas vic shromazduje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2019 08:33
- Nahlásit
mám chytrý dvousimkový telefon - a využívám jen smsky a volání - soukromé i služební. A to je všechno. Jedinou aplikaci mám mapy. Připojuju se jen přes wifi - data nepotřebuju. Doma i v práci je všude kvalitní pokrytí a když jsme jinde - vytvoří wifinu Pepa pomocí svých dat. Jsem nenáročný uživatel
Dítka spí... Pepa je v práci, pes spí... a já se tady nudíííím - neb nechci nikde ničím rachotit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2019 10:17
- Nahlásit
Xerxova
tak to jedine asi pis pameti do notysku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2019 18:27
- Nahlásit
Maya
no ja si nevsimla zmeny ale ja obcas wipnu cachku coz pomuze na to urychleni, zadnou z apek sem ani nedala pryc...
lepsi do PC at to muze tisknout a nemusi prepisovat
Xerxová
tak ja pouzivam dost pocasi, meteoradar, kupovani listku cd online (mistenka zdarma), jizdni rady offline zas kdyz neni signal komplet cr (ta je teda placena ale mi to za tech 120kc stoji vzhledem k tomu ze signal neni tam, kde ji vzdycky nejvic potrebuju
prohlizec, email, sudoku, anglictinu na procvicovani... je to treba fajn kdyz se nechce v buse cist...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2019 10:28
- Nahlásit
krasnej vikend! ja mizim po obede k doktorce a pak na sever...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2019 20:49
- Nahlásit
ufff - ráno s Najtem do lesa - v poledne s Trpajzlíky na královský hrad Bezděz a do Prahy... a teď poblbnout s Najtidlem a zabalit vše na víkend - a že toho je - od slavnostního oblečení, přes psí cestovací deky, zamražené maso... svatební dar... a je třeba nic nezapomenout...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2019 21:38
- Nahlásit
Xerxová
tak si užijte oslavu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2019 14:56
- Nahlásit
jsme doma - napíšu později... Byl to zážitek, psík vynikající společník, dokonce i s místními psíky kamarádil. Největší vzrůšo bylo noční setkání s naštvanou lamou
|